Soccer
Novemberig. Aztán jön Raul.🚨🚨| BREAKING: Mauricio Pochettino is now the clear favorite to become Real Madrid's new coach after Ancelotti. He's Florentino Perez's choice. @TyCSports #rmalive pic.twitter.com/FMn5QU6vGY
— Madrid Zone (@theMadridZone) April 1, 2023
Sixo
🚨🚨| BREAKING: Mauricio Pochettino is now the clear favorite to become Real Madrid's new coach after Ancelotti. He's Florentino Perez's choice. @TyCSports #rmalive pic.twitter.com/FMn5QU6vGY
— Madrid Zone (@theMadridZone) April 1, 2023
Igazából az első félidőben is ez volt, de Alisson védett párat, meg en block balfaszok voltak a Sziti támadói.Elkezdtem nézni a meccset, vezetést is szerzett a manciti. Szuper.És már kettővel mennek, tudtam én hogy nem kéne bekapcsolódnom.
Mikey
Mikey
Sok minden nem történt, csak egyből kihasználták az adódó helyzetüket.
Elkezdtem nézni a meccset, vezetést is szerzett a manciti. Szuper.És már kettővel mennek, tudtam én hogy nem kéne bekapcsolódnom.
Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Gianni mekkorát megy már megint. Legújabb ötlete, ami már a szabályalkotóknál van, hogy a kapusok az ellenfél 16osán belül is érhessenek kézzel labdába, sőt a 11eseket is elvégezhessék kézzel 😀április 1.
Sixo
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
Nincs Haalandnem is kell
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
SzomoruNem baj, 2004-05-ben már Matthäus segédjeként asszisztálhatott a még az NB1-ben is alig játszó senkik beválogatásához, majd a menedzser haverokon keresztüli eladásához a ciprusi másodosztályba, meg persze az Antigua és Barbuda elleni pénzmosó barátságos meccsekhez floridai kampuszok hátsó udvarain.
Hrutka rudi a sport1en elmondta h a romanoknak lott golja utan teljesen leult.nem erdekelte a foci mar annyira.kipipalta a listat amit kb felallitott maganak.
24 eves volt🤣
YoungZeeZee
Hiába ezerszer kulturáltabb, mint a magyar foci utóbbi 40 évének legtöbb résztvevője, nálam az egyik leghiteltelenebb alak, fradista múltjával együtt is.
Szerkesztette: Kampman
Nincs HaalandNincs City W?
Sixo
📋 Man City XI: Ederson, Stones, Akanji, Dias, Ake, Rodrigo, Gundogan, De Bruyne, Mahrez, Grealish, Alvarez.
— Football Daily (@footballdaily) April 1, 2023
📋 Liverpool XI: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson, Elliott, Salah, Gakpo, Jota. pic.twitter.com/IwPGXQCMGH
Majd ha a Barca megveszi őt is a játékosok szerveinek jövőbeli tulajdonjogának 69.666%-ának eladása után majd megtanulom 🙂az en szegenysegim de Johathan Davist googliznum kellett 😊 (btw vmi rock sztart dobott ki amugy ... )a Korn mondjuk nu metal, de ja 😊
en amugy Muanit tartom vszinunek.
csebi
David lesz az a Lille amcsi csatára, my fault 🙂jó lesz kanadainak is, de ki nézi
FLZOLI
slowmotion
Szomorunem az a baj, hogy nem voltak annyira komoly céljai, hanem hogy nem tudott újakat kitűzni maga elé
Hrutka rudi a sport1en elmondta h a romanoknak lott golja utan teljesen leult.nem erdekelte a foci mar annyira.kipipalta a listat amit kb felallitott maganak.
24 eves volt🤣
YoungZeeZee
az en szegenysegim de Johathan Davist googliznum kellett 😊 (btw vmi rock sztart dobott ki amugy ... )a Korn mondjuk nu metal, de ja 😊
en amugy Muanit tartom vszinunek.
csebi
David lesz az a Lille amcsi csatára, my fault 🙂jó lesz kanadainak is, de ki nézi
FLZOLI
24 eves volt🤣
RAMSDALE'S HILARIOUS MATT TURNER IMPERSONATION 🐶😂
— Men in Blazers (@MenInBlazers) March 31, 2023
Calling him his unintentionally funniest teammate, Arsenal GK impersonates Matt Turner interaction with KDB. Which is unintentionally funny in own way. Gunners certainly don't seem to be feeling pressure of PL title dogfight. pic.twitter.com/T4FjDyPbbw
🚨 Official: Tottenham director Fabio Paratici steps down from his role as managing director of football pending the outcome of his appeal against a worldwide ban.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) March 31, 2023
“Decision taken in advance of Fabio Paratici’s Appeal hearing against the FIGC sanctions on 19 April 2023”. pic.twitter.com/vCgvmdXtNm
A legal appeal has been presented to strip Juventus of the 2018-19 Serie A title and hand the trophy to the team that finished second that season, namely Napoli https://t.co/YzxRUE15pW #Juventus #Napoli #SerieA #SerieATIM #Calcio
— Football Italia (@footballitalia) March 31, 2023
💰 Players who earn the most (monthly) in the top 4 leagues. @lequipe pic.twitter.com/1WYm1DMgIr
— Madrid Xtra (@MadridXtra) March 31, 2023
az jó, a fidesznél úgy is épp toboroznakjobbszélen azért én is elég jó vagyokHátvéd poszt megvéknyult. Kb Löfli is mehetne cserénekKoulibaly, Badiashile, Chalobah, ill. Cucurella is tud középen játszani, a széleken meg James/RLC és Chilwell/Cucurella - szóval darabra nem olyan vészes a helyzet még így sem.
Sixo
kristof
Löfli
jobbszélen azért én is elég jó vagyokHátvéd poszt megvéknyult. Kb Löfli is mehetne cserénekKoulibaly, Badiashile, Chalobah, ill. Cucurella is tud középen játszani, a széleken meg James/RLC és Chilwell/Cucurella - szóval darabra nem olyan vészes a helyzet még így sem.
Sixo
kristof

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!