Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 295
UPC-n volt ilyen a régi boxon
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 306 — Kinek mit intézett a kormánya
Ez a Székely elmebeteg. Kajak jó a hangulat, de le kell vennem miatta a hangot..
jobbágy#JC6
kéne olyan, mint az angoloknál, hogy le lehet venni a kommentárt, és csak stadion atmoszféra

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 080
Ez a Székely elmebeteg. Kajak jó a hangulat, de le kell vennem miatta a hangot..
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 797 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
vajh' jc6 bemasolja a kommentjet amit a sorsolas utan beirt?
😀
YoungZeeZee
Banks kiment, Pochettinot kirúgták, Tommy Tremble 157. volt vassadi boardján, ja és az egészet 2000 euróval megtettem!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 782 — "Montoya por favor!"
Kicsit off most a Fradi miatt, de Pablo Marí nem sérült meg súlyosan (forrás Marca).
Elvileg azt nyilatkozta hogy szerencséje volt, látott egy embert meghalni maga előtt.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 230
borzalmas szar ez a Barca...mikor rúgják már picsán Xavit?
Klaci79
Xavi taktikája azé rossz, mert a kulcspasszoknál magából indul ki amikor felrajzolja. Zombori Sándort hallották
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 998
a trabson csúnyán beszopta...
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 554
vajh' jc6 bemasolja a kommentjet amit a sorsolas utan beirt?
😀
több mint 3 éve
Ez nem semmi eredmény, bár ezt a faszit lepofoznám amelyik a mikrofonba pofázott
több mint 3 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 412 — Packers Suicide Squad
Szar meccs, nagy győzelem ez a döntetlen
Ez a szevasz tavasz jó volt

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 782 — "Montoya por favor!"
Hát ez csoportelsőség akárhogy nézzük

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
teljesen megérdemelt...remélem ez a Monaco kiesik a gecibe, utálom az ilyen flegma buzikat
több mint 3 éve
A marha kifejelte 😊
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
huu gyerekek... azért ekkora malac a világon nincs

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
bogjosi New England Patriots 2 186
ez mondjuk inkább piros...mármint Besic 😀

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve
Huh bazemg

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Partjelző is látta hogy irányt változtatott, csak leszarták
több mint 3 éve
tényleg azért szidni egy játékvezetőt, mert nem ad meg egy szögletet vagy egy szabadrúgást 90 perc alatt elég röhejes...főleg ahhoz képest, hogy a játékosok a pályán mennyit hibáznak
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 306 — Kinek mit intézett a kormánya
Székely 😀😀
"A forduló legszebb gólpasszát adta úgy, hogy az összes többi meccsből egy másodpercet nem láttam"

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Tokmac vendégem egy sörre
Székely menj a sunyi a b+

több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 226 — WHO DAT!!!!
Csoda ha nem veszik el szerintem

több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 586 — Omar's Coming Yo!
Az ev Fradi jatekosa, csinalhat itt barki barmit.

több mint 3 éve
Erre nem gondoltam

több mint 3 éve
Dirr gec

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 586 — Omar's Coming Yo!
SZEDD KI BOHOC!!!!