Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 553
Olvastam en is.Bizonyos fórumokon olyan konteo-elméletek mennek, hogy sírok😃m.nemzetisport.hu/europa_liga/el-az-ftc-meghivta-az-ivancsat-a-monaco-elleni-meccsre-2920263Sok mindent lehet rájuk mondani de ez tényleg egy gáláns felajánlás volt.
👏👏👏
Kenny
davemayer
“Persze, meghívják őket, miután leadták a meccset, hogy ne kelljen tavasszal is a Magyar Kupában játszani, három fronton”
😆😆😆😆
jobbágy#JC6
Egyszeruen nem tudtak ra felporogni / nem vettek komolyan
több mint 3 éve
Bizonyos fórumokon olyan konteo-elméletek mennek, hogy sírok😃m.nemzetisport.hu/europa_liga/el-az-ftc-meghivta-az-ivancsat-a-monaco-elleni-meccsre-2920263Sok mindent lehet rájuk mondani de ez tényleg egy gáláns felajánlás volt.
👏👏👏
Kenny
davemayer
“Persze, meghívják őket, miután leadták a meccset, hogy ne kelljen tavasszal is a Magyar Kupában játszani, három fronton”
😆😆😆😆
több mint 3 éve
m.nemzetisport.hu/europa_liga/el-az-ftc-meghivta-az-ivancsat-a-monaco-elleni-meccsre-2920263Sok mindent lehet rájuk mondani de ez tényleg egy gáláns felajánlás volt.
👏👏👏
Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
csóri Sergi Roberto is, végre formába lendül és egyre többet játszik, erre............
több mint 3 éve
Na bakker Gavi vb off?
több mint 3 éve
Ez gyorsan eldolt.Látod ez az, az ilyen meccseken kis túlzással parádézunk, ez már előrelépés, de amikor igazán kell, akkor megy a para. Reméljük hamarosan ebben is sikerül fejlődni.
Lewa mondjuk lohetne ilyen golokat igazi tetmeccsen is.
Kenny
több mint 3 éve
Ez gyorsan eldolt. Lewa mondjuk lohetne ilyen golokat igazi tetmeccsen is.
több mint 3 éve
Exeter City játékosok jó kis bunyóba keveredtek tegnap este
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Lefogadom hogy 5 fordulón belül Waltner repül és jön vissza a Bogesz-family😃
több mint 3 éve
Megnéztem a videót amikor Moniz lehívta a csapatát rasszizmus miatt a pályáról.Kibaszott paprikajancsi.
Jól hangzik alatta az egerszegi közönségtől a "kispesti c.gányok b.sszátok az anyátok" rigmus. 😀
Bazzani
Amikor az elso forduloban a zte szurkolok huhogtak nem volt ennyire erzekeny.
Olyan hatalmas huhogas volt hogy perceken keresztul fingja se volt senkinek mi tortenik...
Ettol fuggetlenul a huhogas termeszetesen elitelendo, ott vannak a kamerafelvetelek, akit be tudnak azonositani buntessek meg rendesen.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Megnéztem a videót amikor Moniz lehívta a csapatát rasszizmus miatt a pályáról.Jól hangzik alatta az egerszegi közönségtől a "kispesti c.gányok b.sszátok az anyátok" rigmus. 😀
több mint 3 éve
Remek játék a Spurstől...még mindig nem értem, hogy egy ennyire labda-bizonytalan védelem, miért akarja játszva felhozni a labdát?!
több mint 3 éve
Közben Griezmann egyből szögletből tekert egy gólt
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Zacskó a Fulhamtől is otthon, irány a Champo 😥

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Union Berlint is rendesen lefocizza ma a Bochum.Berlin megkapja az év kamutizijét amivel zárkózhatnának de kihagyják.
