Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 554
amióta nézem a focit, '90es évek vége mindig az volt a mondás, hogy kapus gondunk sosem volt. és tényleg, végiggondolva mindig volt 2-3 jóval jegyzettebb bajnokságban stabilan védő emberünk. eddig. egyáltalán van valaki ifjú titán aki reálisan jöhet a gula éra után?
peach
Senkó Zsombor Juve utánpótlás (2003-as születés), Yaakobishvili Áron Barca utánpótlás (2006-os születés), és mindkettő ilyen topszintű a korosztályában.
zacknorb
Alapvetoen magyarorszagon nincs gond a kapusok kepzesevel.
Pl dibusz nem rosszabb mint gula.
Teny volt h ket jo volt egyszerre. Kiraly vs babos de hajdu sem volt szar es csak kesobb ment kulfoldre.safar is parades volt.es ahogy korabban irtam kar h ot kukaztak a jugok utan.
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 306 — Kinek mit intézett a kormánya
amióta nézem a focit, '90es évek vége mindig az volt a mondás, hogy kapus gondunk sosem volt. és tényleg, végiggondolva mindig volt 2-3 jóval jegyzettebb bajnokságban stabilan védő emberünk. eddig. egyáltalán van valaki ifjú titán aki reálisan jöhet a gula éra után?
peach
Senkó Zsombor Juve utánpótlás (2003-as születés), Yaakobishvili Áron Barca utánpótlás (2006-os születés), és mindkettő ilyen topszintű a korosztályában.

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 266 — je suis poloska
peach
Demjén szerintem jó utód lehetne.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 15 840 — a new hope (again)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 306 — Kinek mit intézett a kormánya
Vancsa off, Németh A. benn, ez nekem nagy +

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE A NOVEMBERI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEKRE:

KAPUSOK: Dibusz Dénes (Ferencvárosi TC), Szappanos Péter (Budapest Honvéd), Tóth Balázs (Puskás Akadémia)

VÉDŐK: Bolla Bendegúz (Grasshopper Club Zürich – Svájc), Botka Endre (Ferencvárosi TC), Fiola Attila (Mol Fehérvár FC), Lang Ádám (Omonia – Ciprus), Mocsi Attila (ZTE FC), Nagy Zsolt (Puskás Akadémia FC), Willi Orbán (RB Leipzig – Németország), Szalai Attila (Fenerbahce FK – Törökország)

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Baráth Péter (Debreceni VSC), Kerkez Milos (AZ – Hollandia), Kleinheisler László (NK Osijek – Horvátország), Nagy Ádám (AC Pisa – Olaszország), Loic Nego (Mol Fehérvár FC), Callum Styles (Millwall FC – Anglia), Vécsei Bálint (Ferencvárosi TC), Dzsudzsák Balázs* (Debreceni VSC)

TÁMADÓK: Ádám Martin (Ulszan Hyundai – Dél-Korea), Gazdag Dániel (Philadelphia Union – Egyesült Államok), Kalmár Zsolt (DAC 1904 – Szlovákia), Németh András (KRC Genk – Belgium), Sallai Roland (SC Freiburg – Németország), Szoboszlai Dominik (RB Leipzig – Németország)

*Dzsudzsák Balázs a Luxemburg elleni mérkőzés után, a görögök elleni hazai mérkőzésre csatlakozik a kerethez.

forás:NSO

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 428 — The Mathematician
kell minden evben csucsigazolas a sikerhez?
csebi
ez egy nagyon érdekes kérdés, de a szurkolók akarják azt hogy mindig jöjjön valami új és izgalmas név (merch miatt a tulajoknak se rossz)

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 132 — Lucas Scott
ez a legnagyobb hulyeseg sztem. annyira nem tudsz emelni h relevans tobbletbevetel legyen.
csebi
 www.thisisanfield.com/2022/05/liverpool-set-for-record-turnover-with-over-100m-from-champions-league/

He describes a projected £96 million from matchday revenue as “slightly prudent,” with the Reds to play their 30th home game of the season against Wolves on May 22.

