Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Mondjuk téged szerintem a legkevésbé sem lehet átlag koca soccernézőnek nevezni, és ez most dicséret. 😀Tehát el is magyaráztad a szuperliga létjogosultságát és hogy miért írta ozibozi amit.Vajon az m4 sport pl melyik bl-meccset közvetíti ma, a már két biztos továbbjutó, a Liverpool és a Napoli egymás elleni találkozóját vagy azt a Tottenham vs Marseille-t, ahol még a csoport negyedik helyezettje is elsőként végezhet? A kérdés költői.Vajon hány Liverpool szurkoló van az országban, és mennyi Tottenham/Marseille szurkoló..?
r.baggio
Vajon hány embert érdekel az előbbi, mint az utóbbi kettő?
A kérdések költőiek.
Mikey
Én semleges szurkolóként biztos belenéznék a Marseille meccsbe, míg a Pool-Napoli cseppet sem érdekel, de mivel a name recognition mindig erősebb és több nézőt vonz be (szinte mindenhol, egyedül talán a march madness kivétel), nagyjából senkinek nem érdeke, hogy ezek a csapatok nyerjenek.
r.baggio
De igen, sajnos így működik a biznisz oldala a soccernek is.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Szerintem sem lesz hatalmas hajtás, bár a Liverpoolnál a hétvégi újabb megalázó vereséget tuti ki akarják javítani, ráadásul Klopp 400. meccse lesz a csapatnál, szerintem a játékosok szeretnék megajándékozni egy szép győzelemmel, szóval fene tudja.igen, max a csoportelsőség lehet a tét, de kétlem, hogy a két csapat összetörné magát érte...ezzel szemben a másik meccsen aki kikap, kiesik...ezért érdekesebbnek tűnik az a meccsNem vita szándékkal kérdeztem. 😊nagyobb nevek alapján...ha tétmeccs mindkettő 10-ből 9-szer a pool meccstől várnék többet...simán kinézem a köztv-ből, hogy meg se nézték van e még tétje valamelyik meccsnek...Szerinted mi alapján megy?én nem láttam még ilyen felmérést, de ha ez alapján megy és akkor gondolom sok Liverpool szurkoló van, akkor minden héten adhatnának és akkor jogos volt a sok Patriots meccs is a sport tv-nVajon hány Liverpool szurkoló van az országban, és mennyi Tottenham/Marseille szurkoló..?Vajon az m4 sport pl melyik bl-meccset közvetíti ma, a már két biztos továbbjutó, a Liverpool és a Napoli egymás elleni találkozóját vagy azt a Tottenham vs Marseille-t, ahol még a csoport negyedik helyezettje is elsőként végezhet? A kérdés költői.Hat perszeA 12 superligat alapító csapatból 5 már biztosan az ELben folytatja tavasszal.És még ott is többen fogják nézni őket összeségében, mint a legtöbb maradék BL párharcot.
csebi
ozibozi
csebi
r.baggio
A kérdések költőiek.
Mikey
Klaci79
Mikey
amúgy felesleges vita ez részemről, úgyis látom valahol majd az OM-Tot meccset
Klaci79
De tulajdonképpen, a Liverpool-Napoli meccsnek is van tétje.
Ha négy góllal nyer a Liverpool - 😀😀 - akkor ő a csoportelső.
Ebben a témában az a jó, hogy mindkét nézőpont ugyanannyira védhető. Azt is megértem, aki a nagy neveket akarja nézni, de azt is, aki a nagyobb téttel bíró meccset.
Nem is értem egyébként, hogy az UEFA-nak miért nincs valami UCLTV-je, vagy bármije, amin minden meccset streamelnének.
Mikey
a Pool nem fogja összetörni magát, a Nápoly is csak figyelhet a védekezésre és a kontrákra...meglepne ha az egy szórakoztató meccs lenne...persze lehet, csak ha már máskor úgyis voltak ezek a csapatok a tv-ben...