Bazzani
több mint 3 éve
A Gerrard nélküli Aston Villa gurított egy négyest a Brentfordnak, hmm. Eddig összesen rúgtak négy gólt... na jó, kicsit többet, de na.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
2 meccs után nem várok csodát azért. Lednev padozott nyár óta, fasz tudja miért. Funso is csak csere volt. Heister szintén. Houri is 2 meccse kezdő sérülés után.Azért ha megnézzük a tegnapi kezdotok az még mindig minimum top4es csapat aminek nyernie kellene meccseketmeg lehetett volna oldani, de nem lett. és ha sérülés van akkor ki álljon be? ez így kurvára nem irreleváns. ezért vette mindenki a fülén a levegőt meg hibáztak már a végén. nem hiszem el hogy nem érted, de oké.Lényegtelen, egyrészt más csapatoknál is van sérülés, és ekkora költségvetéssel meg lehetett volna oldani a mélységet, ott ahol bese csere, hangyák meg be sem állnak, az ellenfél meg a full magyarból felálló paks. Másrészt mindkét esetben az utolsó felívelést kellett volna csak levédekezni, ahhoz meg nem kell a füleden pörgetni a lasztit, csak koncentrálni kéne egy kicsit. Emiatt voltam ideges, nem amiatt hogy amúgy egyik meccsen sem volt egy épkézláb helyzetük sem. Ma pl. mb2-es sebességgel sikerült támadásokat építeni, Schönt leszámítva, de a meccs végére ő is elkezdett hibázgatni. Azt hogy nem tudsz emiatt sajnálni megértem, csak szerintem full felesleges a magyarázkodás a sérültekről mert mindkét esetben irreleváns.akkor ezredjére is.Egy hulladék Paks ellen, aki hármasával kapja a gólokat mostanában? Bárki, akkor is nyerni kéne.nem bírlak sajnálni.én is, a múltkor 80ezret vettek ki a zsebemben az utolsó másodpercben, most meg 130at a 93-ban. És ezek akartak bajnokok lenni, mondom csak nyernek mostmár, hát nem 😀 egy épkézláb támadásuk nem volt, világfasza költségvetésből. 3 ponttal vannak a vonal fölött, ha nyer a Kövesd akkor nullával, ezek után kurvára nem a Fradit kell leszólni a kupa miattsenkiházi vidi másodszor szopat be a hosszabbításban. balfaszokÉn fogadási szempontból örültem neki.
eaglesmcnabb
Kampman
eaglesmcnabb
lenullázták a keretet, mégis ki játsszon? a másik fele sérült.
Nemzetes és Méltóságos petey
Elvileg a bajnokság a cél minden évben a Vidinél, és szurkolok is nekik minden szezon elején, hogy végre ne a Fradi nyerjen, ahhoz képest ez már MTK szintű balfaszkodás amit tolnak.
eaglesmcnabb
Alef, Pinto, Kastrati, Dárdai kp sor sérült. csatár az Kodró meg egy komikus Funshow.
nincs csere a padon. ez a keret egy 5 kurvára minőségi játékosra van attól, hogy vmit alkosson.
eaglesmcnabb
csebi
Hajtással nem volt gond, nem is tudom mikor láttam ilyet, nem pedig a lötyögős szart. kurva sok meló van, mert az hogy letámad minket mindenki a 16-oson, mint egy u9es meccsen, az nonszensz. télig ki kell bekkelni ezt a pár meccset sajnos.
több mint 3 éve
Kurva gyenge, EL meccset be kell áldozni és Artetanak fejben össze kell raknia ismét a srácokat a Forest ellen
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Kurva életbe hogy minden meccsen szívinfarktust kell kapnom… már simán eldolhetett volna a meccs
több mint 3 éve
Mèg a Groupamából is jöhet valami jó😊index.hu/sport/2022/10/23/varatlan-szivet-melengeto-hozadeka-lett-az-ivancsa-fradi-elleni-bravurjanak-groupama-arena-monaco-/
több mint 3 éve
Jaja, Argentína is megnyerheti az EB-t.Svájcot azért elemezzék ki Kovács Kálmánnal, mert titkos esélyes!!!444Nem tudta összeegyeztetni az mtk-t a vb-re való vélhetően igen komoly szakmai felkészüléssel, érthető döntésBognár Gyurit közben kirúgták az MTK-tól.Közös megegyezés!!!
tüsi91
csebi
r.baggio
Willie Parker

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Hát mert ne nyerjenek már bajnokságot 34-0-0-val... 😜Jelentem néztem a Bayern meccset, egyből nyertek is.Tudod ilyenkor mi a kérdésem. Miért nem nézed az összes meccset?
Mikey
Amúgy a kinti drukkerek zabosak Manéra
csebi
Miért zabosak rá? Mert nem rúg minden meccsen két érvényes gólt az egy érvénytelen mellé?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May