Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 634 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mennyből a pokolba negyed órán belül, elb@szta a philly, de rendesen!
Aztán így legalább L.A-be is jut egy major win, mert máshol nem valószínű, hogy ez beugrik! 😊
Stoki
Az egèsz meccs ilyen volt. Mondjuk ha az első LA gólt megnézzük, nem is lehetett máskènt 🤪
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Az Arsenal próbálta már a nyáron (is) megszerezni Joao Felixet a matracosoktól. De akkor vmi 300 millió angol font kivásárlási árat mondták rá. Oké, fiatal, jó is, de azért na.
Viszont most komolyan pénzhez kellene jusson az Atletico. Úgyhogy inkább 100 az a 300. Ami sok, de arról már lehet elkezdeni tárgyalni (másoknak is, MU is beszállt). Be is jelentkeztek.

Ugyanitt Lemar, Carrasco, DePaul is eladó.
ulpianus
Joao Felix mostani értéke szerintem közelebb van az 50hez, mint a 100hoz.
Sixo
22 éves. Ha vki hisz benne, elviszik 100-ért is, hiába most nincs top formában.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Mennyből a pokolba negyed órán belül, elb@szta a philly, de rendesen!
Aztán így legalább L.A-be is jut egy major win, mert máshol nem valószínű, hogy ez beugrik! 😊
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 269 — LIGHTS OUT!
Chiellini ezt lecarryzte rendesen .

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 301 — Kinek mit intézett a kormánya
Akkor ez bukta😡😡😡
dande2
Philadelphiai csapattól mit vártál? 😕
shawnka
mondja ezt egy Atlanta fan 😀

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 634 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mondjuk kurva igazságtalan hogy nem semleges pályán rendeztèk, nem is èrtem.....
dande2
mindig így csinálják az MLS-ben
shawnka
Ettől mèg nem jó...
több mint 3 éve
Akkor ez bukta😡😡😡
dande2
shawnka
Na várjá hogy volt az a 28-3 bocs 😏 meg az 52. SB?
több mint 3 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 670 — Tyrone Creek
Mondjuk kurva igazságtalan hogy nem semleges pályán rendeztèk, nem is èrtem.....
dande2
mindig így csinálják az MLS-ben
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 269 — LIGHTS OUT!
Az Arsenal próbálta már a nyáron (is) megszerezni Joao Felixet a matracosoktól. De akkor vmi 300 millió angol font kivásárlási árat mondták rá. Oké, fiatal, jó is, de azért na.
Viszont most komolyan pénzhez kellene jusson az Atletico. Úgyhogy inkább 100 az a 300. Ami sok, de arról már lehet elkezdeni tárgyalni (másoknak is, MU is beszállt). Be is jelentkeztek.

ulpianus
Joao Felix mostani értéke szerintem közelebb van az 50hez, mint a 100hoz.

több mint 3 éve
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 377 — nabege2@yahoo.com
lelátón csak latinók voltak szinte .)
több mint 3 éve
Akkor ez bukta😡😡😡
dande2
több mint 3 éve
Akkor ez bukta😡😡😡
több mint 3 éve
Döntőben ilyen már történt, hogy senki nem rúgta be a vesztes csapatból?
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 301 — Kinek mit intézett a kormánya
Vazmeg nyomot egy Robie Baggot...
dande2
inkább egy Terry 2008-at

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Ez bazmeg 😬
több mint 3 éve
Vazmeg nyomot egy Robie Baggot...
több mint 3 éve
Danny Rich mehet Ramosék mellé a Pantheonba.
több mint 3 éve

ulpianus
Breakout és durva szezont vártak Joao-tól, de kiderült hogy vagy Simeone, vagy ő, és itt előbb küldenek el mindenkit is, mint Cholot

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Ráadásul ha jól èrtettem az LA cserekapusa philadelphiai gyerek....mint az Astorsnál aki elkapta olyan lehetelen módon a labdát....jó kis homerek 😛
több mint 3 éve
Nekem mondjuk tökmindegy ki nyer csak Gazdag lőjje be a tizit (ha rúg)
több mint 3 éve
Nyomorèk Bale, amióta először eljött a Spursből nem kedvelem......
több mint 3 éve
Brutál meccs 😊
több mint 3 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Speaker nagy jinx mester..
Nem lesz tizi parbaj, nem lesz legtöbb gól, erre tessék 🙂
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 377 — nabege2@yahoo.com
ez az MLS foci eddig is ilyen agyatlan hülyék gyülekezete volt???
ezt a meccset egy spanyol középcsapat 3-2 után rutinból lehozza😊