Klaci79
De teljesen egyetértek. Sportszakmai okokból sokkal érdekesebb lenne a Tottenham-Marseille.
több mint 3 éve
sztem marketing és corporate szempontokból teljesen reális a szuperligaTehát el is magyaráztad a szuperliga létjogosultságát és hogy miért írta ozibozi amit.Vajon az m4 sport pl melyik bl-meccset közvetíti ma, a már két biztos továbbjutó, a Liverpool és a Napoli egymás elleni találkozóját vagy azt a Tottenham vs Marseille-t, ahol még a csoport negyedik helyezettje is elsőként végezhet? A kérdés költői.Vajon hány Liverpool szurkoló van az országban, és mennyi Tottenham/Marseille szurkoló..?
r.baggio
A kérdések költőiek.
Mikey
Én semleges szurkolóként biztos belenéznék a Marseille meccsbe, míg a Pool-Napoli cseppet sem érdekel, de mivel a name recognition mindig erősebb és több nézőt vonz be (szinte mindenhol, egyedül talán a march madness kivétel), nagyjából senkinek nem érdeke, hogy ezek a csapatok nyerjenek.
r.baggio
sportszakmailag már nem
nekem az a bajom hogy az M4 mivel köztv nem az lenne a feladata hogy arcal a profitnak hanem a sportszakmai szempontokat nézni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Tehát el is magyaráztad a szuperliga létjogosultságát és hogy miért írta ozibozi amit.Vajon az m4 sport pl melyik bl-meccset közvetíti ma, a már két biztos továbbjutó, a Liverpool és a Napoli egymás elleni találkozóját vagy azt a Tottenham vs Marseille-t, ahol még a csoport negyedik helyezettje is elsőként végezhet? A kérdés költői.Vajon hány Liverpool szurkoló van az országban, és mennyi Tottenham/Marseille szurkoló..?
r.baggio
A kérdések költőiek.
Mikey

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
igen, max a csoportelsőség lehet a tét, de kétlem, hogy a két csapat összetörné magát érte...ezzel szemben a másik meccsen aki kikap, kiesik...ezért érdekesebbnek tűnik az a meccsNem vita szándékkal kérdeztem. 😊nagyobb nevek alapján...ha tétmeccs mindkettő 10-ből 9-szer a pool meccstől várnék többet...simán kinézem a köztv-ből, hogy meg se nézték van e még tétje valamelyik meccsnek...Szerinted mi alapján megy?én nem láttam még ilyen felmérést, de ha ez alapján megy és akkor gondolom sok Liverpool szurkoló van, akkor minden héten adhatnának és akkor jogos volt a sok Patriots meccs is a sport tv-nVajon hány Liverpool szurkoló van az országban, és mennyi Tottenham/Marseille szurkoló..?Vajon az m4 sport pl melyik bl-meccset közvetíti ma, a már két biztos továbbjutó, a Liverpool és a Napoli egymás elleni találkozóját vagy azt a Tottenham vs Marseille-t, ahol még a csoport negyedik helyezettje is elsőként végezhet? A kérdés költői.Hat perszeA 12 superligat alapító csapatból 5 már biztosan az ELben folytatja tavasszal.És még ott is többen fogják nézni őket összeségében, mint a legtöbb maradék BL párharcot.
csebi
ozibozi
csebi
r.baggio
A kérdések költőiek.
Mikey
Klaci79
Mikey
Klaci79
Ebben a témában az a jó, hogy mindkét nézőpont ugyanannyira védhető. Azt is megértem, aki a nagy neveket akarja nézni, de azt is, aki a nagyobb téttel bíró meccset.
Nem is értem egyébként, hogy az UEFA-nak miért nincs valami UCLTV-je, vagy bármije, amin minden meccset streamelnének.
