Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Citynél nincs Haaland egyből ötlettelen a támadójáték, lőni sem mer senki

több mint 3 éve
Man United's front 3pic.twitter.com/CkaJczTYIC
— Troll Football (@TrollFootball) October 29, 2022
több mint 3 éve
Dehogynem voltak!Még csütörtökön is lehetett kapni jegyet a Monaco ellen. Naivság azt gondolni, hogy a sorsolás után eladnak 80.000 jegyet. Ha az első meccsen jó eredményt érnek el talán igen, de ez elég rizikós. Fradi meccsen szerintem még soha nem voltak 60.000-nél többen, még a 60-as években sem.Nem az odavágó után kezdik ám árulni a jegyeket.Ha az odavágón leszopunk 5:0-ra? Szerinted mennyien mennek akkor ki?Miből gondolod hogy 25 ezren lennének csak?Pont ezért mondom. Első meccsen, ha ne adj isten beleszaladunk egy nagy verésbe, felesleges volt bevinni a Puskásba, viszont nagyon drága, és eladtál összesen 25.000 jegyet.Ezt nem az odavágó után döntik el 🤣🤣🤣Hát, mivel a második meccset játszuk itthon, szerintem eléggé függ az első meccs eredményétől. Tfh Barca vagy Juve, első meccs 3–1 oda. Te átvinnéd a Puskásba?Nem akarom amúgy a Fradi érdemeit kisebbíteni, de utólag egyértelmű, hogy szerencséjük volt a sorsolással. Ez a Monaco, Trabzon 2-es simán középcsapat, a rosszabb napjaikon még a Fradi is verheti őket. Pl a kinti Monaco meccs első félideje az a mai napig wtf, néztem, hogy ez a Monaco milyen gyenge.Akik a "majd csak találunk egy gólt" játszották a psv ellen otthon egy hete, szerencséjükre találtak. Majd most elég siman ki is kaptak tőlük.
Kíváncsi vagyok sikerül egy picit felrázni tavaszra a társaságot, mert az utolsó 3 meccs finoman szólva sem volt meggyőző. És ezek nem Arsenal erősségű csapatok voltak.
NB2
Elhiszem hogy nem fancy nevek ezek, de attól még mind jobb a fradinál papíron, aztán mégis egy meccsel a vége előtt megvan a csoportgyőzelem. Egyébként ha egy polcra tesszük a csoportellenfeleinket (ami hülyeség de ettől tekintsünk el) akkor is, aki már sportolt tudja hogy ez kb még nehezebb mert minden meccsen maximálisan koncentrálni kell.
2 szerencse volt, hogy a monaco lebecsült minket az első meccsen (meg volt egy malacunk igen), meg hogy ez a trabzon a sok igazolás miatt még csak alakul.
3 papíron erősebb csapat ellen otthon 2 győzelem 1 döntetlen, idegenben (várhatóan) 1+1 vereség és 1 győzelem - ez sem volt eddig jellemző magyar csapatokra idáig.
Ha továbbjutnánk a 3. helyen az ekl-be valahogy akkor azt mondom igazad van, de kijelenthető hogy a fradi megérett az EL-ben való szereplésre, ami óriási fegyvertény tekintve, hogy a keret értéke alapján egy kb közepes ekl csapat még mindig.
Remélem a tavaszi meccset átviszik a puskásba, akkor szerzek jegyet én is.
davemayer
vpi
davemayer
vpi
davemayer
30.000? A teltház biztos nincs meg a Puskásban.
vpi
davemayer
vpi
Még én is voltam a régi Népstadionban!
19-es szektor....felső karély...😄

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Kedd reggel vettem fateromnak és a haverjának, és egész közel sikerült magunkhoz de mindegy. Legyen teltház a Puskásba én is azt kivánom, csak arra célzok nem annyira egyértelmü, hogy mindenképp megéri bevinni oda.Még csütörtökön is lehetett kapni jegyet a Monaco ellen. Naivság azt gondolni, hogy a sorsolás után eladnak 80.000 jegyet. Ha az első meccsen jó eredményt érnek el talán igen, de ez elég rizikós. Fradi meccsen szerintem még soha nem voltak 60.000-nél többen, még a 60-as években sem.Direkt ránéztem csütörtök reggel, nem volt már jegy. Előbb is elfogyott volna, ha nem lett volna 17 ropi😃
vpi
80 ezer kicsit sok, 67 a Puskás.
