Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 584 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 honvedfc.hu/hirek/sulyos-szankcio/2022-11-03

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 634 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gerard Pique szezon után visszavonul.
Beki
Csak 2 èvet kèsett 😏
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 113 — Lucas Scott
Kajak nem értem Csercsét. Mi ez a kezdő? Hétvégén idegenben a Vidi… meg úgy alapból, ráférne 1-2 emberre a pihenés. De nem.
jobbágy#JC6
Komolyan úgy gondolod h az a meccs nincs lezsirozva? Sztem kocsit hazat lehet a kutasokra tenni, annyira kell nekik a pont

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 412 — Packers Suicide Squad
 magyarnemzet.hu/velemeny/2022/11/level-illovszky-rudolftol

❤️😥
warr_b
Gigalájk Szentesi Zöldinek és Neked is

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Gerard Pique szezon után visszavonul.
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 070
Kajak nem értem Csercsét. Mi ez a kezdő? Hétvégén idegenben a Vidi… meg úgy alapból, ráférne 1-2 emberre a pihenés. De nem.
több mint 3 éve
Werner kihagyja a vb-t, tegnap megsérült a donyeck ellen

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 584 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 magyarnemzet.hu/velemeny/2022/11/level-illovszky-rudolftol

❤️😥

több mint 3 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 075 — no es importante
Van Európában egy 10 millió lakosú, kb. 93e km2 alapterületű ország, ahol több labdarúgó-akadémia működik...

www.dailymail.co.uk/sport/football/article-10308545/Portugals-academies-best-talent-factories-world.html

és közben két csapatuk van a BL nyolcaddöntőjében

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 070
Gyurcsó:

– Amikor ilyen formában van, adódik a kérdés...
– ...tudom, a válogatott. Harmincegy éves vagyok, elfogadom, ha a fiatalabb korosztály tagjait figyeli a szövetségi kapitány, s azt is látom, hogy Marco Rossi rendszerében a szélen védekezni tudó, de a támadásokat is segítő játékosok jöhetnek szóba, mint Fiola Attila vagy Nagy Zsolt, nekem más a posztom. Az ember persze mindig várja a meghívót, amikor gólokat szerez, gólpasszokat ad, ha huszonhárom lennék, szerintem beférnék a keretbe, de így más a helyzet. Ráadásul a nemzeti csapat ragyogóan szerepel, nincs ok változtatni a keretén. Szurkolok a csapatnak, és boldog vagyok: tíz évvel azután, hogy a Videoton futballistájaként szerepelhettem nemzetközi kupa csoportkörében, most ismét lehetőségem volt rá, és még nincs vége. Élvezem a játékot, jó közösség tagja lettem, és süt a nap...    

Kellemes meglepetés a srác.
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 498 — Cowboys fan
Szóval a Bruges az idei Cinderella, nekik szorítok a Chelsea mellett.
Dzsokijuing
Sokáig nem fog tartani. Mármint a Bruges. Volt egy jó menetük, elfogyott az üzemanyag, de még be tudtak vitorlázni a reptérre.
több mint 3 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 588 — Saturday Night Lights
Szóval a Bruges az idei Cinderella, nekik szorítok a Chelsea mellett.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 377 — nabege2@yahoo.com
egyébként tök mindegy, hogy első vagy második vagy, emlékeim szerint tavaly a Real is 2.-ként ment tovább és vert el mindenkit
tényleg nem lehet tudni, hogy ki hogy időzítette a formáját, tényleg simán lehet, hogy több csoport második megy tovább mint első, elég csak megnézni a névsort
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 436 — Vikings fan
Liverpool (angol)
Tottenham Hotspur (angol)
Chelsea (angol)
+
Napoli (olasz)
Milan (olasz)
Internazionale (olasz)
+
Bayern München (német)
RB Leipzig (német)
Eintracht Frankfurt (német)
+
FC Porto (portugál)
Benfica (portugál)
+
Real Madrid (spanyol)
+
Paris Saint-Germain (francia)
+
FC Bruges (belga)

Fő a változatosság! Azért az durva mondjuk, hogy több portugál csapat van a 16 között, mint spanyol, ráadásul mindkettő megnyerte a csoportját
r.baggio
a Man City és a BVB miért maradt le?
slowmotion
Haaland jelenlegi és múltbeli csapatai nem számítanak!
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 498 — Cowboys fan
Liverpool (angol)
Chelsea (angol)
+
Napoli (olasz)
Milan (olasz)
Internazionale (olasz)
+
Bayern München (német)
RB Leipzig (német)
+
FC Porto (portugál)
Benfica (portugál)
+
Real Madrid (spanyol)
+
+
FC Bruges (belga)