The expansion of the Anfield Road End, which will bring the stadium’s capacity to 61,015 from 2023, is one of the key factors behind Chatra’s prediction that turnover could rise another 12.1 percent to £650 million in the season after next.
96 milla most a kb 600ból
azért ha mondjuk 50%ot emelnek az igenis jelentős
Negritis, a vajda
en erre ugye Ulit szoktam idezni, aki egyszer elmondta, hogy emelhetnek a jegyeket akar haromszorosara is, de az kb anny EUR milliot jelent, amilyen osszegrol kb 5 percig egyezkednek egyetlen darab ember leigazolasanal, ezert nem teszik meg.
nyilvan a plusz 12% a stadion bovitesnek hala segiteni fog, de mondjuk pl 35%kal emelni a jegyarakat annak lehetnek nem tul kedvezo eredmenyei is.
csebi
persze, csak az a 30%os jegyár emelkedés azt is jelenthetné hogy +1 50 millás igazolás évente
én ugye azért hoztam fel az egészet mer ugye arról van szó hogy az egyszerű helyi szurkoló mit szeretne?
- minden évben csúcsigazolás + sikerek
- olcsó jegyár
- átlátható működés nem csilliárdos tulaj
- mindenki által szerethető csapat
..

az első nem megy úgy hogy a 2-3 teljesül, mert kb lehetetlen
ahogy az FMA-ban is mondják mindig ahhoz hogy kapj valamit fel kell áldozni valamit ( toka koka )
a 4. meg teljesen retardált
Negritis, a vajda
kell minden evben csucsigazolas a sikerhez?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 428 — The Mathematician
ez a legnagyobb hulyeseg sztem. annyira nem tudsz emelni h relevans tobbletbevetel legyen.
csebi
 www.thisisanfield.com/2022/05/liverpool-set-for-record-turnover-with-over-100m-from-champions-league/

He describes a projected £96 million from matchday revenue as “slightly prudent,” with the Reds to play their 30th home game of the season against Wolves on May 22.

The expansion of the Anfield Road End, which will bring the stadium’s capacity to 61,015 from 2023, is one of the key factors behind Chatra’s prediction that turnover could rise another 12.1 percent to £650 million in the season after next.
Negritis, a vajda
en erre ugye Ulit szoktam idezni, aki egyszer elmondta, hogy emelhetnek a jegyeket akar haromszorosara is, de az kb anny EUR milliot jelent, amilyen osszegrol kb 5 percig egyezkednek egyetlen darab ember leigazolasanal, ezert nem teszik meg.
nyilvan a plusz 12% a stadion bovitesnek hala segiteni fog, de mondjuk pl 35%kal emelni a jegyarakat annak lehetnek nem tul kedvezo eredmenyei is.
csebi
persze, csak az a 30%os jegyár emelkedés azt is jelenthetné hogy +1 50 millás igazolás évente
én ugye azért hoztam fel az egészet mer ugye arról van szó hogy az egyszerű helyi szurkoló mit szeretne?
- minden évben csúcsigazolás + sikerek
- olcsó jegyár
- átlátható működés nem csilliárdos tulaj
- mindenki által szerethető csapat
..

az első nem megy úgy hogy a 2-3 teljesül, mert kb lehetetlen
ahogy az FMA-ban is mondják mindig ahhoz hogy kapj valamit fel kell áldozni valamit ( toka koka )
a 4. meg teljesen retardált

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Bobby nem megy
 www.nemzetisport.hu/foci-vb-2022/vb-2022-firmino-kimaradt-jesus-es-dani-alves-bekerult-itt-a-brazil-keret-2922793
végre valami jó hír
Negritis, a vajda
Tőle sajnálom, klub szempontból örülök.

Kifejezetten jó idénye van, megérdemelte volna. Ez a stat azért így erős.
Bobby has:

◾ More goals than Gabriel Jesus.
◾ More goals than Martinelli.
◾ More goals than Rodrygo.
◾ More goals than Raphinha.
◾ More goals than Anthony.
◾ More goals than Richarlison.
◾ More goals than Pedro Guilherme.
alatriste
jol mutat ez az osszehasonlitas, de azert Bobby nem egy poszton van Raphinhaval, Anthonyval, Rodrygoval, Martinellivel (meg ha neha jatszik is kozepen, inkabb bal szelso). ezt ugy mondom, hogy en vittem volna mondjuk Guilherme helyett.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve

