Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 412 — Packers Suicide Squad
Érdekes ez a mellkast védem kézzel de nem szabálytalan dolog...
Gergőbácsi
szabálytalan?
és már megint kaptak egy tizit 😀
Nemzetes és Méltóságos petey
Arra gondoltam hogy a sorfalban is csak a golyszit lehet védeni, hiába a mellkas elé tett kéz, könyök, ha az labdát ér, szabálytalan
A tizi szerintem adható volt, hátulról az elé belépő lábat rúgta telibe a labda helyett
Gergőbácsi
múltkor a fejét védte a védő BL meccsen, az sem volt tizi.
ezért meg sztem nem kéne már tizit adni, oltári nagy habiszti ez.
Akkor változitt a felfogás, néhány éve a felugró sorfalban a játékos arcát védő karja könyökén deflektált a labda, tizi lett

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 462 — Csodabogár
Gergőbácsi
szabálytalan?
Arra gondoltam hogy a sorfalban is csak a golyszit lehet védeni, hiába a mellkas elé tett kéz, könyök, ha az labdát ér, szabálytalan
A tizi szerintem adható volt, hátulról az elé belépő lábat rúgta telibe a labda helyett
Gergőbácsi
múltkor a fejét védte a védő BL meccsen, az sem volt tizi.
ezért meg sztem nem kéne már tizit adni, oltári nagy habiszti ez.

több mint 3 éve
Gergőbácsi
szabálytalan?

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 15 840 — a new hope (again)
Mennyre nézik a válogatott meccsen ki hova ül?
Hárman megyünk, de egy szektoron belül csak összevissza kaptunk jegyet, de egymás mellé ülnénk?
Coolearie
táborban tökm1, amúgy létszámtól függ

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 462 — Csodabogár
Gergőbácsi
szabálytalan?

Szerkesztette: petey

több mint 3 éve
Hárman megyünk, de egy szektoron belül csak összevissza kaptunk jegyet, de egymás mellé ülnénk?
Coolearie
Annyira hogy a Paks Fradi kupadöntőn a Paks szektor mellett voltunk de a helyünkre biztonságiak ültek le, mintegy elválasztó kerítésként
Mondták hohy ūljünk arrébb kettővel, hiába mondtuk hogy nekik hogy álldogálniuk kellene a széksorok között

több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Coolearie
Ha teltház lesz, nem fog összejönni a dolog megítélésem szerint.
több mint 3 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 469 — . . .
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Tokmac hihetetlen teszetosza
Innen nem volt les

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 554

Sixo
Kb ez is a várható színvonal nála.
Csak azt nem tudom, hogy egy Shakira mi a francot látott benne ennyi éven át.
FLZOLI
Lehet shakira is suttyo es budoset szarik😁

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 306 — Kinek mit intézett a kormánya
Mane tegnap annyira leserult a Brema ellen, hogy ki is hagyja a VBt.
csebi
Szenegál érdekességi faktora így akkor 0 lesz, kár érte
FLZOLI
Azért így is vannak ott jó játékosok.

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 513 — Cowboys fan
csebi
FLZOLI
Szenegál már akkor örök időkre kimaxolta a VB-s dolgait, amikor 2002-ben a nyitómeccsen megcsapták a csigaevőket 😊
warr_b
el is adta a válogatott játékosokat kiválóan
több mint 3 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
csebi
FLZOLI
az egész vb közelít ehez a számhoz.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 589 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
csebi
FLZOLI
Szenegál már akkor örök időkre kimaxolta a VB-s dolgait, amikor 2002-ben a nyitómeccsen megcsapták a csigaevőket 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 133 — Lucas Scott
csebi
FLZOLI
bizony, nagy kar ez neki, de a BM szezon szempontjabol, ha nem tul hosszu a serules, nem olyan nagy gond ez. kb ez a VB ilyenkor hianyzik mint szar a zsebbol.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 682 — farkas.l.zoltan@gmail.com
csebi