Fő a változatosság! Azért az durva mondjuk, hogy több portugál csapat van a 16 között, mint spanyol, ráadásul mindkettő megnyerte a csoportját
r.baggio
a Man City és a BVB miért maradt le?
több mint 3 éve
Liverpool (angol)
Chelsea (angol)
Manchester City (angol)
+
Bayern München (német)
RB Leipzig (német)
Borussia Dortmund (német)
+
Napoli (olasz)
Milan (olasz)
Internazionale (olasz)
+
FC Porto (portugál)
Benfica (portugál)
+
Real Madrid (spanyol)
+
+
FC Bruges (belga)

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
most akkor ki nyerte a csoportot?😊
eredmenyek.com-on a PSG, m4 szpíker szerint a portugálok
NB2
Szerintem a Benfica, mivel a sokadik pont ami különböztet, a csoportban szerzett idegenbeli gólok, és abban jobb a Benfica.
Rodaron
Igen, ez lesz az, a szaki is ezt mondja a stúdióban

több mint 3 éve
Na akkor a Bayernnek elég szűk a lehetséges merítés : Brugge, Benfica, AC Milan, Pool. Kb ilyen sorrendben is van a kívánság lista
csebi
Akkor jött a benfica helyett a psg. Na viszont őket akarom első helyen!

több mint 3 éve
Rodaron New York Giants 2 149
NB2
Szerintem a Benfica, mivel a sokadik pont ami különböztet, a csoportban szerzett idegenbeli gólok, és abban jobb a Benfica.
Rodaron
:: HIBÁS KÉP ::
NB2
a livescore is a Benficát írja, az lesz a helyes
r.baggio
Mi döntött itt végül?
Mindkettőnek 4 győzelem, 2 döntetlen, 16-7 a gólarány, mindkét egymás elleni 1-1 lett. Lapok?
warr_b
A csoportban lőtt idegenbeli gólok.

If two or more teams are equal on points on completion of the group matches, the following criteria are applied in the order given to determine their rankings:

higher number of points obtained in the group matches played among the teams in question;

superior goal difference from the group matches played among the teams in question;

higher number of goals scored in the group matches played among the teams in question;

if, after having applied criteria a) to c), teams still have an equal ranking, criteria a) to c) are reapplied exclusively to the matches between the remaining teams to determine their final rankings. If this procedure does not lead to a decision, criteria e) to k) apply in the order given to the two or more teams still equal;

superior goal difference in all group matches;

higher number of goals scored in all group matches;

higher number of away goals scored in all group matches;

higher number of wins in all group matches;

higher number of away wins in all group matches;

lower disciplinary points total based only on yellow and red cards received by players and team officials in all group matches (red card = 3 points, yellow card = 1 point, expulsion for two yellow cards in one match = 3 points);

higher club coefficient (see Annex D).
több mint 3 éve
NB2
r.baggio
Mi döntött itt végül?
Mindkettőnek 4 győzelem, 2 döntetlen, 16-7 a gólarány, mindkét egymás elleni 1-1 lett. Lapok?

több mint 3 éve
NB2
Szétlövés!

több mint 3 éve
Rodaron New York Giants 2 149
NB2
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 401 — The Mathematician
One time wonder kb.
Nezzuk meg h ha lebutitjuk a fradi a barca csoortjaban lett volna.plzen mit alkotott?
En is adnam a szuperligat.en mar reg megcsinaltam a a pesben.
Az osszes eu csapatot osszerakni azt lehet hajra.feljutas kieses alapon mint a nemzetek ligajat.nekem az a formatum is tetszik.nincs szerencses sorsolas se 1 meccs mint a vbn
YoungZeeZee
atletico, barca és juve is kiesett a BL-ből
+ leverkursen, sevilla
szal 5 potenciális szuperliga csapat nem ment tovább a csoportjából
Negritis, a vajda
Leverkusen (Dortmund, Bayern hívtak meg németek közül de nemet mondtak) helyett Arsenal volt meg AC Milan volt esélyes még (Sevilla sem volt meghívott) de ok végül továbbmentek így csak 4 csapat.
csebi
nem véletlen írtam hogy potenciális 4 nagy liga top5-6 helyezettje sztem alapból potenciális résztvevő ha mondjuk 32 csapatos a liga

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
NB2

---