Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
LA koreo.én is büntetném őket, ha sárga az aura akkor Vegito haja már sárga kéne hogy legyen
Irjak kommentben mas csapatot megbuntett az mlsz vagyis az mls
twitter.com/MLS/status/1588988571939385345?t=6NMqMr3Y_yVgzQtkEzEWcw&s=19
YoungZeeZee
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ez a Taylor egy jó hülye bíróAz biztos, de ő Oliver.
Heisman nádor
több mint 3 éve
Ez a Taylor egy jó hülye bíró
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Na kíváncsi vagyok mi vajon meg tudunk-e nyerni egy rangadót? Mondjuk pont a Pool ellen bánnám legkevèsbè ha nem, de szükség van a pontokra.
több mint 3 éve
Jesust lehet dobálni mint egy rongybábut hetek óta, de ha odarakja ő a testét az egyből fault
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Zini nagyon kilóg lefelé. 😐
több mint 3 éve
Narancssárga a bunkónak.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 554
LA koreo.Irjak kommentben mas csapatot megbuntett az mlsz vagyis az mls
twitter.com/MLS/status/1588988571939385345?t=6NMqMr3Y_yVgzQtkEzEWcw&s=19
több mint 3 éve
Cucurellanak 15 perc alatt járt volna egy sárga minimum
több mint 3 éve
Kezd meghalni a miele meme a fórumon 😀remelem nagyobb baj nem fogja erni jc6 lelket az eletbenFuh, néha azért felsírt a labda, nagyon kemény szituációk voltak. Esküszöm sokszor olyan érzés jött fel bennem, hogy ezek a gólok, a hullámzó eredmény, mind le voltak zsírozva, mert ilyen tuti nincs 😀Még mindig itt tartunk, hogy a bumzi lobogótól rettegnek a heteró-keris hópihék? 😅 a fradis drapik is olyan szépek szoktak lenni 😛
Csóri Gazdi, nemtom jut e valaha döntő közelébe..
Amúgy az érzékeny zsidó-cionista-keresztény-hites lelkemnek valami szörnyű volt nézni az LA keménymag szektorban a buzi zászlót, meg a palesztint.. a többit szerencsére nem ismertem, max a németet 😀 bbbrrrrrrrrrrrr
jobbágy#JC6
Nemzetes és Méltóságos petey
isten aldja meg!
miele zaszlot is lattam
YoungZeeZee
De mindig jó amikor az ilyen organikusan ki tud alakulni egy platformon.
Na de vége az offnak, Zinchenko visszatért, amúgy szokásos kezdővel megyünk. Amennyiben meg lesz az előny, várom a Tomiyasu becserelését White helyett, addig viszont az angol tudja megfutni a Sterling mögött maradt területet. COYG, az X se rossz.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 554
remelem nagyobb baj nem fogja erni jc6 lelket az eletbenFuh, néha azért felsírt a labda, nagyon kemény szituációk voltak. Esküszöm sokszor olyan érzés jött fel bennem, hogy ezek a gólok, a hullámzó eredmény, mind le voltak zsírozva, mert ilyen tuti nincs 😀Még mindig itt tartunk, hogy a bumzi lobogótól rettegnek a heteró-keris hópihék? 😅 a fradis drapik is olyan szépek szoktak lenni 😛
Amúgy az érzékeny zsidó-cionista-keresztény-hites lelkemnek valami szörnyű volt nézni az LA keménymag szektorban a buzi zászlót, meg a palesztint.. a többit szerencsére nem ismertem, max a németet 😀 bbbrrrrrrrrrrrr
jobbágy#JC6
Nemzetes és Méltóságos petey
isten aldja meg!
miele zaszlot is lattam
több mint 3 éve
Fuh, néha azért felsírt a labda, nagyon kemény szituációk voltak. Esküszöm sokszor olyan érzés jött fel bennem, hogy ezek a gólok, a hullámzó eredmény, mind le voltak zsírozva, mert ilyen tuti nincs 😀Még mindig itt tartunk, hogy a bumzi lobogótól rettegnek a heteró-keris hópihék? 😅 a fradis drapik is olyan szépek szoktak lenni 😛
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Hagyjuk már 😆Rohadjon meg Kuttor a retek Kövesdjével együttVagy igaz amit mindenki tud, hogy a nagy állami pénzből megmentő igazgatócska konkrétan beleszól a szakmai munkába?
warr_b
ozibozi
Nyilván NM rajta salakra Baláékat meg játszatott Bobálokat, Pekárokat... Sok faszsága van, de ezek pont nem.
A nagy állami pénzekről meg a 2020-as beszámoló van kéznél:
www.vasasfc.hu/images/uploads/%C3%89ves%20besz%C3%A1mol%C3%B3%202020.pdf
De megtalálod a 2021-est is.
Mutass hasonlót a fradikától vagy bármelyik másik csapattól.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Döntőben ilyen már történt, hogy senki nem rúgta be a vesztes csapatból?Barca a Steaua ellen Bek döntőn 😁
shawnka

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Az Arsenal próbálta már a nyáron (is) megszerezni Joao Felixet a matracosoktól. De akkor vmi 300 millió angol font kivásárlási árat mondták rá. Oké, fiatal, jó is, de azért na.Kedvelem Joao Felixet, de nem látom az Arsenal kezdőjében a helyét, és a posztját. A 2 szélsőnket most fogjuk kitömni sok-sok pénzzel, rotációba most fizettünk Vieira-ért 40 millát, aki talán korban és szerepkörben hasonlót tud nyújtani mint Felix.