Mikey
a Pool nem fogja összetörni magát, a Nápoly is csak figyelhet a védekezésre és a kontrákra...meglepne ha az egy szórakoztató meccs lenne...persze lehet, csak ha már máskor úgyis voltak ezek a csapatok a tv-ben...
több mint 3 éve
Nem vita szándékkal kérdeztem. 😊nagyobb nevek alapján...ha tétmeccs mindkettő 10-ből 9-szer a pool meccstől várnék többet...simán kinézem a köztv-ből, hogy meg se nézték van e még tétje valamelyik meccsnek...Szerinted mi alapján megy?én nem láttam még ilyen felmérést, de ha ez alapján megy és akkor gondolom sok Liverpool szurkoló van, akkor minden héten adhatnának és akkor jogos volt a sok Patriots meccs is a sport tv-nVajon hány Liverpool szurkoló van az országban, és mennyi Tottenham/Marseille szurkoló..?Vajon az m4 sport pl melyik bl-meccset közvetíti ma, a már két biztos továbbjutó, a Liverpool és a Napoli egymás elleni találkozóját vagy azt a Tottenham vs Marseille-t, ahol még a csoport negyedik helyezettje is elsőként végezhet? A kérdés költői.Hat perszeA 12 superligat alapító csapatból 5 már biztosan az ELben folytatja tavasszal.És még ott is többen fogják nézni őket összeségében, mint a legtöbb maradék BL párharcot.
csebi
ozibozi
csebi
r.baggio
A kérdések költőiek.
Mikey
Klaci79
Mikey
Klaci79
több mint 3 éve
nagyobb nevek alapján...ha tétmeccs mindkettő 10-ből 9-szer a pool meccstől várnék többet...simán kinézem a köztv-ből, hogy meg se nézték van e még tétje valamelyik meccsnek...Szerinted mi alapján megy?én nem láttam még ilyen felmérést, de ha ez alapján megy és akkor gondolom sok Liverpool szurkoló van, akkor minden héten adhatnának és akkor jogos volt a sok Patriots meccs is a sport tv-nVajon hány Liverpool szurkoló van az országban, és mennyi Tottenham/Marseille szurkoló..?Vajon az m4 sport pl melyik bl-meccset közvetíti ma, a már két biztos továbbjutó, a Liverpool és a Napoli egymás elleni találkozóját vagy azt a Tottenham vs Marseille-t, ahol még a csoport negyedik helyezettje is elsőként végezhet? A kérdés költői.Hat perszeA 12 superligat alapító csapatból 5 már biztosan az ELben folytatja tavasszal.És még ott is többen fogják nézni őket összeségében, mint a legtöbb maradék BL párharcot.
csebi
ozibozi
csebi
r.baggio
A kérdések költőiek.
Mikey
Klaci79
Mikey
több mint 3 éve
Szerinted mi alapján megy?én nem láttam még ilyen felmérést, de ha ez alapján megy és akkor gondolom sok Liverpool szurkoló van, akkor minden héten adhatnának és akkor jogos volt a sok Patriots meccs is a sport tv-nVajon hány Liverpool szurkoló van az országban, és mennyi Tottenham/Marseille szurkoló..?Vajon az m4 sport pl melyik bl-meccset közvetíti ma, a már két biztos továbbjutó, a Liverpool és a Napoli egymás elleni találkozóját vagy azt a Tottenham vs Marseille-t, ahol még a csoport negyedik helyezettje is elsőként végezhet? A kérdés költői.Hat perszeA 12 superligat alapító csapatból 5 már biztosan az ELben folytatja tavasszal.És még ott is többen fogják nézni őket összeségében, mint a legtöbb maradék BL párharcot.
csebi
ozibozi
csebi
r.baggio
A kérdések költőiek.