Szerintem alap esetben 30-35 ezer ember menne ki a visszavágóra, viszont, ha nagy csapatot kapnak, tele lesz a Puskás, mert jön a sok divat is.
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Még csütörtökön is lehetett kapni jegyet a Monaco ellen. Naivság azt gondolni, hogy a sorsolás után eladnak 80.000 jegyet. Ha az első meccsen jó eredményt érnek el talán igen, de ez elég rizikós. Fradi meccsen szerintem még soha nem voltak 60.000-nél többen, még a 60-as években sem.Direkt ránéztem csütörtök reggel, nem volt már jegy. Előbb is elfogyott volna, ha nem lett volna 17 ropi😃
vpi
80 ezer kicsit sok, 67 a Puskás.
Szerintem alap esetben 30-35 ezer ember menne ki a visszavágóra, viszont, ha nagy csapatot kapnak, tele lesz a Puskás, mert jön a sok divat is.
több mint 3 éve
Még csütörtökön is lehetett kapni jegyet a Monaco ellen. Naivság azt gondolni, hogy a sorsolás után eladnak 80.000 jegyet. Ha az első meccsen jó eredményt érnek el talán igen, de ez elég rizikós. Fradi meccsen szerintem még soha nem voltak 60.000-nél többen, még a 60-as években sem.Nem az odavágó után kezdik ám árulni a jegyeket.Ha az odavágón leszopunk 5:0-ra? Szerinted mennyien mennek akkor ki?Miből gondolod hogy 25 ezren lennének csak?Pont ezért mondom. Első meccsen, ha ne adj isten beleszaladunk egy nagy verésbe, felesleges volt bevinni a Puskásba, viszont nagyon drága, és eladtál összesen 25.000 jegyet.Ezt nem az odavágó után döntik el 🤣🤣🤣Hát, mivel a második meccset játszuk itthon, szerintem eléggé függ az első meccs eredményétől. Tfh Barca vagy Juve, első meccs 3–1 oda. Te átvinnéd a Puskásba?Nem akarom amúgy a Fradi érdemeit kisebbíteni, de utólag egyértelmű, hogy szerencséjük volt a sorsolással. Ez a Monaco, Trabzon 2-es simán középcsapat, a rosszabb napjaikon még a Fradi is verheti őket. Pl a kinti Monaco meccs első félideje az a mai napig wtf, néztem, hogy ez a Monaco milyen gyenge.Akik a "majd csak találunk egy gólt" játszották a psv ellen otthon egy hete, szerencséjükre találtak. Majd most elég siman ki is kaptak tőlük.
Kíváncsi vagyok sikerül egy picit felrázni tavaszra a társaságot, mert az utolsó 3 meccs finoman szólva sem volt meggyőző. És ezek nem Arsenal erősségű csapatok voltak.
NB2
Elhiszem hogy nem fancy nevek ezek, de attól még mind jobb a fradinál papíron, aztán mégis egy meccsel a vége előtt megvan a csoportgyőzelem. Egyébként ha egy polcra tesszük a csoportellenfeleinket (ami hülyeség de ettől tekintsünk el) akkor is, aki már sportolt tudja hogy ez kb még nehezebb mert minden meccsen maximálisan koncentrálni kell.
2 szerencse volt, hogy a monaco lebecsült minket az első meccsen (meg volt egy malacunk igen), meg hogy ez a trabzon a sok igazolás miatt még csak alakul.
3 papíron erősebb csapat ellen otthon 2 győzelem 1 döntetlen, idegenben (várhatóan) 1+1 vereség és 1 győzelem - ez sem volt eddig jellemző magyar csapatokra idáig.
Ha továbbjutnánk a 3. helyen az ekl-be valahogy akkor azt mondom igazad van, de kijelenthető hogy a fradi megérett az EL-ben való szereplésre, ami óriási fegyvertény tekintve, hogy a keret értéke alapján egy kb közepes ekl csapat még mindig.
davemayer
vpi
davemayer
vpi
davemayer
vpi
davemayer
több mint 3 éve
csodálatos sztori. ennek a Wanda Narának a húga amúgy jóval jobban néz ki, ezeknek a focistáknak a szar ízlését mutatja hogy mégis miatta megy a perpatvarFrom human trafficking to arson, Mauro Icardi's love life has thrown up some ludicrous drama.
