Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Akkor változitt a felfogás, néhány éve a felugró sorfalban a játékos arcát védő karja könyökén deflektált a labda, tizi lettmúltkor a fejét védte a védő BL meccsen, az sem volt tizi.Arra gondoltam hogy a sorfalban is csak a golyszit lehet védeni, hiába a mellkas elé tett kéz, könyök, ha az labdát ér, szabálytalanÉrdekes ez a mellkast védem kézzel de nem szabálytalan dolog...szabálytalan?
Gergőbácsi
és már megint kaptak egy tizit 😀
Nemzetes és Méltóságos petey
A tizi szerintem adható volt, hátulról az elé belépő lábat rúgta telibe a labda helyett
Gergőbácsi
ezért meg sztem nem kéne már tizit adni, oltári nagy habiszti ez.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
múltkor a fejét védte a védő BL meccsen, az sem volt tizi.Arra gondoltam hogy a sorfalban is csak a golyszit lehet védeni, hiába a mellkas elé tett kéz, könyök, ha az labdát ér, szabálytalanÉrdekes ez a mellkast védem kézzel de nem szabálytalan dolog...szabálytalan?
Gergőbácsi
A tizi szerintem adható volt, hátulról az elé belépő lábat rúgta telibe a labda helyett
Gergőbácsi
ezért meg sztem nem kéne már tizit adni, oltári nagy habiszti ez.
több mint 3 éve
Arra gondoltam hogy a sorfalban is csak a golyszit lehet védeni, hiába a mellkas elé tett kéz, könyök, ha az labdát ér, szabálytalanÉrdekes ez a mellkast védem kézzel de nem szabálytalan dolog...szabálytalan?
Gergőbácsi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Mennyre nézik a válogatott meccsen ki hova ül?táborban tökm1, amúgy létszámtól függ
Hárman megyünk, de egy szektoron belül csak összevissza kaptunk jegyet, de egymás mellé ülnénk?
Coolearie
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Mennyre nézik a válogatott meccsen ki hova ül?Annyira hogy a Paks Fradi kupadöntőn a Paks szektor mellett voltunk de a helyünkre biztonságiak ültek le, mintegy elválasztó kerítésként
Hárman megyünk, de egy szektoron belül csak összevissza kaptunk jegyet, de egymás mellé ülnénk?
Coolearie
Mondták hohy ūljünk arrébb kettővel, hiába mondtuk hogy nekik hogy álldogálniuk kellene a széksorok között
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Mennyre nézik a válogatott meccsen ki hova ül?Ha teltház lesz, nem fog összejönni a dolog megítélésem szerint.
Coolearie
több mint 3 éve
Mennyre nézik a válogatott meccsen ki hova ül? Hárman megyünk, de egy szektoron belül csak összevissza kaptunk jegyet, de egymás mellé ülnénk?
több mint 3 éve
Érdekes ez a mellkast védem kézzel de nem szabálytalan dolog...
több mint 3 éve
Tokmac hihetetlen teszetosza Innen nem volt les
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 554
Lehet shakira is suttyo es budoset szarik😁Kb ez is a várható színvonal nála.Gerard Pique’s last words as a footballer: “I shit on your prostitute mother”
— Sid Lowe (@sidlowe) November 9, 2022
Sixo
Csak azt nem tudom, hogy egy Shakira mi a francot látott benne ennyi éven át.
FLZOLI
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 3 éve
Azért így is vannak ott jó játékosok.Mane tegnap annyira leserult a Brema ellen, hogy ki is hagyja a VBt.Szenegál érdekességi faktora így akkor 0 lesz, kár érte
csebi
FLZOLI
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
el is adta a válogatott játékosokat kiválóanSzenegál már akkor örök időkre kimaxolta a VB-s dolgait, amikor 2002-ben a nyitómeccsen megcsapták a csigaevőket 😊Mane tegnap annyira leserult a Brema ellen, hogy ki is hagyja a VBt.Szenegál érdekességi faktora így akkor 0 lesz, kár érte
csebi
FLZOLI
warr_b
több mint 3 éve
az egész vb közelít ehez a számhoz.Mane tegnap annyira leserult a Brema ellen, hogy ki is hagyja a VBt.Szenegál érdekességi faktora így akkor 0 lesz, kár érte
csebi
FLZOLI
több mint 3 éve
Szenegál már akkor örök időkre kimaxolta a VB-s dolgait, amikor 2002-ben a nyitómeccsen megcsapták a csigaevőket 😊Mane tegnap annyira leserult a Brema ellen, hogy ki is hagyja a VBt.Szenegál érdekességi faktora így akkor 0 lesz, kár érte
csebi
FLZOLI

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
bizony, nagy kar ez neki, de a BM szezon szempontjabol, ha nem tul hosszu a serules, nem olyan nagy gond ez. kb ez a VB ilyenkor hianyzik mint szar a zsebbol.Mane tegnap annyira leserult a Brema ellen, hogy ki is hagyja a VBt.Szenegál érdekességi faktora így akkor 0 lesz, kár érte
csebi
FLZOLI
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Mane tegnap annyira leserult a Brema ellen, hogy ki is hagyja a VBt.Szenegál érdekességi faktora így akkor 0 lesz, kár érte
csebi
több mint 3 éve
Kb ez is a várható színvonal nála.Gerard Pique’s last words as a footballer: “I shit on your prostitute mother”
Sixo
Csak azt nem tudom, hogy egy Shakira mi a francot látott benne ennyi éven át.
több mint 3 éve
Mane tegnap annyira leserult a Brema ellen, hogy ki is hagyja a VBt.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Gerard Pique’s last words as a footballer: “I shit on your prostitute mother”
több mint 3 éve
en siman kinezem h ezert kap tobb millas bonuszpenzt vagy az eves bonusnal kikotottek ezt neki ev elejen.A görögök ellen Dzsudzsák Balázs lesz a csapatkapitány?Majd a pisztolyt vegyék el a fejétől ha vége a sajtótájékoztatónak.
