Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Igen, tökéletesen látszik, hogy messze van ez a csapat bármitől, ami komolynak nevezhető...de ez az OM sem egy Bayern...aztán mégis 20m-en nem tudunk átjutniaz amit Conte csinált ezzel a Tottenhammel borzalom...teljesen nézhetetlen játék egy OM ellen, a félpályát nem tudják átlépni...essenek inkább ki a gecibe, mert ez a hosszútávú tervnek nevezett valami, már a 2. lépésnél megbukott
Klaci79🫢 @cinikusfuz beleáll. A BL-csoportjából egyáltalán továbbjut a Tottenham?
— Teljes terjedelem (@tljstrjdlm) October 26, 2022
➡Így áll a D-csoport az esti Spurs-Sporting előtt:
1⃣ Tottenham 7p
2⃣ Marseille 6p
3⃣ Sporting 6p
4⃣ Frankfurt 4p pic.twitter.com/hyNVNTXKWE
Tony Adams
több mint 3 éve
az amit Conte csinált ezzel a Tottenhammel borzalom...teljesen nézhetetlen játék egy OM ellen, a félpályát nem tudják átlépni...essenek inkább ki a gecibe, mert ez a hosszútávú tervnek nevezett valami, már a 2. lépésnél megbukottma se leszek/lettem nagyobb soccerfan 😀 de legalább a Marseille vezet
Klaci79

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
az amit Conte csinált ezzel a Tottenhammel borzalom...teljesen nézhetetlen játék egy OM ellen, a félpályát nem tudják átlépni...essenek inkább ki a gecibe, mert ez a hosszútávú tervnek nevezett valami, már a 2. lépésnél megbukott
Klaci79
🫢 @cinikusfuz beleáll. A BL-csoportjából egyáltalán továbbjut a Tottenham?
— Teljes terjedelem (@tljstrjdlm) October 26, 2022
➡Így áll a D-csoport az esti Spurs-Sporting előtt:
1⃣ Tottenham 7p
2⃣ Marseille 6p
3⃣ Sporting 6p
4⃣ Frankfurt 4p pic.twitter.com/hyNVNTXKWE
több mint 3 éve
az amit Conte csinált ezzel a Tottenhammel borzalom...teljesen nézhetetlen játék egy OM ellen, a félpályát nem tudják átlépni...essenek inkább ki a gecibe, mert ez a hosszútávú tervnek nevezett valami, már a 2. lépésnél megbukott
több mint 3 éve
Ráadásul kép a képben funkció is hibátlanul nem akadozva műkszik a telefonon is, simán lehet nézni más oldalakat közben.Tobb mint 1 eve ilyen.nem én vagyok a célközönség, de ez hol éri meg nekik? :oIgen.Ha esetleg érdekel valakit, az AMC Mikrón meg tudja találni a halálcsoport mindkét meccsének a streamjét.regisztráltam, ez tényleg teljesen ingyenes?
Tony Adams
r.baggio
Én szeretem, ment már rajta MLB meccs, NBA, és sok olasz foci is.
Tony Adams
elég durva
r.baggio
A musorok cserelodnek rajta.
Heti vagy havi szinten. Illetve sok meccs van egyfajta sporttv3 de pp volt h angolul ment rajta bl meccs.
YoungZeeZee
több mint 3 éve
Egyelőre nem is olyan rossz a mutatott játék. Milner néha még azért tud tanári módon játszani.Tanári módon rúgja fel az ellent? 😀
Mikey
több mint 3 éve
— Out Of Context Football (@nocontextfooty) November 1, 2022
több mint 3 éve
Egyelőre nem is olyan rossz a mutatott játék. Milner néha még azért tud tanári módon játszani.közben azt is megértettem, hogy miért a Pool meccset adják...ott legalább van esély némi látványos focira...ez a Conte féle "támadójáték" borzalmas
Mikey
több mint 3 éve
Egyelőre nem is olyan rossz a mutatott játék. Milner néha még azért tud tanári módon játszani.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
mivel ilyen egész AMC-s felület, így azért másabb a leányzó fekvésenem én vagyok a célközönség, de ez hol éri meg nekik? :oIgen.Ha esetleg érdekel valakit, az AMC Mikrón meg tudja találni a halálcsoport mindkét meccsének a streamjét.regisztráltam, ez tényleg teljesen ingyenes?
Tony Adams
r.baggio
Tony Adams
elég durva
r.baggio
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 554
Qatartwitter.com/sportbible/status/1587497324909035530?t=r_xSCWGMJjD6-tfC2qvm9g&s=19
több mint 3 éve
Ahogy látom, csak akkor használják, ha túl sok élő eseményük van egyszerre. Ez szerintem még mindig a gazdaságosabb megoldás, mint fenttartani egy TV adót heti 10-12 óra élő tartalomért.nem én vagyok a célközönség, de ez hol éri meg nekik? :oIgen.Ha esetleg érdekel valakit, az AMC Mikrón meg tudja találni a halálcsoport mindkét meccsének a streamjét.regisztráltam, ez tényleg teljesen ingyenes?
Tony Adams
r.baggio
Tony Adams
elég durva
r.baggio
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 554
Tobb mint 1 eve ilyen.nem én vagyok a célközönség, de ez hol éri meg nekik? :oIgen.Ha esetleg érdekel valakit, az AMC Mikrón meg tudja találni a halálcsoport mindkét meccsének a streamjét.regisztráltam, ez tényleg teljesen ingyenes?
Tony Adams
r.baggio
Tony Adams
elég durva
r.baggio
A musorok cserelodnek rajta.
Heti vagy havi szinten. Illetve sok meccs van egyfajta sporttv3 de pp volt h angolul ment rajta bl meccs.
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 3 éve
nem én vagyok a célközönség, de ez hol éri meg nekik? :oIgen.Ha esetleg érdekel valakit, az AMC Mikrón meg tudja találni a halálcsoport mindkét meccsének a streamjét.regisztráltam, ez tényleg teljesen ingyenes?
Tony Adams
r.baggio
Tony Adams
elég durva

