Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 290
Akkor Conte tovább is jutott elsőként a csoportból. Papírforma 😊
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 788 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
legszebb hogy a Marseille ezzel a góllal még az EL-ből is kiesett 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 074 — no es importante
a szünetben megtett "kevesebb, mint 2.5 gól lesz" a Marseille-Tottenham meccsen egy kissé izgulósabb, mint akkor mertem remélni 😊 de legalább rájöttem, hogy lehet csak a stadion atmóját hallgatni, a női szakkomm akcentusa és anglicizmusa megőrjített
r.baggio
lol 😀
Löfli
no comment

| volt a hétvégén egy sokat hozó kevesebb, mint 39.5 pont lesz a Jets-Patriots meccsen fogadásom is, azért nem írok inkább mást |

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 788 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
a szünetben megtett "kevesebb, mint 2.5 gól lesz" a Marseille-Tottenham meccsen egy kissé izgulósabb, mint akkor mertem remélni 😊 de legalább rájöttem, hogy lehet csak a stadion atmóját hallgatni, a női szakkomm akcentusa és anglicizmusa megőrjített
r.baggio
lol 😀

Don't blink!
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 493 — Cowboys fan
Az meg nem les
slowmotion
az a sarok belógott
Negritis, a vajda
A Napoli-védelem Akhillész-sarka?
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 997
ezt bebaszta!!!
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 381 — The Mathematician
Az meg nem les
slowmotion
az a sarok belógott

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Az meg nem les
több mint 3 éve
nekem az a bajom hogy az M4 mivel köztv nem az lenne a feladata hogy arcal a profitnak hanem a sportszakmai szempontokat nézni
Negritis, a vajda
Mivel az M4 is aktívan a NER-média része ezért valójában egyik szempont sem fontos, hanem egy harmadik az, mégpedig az elérés, vagyis a várható/remélt nézettség az egyéb (mondhatni leginkább politikai) tartalom célbajuttatása érdekében. A soccer csak a "vivőanyag".
És ilyen alapon egy Barca, Real, Pool meccs a logikus választás, mintsem egy Spurs, Sporting vagy Ajax.
Őszentsége Sobri Jóska
mint köztv nem ez lenne a feladata
tisztában vagyok vele hogy miért viselkedik úgy ahogy, ettől még nem lesz igaz
Negritis, a vajda
De nem közszolgálati tv az M4 attól még, hogy annak hívod.
Fura, hogy az MTVA M4 csatornáján kéred számon a közszolgálatiságot miközben tudod, hogy az MTVA egyetlen médiumában sem érhető tetten még csak nyomokban sem, mindenhol ‘propaganda tv’ üzemmódban tolják.
Vagyis nem szakmai, de nem is profitorientált alapon működik, ahogy az eredeti hsz-ben vélelmezted.
Őszentsége Sobri Jóska
 hu.wikipedia.org/wiki/M%C3%A9diaszolg%C3%A1ltat%C3%A1s-t%C3%A1mogat%C3%B3_%C3%A9s_Vagyonkezel%C5%91_Alap

Az Alap legfontosabb feladatai a következők:

Közszolgálati média- és hírszolgáltatás;
a Közszolgálati Közalapítvány, a közösségi médiaszolgáltatások, a közszolgálati médiaszolgáltatók szervezeti átalakításának támogatása;
közszolgálati célú műsorszámok gyártása és támogatása;
Az elsőként filmszínházban bemutatásra szánt filmalkotások támogatása;
a közmédia-rendszer közös archívumának és egyéb vagyonának kezelése és gyarapítása;
 mediajogfigyelo.hu/uploads/files/0_MTVA_szmsz_2011.0701.pdf

szóval de, saját meghatározásuk szerint köztv
az hogy nem akként működik az pedig számonkérhető rajtuk, hogy mennyi értelme van az más kérdés

több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 074 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ez a kommentátor az m4-en annyira vakon van, hogy az félelmetes.
több mint 3 éve
fú, kolasinac ajtó-ablak

