Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Best interview of all time tbh #cpfc pic.twitter.com/4RaAy005Np
— Sam Hesketh (@abjekt) November 6, 2022
de ez a 10 piros lapos argentin szuperkupa döntő is jó 😀
There were 10 red cards shared between Boca Juniors and Racing last night 😳 pic.twitter.com/tDHY0kDwEV
— ESPN FC (@ESPNFC) November 7, 2022

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Ha azt hittétek nem lehet mivel elszórakozni az időt így hétfő reggel:www.transfermarkt.com/weltmeisterschaft-2022/index/userkader/WM22
több mint 3 éve
Visszakapták a tavalyi 4 meccset, amikor közük nem volt csak a super kupa meccshez, mégis 3at behúztak.nah mi van az interrel ?Hát ha őszinte akarok lenni simán bennük maradt vagy 3 gól. Komolyabb balszerencsével most a juve futna a meccs után.
Sixo
andree
több mint 3 éve
nah mi van az interrel ?Hát ha őszinte akarok lenni simán bennük maradt vagy 3 gól. Komolyabb balszerencsével most a juve futna a meccs után.
Sixo
több mint 3 éve
Btw. Ez a nulla csatáros felállás Allegritől szerintem játék a tűzzel. Nem volt jó Milik, de legalább volt valaki elöl aki küzdött a labdáért.viszont Bab Miki lezárta a meccset.
andree
több mint 3 éve
Yeeeeeeeeees el se hiszem ezt nem láttam jönni 😀
több mint 3 éve
Btw. Ez a nulla csatáros felállás Allegritől szerintem játék a tűzzel. Nem volt jó Milik, de legalább volt valaki elöl aki küzdött a labdáért.
több mint 3 éve
1 most kezdtem bele nézni a meccsbe, tehát azt nem láttam de ha úgy volt akkor sajnálom...2 feltételezés inkább no komment....DE mi a tökömet csinált volna Danilo a kezével??????????????????,Az első félidőben meg vissza se nézték az interes kezezést, de hamarosan megtudjuk, hogy a Juventus még 30 évig megérdemli, hogy minden második meccsét elcsalják.
dande2
andree
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
DE mi a tökömet csinált volna Danilo a kezével??????????????????,Az első félidőben meg vissza se nézték az interes kezezést, de hamarosan megtudjuk, hogy a Juventus még 30 évig megérdemli, hogy minden második meccsét elcsalják.
dande2
több mint 3 éve
nem akarom elkiabálni, de valami elképzelésszerű látszik Huszti taktikájában. kell télen 3-4 jó játékos és megússzuk a kiesést.nem kell a kieséstől félni, Újpest-Vasas-Honvéd lemeccseli egymás között
Nemzetes és Méltóságos petey
több mint 3 éve
nem akarom elkiabálni, de valami elképzelésszerű látszik Huszti taktikájában. kell télen 3-4 jó játékos és megússzuk a kiesést.
több mint 3 éve
Agyon nyert meccs volt, megint elbalfaszkodva. Meg is érdemeljük. A Vidi felvállalta a focit, jó kis lüktető meccs volt, kár a hatszáz kihagyott helyzetért.

több mint 3 éve
6 helyzetet hagytunk ki kb, törvényszerű volt hogy talál egyet a Vidi
több mint 3 éve
na, megerte sirni egesz meccs alatt?😀mondtam X lesz. amúgy leszarom ha jobb a másik, de ami ott tizi legyen itt is..
Kenny
de amúgy arról vagyunk híresek, hogy uccsó percben vesztünk pontokat...
több mint 3 éve
Jó ez a meccs
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Aztán kiszedte 😀SZEDD KI BOHÓCNem szedte.
csipkelli
Van esemény a mennyeiben.
több mint 3 éve
na most?juj ezt le is irtad, nem csak gondoltad.
LOOOOLLLL, szegény állami gondozottak, őket még az ág is húzza...ja nem ide