Mikey
Klaci79
több mint 3 éve
számomra nem is kérdés, hogy a valódi tétmeccset kellene adniuk, még akkor is, ha simán lehet valami remek meccs az angol-digó így különösebb tét nélkülkérdés hogy egy köztv-nek a az anyagi/marketing vagy a sportszakmai szempontokat kell nézni?én nem láttam még ilyen felmérést, de ha ez alapján megy és akkor gondolom sok Liverpool szurkoló van, akkor minden héten adhatnának és akkor jogos volt a sok Patriots meccs is a sport tv-nVajon hány Liverpool szurkoló van az országban, és mennyi Tottenham/Marseille szurkoló..?Vajon az m4 sport pl melyik bl-meccset közvetíti ma, a már két biztos továbbjutó, a Liverpool és a Napoli egymás elleni találkozóját vagy azt a Tottenham vs Marseille-t, ahol még a csoport negyedik helyezettje is elsőként végezhet? A kérdés költői.Hat perszeA 12 superligat alapító csapatból 5 már biztosan az ELben folytatja tavasszal.És még ott is többen fogják nézni őket összeségében, mint a legtöbb maradék BL párharcot.
csebi
ozibozi
csebi
r.baggio
A kérdések költőiek.
Mikey
Klaci79
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
kérdés hogy egy köztv-nek a az anyagi/marketing vagy a sportszakmai szempontokat kell nézni?én nem láttam még ilyen felmérést, de ha ez alapján megy és akkor gondolom sok Liverpool szurkoló van, akkor minden héten adhatnának és akkor jogos volt a sok Patriots meccs is a sport tv-nVajon hány Liverpool szurkoló van az országban, és mennyi Tottenham/Marseille szurkoló..?Vajon az m4 sport pl melyik bl-meccset közvetíti ma, a már két biztos továbbjutó, a Liverpool és a Napoli egymás elleni találkozóját vagy azt a Tottenham vs Marseille-t, ahol még a csoport negyedik helyezettje is elsőként végezhet? A kérdés költői.Hat perszeA 12 superligat alapító csapatból 5 már biztosan az ELben folytatja tavasszal.És még ott is többen fogják nézni őket összeségében, mint a legtöbb maradék BL párharcot.
csebi
ozibozi
csebi
r.baggio
A kérdések költőiek.
Mikey
Klaci79
több mint 3 éve
én nem láttam még ilyen felmérést, de ha ez alapján megy és akkor gondolom sok Liverpool szurkoló van, akkor minden héten adhatnának és akkor jogos volt a sok Patriots meccs is a sport tv-nVajon hány Liverpool szurkoló van az országban, és mennyi Tottenham/Marseille szurkoló..?Vajon az m4 sport pl melyik bl-meccset közvetíti ma, a már két biztos továbbjutó, a Liverpool és a Napoli egymás elleni találkozóját vagy azt a Tottenham vs Marseille-t, ahol még a csoport negyedik helyezettje is elsőként végezhet? A kérdés költői.Hat perszeA 12 superligat alapító csapatból 5 már biztosan az ELben folytatja tavasszal.És még ott is többen fogják nézni őket összeségében, mint a legtöbb maradék BL párharcot.
csebi
ozibozi
csebi
r.baggio
A kérdések költőiek.
Mikey
több mint 3 éve
Vajon hány Liverpool szurkoló van az országban, és mennyi Tottenham/Marseille szurkoló..?Vajon az m4 sport pl melyik bl-meccset közvetíti ma, a már két biztos továbbjutó, a Liverpool és a Napoli egymás elleni találkozóját vagy azt a Tottenham vs Marseille-t, ahol még a csoport negyedik helyezettje is elsőként végezhet? A kérdés költői.Hat perszeA 12 superligat alapító csapatból 5 már biztosan az ELben folytatja tavasszal.És még ott is többen fogják nézni őket összeségében, mint a legtöbb maradék BL párharcot.
csebi
ozibozi
csebi
r.baggio
A kérdések költőiek.
