Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Na akkor a Bayernnek elég szűk a lehetséges merítés : Brugge, Benfica, AC Milan, Pool. Kb ilyen sorrendben is van a kívánság lista
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
most akkor ki nyerte a csoportot?😊eredmenyek.com-on a PSG, m4 szpíker szerint a portugálok
több mint 3 éve
Leverkusen (Dortmund, Bayern hívtak meg németek közül de nemet mondtak) helyett Arsenal volt meg AC Milan volt esélyes még (Sevilla sem volt meghívott) de ok végül továbbmentek így csak 4 csapat.One time wonder kb.atletico, barca és juve is kiesett a BL-ből
Nezzuk meg h ha lebutitjuk a fradi a barca csoortjaban lett volna.plzen mit alkotott?
En is adnam a szuperligat.en mar reg megcsinaltam a a pesben.
Az osszes eu csapatot osszerakni azt lehet hajra.feljutas kieses alapon mint a nemzetek ligajat.nekem az a formatum is tetszik.nincs szerencses sorsolas se 1 meccs mint a vbn
YoungZeeZee
+ leverkursen, sevilla
szal 5 potenciális szuperliga csapat nem ment tovább a csoportjából
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
haha, a Maccabi leadta az első helyet végül a Benficának

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Nem tudom, állítólag eddig vmi könyök/váll sérülésről volt szó h azt akarja teljesen kipihenni a vbre ezért bantunk vele kesztyűs kézzel. Erre jött ez a mai hír …Közben állítólag Neuernek volt a közelmúltban három műtétje az arcán mert bőrrákja voltA híreket nem figyelem... ezért véd hetek óta Ulreich?
csebi
Mikey
Szerkesztette: csebi
több mint 3 éve
sportal.blikk.hu/labdarugas/magyar-labdarugas/nb-1/meszoly-kalman-korhazba-kerult-kritikus-az-allapota/2022110217304364531Veled vagyunk Apuka
Bdsrstnt!
warr_b
több mint 3 éve
sportal.blikk.hu/labdarugas/magyar-labdarugas/nb-1/meszoly-kalman-korhazba-kerult-kritikus-az-allapota/2022110217304364531Bdsrstnt!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
m.hvg.hu/sport/20221102_Budapest_Honved_stadionhmmm...
zemanla
A közleményben a klub drasztikusan növekvő rezsiköltségekre és az ennek következtében kialakuló negatív gazdasági folyamatokra hivatkozik. November 13-án még fogadják az NB I.-es Ferencvárost, ezután viszont bezárják a Bozsik Arénát, melynek újranyitásáról január végén döntenek majd, mérlegelve a hazai mérkőzések más helyszínen történő lebonyolítását is.szóval ha jól értem, az idei évre kiírt utolsó forduló mérkőzését még lejátsszák, aztán bezárják a stadiont, és december végéig az összes meccset elhalasztják a betervezett nulla darabból.
aztán pedig ugye február 4-e a következő hazai mérkőzés, tehát a januárra beütemezett nulla darab meccs is szintén elmarad.
hát ez tényleg kiszabott nagy spórolás.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
Zsiru!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Magyarorszag nem működik.Gyurcsááááánym.hvg.hu/sport/20221102_Budapest_Honved_stadionHemi bácsi vajon mit gondol....😏
zemanla
dande2
r.baggio
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Gyurcsááááánym.hvg.hu/sport/20221102_Budapest_Honved_stadionHemi bácsi vajon mit gondol....😏
zemanla
dande2

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
m.hvg.hu/sport/20221102_Budapest_Honved_stadionHemi bácsi vajon mit gondol....😏
zemanla
több mint 3 éve
m.hvg.hu/sport/20221102_Budapest_Honved_stadion