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 682 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Sixo
Kb ez is a várható színvonal nála.
Csak azt nem tudom, hogy egy Shakira mi a francot látott benne ennyi éven át.

több mint 3 éve

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 294 — LIGHTS OUT!

több mint 3 éve
A görögök ellen Dzsudzsák Balázs lesz a csapatkapitány?
– Terveim szerint igen. Dzsudzsák Balázs a kezdőcsapatban kap helyet, és ő vezetheti ki a pályára a válogatottat. Nem a rekord miatt hívtam meg, nem azért, mert egyedüli százkilencszeres válogatott lehet. Hanem azért, mert megérdemli! Tisztelem a karrierjét, azt, amit ezért a csapatért tett. Nem szívességből hívom meg, hanem olyan futballista előtt tisztelgek, aki szívét-lelkét kitette a válogatottért. Eddigi állomáshelyeim közül Magyarország az egyetlen hely, ahol az emberek tisztelik a múltat. Ide értve szülőhazámat, Olaszországot is… Éppen ezért nem értem, hogyan fordulhat elő, hogy valaki nem tisztelettel beszél Dzsudzsák Balázsról. Lehet őt nem szeretni, de amit elért, az nem a véletlen műve.
jobbágy#JC6
Majd a pisztolyt vegyék el a fejétől ha vége a sajtótájékoztatónak.
Matthew99
en siman kinezem h ezert kap tobb millas bonuszpenzt vagy az eves bonusnal kikotottek ezt neki ev elejen.

több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 371 — Invisible man
– Terveim szerint igen. Dzsudzsák Balázs a kezdőcsapatban kap helyet, és ő vezetheti ki a pályára a válogatottat. Nem a rekord miatt hívtam meg, nem azért, mert egyedüli százkilencszeres válogatott lehet. Hanem azért, mert megérdemli! Tisztelem a karrierjét, azt, amit ezért a csapatért tett. Nem szívességből hívom meg, hanem olyan futballista előtt tisztelgek, aki szívét-lelkét kitette a válogatottért. Eddigi állomáshelyeim közül Magyarország az egyetlen hely, ahol az emberek tisztelik a múltat. Ide értve szülőhazámat, Olaszországot is… Éppen ezért nem értem, hogyan fordulhat elő, hogy valaki nem tisztelettel beszél Dzsudzsák Balázsról. Lehet őt nem szeretni, de amit elért, az nem a véletlen műve.
jobbágy#JC6
Majd a pisztolyt vegyék el a fejétől ha vége a sajtótájékoztatónak.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 080

———————
November 21!! Gyere már!!!
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 641 — Így remélem megfelelek nektek.....
Milyen VB lesz az, ami 20-án kezdődik, de pl 12-én még PL forduló lesz 😕
NB2
egy kurva nagy szégyenfolt a labdarúgás történelmén
peach

Sixo
Kurva keso ez.erdekes anno nem voltak ilyen hangok jatekosoktol es edzoktol.
YoungZeeZee
Foleg h csak most jon ki
 twitter.com/Football__Tweet/status/1590052784828829696?t=n-mobWSSjRUVD6cTJxpAtg&s=19
YoungZeeZee
Gyorsan vállaljuk át, mennyisègben megvannak a stadionok ès akkir Zsuzsi VBn búcsúzhat😏😛🙈
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 554
Milyen VB lesz az, ami 20-án kezdődik, de pl 12-én még PL forduló lesz 😕
NB2
egy kurva nagy szégyenfolt a labdarúgás történelmén
peach

Sixo
Kurva keso ez.erdekes anno nem voltak ilyen hangok jatekosoktol es edzoktol.
YoungZeeZee
Foleg h csak most jon ki
 twitter.com/Football__Tweet/status/1590052784828829696?t=n-mobWSSjRUVD6cTJxpAtg&s=19