Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Na Lew lődd be, na nánegy ex Juvès 🤪
több mint 3 éve
Henderson assziszt, nocsak... ilyet is tud?klopp alatt kevésbé, de előtte azért elit volt előre is
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Henderson assziszt, nocsak... ilyet is tud?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
És majd visszaköszön az EL döntőben 😊jah...na igen, az látszik...ingyen megérte, nyilván amikor a kezdő 4-ből 3 védő sérült be lehet rakni, aztán eladjuk majd 3 millióért a Sevillának....nem is érdemes nézni, annyira egysíkú meccs...ez a Bellerin olyan rossz, hogy biztos rohadt sokat adott érte a Barca...Ingyen ment, nincs mit 😀
Klaci79
Nálunk 4.számú RB lett volna
Heisman nádor
Klaci79
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
jah...na igen, az látszik...ingyen megérte, nyilván amikor a kezdő 4-ből 3 védő sérült be lehet rakni, aztán eladjuk majd 3 millióért a Sevillának....nem is érdemes nézni, annyira egysíkú meccs...ez a Bellerin olyan rossz, hogy biztos rohadt sokat adott érte a Barca...Ingyen ment, nincs mit 😀
Klaci79
Heisman nádor
több mint 3 éve
nem is érdemes nézni, annyira egysíkú meccs...ez a Bellerin olyan rossz, hogy biztos rohadt sokat adott érte a Barca...Ingyè gyütt 😛, bár 5 èvvel ezelőtt adtunk volna èrte sokat az ágyúknak😏
Klaci79
több mint 3 éve
nem is érdemes nézni, annyira egysíkú meccs...ez a Bellerin olyan rossz, hogy biztos rohadt sokat adott érte a Barca...Ingyen ment, nincs mit 😀
Klaci79
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Kinek kell Lewa ha van egy Chupod …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
borzalmas szar ez a Barca...mikor rúgják már picsán Xavit?Nem biztos hogy Xavi hibája, szerintem ebben a keretben ennyi van és kész
Klaci79

több mint 3 éve
nem is érdemes nézni, annyira egysíkú meccs...ez a Bellerin olyan rossz, hogy biztos rohadt sokat adott érte a Barca...
több mint 3 éve
az utolsó passzok lehetnek szarok, mert az benne van, de ennyi mozgással nem lehet gyengébb csapatot sem megverni. Mindenki csak cipeli a labdát, gyors passzok helyett, a Bayern meg egyből passzol és sokat fut...ez egyértelmű edzői hiba...sokadszorborzalmas szar ez a Barca...mikor rúgják már picsán Xavit?Az utolsó passzok elképesztő szarok. Kb mint én focin…
Klaci79
csebi
több mint 3 éve
borzalmas szar ez a Barca...mikor rúgják már picsán Xavit?Az utolsó passzok elképesztő szarok. Kb mint én focin…
Klaci79
több mint 3 éve
borzalmas szar ez a Barca...mikor rúgják már picsán Xavit?
több mint 3 éve
Van aki esetleg VPN-el nézi külföldről az M4 sportot?Működik nekem rendesen, de néha lehal az oldal. Nem a VPN hibája szerintem.
Két hete hibátlanul működik, de most istennek nem tudok életet lehelni bele, aztán kíváncsi vagyok, hogy egyéni probléma, vagy global változtattak valamit.
Hanni
Leteszteltem, működik
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
That escalated quickly
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 553
m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid07SySZpWvdLpUfx5BDdWhAQBCTHPbvYuFzN4WGES7fEg3zvbJBhifadmuSdq9GC7Xl&id=100063561396860nem csodalom a semmi kozepen vannak
Szent Ilona szigetének nincs 10.000 £-ja, hogy a válogatott csapat elutazzon egy tornára.
Szerintem ez egy jó ügy
Én adományoztam 5 fontot, ha te is így érzed:
www.gofundme.com/f/lets-get-st-helena-island-to-guernsey-2023
A kecskéről lemondtam 😊
vpi
szerk: most latom h irtak a cikkben is 😀
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 3 éve
m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid07SySZpWvdLpUfx5BDdWhAQBCTHPbvYuFzN4WGES7fEg3zvbJBhifadmuSdq9GC7Xl&id=100063561396860 Szent Ilona szigetének nincs 10.000 £-ja, hogy a válogatott csapat elutazzon egy tornára.
Szerintem ez egy jó ügy
Én adományoztam 5 fontot, ha te is így érzed:
www.gofundme.com/f/lets-get-st-helena-island-to-guernsey-2023
A kecskéről lemondtam 😊
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 553
jo ocsmany ez a pool mez
több mint 3 éve
Na akkor maradt az EL, idèn kötelező megnyerni...
több mint 3 éve
Van aki esetleg VPN-el nézi külföldről az M4 sportot? Két hete hibátlanul működik, de most istennek nem tudok életet lehelni bele, aztán kíváncsi vagyok, hogy egyéni probléma, vagy global változtattak valamit.
több mint 3 éve
gabo leírta, hogy semmi huhogás nem voltJC írta keress vissza
NB2
A havernak valószínűleg szelektív a hallása 🙂
több mint 3 éve
gabo leírta, hogy semmi huhogás nem voltMerthogy Moniz csak szellemeket hallott?
NB2
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
gabo leírta, hogy semmi huhogás nem volt
több mint 3 éve
444.hu/foci/2022/10/26/az-mlsz-kozlemenyben-magyarazza-hogy-miert-tiltottak-el-egy-honapra-a-honved-szurkolok-huhogasan-felhaborodo-zalaegerszegi-edzotEnnyi nyomorult senkiházi pöcs a világon nincs mint itthon.
itt kell élned.
Amadeus von Dollárbaloldal
Szánalmas az egész pöcegödör felvigyázó MLSZ meg eleve a NER segglyukon csüngő Honvéd, hogy saját hatókörben sem csinál semmit és hallgat, nehogy az a 100 posztnáci huligán véletlenül megsértődjön és két asszonyverés között lehugyozza valamelyik góré Audiját...