Sixo
ez mi, draftműsort csináltak a vb-keret kijelöléséből? na ne vicceljünk már, hogy ezt ott és akkor tudták csak meg a játékosok (ha meg tényleg így van az még nagyobb vicc)
r.baggio
sztem ez most atipikus dolog, mert altalaban van egy bo keret, elmennek TCre a torna elott, es ott jelolik ki az utazo keretet vegul. most ilyen nincs. ezert maradt a draft jellegu dolog.

több mint 3 éve
csebi

Negritis, a vajda

több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 266 — je suis poloska
Bobby nem megy
 www.nemzetisport.hu/foci-vb-2022/vb-2022-firmino-kimaradt-jesus-es-dani-alves-bekerult-itt-a-brazil-keret-2922793
végre valami jó hír
Negritis, a vajda

Bobby has:

alatriste
more age than anybody else. olyan szempontból sajnálom, hogy neki ez valószínűleg az utolsó lehetősége lett volna, de dinamikában valószínűleg jobbak nála a többiek.
meg hát legyünk őszinték, szerintem a brazil szövetségi kapitányok nem nagyon találták a helyét, azért a selecao mást játszik, mint a Pool
slowmotion
Pedig nem ártott volna előre valaki aki szeret passzolni is.
Na mindegy, remélem Jesus stabilan játszani fog minden meccsen, és nem padozni viszik.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 883 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Bobby nem megy
végre valami jó hír
Negritis, a vajda

Bobby has:

alatriste
more age than anybody else. olyan szempontból sajnálom, hogy neki ez valószínűleg az utolsó lehetősége lett volna, de dinamikában valószínűleg jobbak nála a többiek.
meg hát legyünk őszinték, szerintem a brazil szövetségi kapitányok nem nagyon találták a helyét, azért a selecao mást játszik, mint a Pool
slowmotion
Persze, sose találta igazából meg Kloppon kívül. Hoffenheimbe se arról volt szó, hogy az új Kaka lett volna.
Emberi oldalról sajnálom egyedül én is. Szimpátia rangsorban elég előkelő helyen áll nálam.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 513 — Cowboys fan
Bobby nem megy
végre valami jó hír
Negritis, a vajda

Bobby has:

alatriste
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 513 — Cowboys fan
Sixo
Ricsi nagy ugrálásánál az jutott eszembe, hogy az lett volna az epic ha eközben lesérül. De végül nem volt akkor tulok, mint annak idején Tulloch 😀
dugo93
most is épp IR-en van, nem?
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 883 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Bobby nem megy
végre valami jó hír
Negritis, a vajda

Bobby has:

Liverpool Fc
több mint 3 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 626
Sixo
Ricsi nagy ugrálásánál az jutott eszembe, hogy az lett volna az epic ha eközben lesérül. De végül nem volt akkor tulok, mint annak idején Tulloch 😀

több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Nekem csak ma jött szembe, hogy Ivan Toney közben tolt egy Calvin Ridley-t!
Okos húzás volt tőle, nem mondom...
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 782 — "Montoya por favor!"

Sixo
ez mi, draftműsort csináltak a vb-keret kijelöléséből? na ne vicceljünk már, hogy ezt ott és akkor tudták csak meg a játékosok (ha meg tényleg így van az még nagyobb vicc)
r.baggio
Na most lehet simán hülyeséget mondok, és volt ilyen korábban is, de az első ilyen videó amit láttam az Jonathan Claussé volt. Ehhez kapcsolódik egy Ivan Toney interjú, amiből kiderül, a csapatot értesítik alapvetően hogy Toney-nak jelenése van, és a klub dolgozói (asszem pont Frank) mondta el neki, aztán hívta fel Southgate. Na ebből a két esetből kiindulva a klub tudja meg előbb hivatalos úton a keretet, amit Claussnak nem mondtak el, hanem bekapcsolták a TV-t (biztos smooth lehetett, benyögte valaki meccs után hogy srácok megy a francia kerethirdetés), és vették a reakcióját. Ez akkora köröket ment, hogy elkezdték ezeket felvenni.
Szerintem valszeg tudták előre, hogy kik mennek, de ez volt a biztos megerősítés, ezért örültek.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 682 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Haverokkal fociztunk a hétvégén

Sixo
Nem vagy túl jó kapus sajnos 😕

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 386 — nabege2@yahoo.com
Haverokkal fociztunk a hétvégén

Sixo
szerintem ez nem te vagy
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 288 — LIGHTS OUT!

Sixo
r.baggio

Szerkesztette: Sixo

több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante

Sixo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal