Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Nem akarom amúgy a Fradi érdemeit kisebbíteni, de utólag egyértelmű, hogy szerencséjük volt a sorsolással. Ez a Monaco, Trabzon 2-es simán középcsapat, a rosszabb napjaikon még a Fradi is verheti őket. Pl a kinti Monaco meccs első félideje az a mai napig wtf, néztem, hogy ez a Monaco milyen gyenge.Akik a "majd csak találunk egy gólt" játszották a psv ellen otthon egy hete, szerencséjükre találtak. Majd most elég siman ki is kaptak tőlük.
Kíváncsi vagyok sikerül egy picit felrázni tavaszra a társaságot, mert az utolsó 3 meccs finoman szólva sem volt meggyőző. És ezek nem Arsenal erősségű csapatok voltak.
NB2
Elhiszem hogy nem fancy nevek ezek, de attól még mind jobb a fradinál papíron, aztán mégis egy meccsel a vége előtt megvan a csoportgyőzelem. Egyébként ha egy polcra tesszük a csoportellenfeleinket (ami hülyeség de ettől tekintsünk el) akkor is, aki már sportolt tudja hogy ez kb még nehezebb mert minden meccsen maximálisan koncentrálni kell.
2 szerencse volt, hogy a monaco lebecsült minket az első meccsen (meg volt egy malacunk igen), meg hogy ez a trabzon a sok igazolás miatt még csak alakul.
3 papíron erősebb csapat ellen otthon 2 győzelem 1 döntetlen, idegenben (várhatóan) 1+1 vereség és 1 győzelem - ez sem volt eddig jellemző magyar csapatokra idáig.
Ha továbbjutnánk a 3. helyen az ekl-be valahogy akkor azt mondom igazad van, de kijelenthető hogy a fradi megérett az EL-ben való szereplésre, ami óriási fegyvertény tekintve, hogy a keret értéke alapján egy kb közepes ekl csapat még mindig.
Remélem a tavaszi meccset átviszik a puskásba, akkor szerzek jegyet én is.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
fúúú ez az Antony gyerek. igazi gettósuttyóHányinger
braxa88
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ajaxban egyszer 0-1-nél csinált hasonlót, és a 13.percben lecserélte Erik.ja hogy ez... ha már 3-0 lett volna, akkor azt mondanám, hogy a győzelmet is tudni kell méltósággal elviselni, 0-0-nál csak software bugtwitter.com/UTDCJ_/status/1585718107691417600fúúú ez az Antony gyerek. igazi gettósuttyó?
braxa88
slowmotion
braxa88
slowmotion
több mint 3 éve
ja hogy ez... ha már 3-0 lett volna, akkor azt mondanám, hogy a győzelmet is tudni kell méltósággal elviselni, 0-0-nál csak software bugtwitter.com/UTDCJ_/status/1585718107691417600fúúú ez az Antony gyerek. igazi gettósuttyó?
braxa88
slowmotion
braxa88
több mint 3 éve
Ezt többször fújják le mint nem. Felemelte a lábát comb magasságig és akasztotta. Nagy szerencse volt, de van ilyen sok meccsen, ez most jól sült el. Mondjuk a végén ucsó másodpercben az hogy ketten üresen fejelhettek volna a kapus előtt az nagyobb gáz volt.Azt erte el de utana felemelte az egyik labat es abban esett el a monacoieloszor eloben nekem is szabalytalansagnak tunt, de aztan visszajatszas alapjan ugy latszott h elobb a labdat erte el.teny h lattam mar jobb biroi tenykedest, de azert nem volt ez annyira durva, sot Botkanal lazan benn maradt egy piros lap ...Amugy azt hittem visszafujjak a fradi goljat a marquis vagy ki azert elegge elgancsolta a monacoit...mondjuk a franciak nem is reklomaltak
rangado.24.hu/magyar_foci/2022/10/28/europa-liga-ferencvaros-monaco-botka-endre-dibusz-denes-nyilatkozat-biro/
csebi
YoungZeeZee
csebi
YoungZeeZee
több mint 3 éve
twitter.com/UTDCJ_/status/1585718107691417600fúúú ez az Antony gyerek. igazi gettósuttyó?
braxa88
slowmotion
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 553
Azt erte el de utana felemelte az egyik labat es abban esett el a monacoieloszor eloben nekem is szabalytalansagnak tunt, de aztan visszajatszas alapjan ugy latszott h elobb a labdat erte el.teny h lattam mar jobb biroi tenykedest, de azert nem volt ez annyira durva, sot Botkanal lazan benn maradt egy piros lap ...Amugy azt hittem visszafujjak a fradi goljat a marquis vagy ki azert elegge elgancsolta a monacoit...mondjuk a franciak nem is reklomaltak
rangado.24.hu/magyar_foci/2022/10/28/europa-liga-ferencvaros-monaco-botka-endre-dibusz-denes-nyilatkozat-biro/
csebi
YoungZeeZee
csebi
több mint 3 éve
fúúú ez az Antony gyerek. igazi gettósuttyó?
braxa88
több mint 3 éve
Nem akarom amúgy a Fradi érdemeit kisebbíteni, de utólag egyértelmű, hogy szerencséjük volt a sorsolással. Ez a Monaco, Trabzon 2-es simán középcsapat, a rosszabb napjaikon még a Fradi is verheti őket. Pl a kinti Monaco meccs első félideje az a mai napig wtf, néztem, hogy ez a Monaco milyen gyenge.Na ez szerintem is hülyeség, most ezek a csapatok voltak, minden más csak felesleges projekció.
Kíváncsi vagyok sikerül egy picit felrázni tavaszra a társaságot, mert az utolsó 3 meccs finoman szólva sem volt meggyőző. És ezek nem Arsenal erősségű csapatok voltak.
NB2
Ilyen alapon arról is regélhetnénk, hogy mennyin múlt tegnap a döntetlen, mert a végén azt a ziccert nehezebb volt kihagyni, mint befejelni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
eloszor eloben nekem is szabalytalansagnak tunt, de aztan visszajatszas alapjan ugy latszott h elobb a labdat erte el.teny h lattam mar jobb biroi tenykedest, de azert nem volt ez annyira durva, sot Botkanal lazan benn maradt egy piros lap ...Amugy azt hittem visszafujjak a fradi goljat a marquis vagy ki azert elegge elgancsolta a monacoit...mondjuk a franciak nem is reklomaltak
csebi
YoungZeeZee
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Nem akarom amúgy a Fradi érdemeit kisebbíteni, de utólag egyértelmű, hogy szerencséjük volt a sorsolással. Ez a Monaco, Trabzon 2-es simán középcsapat, a rosszabb napjaikon még a Fradi is verheti őket. Pl a kinti Monaco meccs első félideje az a mai napig wtf, néztem, hogy ez a Monaco milyen gyenge.Károgó! El innen !!! 😃
NB2
Amúgy megnéztem Vitya oldaát… fuhhh… azóta fogom a fejem: van ott valami nyíregyházi politikus talán, nem tudom hogy trollkodott vagy csak szimplán segget nyalt de ez:
Miniszterelnök Úr!
Úgy látszik, a stadionépítésekkel és a sporttámogatásokkal kapcsolatban is Önnek annak idején nem igaza volt, hanem igaza lett!
Hatalmas gratuláció a csapatnak (is)!
🇭🇺 Hajrá Magyarország! 🇭🇺
Nálam úgy kiverte a biztosítékot hogy írtam neki privatban egy olyat 😃 ember, van vagy 4-5 millió mélyszegény az országban, akik már lassan enni sem tudnak, de nem lesz gond, megeszik majd a sportolókat meg a stadionokat😃😃😃
Egyszerűen ez kegyetlen.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 553
teny h lattam mar jobb biroi tenykedest, de azert nem volt ez annyira durva, sot Botkanal lazan benn maradt egy piros lap ...Amugy azt hittem visszafujjak a fradi goljat a marquis vagy ki azert elegge elgancsolta a monacoit...mondjuk a franciak nem is reklomaltak
csebi
több mint 3 éve
teny h lattam mar jobb biroi tenykedest, de azert nem volt ez annyira durva, sot Botkanal lazan benn maradt egy piros lap ...rangado.24.hu/magyar_foci/2022/10/28/europa-liga-ferencvaros-monaco-botka-endre-dibusz-denes-nyilatkozat-biro/
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Nem akarom amúgy a Fradi érdemeit kisebbíteni, de utólag egyértelmű, hogy szerencséjük volt a sorsolással. Ez a Monaco, Trabzon 2-es simán középcsapat, a rosszabb napjaikon még a Fradi is verheti őket. Pl a kinti Monaco meccs első félideje az a mai napig wtf, néztem, hogy ez a Monaco milyen gyenge.Kíváncsi vagyok sikerül egy picit felrázni tavaszra a társaságot, mert az utolsó 3 meccs finoman szólva sem volt meggyőző. És ezek nem Arsenal erősségű csapatok voltak.
több mint 3 éve
fúúú ez az Antony gyerek. igazi gettósuttyó
több mint 3 éve
viszonylag jol nyerte a parharcokat szvsz, de latszott, hogy mikor nyomas ala kerult, annyira nincs meg benne, hogy elorevagja a p-be, hogy majdnem gond is lett belole. meg egyszer csunyan fenn is ragadt, csak elbenaztak rossz labdat tettek ki.Az, hogy Traore-t hátrhozta bal back-nek az olyan szintű wtf volt, hogy ilyet még nem is láttam.Amugy a monaco kapusa ha nem torpan meg akkor nem gol.es pontosan ezert erthetetlen, hogy o bmien jatekidot is kovetel maganak Neuer mellett. egyszeruen egy picit upgradelt Karius.