— The Upshot (@UpshotTowers) October 28, 2022
As the Galatasaray striker goes AWOL again, here's the story of football's most chaotic marriage.
Welcome to the wild world of Mauro and Wanda Icardi... pic.twitter.com/x8DIA1Chou
😀😀😀
Tony Adams
i.imgur.com/LMELzR8.png
Szerkesztette: deyell
built for this shit
több mint 3 éve
From human trafficking to arson, Mauro Icardi's love life has thrown up some ludicrous drama.
— The Upshot (@UpshotTowers) October 28, 2022
As the Galatasaray striker goes AWOL again, here's the story of football's most chaotic marriage.
Welcome to the wild world of Mauro and Wanda Icardi... pic.twitter.com/x8DIA1Chou
😀😀😀
több mint 3 éve
20-25 ropiért megveszed a jegyed akkor elfogsz menni.Ha az odavágón leszopunk 5:0-ra? Szerinted mennyien mennek akkor ki?Miből gondolod hogy 25 ezren lennének csak?Pont ezért mondom. Első meccsen, ha ne adj isten beleszaladunk egy nagy verésbe, felesleges volt bevinni a Puskásba, viszont nagyon drága, és eladtál összesen 25.000 jegyet.Ezt nem az odavágó után döntik el 🤣🤣🤣Hát, mivel a második meccset játszuk itthon, szerintem eléggé függ az első meccs eredményétől. Tfh Barca vagy Juve, első meccs 3–1 oda. Te átvinnéd a Puskásba?Nem akarom amúgy a Fradi érdemeit kisebbíteni, de utólag egyértelmű, hogy szerencséjük volt a sorsolással. Ez a Monaco, Trabzon 2-es simán középcsapat, a rosszabb napjaikon még a Fradi is verheti őket. Pl a kinti Monaco meccs első félideje az a mai napig wtf, néztem, hogy ez a Monaco milyen gyenge.Akik a "majd csak találunk egy gólt" játszották a psv ellen otthon egy hete, szerencséjükre találtak. Majd most elég siman ki is kaptak tőlük.
NB2
davemayer
vpi
davemayer
vpi
davemayer
vpi
5-0-ra gyanúsan akkor szopik le a Fradi ha valami nagyágyút kap, akkor viszont amugyis tele lesz a stadion.
több mint 3 éve
Nem az odavágó után kezdik ám árulni a jegyeket.Ha az odavágón leszopunk 5:0-ra? Szerinted mennyien mennek akkor ki?Miből gondolod hogy 25 ezren lennének csak?Pont ezért mondom. Első meccsen, ha ne adj isten beleszaladunk egy nagy verésbe, felesleges volt bevinni a Puskásba, viszont nagyon drága, és eladtál összesen 25.000 jegyet.Ezt nem az odavágó után döntik el 🤣🤣🤣Hát, mivel a második meccset játszuk itthon, szerintem eléggé függ az első meccs eredményétől. Tfh Barca vagy Juve, első meccs 3–1 oda. Te átvinnéd a Puskásba?Nem akarom amúgy a Fradi érdemeit kisebbíteni, de utólag egyértelmű, hogy szerencséjük volt a sorsolással. Ez a Monaco, Trabzon 2-es simán középcsapat, a rosszabb napjaikon még a Fradi is verheti őket. Pl a kinti Monaco meccs első félideje az a mai napig wtf, néztem, hogy ez a Monaco milyen gyenge.Akik a "majd csak találunk egy gólt" játszották a psv ellen otthon egy hete, szerencséjükre találtak. Majd most elég siman ki is kaptak tőlük.
