Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Elképesztő, hogy milyen mennyiségű szar játékost hoztak Újpestre az elmúlt 2-3 évben. Megérdemeljük majd a kiesést.Ez igaz, ellenben volt egy lista múltkor itt konkrétan mellékelve, hogy komoly helyre pénzért csak az újpestiek adtak el játékosokat az elmúlt 5-6 évben kiemelkedően.
Bazzani
több mint 3 éve
Elképesztő, hogy milyen mennyiségű szar játékost hoztak Újpestre az elmúlt 2-3 évben. Megérdemeljük majd a kiesést.
több mint 3 éve
MLS döntő, LA - Philadelphia a Match 4-en.A holnapi Vasas-Debrecen lesz a hétvége nagy rangadója.🙂
Kampman
több mint 3 éve
ZTE-Újpesten vagy harmincszor kilassították a piros lapos szitut de egyszerűen eldönthetetlen volt.
több mint 3 éve
Meccs van warrrrrrA második félidő jó volt.
Leeeeddddssssss
jobbágy#JC6

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Jól néz ki ez a gólpassz Szoboszlainak de én ezt nem hívnám annak. A félpályán odaadta Olmonak aki a 16-oshoz érve beverte mint a ló....

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Rohadjon meg Kuttor a retek Kövesdjével együtt

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Spori eléggé a City ellen fúj
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
3-1, mi történik Berlinben?!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Érdekes ez a BOYCOTT QATAR 2022 drapi a berlini stadion közepén.Kicsit késve kezdem el nézni, és Musiala nem várt meg a góljával.
Mire ezt leírom, Choupo-Moting megint gól.
Meg még egy, wtf.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Valahol láttam lebontva hogy csapatok mennyit kaptak az eddigi EL/BL szereplésükért.Nem biztos hogy erre gondoltál, de nekem ez jött szembe a héten:
Tud valaki egy linket adni róla?
Coolearie
Thread on how much money clubs have already received after the Champions League 2022/23 group stage. Also includes estimates for English clubs in Europa League and Europa Conference League. Some assumptions made about the TV pool, but the figures should be reasonably accurate.
— Swiss Ramble (@SwissRamble) November 4, 2022
több mint 3 éve
Valahol láttam lebontva hogy csapatok mennyit kaptak az eddigi EL/BL szereplésükért.Tud valaki egy linket adni róla?
több mint 3 éve
Akik letöltötték a héten az AMC Mikrót, most tudják élvezni az IGAZI hasznát, Salernitana-Cremonese 15-től! 😀😀😀Méghozzá magyar kommentárral.
Tony Adams
több mint 3 éve
Akik letöltötték a héten az AMC Mikrót, most tudják élvezni az IGAZI hasznát, Salernitana-Cremonese 15-től! 😀😀😀
több mint 3 éve
na mégis Lopetegui lett a Wolves edzője, úgy tűnik van az a pénz

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
nekem azzal is bajom van, hogy egyáltalán ki jutott ki. néztem, melyik kék mez lesz az olaszoké... aztán leesett 😀38%, OMG, de szar 😀How many shirts can you guess? Try our quiz on: https://t.co/qLQmlRVb5F pic.twitter.com/ZxxIhmzDKr
— 8bit-Football.com (@8bitfootball) November 4, 2022
Tony Adams
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
38%, OMG, de szar 😀How many shirts can you guess? Try our quiz on: https://t.co/qLQmlRVb5F pic.twitter.com/ZxxIhmzDKr
Tony Adams
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 3 éve
How many shirts can you guess? Try our quiz on: https://t.co/qLQmlRVb5F pic.twitter.com/ZxxIhmzDKr