Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 412 — Packers Suicide Squad
Wingo b+

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 373 — nabege2@yahoo.com
Székely, ó istenem...
több mint 3 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 412 — Packers Suicide Squad
Akkor hajrá!

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 504 — "Grammar maci"

Tony Adams
7es odds volt rá hogy gólt lő 😎

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 504 — "Grammar maci"
Jön az év eddigi legfontosabb meccse, nem hiszem hogy a trabzon nyerni tud belgrádban, kell a pont és akkor meglesz a továbbjutás. Hajrá Fradi!!!

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 452
Amire én akartam célozni Moniz esetében, a kettős mérce. Ha az övéit bántják hisztizünk, ha a mieink csinálják, akkor az nem gond...
Reggio1914
Mert ugye nem ezt csinálja mindenki a kedvenceivel kapcsolatban? 😊
Mikey
Dehogynem. Éppen ezért nem kellett volna pattogni Moniznak sem, mert egyik kutya másik eb. De ha már ennyire élharcosa a világ jobbá tételének, akkor mutassa a sajátjainak is hogy pszt... Ahogy Bazza mondta, meccs után jelzi az ellenőrnek az észrevételét, aztán vizsgálódhat az ml$z...

Szerkesztette: Reggio1914
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 430
Amire én akartam célozni Moniz esetében, a kettős mérce. Ha az övéit bántják hisztizünk, ha a mieink csinálják, akkor az nem gond...
Reggio1914
Mert ugye nem ezt csinálja mindenki a kedvenceivel kapcsolatban? 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Moniz 1 hónap, indulhat Viktorhoz. Túltolta a műsort, de a buziemelesz is.
csipkelli
Viktornál rasszizmus miatt reklamálni. 😀
Bazzani
Tehát:
Rasszista inzultusok erik a csapatod, erre te bemesz a palyra es lehivod oket ( ok nem lehet bemenni elfogadom ) , es ezert egy honapot kapsz.

Tok partatlankent kerdezem, hogy ez megis mi a fasz?
Kenny
A rasszista inzultusról annyit, hogy a tv-ben semmit nem lehetett hallani (én is elfogadom, hogy ő hallotta), DE... rasszizmus miatt lehívod a csapatod, miközben a saját közönségük tolja a "kispesti cig@nyok..." című örök klasszikust. A sajátjaira miért nem akadt ki?
Reggio1914
Értem, amit mondani akarsz, de akkor az összes Újpest - Fradin vagy Honvéd - Fradin vagy szinte bármelyik másik meccsen le lehetne vonulni, olyan rigmusok mennek.
Szerintem Moniz érezte hogy a baj van a pályán és cumi lesz, ezzel pedig el tudta terelni a figyelmet. Nemigaz? Kutya sem arról beszél hogy mekkora fos játékot mutattak be..
jobbágy#JC6
Így van, ez a vonulósdi nem megoldás. Részemről a stadion nem egy színház, oda régen is meg a mai napig a gőzt kiengedni mennek az emberek. Jó, huhogás ne legyen, de most hogy engem lecigányoz vagy lekondásoz az ellen, nem hat meg. Tudom, tudom, az etnikai népcsoportoknak sértő, de ezek túl vannak fújva.

Ez is benne van, amit mondasz, hogy így akarta elterelni az egészet a szopóálarcról, mert senki nem arról beszél, hogy kikapott a zete és meglepetés győzelmet aratott a Kispest. Na most az egy hónap miatt mehet Viktorhoz...
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 068
csipkelli
Bazzani
Tehát:
Rasszista inzultusok erik a csapatod, erre te bemesz a palyra es lehivod oket ( ok nem lehet bemenni elfogadom ) , es ezert egy honapot kapsz.

Kenny
A rasszista inzultusról annyit, hogy a tv-ben semmit nem lehetett hallani (én is elfogadom, hogy ő hallotta), DE... rasszizmus miatt lehívod a csapatod, miközben a saját közönségük tolja a "kispesti cig@nyok..." című örök klasszikust. A sajátjaira miért nem akadt ki?
Reggio1914
Értem, amit mondani akarsz, de akkor az összes Újpest - Fradin vagy Honvéd - Fradin vagy szinte bármelyik másik meccsen le lehetne vonulni, olyan rigmusok mennek.
Szerintem Moniz érezte hogy a baj van a pályán és cumi lesz, ezzel pedig el tudta terelni a figyelmet. Nemigaz? Kutya sem arról beszél hogy mekkora fos játékot mutattak be..