Viszont most komolyan pénzhez kellene jusson az Atletico. Úgyhogy inkább 100 az a 300. Ami sok, de arról már lehet elkezdeni tárgyalni (másoknak is, MU is beszállt). Be is jelentkeztek.
Ugyanitt Lemar, Carrasco, DePaul is eladó.
ulpianus
De ha már Atletico lerablás:
Oblak-ra hamarabb rámennék, még csak 29 éves, és bármennyire is bírom Ramsdale-t, a kapus poszt upgradelése szerintem égetőbb kérdés.
több mint 3 éve
Mondjuk kurva igazságtalan hogy nem semleges pályán rendeztèk, nem is èrtem.....Még így is jobb, mint ha Denverben lett volna, a Rapids pályáján mindenki elfogy a zokszigénnel együtt
dande2
több mint 3 éve
Chiellini ezt a remek meccset pedig a kispadról tekinthette meg 😀
több mint 3 éve
Fuh, néha azért felsírt a labda, nagyon kemény szituációk voltak. Esküszöm sokszor olyan érzés jött fel bennem, hogy ezek a gólok, a hullámzó eredmény, mind le voltak zsírozva, mert ilyen tuti nincs 😀Csóri Gazdi, nemtom jut e valaha döntő közelébe..
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 3 éve
Jó de azért ez philadelphiai csapattól mit vártál kicsit fellengzős volt 🤪🤪🤪várjál, az Atlanta United és a Braves is nyert bajnokságot azóta 😉mondja ezt egy Atlanta fan 😀Akkor ez bukta😡😡😡Philadelphiai csapattól mit vártál? 😕
dande2
shawnka
zacknorb
r.baggio
több mint 3 éve
Ha jól tudom sok helyen azért költekeznek, mert ha nagyobb a bevétel akkor több az adó. Abban az évben eladták Griezmannt, Lucast és Rodrit megközelítőleg 300 millió euróért más játékosokkal együtt. 247-ért hoztak összesen és inkább elköltik a csapatok, mint többet adózzanak.Ő szerintem akkor sem ért 100at amikor 130ért megvették. Kellett valaki nagyot igazolni az Atleti-nek, volt pénz és Felix-re többen mások is bideltek. Egyetlen felnőtt szezonja volt a Benfica-ban.Sztem se. Ellenben ahogy tudom, a Bayern, az Arzenyal kifizettek volna 70-80 milliot (fontban) erte. (Csak irrealis arat mondtak be, direkt.)
Sixo
Es bar az MU valoban a rossz jatekospolitika mintapeldaja, szal az nem mervado. 😀 De talan most mar nem igy lesz.
Szal akkor meg er ennyit. Meglatjuk, nem tudom mirol targyalnak.
Az pedig, hogy vki 19 evesen lett jo, az nem feltetlen csak hatranykent nezheto.
ulpianus
Nekem valami ilyesmi rémlik.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Ő szerintem akkor sem ért 100at amikor 130ért megvették. Kellett valaki nagyot igazolni az Atleti-nek, volt pénz és Felix-re többen mások is bideltek. Egyetlen felnőtt szezonja volt a Benfica-ban.Sztem se. Ellenben ahogy tudom, a Bayern, az Arzenyal kifizettek volna 70-80 milliot (fontban) erte. (Csak irrealis arat mondtak be, direkt.)
Sixo
Es bar az MU valoban a rossz jatekospolitika mintapeldaja, szal az nem mervado. 😀 De talan most mar nem igy lesz.
Szal akkor meg er ennyit. Meglatjuk, nem tudom mirol targyalnak.
Az pedig, hogy vki 19 evesen lett jo, az nem feltetlen csak hatranykent nezheto.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Volt már olyan város ami bukott 3 komolyabb sportágban Amerikában döntőt? Mert, szerintem az Eagles is bukni fog bárki ellen aki megnyeri az AFC-t. Tudom a foci nem Major sportág, de most számítson az is. 😀Akkor ez bukta😡😡😡Philadelphiai csapattól mit vártál? 😕
dande2
shawnka
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
várjál, az Atlanta United és a Braves is nyert bajnokságot azóta 😉mondja ezt egy Atlanta fan 😀Akkor ez bukta😡😡😡Philadelphiai csapattól mit vártál? 😕
dande2
shawnka
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ő szerintem akkor sem ért 100at amikor 130ért megvették. Kellett valaki nagyot igazolni az Atleti-nek, volt pénz és Felix-re többen mások is bideltek. Egyetlen felnőtt szezonja volt a Benfica-ban.22 éves. Ha vki hisz benne, elviszik 100-ért is, hiába most nincs top formában.Az Arsenal próbálta már a nyáron (is) megszerezni Joao Felixet a matracosoktól. De akkor vmi 300 millió angol font kivásárlási árat mondták rá. Oké, fiatal, jó is, de azért na.Joao Felix mostani értéke szerintem közelebb van az 50hez, mint a 100hoz.
Viszont most komolyan pénzhez kellene jusson az Atletico. Úgyhogy inkább 100 az a 300. Ami sok, de arról már lehet elkezdeni tárgyalni (másoknak is, MU is beszállt). Be is jelentkeztek.
Ugyanitt Lemar, Carrasco, DePaul is eladó.
ulpianus
Sixo
ulpianus
több mint 3 éve
Mennyből a pokolba negyed órán belül, elb@szta a philly, de rendesen!Nah mert a Chargers-t ki tartja távol a bajnoki címtől? Vagy te is még San Diego érzed a csapatot?
Aztán így legalább L.A-be is jut egy major win, mert máshol nem valószínű, hogy ez beugrik! 😊
Stoki