Don't blink!
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 596 — #NoStress
nekem az a bajom hogy az M4 mivel köztv nem az lenne a feladata hogy arcal a profitnak hanem a sportszakmai szempontokat nézni
Negritis, a vajda
Mivel az M4 is aktívan a NER-média része ezért valójában egyik szempont sem fontos, hanem egy harmadik az, mégpedig az elérés, vagyis a várható/remélt nézettség az egyéb (mondhatni leginkább politikai) tartalom célbajuttatása érdekében. A soccer csak a "vivőanyag".
És ilyen alapon egy Barca, Real, Pool meccs a logikus választás, mintsem egy Spurs, Sporting vagy Ajax.
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
De nem közszolgálati tv az M4 attól még, hogy annak hívod.
Fura, hogy az MTVA M4 csatornáján kéred számon a közszolgálatiságot miközben tudod, hogy az MTVA egyetlen médiumában sem érhető tetten még csak nyomokban sem, mindenhol ‘propaganda tv’ üzemmódban tolják.
Vagyis nem szakmai, de nem is profitorientált alapon működik, ahogy az eredeti hsz-ben vélelmezted.

több mint 3 éve
amúgy ez a jones-elliot-carvalho trió nem lesz rossz hosszabb távon

több mint 3 éve
nunez és salah összehozta végrew

több mint 3 éve
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 596 — #NoStress
Negritis, a vajda

több mint 3 éve
milyen meccs lehet a cseheknél...már 2-3
több mint 3 éve
Ez les vót, hellóka!
Mikey
De legalább most már így megmutatják, nem csak egy harminc centit lefedő vonalat húznak.
Mondjuk én azt hittem, hogy nem lesz megdönthetetlen bizonyíték, és megadják
több mint 3 éve
ettől még szar...😊
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 431
Ez les vót, hellóka!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 431
Egyelőre nem is olyan rossz a mutatott játék. Milner néha még azért tud tanári módon játszani.
Mikey
Tanári módon rúgja fel az ellent? 😀
slowmotion
Nem pont arra gondoltam. 😀

Kellett nekem megdicsérni...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Tudor Veronája nagyon tetszett, és az OMnél sem végez rossz munkát.
A Juve helyében ezerszer inkább őt próbálnám ki, mint megint Contét.

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 3 éve
az amit Conte csinált ezzel a Tottenhammel borzalom...teljesen nézhetetlen játék egy OM ellen, a félpályát nem tudják átlépni...essenek inkább ki a gecibe, mert ez a hosszútávú tervnek nevezett valami, már a 2. lépésnél megbukott
Klaci79
Beírtam vagy 2 hete a legnagyobb szurkolói csoportba, hogy klasszis játékosok legjobb évei mennek el trófeák és címek nélkül, szar ez a Conte, nézhetetlen a foci, én ebbe totál belefáradtam, zok meg úgy kiosztottak, hogy nem is hiszik el, hogy lehetek 2002 óta fan, mikor voltunk már sokkal mélyebben is?
Én kérek elnézést 😀 😀 😀
jobbágy#JC6
ettől még persze nem drukkol az ember másik csapatnak, de amikor ilyen játékosok vannak: Davies, Langlet, Sessegnon, Moura, Doherty, Royal, Sanchez(nem az Alexis), Tanganga, akkor mit akarnak ezek? Ez 8 olyan játékos, aki egy komoly csapat cserepadjára se férne oda, itt meg kezd ezek közül 4. És a védelemben lényegében nincs egy Dier-en kívül senki, de ő is max megfelelő.
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 069
az amit Conte csinált ezzel a Tottenhammel borzalom...teljesen nézhetetlen játék egy OM ellen, a félpályát nem tudják átlépni...essenek inkább ki a gecibe, mert ez a hosszútávú tervnek nevezett valami, már a 2. lépésnél megbukott
Klaci79
Beírtam vagy 2 hete a legnagyobb szurkolói csoportba, hogy klasszis játékosok legjobb évei mennek el trófeák és címek nélkül, szar ez a Conte, nézhetetlen a foci, én ebbe totál belefáradtam, zok meg úgy kiosztottak, hogy nem is hiszik el, hogy lehetek 2002 óta fan, mikor voltunk már sokkal mélyebben is?
Én kérek elnézést 😀 😀 😀