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 3 éve
csipkelli
Bazzani
Tehát:

Kenny
Reggio1914
Mert magyarul nem tud de azt hallja, hogy huhuhuhu. Amúgy vicc az egész.
Szóljin a bírónak, meccs után a csapat tegyen feljelentést az MLSZnél.
Bazzani
Pontosan!
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 184 — Axel Foley
csipkelli
Bazzani
Tehát:

Kenny
Reggio1914
Mert magyarul nem tud de azt hallja, hogy huhuhuhu. Amúgy vicc az egész.
Szóljin a bírónak, meccs után a csapat tegyen feljelentést az MLSZnél.

több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Kinek kell Lewa ha van egy Chupod …
csebi
Amúgy kurva nagy ez a csávó, a reverse Shaqiri karrier-út meg elég mókás 😀

Hamburg --> Mainz --> Schalke --> Stoke --> PSG --> Bayern 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
csipkelli
Bazzani
Tehát:

Kenny
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 595 — #NoStress
Közeleg a VB, tekintsük át a legjobb góllövőket:

empty taxi
Muller vag egy hetest az utolso VBjen 😊
csebi
Mit vagy kishitű?
Végülis Fontaine 13-t vágott az utolsó VB-jén.

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 102 — Lucas Scott

empty taxi
Muller vag egy hetest az utolso VBjen 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 102 — Lucas Scott

Tony Adams
ja es akkor hiaba voltak csodkozeleben bevasaroltak az utobbi 3 evben 330 M+ EURbol es ok maffiaznak. ha minimalisan betartatnak az ffp szabalyokat, evekig nem indulhatnanak nemzetkozi kupaban. ugye a legjobb dolog az egeszben, hogy egy francia csapatot kizartak alsobb osztalyba, mert tartoztak. mikozben a Barca is tartozott neki, ott meg semmilyen szankcio sincs ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 364 — Invisible man
Kezdek rájönni miért ez a legveszélyesebb eredmény:

empty taxi
De miért van az egyiken stoplis műfüvön? 🤔😃

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Kezdek rájönni miért ez a legveszélyesebb eredmény:

Madden hates me.
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 491 — Cowboys fan
Atleti meccsen, időntúli tizi.
Carrasco kihagyja, Saul visszafejeli kapufa, Reinildo lövését meg úgy blokkolják, hogy fölémegy
zacknorb
néha elgondolkozom, hogy lehet mégis van isten?
egyébként Carrascot lőtte telibe a csapattárs
slowmotion
Simeone lassan leléphetne, megfaradt már az a kapcsolat és a matrac végre kilephetne a tordelo, antifoci prolihadsereg szerepbol
FLZOLI
pontosan. értem én, hogy az elegáns védők drágák, ők meg jól megvannak a bicskás barrioszökevényekkel, de amikor sokadik év után is még azon visít, hogy a bírók a ketrecharcos bandája ellen fújnak, az már kurva idegesítő tud lenni.
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 682 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Most mar tenyleg annak lehet szurkolni, hogy legyen egy Fradi-Barcelona😂
Kenny
A Vincze Ottó Bowl!
empty taxi
Az MVP díj meg lehetne VOmit award, Vincze Ottó Most Imitated Talent

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 682 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Atleti meccsen, időntúli tizi.
Carrasco kihagyja, Saul visszafejeli kapufa, Reinildo lövését meg úgy blokkolják, hogy fölémegy
zacknorb
néha elgondolkozom, hogy lehet mégis van isten?
egyébként Carrascot lőtte telibe a csapattárs
slowmotion
Simeone lassan leléphetne, megfaradt már az a kapcsolat és a matrac végre kilephetne a tordelo, antifoci prolihadsereg szerepbol

több mint 3 éve
Most mar tenyleg annak lehet szurkolni, hogy legyen egy Fradi-Barcelona😂
Kenny
A Vincze Ottó Bowl!

Madden hates me.