több mint 3 éve
sport tv tuti adottAzt hiszem a Tottemham csoportja az, amiből talán egyik tévé sem adott egy meccset sem élőben.Vajon az m4 sport pl melyik bl-meccset közvetíti ma, a már két biztos továbbjutó, a Liverpool és a Napoli egymás elleni találkozóját vagy azt a Tottenham vs Marseille-t, ahol még a csoport negyedik helyezettje is elsőként végezhet? A kérdés költői.Hat perszeA 12 superligat alapító csapatból 5 már biztosan az ELben folytatja tavasszal.És még ott is többen fogják nézni őket összeségében, mint a legtöbb maradék BL párharcot.
csebi
ozibozi
csebi
r.baggio
Kampman
több mint 3 éve
Azt hiszem a Tottemham csoportja az, amiből talán egyik tévé sem adott egy meccset sem élőben.Vajon az m4 sport pl melyik bl-meccset közvetíti ma, a már két biztos továbbjutó, a Liverpool és a Napoli egymás elleni találkozóját vagy azt a Tottenham vs Marseille-t, ahol még a csoport negyedik helyezettje is elsőként végezhet? A kérdés költői.Hat perszeA 12 superligat alapító csapatból 5 már biztosan az ELben folytatja tavasszal.És még ott is többen fogják nézni őket összeségében, mint a legtöbb maradék BL párharcot.
csebi
ozibozi
csebi
r.baggio
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 554
Mindig a szurkoloknak kedveznek.Vajon az m4 sport pl melyik bl-meccset közvetíti ma, a már két biztos továbbjutó, a Liverpool és a Napoli egymás elleni találkozóját vagy azt a Tottenham vs Marseille-t, ahol még a csoport negyedik helyezettje is elsőként végezhet? A kérdés költői.Hat perszeA 12 superligat alapító csapatból 5 már biztosan az ELben folytatja tavasszal.És még ott is többen fogják nézni őket összeségében, mint a legtöbb maradék BL párharcot.
csebi
ozibozi
csebi
r.baggio
Pl a rtl-en kvazi csak roma meccs megy.
több mint 3 éve
Nekem egyszer egy hasonlóban volt részem, akkor úgy felidegelték a csapatunkat, hogy 7-1-re nyertünk. Mentünk mint az állat.Marseille fans letting off fireworks at 3am this morning outside the Tottenham players’ hotel 👀🎇
— Get French Football News (@GFFN) November 1, 2022
🎥: @Fatih2mars pic.twitter.com/SPSm3UjbWL
Tony Adams
Hatalmas suttyóság amúgy. Meg is érdemlik hogy ma kicumizzanak
több mint 3 éve
Marseille fans letting off fireworks at 3am this morning outside the Tottenham players’ hotel 👀🎇
— Get French Football News (@GFFN) November 1, 2022
🎥: @Fatih2mars pic.twitter.com/SPSm3UjbWL
több mint 3 éve
Vajon az m4 sport pl melyik bl-meccset közvetíti ma, a már két biztos továbbjutó, a Liverpool és a Napoli egymás elleni találkozóját vagy azt a Tottenham vs Marseille-t, ahol még a csoport negyedik helyezettje is elsőként végezhet? A kérdés költői.Hat perszeA 12 superligat alapító csapatból 5 már biztosan az ELben folytatja tavasszal.És még ott is többen fogják nézni őket összeségében, mint a legtöbb maradék BL párharcot.
csebi
ozibozi
csebi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Pécs - SzegedEz a primitív réteg minden ország szinte minden bajnokságánál jelen van (az NFL-ben is bőven van ilyen), csak a magyar futball az évtizedek alatt minden más társadalmi réteget elmart már magától, így nálunk már tényleg ők a hangadók.
Valami miatt nagyon közel van a zajmikrofon a nézőkhöz. Zseniális, ami megy 😃😃😃
“A labdát rúgd már el te fogalmatlan!”
“Kuuuuuuu anyááád!!!”
“Mivan megizzadtál te köcsög?”