YoungZeeZee
amugy rohadt nagy szerencsenk van, hogy ebben a Monacoban annyi gyilkos oszton van, mint egy lehullott falevelben, es ez edzoi hiba is. miutan Traore hatrament balbekknek erthetetlen, hogy nem kezdtek el erre rajatszani, mert oke, hogy nagyon jo parharcokban, de elveszit ugyis jo parat, es ha nyomas ala kerul akkor zavarba lehetett hozni. amugy a fradi keretbol magasan kiemelkedett Sammy Mmaee, Zacsi meg Traore. bele sem gondolok, hogy ezzel a kerettel mit muvelne Szerhij, ha ez a barom orosz is kepes volt erre. konkretan tegnap 45 percig semmi elkepzeles nem volt a jatekban, hogy akarunk mi itt golt loni. aztan a Monaco lesullyedt, es bedaraltunk egy golt, ami gyonyoru volt, de ez is inkabb egyeni kvalitas volt, mint felrajzolt tamadas.
csebi
Traore kurva jó játékos, minden meg van benne, ami nem kell a bal back poziba, és semmi, ami kell hozzá.
vpi
több mint 3 éve
Az, hogy Traore-t hátrhozta bal back-nek az olyan szintű wtf volt, hogy ilyet még nem is láttam.Amugy a monaco kapusa ha nem torpan meg akkor nem gol.es pontosan ezert erthetetlen, hogy o bmien jatekidot is kovetel maganak Neuer mellett. egyszeruen egy picit upgradelt Karius.
YoungZeeZee
amugy rohadt nagy szerencsenk van, hogy ebben a Monacoban annyi gyilkos oszton van, mint egy lehullott falevelben, es ez edzoi hiba is. miutan Traore hatrament balbekknek erthetetlen, hogy nem kezdtek el erre rajatszani, mert oke, hogy nagyon jo parharcokban, de elveszit ugyis jo parat, es ha nyomas ala kerul akkor zavarba lehetett hozni. amugy a fradi keretbol magasan kiemelkedett Sammy Mmaee, Zacsi meg Traore. bele sem gondolok, hogy ezzel a kerettel mit muvelne Szerhij, ha ez a barom orosz is kepes volt erre. konkretan tegnap 45 percig semmi elkepzeles nem volt a jatekban, hogy akarunk mi itt golt loni. aztan a Monaco lesullyedt, es bedaraltunk egy golt, ami gyonyoru volt, de ez is inkabb egyeni kvalitas volt, mint felrajzolt tamadas.
csebi
Traore kurva jó játékos, minden meg van benne, ami nem kell a bal back poziba, és semmi, ami kell hozzá.
több mint 3 éve
Amugy a monaco kapusa ha nem torpan meg akkor nem gol.es pontosan ezert erthetetlen, hogy o bmien jatekidot is kovetel maganak Neuer mellett. egyszeruen egy picit upgradelt Karius.
YoungZeeZee
több mint 3 éve
Miele?vajh' jc6 bemasolja a kommentjet amit a sorsolas utan beirt?Banks kiment, Pochettinot kirúgták, Tommy Tremble 157. volt vassadi boardján, ja és az egészet 2000 euróval megtettem!
😀
YoungZeeZee
Löfli

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Nem tudom mi ez a kommentáradat…Ahogy megszokhattuk az utolsó csoportmeccs már tét nélküli nekünk…
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 553
Amugy a monaco kapusa ha nem torpan meg akkor nem gol.
több mint 3 éve
Holnap nem lesz hangom, de leszarom. Csoportgyőztes!

több mint 3 éve
Minden hibájukkal ellentétben, a legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy csoportelsők leszünk. Titkon reméltem egy EKL-t, de ez... lehet mondani, hogy nem extra csapatok voltak az ellenfelek, vagy nem vették a Fradit komolyan, de ez nem igaz. Ez akkora teljesítmény volt, szerintem eggyel magasabb polcon lévő csapatokkal szemben, hogy egyáltalán nem érheti szó a ház elejét. Sőt... óriási gratuláció.Az meg, hogy egy extra játékos, mint Traoré, mekkora alázattal viseltetik a csapat felé és komolyan veszi ezt az egész történetet, simán beáll a sorba és ha kell, játszik bal védőt, számomra leírhatatlan öröm. Hiszen ő az egyetlen olyan játékosunk a keretben, aki sokkal jobb csapatokban is simán kezdő lenne, BL-csapatokban, top bajnokságok, top 6-os csapataiban, szóval, nagyon becsüljük meg, amíg itt van!
Szép volt fiúk!
több mint 3 éve
vajh' jc6 bemasolja a kommentjet amit a sorsolas utan beirt?az hagyján, de szinte az összes fontos gólt Zakariás lőtte 😀
😀
YoungZeeZee
csávó amúgy kemény, megy mint a gép, respektálom az ilyen játékosokat.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!