Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 553
TESSEK 4 magyar a kezdoben es egnek 😀
több mint 3 éve
Fú de lassú fejben minden fradista, észre kellene venni, hogy ez ma nem az embéegy, oda ez lehet elég, de itt négyszer körbefutnak mire megfordulsz...

több mint 3 éve
Rosszat tett ez a válogatott szünet megint.... oohh wait
több mint 3 éve
És egy ilyen sérülés, majd csere után Székely nem gondolkozik el egy kicsit?ez a fasz gondolkodni? ezt nem várhattad komolyan 😀
Szokol
több mint 3 éve
És egy ilyen sérülés, majd csere után Székely nem gondolkozik el egy kicsit?
több mint 3 éve
Nemtom, egyszerűen felfoghatatlan. Mikor hiszik el a Fradinál, hogy az ellenfél szokott videoelemezni? Lásd Vécsei passz, legutóbb...
Az összes meccsen visszalép, full háttal az ellenfélnek, fel sem néz, egyből passz ballal a bal védőnek. Örülhetünk, hogy elszórakozták
több mint 3 éve
Trabzon már 1-1
több mint 3 éve
Eddig talán Sammy Mmae a legjobb, ez sokat elmond
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Ez a Mmaee full alibi
több mint 3 éve
na innen kurvára nehéz lesz...amikor a Fradi hátrányban volt, ki is kapott eddig...nem érzem bennük, de mondom ez a Monaco sem egy világverő csapattessék!abban bízom, hogy a Monaco-nak nem annyira jó, muszáj lesz támadniukkurvagyenge ez a Monaco...4,75-ért még lehet tenni a Fradira pénztaz a baj, hogy a fradinak is tökéletes a 0-0
Klaci79
r.baggio
Klaci79
most már van értelme a döntetlenre is fogadni 😊
r.baggio
több mint 3 éve
Botka emberfogás level megye 3
több mint 3 éve
Ez a gól jól jellemezte a védekezést, a centerező lenyomta Zakót mint a bélyeget sajnos
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
tessék nem álibizni
több mint 3 éve
tessék!abban bízom, hogy a Monaco-nak nem annyira jó, muszáj lesz támadniukkurvagyenge ez a Monaco...4,75-ért még lehet tenni a Fradira pénztaz a baj, hogy a fradinak is tökéletes a 0-0
Klaci79
r.baggio
Klaci79
most már van értelme a döntetlenre is fogadni 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
abban bízom, hogy a Monaco-nak nem annyira jó, muszáj lesz támadniukkurvagyenge ez a Monaco...4,75-ért még lehet tenni a Fradira pénztaz a baj, hogy a fradinak is tökéletes a 0-0
Klaci79
r.baggio
több mint 3 éve
Na jaszerintem igen, csak labda nélkül ugyebár ez egy kurvára nehéz játékRemélem a playák is érzikszintén 😊Székely, ó istenem...Első gondolatom, mikor meghallottam, hogy ő lesz
NB2
zacknorb
amúgy nagyon gyengének tűnik a Monaco balszél...ott lehet keresnivaló
Klaci79
Gergőbácsi
Klaci79
Botka Piroska is közel állt a megszületéshez
több mint 3 éve
kurvagyenge ez a Monaco...4,75-ért még lehet tenni a Fradira pénztaz a baj, hogy a fradinak is tökéletes a 0-0
Klaci79

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Botka kicsit pontosabb, ez piros. Igazi barom.
több mint 3 éve
kurvagyenge ez a Monaco...4,75-ért még lehet tenni a Fradira pénzt
több mint 3 éve
Wingo valami iszonyat gyenge
több mint 3 éve
szerintem igen, csak labda nélkül ugyebár ez egy kurvára nehéz játékRemélem a playák is érzikszintén 😊Székely, ó istenem...Első gondolatom, mikor meghallottam, hogy ő lesz
NB2
zacknorb
Klaci79
Gergőbácsi
több mint 3 éve
Remélem a playák is érzikszintén 😊Székely, ó istenem...Első gondolatom, mikor meghallottam, hogy ő lesz
NB2
zacknorb
Klaci79
több mint 3 éve
szintén 😊Székely, ó istenem...Első gondolatom, mikor meghallottam, hogy ő lesz
NB2
zacknorb
több mint 3 éve
Amúgy respect a tábornak, nagyon durván jó lett a molino
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Székely, ó istenem...Első gondolatom, mikor meghallottam, hogy ő lesz
NB2
Poloska vagyok.