Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 553
 m.nemzetisport.hu/europa_liga/el-az-ftc-meghivta-az-ivancsat-a-monaco-elleni-meccsre-2920263

👏👏👏
Kenny
Sok mindent lehet rájuk mondani de ez tényleg egy gáláns felajánlás volt.
davemayer
Bizonyos fórumokon olyan konteo-elméletek mennek, hogy sírok😃
“Persze, meghívják őket, miután leadták a meccset, hogy ne kelljen tavasszal is a Magyar Kupában játszani, három fronton”
😆😆😆😆
jobbágy#JC6
Olvastam en is.
Egyszeruen nem tudtak ra felporogni / nem vettek komolyan
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 067
 m.nemzetisport.hu/europa_liga/el-az-ftc-meghivta-az-ivancsat-a-monaco-elleni-meccsre-2920263

👏👏👏
Kenny
davemayer
Bizonyos fórumokon olyan konteo-elméletek mennek, hogy sírok😃
“Persze, meghívják őket, miután leadták a meccset, hogy ne kelljen tavasszal is a Magyar Kupában játszani, három fronton”
😆😆😆😆
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 504 — "Grammar maci"

👏👏👏
Kenny

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 629 — Így remélem megfelelek nektek.....
csóri Sergi Roberto is, végre formába lendül és egyre többet játszik, erre............
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 581 — Omar's Coming Yo!
Na a mai Dembele valoban megeri az arat.

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 629 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na bakker Gavi vb off?
több mint 3 éve

👏👏👏

több mint 3 éve
Ez gyorsan eldolt.
Lewa mondjuk lohetne ilyen golokat igazi tetmeccsen is.
Kenny
Látod ez az, az ilyen meccseken kis túlzással parádézunk, ez már előrelépés, de amikor igazán kell, akkor megy a para. Reméljük hamarosan ebben is sikerül fejlődni.
több mint 3 éve
Ez gyorsan eldolt.
Lewa mondjuk lohetne ilyen golokat igazi tetmeccsen is.

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 778 — "Montoya por favor!"
Exeter City játékosok jó kis bunyóba keveredtek tegnap este

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 067
Lefogadom hogy 5 fordulón belül Waltner repül és jön vissza a Bogesz-family😃
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 307 — Keep pounding
Megnéztem a videót amikor Moniz lehívta a csapatát rasszizmus miatt a pályáról.
Jól hangzik alatta az egerszegi közönségtől a "kispesti c.gányok b.sszátok az anyátok" rigmus. 😀
Bazzani
Kibaszott paprikajancsi.
Amikor az elso forduloban a zte szurkolok huhogtak nem volt ennyire erzekeny.
Olyan hatalmas huhogas volt hogy perceken keresztul fingja se volt senkinek mi tortenik...

Ettol fuggetlenul a huhogas termeszetesen elitelendo, ott vannak a kamerafelvetelek, akit be tudnak azonositani buntessek meg rendesen.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 184 — Axel Foley
Megnéztem a videót amikor Moniz lehívta a csapatát rasszizmus miatt a pályáról.
Jól hangzik alatta az egerszegi közönségtől a "kispesti c.gányok b.sszátok az anyátok" rigmus. 😀

több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 997
Remek játék a Spurstől...még mindig nem értem, hogy egy ennyire labda-bizonytalan védelem, miért akarja játszva felhozni a labdát?!
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 291 — Kinek mit intézett a kormánya
Közben Griezmann egyből szögletből tekert egy gólt

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 576 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Zacskó a Fulhamtől is otthon, irány a Champo 😥

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Union Berlint is rendesen lefocizza ma a Bochum.
Bazzani
Berlin megkapja az év kamutizijét amivel zárkózhatnának de kihagyják.

több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 430
A Gerrard nélküli Aston Villa gurított egy négyest a Brentfordnak, hmm. Eddig összesen rúgtak négy gólt... na jó, kicsit többet, de na.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 448 — Csodabogár
senkiházi vidi másodszor szopat be a hosszabbításban. balfaszok
eaglesmcnabb
Én fogadási szempontból örültem neki.
Kampman
én is, a múltkor 80ezret vettek ki a zsebemben az utolsó másodpercben, most meg 130at a 93-ban. És ezek akartak bajnokok lenni, mondom csak nyernek mostmár, hát nem 😀 egy épkézláb támadásuk nem volt, világfasza költségvetésből. 3 ponttal vannak a vonal fölött, ha nyer a Kövesd akkor nullával, ezek után kurvára nem a Fradit kell leszólni a kupa miatt
eaglesmcnabb
nem bírlak sajnálni.