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Igen.Ha esetleg érdekel valakit, az AMC Mikrón meg tudja találni a halálcsoport mindkét meccsének a streamjét.regisztráltam, ez tényleg teljesen ingyenes?
Tony Adams
r.baggio
több mint 3 éve
Ha esetleg érdekel valakit, az AMC Mikrón meg tudja találni a halálcsoport mindkét meccsének a streamjét.regisztráltam, ez tényleg teljesen ingyenes?
Tony Adams

---
több mint 3 éve
most már megjelent mindkét stream és megy is böngészőből. faszaamcmikro.hu jó böngészőből isIgen csak appHa esetleg érdekel valakit, az AMC Mikrón meg tudja találni a halálcsoport mindkét meccsének a streamjét.ott vagyok de nem látom. ezt csak appon lehet nézni?
Tony Adams
deyell
YoungZeeZee
zacknorb
built for this shit
több mint 3 éve
látszik hogy nem hallgatnak sokan karanténkasztot 😀amcmikro.hu jó böngészőből isIgen csak appHa esetleg érdekel valakit, az AMC Mikrón meg tudja találni a halálcsoport mindkét meccsének a streamjét.ott vagyok de nem látom. ezt csak appon lehet nézni?
Tony Adams
deyell
YoungZeeZee
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
amcmikro.hu jó böngészőből isIgen csak appHa esetleg érdekel valakit, az AMC Mikrón meg tudja találni a halálcsoport mindkét meccsének a streamjét.ott vagyok de nem látom. ezt csak appon lehet nézni?
Tony Adams
deyell
YoungZeeZee
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 554
Igen csak appHa esetleg érdekel valakit, az AMC Mikrón meg tudja találni a halálcsoport mindkét meccsének a streamjét.ott vagyok de nem látom. ezt csak appon lehet nézni?
Tony Adams
deyell
több mint 3 éve
Ha esetleg érdekel valakit, az AMC Mikrón meg tudja találni a halálcsoport mindkét meccsének a streamjét.ott vagyok de nem látom. ezt csak appon lehet nézni?
Tony Adams
built for this shit
több mint 3 éve
Ha esetleg érdekel valakit, az AMC Mikrón meg tudja találni a halálcsoport mindkét meccsének a streamjét.
több mint 3 éve
És Simeonet ezek után nemhogy el akarják küldeni, még megerősítenék, meghosszabbítanák. Véget értek az aranyévek.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Lehet. Gondolom arra nem gondoltak, hogy az odavágó eredménye minden téttől megfosztja a mai meccset.Több ezer. Kevesebb mint Pool-szurkoló, de nem lenyeg.Vajon hány Liverpool szurkoló van az országban, és mennyi Tottenham/Marseille szurkoló..?Vajon az m4 sport pl melyik bl-meccset közvetíti ma, a már két biztos továbbjutó, a Liverpool és a Napoli egymás elleni találkozóját vagy azt a Tottenham vs Marseille-t, ahol még a csoport negyedik helyezettje is elsőként végezhet? A kérdés költői.Hat perszeA 12 superligat alapító csapatból 5 már biztosan az ELben folytatja tavasszal.És még ott is többen fogják nézni őket összeségében, mint a legtöbb maradék BL párharcot.
csebi
ozibozi
csebi
r.baggio
Vajon hány embert érdekel az előbbi, mint az utóbbi kettő?
A kérdések költőiek.
Mikey
Lehet rosszul tudom, de ilyenkor országonként már a sorsolaskor le kell adni melyik meccs jogát veszi meg az aktuális tv. Nem?
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Több ezer. Kevesebb mint Pool-szurkoló, de nem lenyeg.Vajon hány Liverpool szurkoló van az országban, és mennyi Tottenham/Marseille szurkoló..?Vajon az m4 sport pl melyik bl-meccset közvetíti ma, a már két biztos továbbjutó, a Liverpool és a Napoli egymás elleni találkozóját vagy azt a Tottenham vs Marseille-t, ahol még a csoport negyedik helyezettje is elsőként végezhet? A kérdés költői.Hat perszeA 12 superligat alapító csapatból 5 már biztosan az ELben folytatja tavasszal.És még ott is többen fogják nézni őket összeségében, mint a legtöbb maradék BL párharcot.
csebi
ozibozi
csebi
r.baggio
Vajon hány embert érdekel az előbbi, mint az utóbbi kettő?
A kérdések költőiek.
Mikey
Lehet rosszul tudom, de ilyenkor országonként már a sorsolaskor le kell adni melyik meccs jogát veszi meg az aktuális tv. Nem?