– Terveim szerint igen. Dzsudzsák Balázs a kezdőcsapatban kap helyet, és ő vezetheti ki a pályára a válogatottat. Nem a rekord miatt hívtam meg, nem azért, mert egyedüli százkilencszeres válogatott lehet. Hanem azért, mert megérdemli! Tisztelem a karrierjét, azt, amit ezért a csapatért tett. Nem szívességből hívom meg, hanem olyan futballista előtt tisztelgek, aki szívét-lelkét kitette a válogatottért. Eddigi állomáshelyeim közül Magyarország az egyetlen hely, ahol az emberek tisztelik a múltat. Ide értve szülőhazámat, Olaszországot is… Éppen ezért nem értem, hogyan fordulhat elő, hogy valaki nem tisztelettel beszél Dzsudzsák Balázsról. Lehet őt nem szeretni, de amit elért, az nem a véletlen műve.
jobbágy#JC6
Matthew99
több mint 3 éve
A görögök ellen Dzsudzsák Balázs lesz a csapatkapitány?Majd a pisztolyt vegyék el a fejétől ha vége a sajtótájékoztatónak.
– Terveim szerint igen. Dzsudzsák Balázs a kezdőcsapatban kap helyet, és ő vezetheti ki a pályára a válogatottat. Nem a rekord miatt hívtam meg, nem azért, mert egyedüli százkilencszeres válogatott lehet. Hanem azért, mert megérdemli! Tisztelem a karrierjét, azt, amit ezért a csapatért tett. Nem szívességből hívom meg, hanem olyan futballista előtt tisztelgek, aki szívét-lelkét kitette a válogatottért. Eddigi állomáshelyeim közül Magyarország az egyetlen hely, ahol az emberek tisztelik a múltat. Ide értve szülőhazámat, Olaszországot is… Éppen ezért nem értem, hogyan fordulhat elő, hogy valaki nem tisztelettel beszél Dzsudzsák Balázsról. Lehet őt nem szeretni, de amit elért, az nem a véletlen műve.
jobbágy#JC6

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
A görögök ellen Dzsudzsák Balázs lesz a csapatkapitány?– Terveim szerint igen. Dzsudzsák Balázs a kezdőcsapatban kap helyet, és ő vezetheti ki a pályára a válogatottat. Nem a rekord miatt hívtam meg, nem azért, mert egyedüli százkilencszeres válogatott lehet. Hanem azért, mert megérdemli! Tisztelem a karrierjét, azt, amit ezért a csapatért tett. Nem szívességből hívom meg, hanem olyan futballista előtt tisztelgek, aki szívét-lelkét kitette a válogatottért. Eddigi állomáshelyeim közül Magyarország az egyetlen hely, ahol az emberek tisztelik a múltat. Ide értve szülőhazámat, Olaszországot is… Éppen ezért nem értem, hogyan fordulhat elő, hogy valaki nem tisztelettel beszél Dzsudzsák Balázsról. Lehet őt nem szeretni, de amit elért, az nem a véletlen műve.
———————
November 21!! Gyere már!!!
több mint 3 éve
Gyorsan vállaljuk át, mennyisègben megvannak a stadionok ès akkir Zsuzsi VBn búcsúzhat😏😛🙈Foleg h csak most jon kiKurva keso ez.erdekes anno nem voltak ilyen hangok jatekosoktol es edzoktol.Milyen VB lesz az, ami 20-án kezdődik, de pl 12-én még PL forduló lesz 😕egy kurva nagy szégyenfolt a labdarúgás történelmén
NB2
peachSepp Blatter admits awarding Qatar the World Cup was a mistake 🗣️ pic.twitter.com/gR7WtoSzJv
— ESPN FC (@ESPNFC) November 8, 2022
Sixo
YoungZeeZee
twitter.com/Football__Tweet/status/1590052784828829696?t=n-mobWSSjRUVD6cTJxpAtg&s=19
YoungZeeZee
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 554
Foleg h csak most jon kiKurva keso ez.erdekes anno nem voltak ilyen hangok jatekosoktol es edzoktol.Milyen VB lesz az, ami 20-án kezdődik, de pl 12-én még PL forduló lesz 😕egy kurva nagy szégyenfolt a labdarúgás történelmén
NB2
peachSepp Blatter admits awarding Qatar the World Cup was a mistake 🗣️ pic.twitter.com/gR7WtoSzJv
— ESPN FC (@ESPNFC) November 8, 2022
Sixo
YoungZeeZee
twitter.com/Football__Tweet/status/1590052784828829696?t=n-mobWSSjRUVD6cTJxpAtg&s=19