lenullázták a keretet, mégis ki játsszon? a másik fele sérült.
Nemzetes és Méltóságos petey
Egy hulladék Paks ellen, aki hármasával kapja a gólokat mostanában? Bárki, akkor is nyerni kéne.
Elvileg a bajnokság a cél minden évben a Vidinél, és szurkolok is nekik minden szezon elején, hogy végre ne a Fradi nyerjen, ahhoz képest ez már MTK szintű balfaszkodás amit tolnak.
eaglesmcnabb
akkor ezredjére is.

Alef, Pinto, Kastrati, Dárdai kp sor sérült. csatár az Kodró meg egy komikus Funshow.
nincs csere a padon. ez a keret egy 5 kurvára minőségi játékosra van attól, hogy vmit alkosson.
Lényegtelen, egyrészt más csapatoknál is van sérülés, és ekkora költségvetéssel meg lehetett volna oldani a mélységet, ott ahol bese csere, hangyák meg be sem állnak, az ellenfél meg a full magyarból felálló paks. Másrészt mindkét esetben az utolsó felívelést kellett volna csak levédekezni, ahhoz meg nem kell a füleden pörgetni a lasztit, csak koncentrálni kéne egy kicsit. Emiatt voltam ideges, nem amiatt hogy amúgy egyik meccsen sem volt egy épkézláb helyzetük sem. Ma pl. mb2-es sebességgel sikerült támadásokat építeni, Schönt leszámítva, de a meccs végére ő is elkezdett hibázgatni. Azt hogy nem tudsz emiatt sajnálni megértem, csak szerintem full felesleges a magyarázkodás a sérültekről mert mindkét esetben irreleváns.
eaglesmcnabb
meg lehetett volna oldani, de nem lett. és ha sérülés van akkor ki álljon be? ez így kurvára nem irreleváns. ezért vette mindenki a fülén a levegőt meg hibáztak már a végén. nem hiszem el hogy nem érted, de oké.
Azért ha megnézzük a tegnapi kezdotok az még mindig minimum top4es csapat aminek nyernie kellene meccseket
csebi
2 meccs után nem várok csodát azért. Lednev padozott nyár óta, fasz tudja miért. Funso is csak csere volt. Heister szintén. Houri is 2 meccse kezdő sérülés után.
Hajtással nem volt gond, nem is tudom mikor láttam ilyet, nem pedig a lötyögős szart. kurva sok meló van, mert az hogy letámad minket mindenki a 16-oson, mint egy u9es meccsen, az nonszensz. télig ki kell bekkelni ezt a pár meccset sajnos.

több mint 3 éve
Union Berlint is rendesen lefocizza ma a Bochum.

több mint 3 éve
Kurva gyenge, EL meccset be kell áldozni és Artetanak fejben össze kell raknia ismét a srácokat a Forest ellen

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Kurva életbe hogy minden meccsen szívinfarktust kell kapnom… már simán eldolhetett volna a meccs

több mint 3 éve
Mèg a Groupamából is jöhet valami jó😊

index.hu/sport/2022/10/23/varatlan-szivet-melengeto-hozadeka-lett-az-ivancsa-fradi-elleni-bravurjanak-groupama-arena-monaco-/
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 576 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Bognár Gyurit közben kirúgták az MTK-tól.
tüsi91
Közös megegyezés!!!
csebi
Nem tudta összeegyeztetni az mtk-t a vb-re való vélhetően igen komoly szakmai felkészüléssel, érthető döntés
r.baggio
Svájcot azért elemezzék ki Kovács Kálmánnal, mert titkos esélyes!!!444
Willie Parker
Jaja, Argentína is megnyerheti az EB-t.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 430
Jelentem néztem a Bayern meccset, egyből nyertek is.
Mikey
Tudod ilyenkor mi a kérdésem. Miért nem nézed az összes meccset?
Amúgy a kinti drukkerek zabosak Manéra
csebi
Hát mert ne nyerjenek már bajnokságot 34-0-0-val... 😜

Miért zabosak rá? Mert nem rúg minden meccsen két érvényes gólt az egy érvénytelen mellé?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May