Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Robertson ha sárgát kap mer a fekvő Leedsibe belerúgja a labdát egy szavunk nem lehetett volna, nem volt rá szükségmodnjuk utána ő is meg TAA is kicsit bolondot csinált a szélsőből aki szembe állt vele, kár hogy nem lett gól
Gomez kurvagyenge még midnig
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Most már csak a Bills ellen kellene behúzni a W-t!😀
több mint 3 éve
Wooo, first ever win @Atomváros

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
A ködszállt le ennyire? alig látniOFF "Tejfehér köd száll le rád...!
warr_b
Az egyik legjobb alter song:
www.youtube.com/watch?v=Jw3JoUaVuKA
több mint 3 éve
megint darwin díjas kihagyás
több mint 3 éve
A ködszállt le ennyire? alig látni

több mint 3 éve
Cipf b+

több mint 3 éve
Mondjuk az elég szomorú, ha egy szaros Kulusevskin múlik a csapat játéka 😀. Nem mondom, jó a srác, de azért na.Nagyon kene a teli atigazolasi idoszakban a spursbe legalabb 1 eriksen-fele kreativ kozeppalyas, mert 0 db van ebbol a tipusbol az egesz keretben, es a kontran, a beadasokon, meg a Kane/Son villanasokon kivul nem nagyon tud mast a csapat. Csak tudnam ki az a jatekos aki elerheto ebbol a tipusbol.Contenak nem nagyon voltak soha kreatív középpályásai. Az Interben is szélről építette a támadásokat Hakimi meg Perisic. Eriksen is amikor kezdő volt nála, hátrabaszta Vidal szerepkörbe. Ide szerintem Kulusevski felépülése kell és jobban fognak kinézni a dolgok.
Duff
Sixo
több mint 3 éve
legalább a gyors egyenlítés megvolt
több mint 3 éve
Ruszkik, haza!Pakson elég sok ruszki van.
nagylaza, főpohárnok
built for this shit
több mint 3 éve
Ruszkik, haza!Akkor jól hallottam 😀
nagylaza, főpohárnok

több mint 3 éve
Ruszkik, haza!
több mint 3 éve
mi lenne ha nem szopatnánk magunkat csak úgy egyszer? de komolyan ...
több mint 3 éve
Hát ez mi a fasz volt?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
😃😃😃Man United's front 3pic.twitter.com/CkaJczTYIC
— Troll Football (@TrollFootball) October 29, 2022

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Waltner mehet is, gyere vissza Gyuri!
több mint 3 éve
Jova nagyon nyugodtan nézte ezt a felső lécet,...

több mint 3 éve
Potter úgy felépítette a Brightonz hogy saját maga se tudja elpusztítani 😀Nem csak ő ismeri a volt játékosait, a volt játékosai is ismerik őt. Biztos elmondtak mindent az új górénak.
Heisman nádor
több mint 3 éve
Szerintem Pirlo nála került a JuvéhozNagyon kene a teli atigazolasi idoszakban a spursbe legalabb 1 eriksen-fele kreativ kozeppalyas, mert 0 db van ebbol a tipusbol az egesz keretben, es a kontran, a beadasokon, meg a Kane/Son villanasokon kivul nem nagyon tud mast a csapat. Csak tudnam ki az a jatekos aki elerheto ebbol a tipusbol.Contenak nem nagyon voltak soha kreatív középpályásai. Az Interben is szélről építette a támadásokat Hakimi meg Perisic. Eriksen is amikor kezdő volt nála, hátrabaszta Vidal szerepkörbe. Ide szerintem Kulusevski felépülése kell és jobban fognak kinézni a dolgok.
Duff
Sixo
több mint 3 éve
Atyaég, Kobel miket fog meg!!😳
több mint 3 éve
Pontosan. 8 vagy 9 vereség, 1 döntetlen.Éppen írni akartam, hogy nem emlékszem, mikor nyert Pakson a Vasas. A statisztika alapján nem a memóriámmal van baj...Szerintem soha.
nagylaza, főpohárnok
warr_b
több mint 3 éve
Éppen írni akartam, hogy nem emlékszem, mikor nyert Pakson a Vasas. A statisztika alapján nem a memóriámmal van baj...Szerintem soha.
nagylaza, főpohárnok

több mint 3 éve
Éppen írni akartam, hogy nem emlékszem, mikor nyert Pakson a Vasas. A statisztika alapján nem a memóriámmal van baj...
több mint 3 éve
Nagyon kene a teli atigazolasi idoszakban a spursbe legalabb 1 eriksen-fele kreativ kozeppalyas, mert 0 db van ebbol a tipusbol az egesz keretben, es a kontran, a beadasokon, meg a Kane/Son villanasokon kivul nem nagyon tud mast a csapat. Csak tudnam ki az a jatekos aki elerheto ebbol a tipusbol.Contenak nem nagyon voltak soha kreatív középpályásai. Az Interben is szélről építette a támadásokat Hakimi meg Perisic. Eriksen is amikor kezdő volt nála, hátrabaszta Vidal szerepkörbe. Ide szerintem Kulusevski felépülése kell és jobban fognak kinézni a dolgok.
Duff