Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Mennyből a pokolba negyed órán belül, elb@szta a philly, de rendesen!Az egèsz meccs ilyen volt. Mondjuk ha az első LA gólt megnézzük, nem is lehetett máskènt 🤪
Aztán így legalább L.A-be is jut egy major win, mert máshol nem valószínű, hogy ez beugrik! 😊
Stoki
több mint 3 éve
22 éves. Ha vki hisz benne, elviszik 100-ért is, hiába most nincs top formában.Az Arsenal próbálta már a nyáron (is) megszerezni Joao Felixet a matracosoktól. De akkor vmi 300 millió angol font kivásárlási árat mondták rá. Oké, fiatal, jó is, de azért na.Joao Felix mostani értéke szerintem közelebb van az 50hez, mint a 100hoz.
Viszont most komolyan pénzhez kellene jusson az Atletico. Úgyhogy inkább 100 az a 300. Ami sok, de arról már lehet elkezdeni tárgyalni (másoknak is, MU is beszállt). Be is jelentkeztek.
Ugyanitt Lemar, Carrasco, DePaul is eladó.
ulpianus
Sixo

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Mennyből a pokolba negyed órán belül, elb@szta a philly, de rendesen!Aztán így legalább L.A-be is jut egy major win, mert máshol nem valószínű, hogy ez beugrik! 😊
több mint 3 éve
mondja ezt egy Atlanta fan 😀Akkor ez bukta😡😡😡Philadelphiai csapattól mit vártál? 😕
dande2
shawnka
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Ettől mèg nem jó...Mondjuk kurva igazságtalan hogy nem semleges pályán rendeztèk, nem is èrtem.....mindig így csinálják az MLS-ben
dande2
shawnka
több mint 3 éve
Na várjá hogy volt az a 28-3 bocs 😏 meg az 52. SB?Akkor ez bukta😡😡😡Philadelphiai csapattól mit vártál? 😕
dande2
shawnka
több mint 3 éve
Mondjuk kurva igazságtalan hogy nem semleges pályán rendeztèk, nem is èrtem.....mindig így csinálják az MLS-ben
dande2
több mint 3 éve
Az Arsenal próbálta már a nyáron (is) megszerezni Joao Felixet a matracosoktól. De akkor vmi 300 millió angol font kivásárlási árat mondták rá. Oké, fiatal, jó is, de azért na.Joao Felix mostani értéke szerintem közelebb van az 50hez, mint a 100hoz.
Viszont most komolyan pénzhez kellene jusson az Atletico. Úgyhogy inkább 100 az a 300. Ami sok, de arról már lehet elkezdeni tárgyalni (másoknak is, MU is beszállt). Be is jelentkeztek.
ulpianus
több mint 3 éve
Mondjuk kurva igazságtalan hogy nem semleges pályán rendeztèk, nem is èrtem.....
több mint 3 éve
lelátón csak latinók voltak szinte .)
több mint 3 éve
Akkor ez bukta😡😡😡Philadelphiai csapattól mit vártál? 😕
dande2
több mint 3 éve
Akkor ez bukta😡😡😡
több mint 3 éve
Döntőben ilyen már történt, hogy senki nem rúgta be a vesztes csapatból?
több mint 3 éve
Vazmeg nyomot egy Robie Baggot...inkább egy Terry 2008-at
dande2
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Ez bazmeg 😬
több mint 3 éve
Vazmeg nyomot egy Robie Baggot...
több mint 3 éve
Danny Rich mehet Ramosék mellé a Pantheonba.
több mint 3 éve
Az Arsenal próbálta már a nyáron (is) megszerezni Joao Felixet a matracosoktól. De akkor vmi 300 millió angol font kivásárlási árat mondták rá. Oké, fiatal, jó is, de azért na.Breakout és durva szezont vártak Joao-tól, de kiderült hogy vagy Simeone, vagy ő, és itt előbb küldenek el mindenkit is, mint Cholot
ulpianus
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Ráadásul ha jól èrtettem az LA cserekapusa philadelphiai gyerek....mint az Astorsnál aki elkapta olyan lehetelen módon a labdát....jó kis homerek 😛
több mint 3 éve
Nekem mondjuk tökmindegy ki nyer csak Gazdag lőjje be a tizit (ha rúg)
több mint 3 éve
Nyomorèk Bale, amióta először eljött a Spursből nem kedvelem......
több mint 3 éve
Brutál meccs 😊
több mint 3 éve
Speaker nagy jinx mester..Nem lesz tizi parbaj, nem lesz legtöbb gól, erre tessék 🙂
több mint 3 éve
ez az MLS foci eddig is ilyen agyatlan hülyék gyülekezete volt???ezt a meccset egy spanyol középcsapat 3-2 után rutinból lehozza😊