NB2
davemayer
vpi
davemayer
vpi
davemayer
vpi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ha az odavágón leszopunk 5:0-ra? Szerinted mennyien mennek akkor ki?Miből gondolod hogy 25 ezren lennének csak?Pont ezért mondom. Első meccsen, ha ne adj isten beleszaladunk egy nagy verésbe, felesleges volt bevinni a Puskásba, viszont nagyon drága, és eladtál összesen 25.000 jegyet.Ezt nem az odavágó után döntik el 🤣🤣🤣Hát, mivel a második meccset játszuk itthon, szerintem eléggé függ az első meccs eredményétől. Tfh Barca vagy Juve, első meccs 3–1 oda. Te átvinnéd a Puskásba?Nem akarom amúgy a Fradi érdemeit kisebbíteni, de utólag egyértelmű, hogy szerencséjük volt a sorsolással. Ez a Monaco, Trabzon 2-es simán középcsapat, a rosszabb napjaikon még a Fradi is verheti őket. Pl a kinti Monaco meccs első félideje az a mai napig wtf, néztem, hogy ez a Monaco milyen gyenge.Akik a "majd csak találunk egy gólt" játszották a psv ellen otthon egy hete, szerencséjükre találtak. Majd most elég siman ki is kaptak tőlük.
NB2
davemayer
vpi
davemayer
vpi
davemayer
több mint 3 éve
BundesligaUnion Berlin 23 pont
Bayern Munich 22 pont
Freiburg 21 pont
Eintracht Frankfurt 20 pont
Borussia Dortmund 19 pont
Werder Bremen 18 pont
Mainz 18 pont
Hoffenheim 17 pont
RB Leipzig 16 pont
Borussia Monchengladbach 16 pont
FC Cologne 16 pont
--------------------------
Augsburg 14 pont
Na menjetek a fenébe 😀
több mint 3 éve
Miből gondolod hogy 25 ezren lennének csak?Pont ezért mondom. Első meccsen, ha ne adj isten beleszaladunk egy nagy verésbe, felesleges volt bevinni a Puskásba, viszont nagyon drága, és eladtál összesen 25.000 jegyet.Ezt nem az odavágó után döntik el 🤣🤣🤣Hát, mivel a második meccset játszuk itthon, szerintem eléggé függ az első meccs eredményétől. Tfh Barca vagy Juve, első meccs 3–1 oda. Te átvinnéd a Puskásba?Nem akarom amúgy a Fradi érdemeit kisebbíteni, de utólag egyértelmű, hogy szerencséjük volt a sorsolással. Ez a Monaco, Trabzon 2-es simán középcsapat, a rosszabb napjaikon még a Fradi is verheti őket. Pl a kinti Monaco meccs első félideje az a mai napig wtf, néztem, hogy ez a Monaco milyen gyenge.Akik a "majd csak találunk egy gólt" játszották a psv ellen otthon egy hete, szerencséjükre találtak. Majd most elég siman ki is kaptak tőlük.
NB2
davemayer
vpi
davemayer
vpi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Pont ezért mondom. Első meccsen, ha ne adj isten beleszaladunk egy nagy verésbe, felesleges volt bevinni a Puskásba, viszont nagyon drága, és eladtál összesen 25.000 jegyet.Ezt nem az odavágó után döntik el 🤣🤣🤣Hát, mivel a második meccset játszuk itthon, szerintem eléggé függ az első meccs eredményétől. Tfh Barca vagy Juve, első meccs 3–1 oda. Te átvinnéd a Puskásba?Nem akarom amúgy a Fradi érdemeit kisebbíteni, de utólag egyértelmű, hogy szerencséjük volt a sorsolással. Ez a Monaco, Trabzon 2-es simán középcsapat, a rosszabb napjaikon még a Fradi is verheti őket. Pl a kinti Monaco meccs első félideje az a mai napig wtf, néztem, hogy ez a Monaco milyen gyenge.Akik a "majd csak találunk egy gólt" játszották a psv ellen otthon egy hete, szerencséjükre találtak. Majd most elég siman ki is kaptak tőlük.
NB2
davemayer
vpi
davemayer
több mint 3 éve
Balotelli csak szerette volna beállíttatni a legendátcsak gyenge utánzata a mesternek:fúúú ez az Antony gyerek. igazi gettósuttyóHányinger
braxa88
davemayer
youtu.be/Ea6t_FCQ6Vc
peach
több mint 3 éve
Ezt nem az odavágó után döntik el 🤣🤣🤣Hát, mivel a második meccset játszuk itthon, szerintem eléggé függ az első meccs eredményétől. Tfh Barca vagy Juve, első meccs 3–1 oda. Te átvinnéd a Puskásba?Nem akarom amúgy a Fradi érdemeit kisebbíteni, de utólag egyértelmű, hogy szerencséjük volt a sorsolással. Ez a Monaco, Trabzon 2-es simán középcsapat, a rosszabb napjaikon még a Fradi is verheti őket. Pl a kinti Monaco meccs első félideje az a mai napig wtf, néztem, hogy ez a Monaco milyen gyenge.Akik a "majd csak találunk egy gólt" játszották a psv ellen otthon egy hete, szerencséjükre találtak. Majd most elég siman ki is kaptak tőlük.
