Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
jajj, pillanatra nem figyelek, és a Hereford képernyőre kerül ismét Magyarországon 😮
több mint 3 éve
Gerard Pique szezon után visszavonul.Reméljük a vezetosegbe visszatér, minden Realos elismeri munkáját a züllesztésben 🙂
Beki
több mint 3 éve
Beautiful scenes of Milos Kerkez and AZ Alkmaar fans 👏🏼 pic.twitter.com/qO6L2hLL6D
— Hungarian Football Xtra (@HunFootballXtra) November 3, 2022
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 554
Aztan penzbuntetes es a tulaj kiszallt..psg city es a tobbi ?😀A malaga megaszopon.10 éve majdnem BL döntő, Ma laga!
Tok utolsok.
10 eve bl donto almok ma meg....
YoungZeeZee
Toca
több mint 3 éve
A malaga megaszopon.10 éve majdnem BL döntő, Ma laga!
Tok utolsok.
YoungZeeZee
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 554
A malaga megaszopon.Tok utolsok.
több mint 3 éve
Union BerlinElső két meccs 1-0-s vereség.
Utána 4 db 1-0-s győzelem.
Nem kell itt semmit se túlbonyolítani kérem szépen.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Group F in the 2022-23 #UEL is the first time all four teams have finished on the same points in a group in major European competition (UCL since 1992, UEL since 2009 and UECL)Európa Liga F csoport szoros volt 😀Aztapicsa. Nem melyedtem bele de BL-ben vagy EL-ben (Uefa kupa) volt mar ilyen? Vagy mikor volt utoljara ilyen, ha volt?
Löfli
Zsellértelkes Vrij

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Jaj igen, erre emlekszem. De itt meg az a kemeny hogy 6 lejatszott meccsbol jott ossze. 😊Nekem csak vb ugrik be.94Európa Liga F csoport szoros volt 😀Aztapicsa. Nem melyedtem bele de BL-ben vagy EL-ben (Uefa kupa) volt mar ilyen? Vagy mikor volt utoljara ilyen, ha volt?
Löfli
Zsellértelkes Vrij
www.reddit.com/r/worldcup/comments/wswne1/1994_world_cup_group_e_every_team_finished_with_4/
YoungZeeZee
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 554
Nekem csak vb ugrik be.94Európa Liga F csoport szoros volt 😀Aztapicsa. Nem melyedtem bele de BL-ben vagy EL-ben (Uefa kupa) volt mar ilyen? Vagy mikor volt utoljara ilyen, ha volt?
Löfli
Zsellértelkes Vrij
www.reddit.com/r/worldcup/comments/wswne1/1994_world_cup_group_e_every_team_finished_with_4/
több mint 3 éve
Európa Liga F csoport szoros volt 😀Aztapicsa. Nem melyedtem bele de BL-ben vagy EL-ben (Uefa kupa) volt mar ilyen? Vagy mikor volt utoljara ilyen, ha volt?
Löfli
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Gerard Pique szezon után visszavonul.Kár érte, elnéztem volna még pár évig. 😀
Beki
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Ezek a kérdések bazdmeg... 😀nekem mindegy, csak a MESTER-t láthassam amikor próbál németül fordítani XDDD
Kenny
több mint 3 éve
Gerard Pique szezon után visszavonul.Már most szerződést bontott a barcával, nem várta meg a szezon végét.
Beki
Culers, us he de dir una cosa. pic.twitter.com/k3V919pm1T
— Gerard Piqué (@3gerardpique) November 3, 2022
Szerkesztette: Sixo
több mint 3 éve
Ezek a kérdések bazdmeg... 😀Vicc
Kenny
több mint 3 éve
Európa Liga F csoport szoros volt 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Piké visszasírja magát, ahhoz elég jól ért.Ráadásul a nőt is elvesztette. Tiszta Brady 😃Gerard Pique szezon után visszavonul.Csak 2 èvet kèsett 😏
Beki
dande2
Matthew99
több mint 3 éve
more like ötGerard Pique szezon után visszavonul.Csak 2 èvet kèsett 😏
Beki
dande2
több mint 3 éve
magyarnemzet.hu/velemeny/2022/11/level-illovszky-rudolftolmondjuk SzZL is jobban tenné ha ilyeneket írna, nem pedig bokáig a ner seggében lenne...
❤️😥
warr_b
Szerkesztette: petey
több mint 3 éve
XKajak nem értem Csercsét. Mi ez a kezdő? Hétvégén idegenben a Vidi… meg úgy alapból, ráférne 1-2 emberre a pihenés. De nem.Komolyan úgy gondolod h az a meccs nincs lezsirozva? Sztem kocsit hazat lehet a kutasokra tenni, annyira kell nekik a pont
jobbágy#JC6
csebi
több mint 3 éve
Gerard Pique szezon után visszavonul.
Beki
"Pique announces his retirement."
— Troll Football (@TrollFootball) November 3, 2022
Barca fans:pic.twitter.com/5vDfJTBdAe
több mint 3 éve
Fúú ez a R. Mmaee de irritáló...
több mint 3 éve
Ráadásul a nőt is elvesztette. Tiszta Brady 😃Gerard Pique szezon után visszavonul.Csak 2 èvet kèsett 😏
Beki
dande2

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.