Soccer
42 feliratkozó
több mint 3 éve
Benzema a tavaszi szezont megint megküldi rendesen. 😀kemény vagy Csoki...
roberto23
Csavi másfél éve toppant bele abba a roncshalmazba, ahhoz képest eléggé felülteljesítenek, az európai kupákat meg ezt az egy meccset leszámítva
slowmotion
Hallgasd meg pár meccs előtti/utáni nyilatkozatát. 1 éve van a barcanal, de már most lehet pár szépséget találni.Azért maradjunk annyiban, hogy a nagyarcu Xavi örülhet, ha fele annyit elér edzőként, mint a digo.hmm, mi alapján mondod Xavira hogy nagyarcú? fejtsd már ki kérlek
roberto23
playmaker90
Amúgy nekem alapvetően nincs bajom Xavival, nem is akarom megkérdőjelezni, mint edző, mert lehet nagyon sokra fogja vinni, bár nekem már játékosként se volt túl szimpatikus.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
Mondjuk az kemény hogy Benzema 6 gólnál tart a hónapban és még csak 5-e van.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Ilyen oktatófilmre azért nem számítottam idegenben.
több mint 3 éve
Azért maradjunk annyiban, hogy a nagyarcu Xavi örülhet, ha fele annyit elér edzőként, mint a digo.hmm, mi alapján mondod Xavira hogy nagyarcú? fejtsd már ki kérlek
roberto23
több mint 3 éve
Mondjuk az tény, hogy ennyire fos játékkal ennyi mindent senki nem fog nyerni mint Carlo. Bár ugyanezt Zidane is tudta, de ő még hatékonyabb is volt talán. Nekem ez a vertical tiki taka full nézhetetlen. Három szopás után ideje volt végre nyerni is a barca ellen, de nem kell túlértékelni, tény hogy volt jó 15 percünk a második félidő elején, de azért messze van ez a csúcsfocitól.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Hatulrol becsuszva a labdához köze sincs…gyönyörű volt hogy sz@pjal lovat militao
több mint 3 éve
Benzema a tavaszi szezont megint megküldi rendesen. 😀kemény vagy Csoki...
roberto23
Csavi másfél éve toppant bele abba a roncshalmazba, ahhoz képest eléggé felülteljesítenek, az európai kupákat meg ezt az egy meccset leszámítva
több mint 3 éve
A közvetítés színvonala és a Barca játéka között egyenlőség van
több mint 3 éve
Azért maradjunk annyiban, hogy a nagyarcu Xavi örülhet, ha fele annyit elér edzőként, mint a digo.Örülnek is ha maradna a margit edzője…érjen el meg sokat. Mondjuk Xavi pár éve edzősködik. Térjünk erre vissza 30 év múlva.
roberto23
több mint 3 éve
Egy fiatal valaki kéne, kéne valami vérfrissítés végre, mert ez a nyuggerfoci nézhetetlen lesz hosszú távon.Neki nem hinném hogy a mai meccsen múlt volna. BL t tuti megvárják szerintem, bár nem tudok senkit aki minőségi javulást hozna ha esetleg elküldenékHány olasz van ma még akinek veszélyben lenne az állása? 😂Remelem megmentik a digo segget ma esteAncelottira gondolsz?
Klaci79
kapitnono
Klaci79
kapitnono
Nagelsmann jöhetne 😀 Jó focival könnyebb bajnokságot nyerni, mint a lutri a BL-ben.
több mint 3 éve
Benzema a tavaszi szezont megint megküldi rendesen. 😀
több mint 3 éve
Azért maradjunk annyiban, hogy a nagyarcu Xavi örülhet, ha fele annyit elér edzőként, mint a digo.
több mint 3 éve
Neki nem hinném hogy a mai meccsen múlt volna. BL t tuti megvárják szerintem, bár nem tudok senkit aki minőségi javulást hozna ha esetleg elküldenékHány olasz van ma még akinek veszélyben lenne az állása? 😂Remelem megmentik a digo segget ma esteAncelottira gondolsz?
Klaci79
kapitnono
Klaci79

több mint 3 éve
A 4-es azért bármelyik clássicón gáz.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Hány olasz van ma még akinek veszélyben lenne az állása? 😂Remelem megmentik a digo segget ma esteAncelottira gondolsz?
Klaci79
kapitnono
több mint 3 éve
Remelem megmentik a digo segget ma esteAncelottira gondolsz?
Klaci79

több mint 3 éve
Szerintem kevered valakivel, az ml$z adatbank szerint Tárnok-Dálnoki Akadémia - FTC -Hamburg- ZTE- Budafok az igazolási sora22 éves kölök 17 perc alatt mesterhármas.VASAS nevelés ráadásul
Nálunk egész szezonban nem volt játékos, aki 3 gólt lőtt volna kábé...
warr_b
ozibozi
több mint 3 éve
Remelem megmentik a digo segget ma este
több mint 3 éve
Hamar nem számít Gavi kaphatna egy nevelő dupla sárgát, mindjárt el fog szállni teljesen.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Nekem Jese is ilyen volt pár éve. Azt se tudom ő játszik e meg valahol.Amúgy Ansu Fatival mi történt? Pár éve meg az egyik legnagyobb tehetségnek számított. Ennyire megtörték a sérülések?Engem múltkor Dele Alli lepett meg milyen mélysegbe süllyedt amikor valami török csapatban láttam
roberto23
kapitnono
több mint 3 éve
Amúgy Ansu Fatival mi történt? Pár éve meg az egyik legnagyobb tehetségnek számított. Ennyire megtörték a sérülések?Az apja nyomott egy Sallaisat 😉
roberto23
több mint 3 éve
Amúgy Ansu Fatival mi történt? Pár éve meg az egyik legnagyobb tehetségnek számított. Ennyire megtörték a sérülések?Engem múltkor Dele Alli lepett meg milyen mélysegbe süllyedt amikor valami török csapatban láttam
roberto23

több mint 3 éve
Amúgy Ansu Fatival mi történt? Pár éve meg az egyik legnagyobb tehetségnek számított. Ennyire megtörték a sérülések?
több mint 3 éve
Túl szèp lett volna.....ugyan már....tökéletes kép, hogy még nagyon mesze vagyunk egy európai topcsapattól...nem is baj, mert a csoda az volt, hogy 3szor szoptak ellenünk
dande2
több mint 3 éve
Túl szèp lett volna.....