NB2
davemayer
vpi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
csak gyenge utánzata a mesternek:fúúú ez az Antony gyerek. igazi gettósuttyóHányinger
braxa88
davemayer
youtu.be/Ea6t_FCQ6Vc
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
David de Gea won't be going to the World Cup after he was left off Spain's 55-man provisional squad ❌ pic.twitter.com/Yn7EBiyPmF
— B/R Football (@brfootball) October 28, 2022
több mint 3 éve
NSO:És még csak nem is írtak valótlant, ezek a tények 😛
"Három párharcra van a döntő..."
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jobbágy#JC6
(Kár, hogy abban a nagy hodályban kell majd játszanunk a döntőt, az Üllőit jobban szeretem... 😀)

több mint 3 éve
NSO:"Három párharcra van a döntő..."
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
több mint 3 éve
Nekem a passz tetszik nagyon, amit utána adott.Beakadt a kontroller egy pillanatra 😃ja hogy ez... ha már 3-0 lett volna, akkor azt mondanám, hogy a győzelmet is tudni kell méltósággal elviselni, 0-0-nál csak software bugtwitter.com/UTDCJ_/status/1585718107691417600fúúú ez az Antony gyerek. igazi gettósuttyó?
braxa88
slowmotion
braxa88
slowmotion
Matthew99
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Beakadt a kontroller egy pillanatra 😃ja hogy ez... ha már 3-0 lett volna, akkor azt mondanám, hogy a győzelmet is tudni kell méltósággal elviselni, 0-0-nál csak software bugtwitter.com/UTDCJ_/status/1585718107691417600fúúú ez az Antony gyerek. igazi gettósuttyó?
braxa88
slowmotion
braxa88
slowmotion

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Hát, mivel a második meccset játszuk itthon, szerintem eléggé függ az első meccs eredményétől. Tfh Barca vagy Juve, első meccs 3–1 oda. Te átvinnéd a Puskásba?Nem akarom amúgy a Fradi érdemeit kisebbíteni, de utólag egyértelmű, hogy szerencséjük volt a sorsolással. Ez a Monaco, Trabzon 2-es simán középcsapat, a rosszabb napjaikon még a Fradi is verheti őket. Pl a kinti Monaco meccs első félideje az a mai napig wtf, néztem, hogy ez a Monaco milyen gyenge.Akik a "majd csak találunk egy gólt" játszották a psv ellen otthon egy hete, szerencséjükre találtak. Majd most elég siman ki is kaptak tőlük.
NB2
davemayer
több mint 3 éve
Faxért vette meg, pláne 100 millióért, köcsög primadonna dimariska 2.0Ajaxban egyszer 0-1-nél csinált hasonlót, és a 13.percben lecserélte Erik.ja hogy ez... ha már 3-0 lett volna, akkor azt mondanám, hogy a győzelmet is tudni kell méltósággal elviselni, 0-0-nál csak software bugtwitter.com/UTDCJ_/status/1585718107691417600fúúú ez az Antony gyerek. igazi gettósuttyó?
braxa88
slowmotion
braxa88
slowmotion
Willie Parker
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Megtolta a labdát és után elestek, de nem találta el direktbe a lábát a franciának. Nem hiszem hogy szabálytalan lett volna.teny h lattam mar jobb biroi tenykedest, de azert nem volt ez annyira durva, sot Botkanal lazan benn maradt egy piros lap ...Amugy azt hittem visszafujjak a fradi goljat a marquis vagy ki azert elegge elgancsolta a monacoit...mondjuk a franciak nem is reklomaltak
rangado.24.hu/magyar_foci/2022/10/28/europa-liga-ferencvaros-monaco-botka-endre-dibusz-denes-nyilatkozat-biro/
csebi
YoungZeeZee
BEARS BABY!
Sir Alex immortal