“Kuuuuuu anyááád!!!”
“Nem ismered a sárga lapot te majom????”
“Kuuuuuu anyádat!!!!”
“Buzi MLSZ!!”
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Borzasztóan örülök Nelsonnnak, mindig is szimpi gyerek volt!FM18-ban (amiben a karrieremmel már 2036-ban járok és időről időre előveszem játszani szezonokat) jó kis playa volt, Homegrown, és minden támadó pozíciót eljátszott 😊
Tony Adams
Tavaly a Feyenoordban nem volt rossz, de idén elvileg mégegyszer elküldük volna kölcsönbe.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
In 23 days, this man will be a mix of prime Buffon, Casillas and Neuer again.
— SPORTbible (@sportbible) October 31, 2022
If you know you know. pic.twitter.com/FWb1vRivxX
több mint 3 éve
Pécs - SzegedValami miatt nagyon közel van a zajmikrofon a nézőkhöz. Zseniális, ami megy 😃😃😃
“A labdát rúgd már el te fogalmatlan!”
“Kuuuuuuu anyááád!!!”
“Mivan megizzadtál te köcsög?”
“Kuuuuuu anyááád!!!”
“Nem ismered a sárga lapot te majom????”
“Kuuuuuu anyádat!!!!”
“Buzi MLSZ!!”
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 3 éve
MLS kb. mint az amfoci Európában.Gazdag is lőtt egyet az elődöntőben (jc6 a harmadikat ne nézze meg semmiképp)Te baggio, hallod 😃
youtu.be/C8Dgqp0PloA
Ami durva, hogy a finálé helyszíne végül annyin múlt, hogy az alapszakaszbeli pontegyenlőség esetén az MLS nem a gólkülönbség és a szerzett gólok alapján rangsorol, hanem a győzelmek száma dönt (a világ 15 top bajnoksága közül egyedül a belgáknál van ez így)
Ja most nézem sikerült szombat délutánra rakni a döntőt, gratulálok hozzá
r.baggio
Gazdag gólja valami MLS-etalon. Hogy mennyire komoly bajnokság is..
A 3.kiemelt NY védelme vicc.
Iveles, a philly játékos 5 méteres körzetében senki, gazdag kocog a kapu elé, lefejelik neki, 4 védő nézi, az egyik integet hogy les 😂🤣😆 Gazdi megiszik egy kávét majd az álló kapus felett - gyere, lőheted bárhova - beveri.
Eszméletlen képsorok 😄
jobbágy#JC6
Tavaly az ottani BL-döntő (Sounders - Pumas, asszem), ami elvileg a csúcsfoci: elképesztő lassúság durvasággal párosulva.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Gazdag is lőtt egyet az elődöntőben (jc6 a harmadikat ne nézze meg semmiképp)Te baggio, hallod 😃
youtu.be/C8Dgqp0PloA
Ami durva, hogy a finálé helyszíne végül annyin múlt, hogy az alapszakaszbeli pontegyenlőség esetén az MLS nem a gólkülönbség és a szerzett gólok alapján rangsorol, hanem a győzelmek száma dönt (a világ 15 top bajnoksága közül egyedül a belgáknál van ez így)
Ja most nézem sikerült szombat délutánra rakni a döntőt, gratulálok hozzá
r.baggio
Gazdag gólja valami MLS-etalon. Hogy mennyire komoly bajnokság is..
A 3.kiemelt NY védelme vicc.
Iveles, a philly játékos 5 méteres körzetében senki, gazdag kocog a kapu elé, lefejelik neki, 4 védő nézi, az egyik integet hogy les 😂🤣😆 Gazdi megiszik egy kávét majd az álló kapus felett - gyere, lőheted bárhova - beveri.
Eszméletlen képsorok 😄
több mint 3 éve
It was 2-2 at 90 minutes… pic.twitter.com/kUSnf4d3NO
— MUNDIAL (@MundialMag) October 30, 2022