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Igen, csak a szuperóriások bérelt helyet akarnak, akármilyen szarok, szal kieséses rendszer nem jöhet szóba konszenzussal.ahogy irtam, nekem a nemzetik ligaja formatum tetszikEgy zárt szuperliga úgysem működhet:Ertem es ezek kozul hanyszor jutottak be az elmult 10 evben mondjuk a 16ba?One time wonder kb.atletico, barca és juve is kiesett a BL-ből
Nezzuk meg h ha lebutitjuk a fradi a barca csoortjaban lett volna.plzen mit alkotott?
Az osszes eu csapatot osszerakni azt lehet hajra.feljutas kieses alapon mint a nemzetek ligajat.nekem az a formatum is tetszik.nincs szerencses sorsolas se 1 meccs mint a vbn
YoungZeeZee
+ leverkursen, sevilla
Negritis, a vajda
De az irasom alapjan nem az eredeti szuprligat favorizalom
YoungZeeZee
- mondjuk pénzügyileg összeomlik vki - reális volt pl Chelsea, Barca, anno Milan esetén
- korszakos hullámvölgybe kerül egy tradicionális klub, ahol évekig nincs eredmény pl MU
- a feltörekvő, újgazdaggal számolni kell pl most Newcastle odaérhetne akár BL spotra.
Kihagyod vagy beveszed? vagy nyitva hagysz 2-4 helyet, de arra miért a nagy ligák csapatait veszed be, miért nem egy Portot vagy Ajaxot?
Vagy 24-32 csapatos liga lesz? És ha 33 jó csapat van?
Willie Parker
aki szar kiesik es ha nagy szar akkor a gibraltari meg san marinoival jatszik a feljutasaert.
de persze a bajnoksag lenne a legigazsagosoabb diviziokent 16-16 csapat aztan hajra
YoungZeeZee
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 554
ahogy irtam, nekem a nemzetik ligaja formatum tetszikEgy zárt szuperliga úgysem működhet:Ertem es ezek kozul hanyszor jutottak be az elmult 10 evben mondjuk a 16ba?One time wonder kb.atletico, barca és juve is kiesett a BL-ből
YoungZeeZee
+ leverkursen, sevilla
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
- mondjuk pénzügyileg összeomlik vki - reális volt pl Chelsea, Barca, anno Milan esetén
- korszakos hullámvölgybe kerül egy tradicionális klub, ahol évekig nincs eredmény pl MU
- a feltörekvő, újgazdaggal számolni kell pl most Newcastle odaérhetne akár BL spotra.
Kihagyod vagy beveszed? vagy nyitva hagysz 2-4 helyet, de arra miért a nagy ligák csapatait veszed be, miért nem egy Portot vagy Ajaxot?
Willie Parker
aki szar kiesik es ha nagy szar akkor a gibraltari meg san marinoival jatszik a feljutasaert.
de persze a bajnoksag lenne a legigazsagosoabb diviziokent 16-16 csapat aztan hajra
több mint 3 éve
Egy zárt szuperliga úgysem működhet:Ertem es ezek kozul hanyszor jutottak be az elmult 10 evben mondjuk a 16ba?One time wonder kb.atletico, barca és juve is kiesett a BL-ből
YoungZeeZee
+ leverkursen, sevilla
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 554
Ertem es ezek kozul hanyszor jutottak be az elmult 10 evben mondjuk a 16ba?One time wonder kb.atletico, barca és juve is kiesett a BL-ből
YoungZeeZee
+ leverkursen, sevilla
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
62. PERC SZOBOSZLAI DOMINIK ELDÖNTI A MÉRKŐZÉST ÉS A TOVÁBBJUTÁST, Nkunku passzát beviszi a 16-osra, kicselezi jobbra a kapust, és az ötös jobb sarkáról jobbal a rövid felsőbe emel. 0–3, sírva fakad a lelátón egy ukrán kislány.Én is sírok, hogy ezt újságírásnak nevezik MO-on..
több mint 3 éve
akkor rövidet ugye nem kell védeni? 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Közben állítólag Neuernek volt a közelmúltban három műtétje az arcán mert bőrrákja voltA híreket nem figyelem... ezért véd hetek óta Ulreich?
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
One time wonder kb.atletico, barca és juve is kiesett a BL-ből
YoungZeeZee
+ leverkursen, sevilla
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 554
Nem ertemA csapatok fele már úgyis ott van az Európa ligában lehet nyugodtan nézni azt tavasszal csütörtökönként, nem megy el az időd akkor szerda este a BLre.One time wonder kb.most is az, pont a Bruges sikere mutatja megAzóta is elszomorít, hogy még nem jött össze, pedig végre újra érdekes lenne a klubfoci. :/Mondjuk ezt a pool-napoli, tottenham-Marseille vitat nem értem. Mutathatott a sport tv egy olyan meccset aminek volt tétje és mindkét csapat biztosan BL 16ban van míg mutathat egy meccset ahol szinten volt tét de minimális esély volt (ha egyáltalán volt) hogy mindkét csapat BL 16ban legyen tavasszal. Nyilván azt mutatja ahol BL csapatok vannak nem azt ahol EL is vanmilyen tétje is volt a Pool meccsnek? azt sem értem, hogy miért fikázták annyian a szuperligát is, amikor nyilvánvalóan az kell az embereknek
csebi
r.baggio
Jughead
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
csebi
több mint 3 éve
A csapatok fele már úgyis ott van az Európa ligában lehet nyugodtan nézni azt tavasszal csütörtökönként, nem megy el az időd akkor szerda este a BLre.One time wonder kb.most is az, pont a Bruges sikere mutatja megAzóta is elszomorít, hogy még nem jött össze, pedig végre újra érdekes lenne a klubfoci. :/Mondjuk ezt a pool-napoli, tottenham-Marseille vitat nem értem. Mutathatott a sport tv egy olyan meccset aminek volt tétje és mindkét csapat biztosan BL 16ban van míg mutathat egy meccset ahol szinten volt tét de minimális esély volt (ha egyáltalán volt) hogy mindkét csapat BL 16ban legyen tavasszal. Nyilván azt mutatja ahol BL csapatok vannak nem azt ahol EL is vanmilyen tétje is volt a Pool meccsnek? azt sem értem, hogy miért fikázták annyian a szuperligát is, amikor nyilvánvalóan az kell az embereknek
csebi
r.baggio
Jughead
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
több mint 3 éve
Ez most olyan h akkor ne adjanak olyan meccset mostantól ahol 2:0 nem elég?Ja nyert a pool 2:0-ra és mégis második lett, értemMár leírtak korábban is. Az döntött a csoportelsőségrőlMondjuk ezt a pool-napoli, tottenham-Marseille vitat nem értem. Mutathatott a sport tv egy olyan meccset aminek volt tétje és mindkét csapat biztosan BL 16ban van míg mutathat egy meccset ahol szinten volt tét de minimális esély volt (ha egyáltalán volt) hogy mindkét csapat BL 16ban legyen tavasszal. Nyilván azt mutatja ahol BL csapatok vannak nem azt ahol EL is vanmilyen tétje is volt a Pool meccsnek? azt sem értem, hogy miért fikázták annyian a szuperligát is, amikor nyilvánvalóan az kell az embereknek
csebi
r.baggio
csebi
r.baggio
több mint 3 éve
Közben állítólag Neuernek volt a közelmúltban három műtétje az arcán mert bőrrákja volt