Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Haverokkal fociztunk a hétvégénStop that. pic.twitter.com/t2y4bxOlpY
— Stop That Football (@stopthatfooty) November 7, 2022
több mint 3 éve
Bruno Guimarães and his family reacting to his World Cup call up ❤️ pic.twitter.com/R96dsJa54X
— Brasil Football 🇧🇷 (@BrasilEdition) November 7, 2022
Szerkesztette: Sixo
több mint 3 éve
Koncentrálj a Portora...🤫Lipcse - Cityde ki fog szopni a milan !
Brugge - Benfica
Liverpool - Real
Milan - Tottenham
Frankfurt - Napoli
Dortmund - Chelsea
Inter - Porto
PSG - Bayern
Löfli
Sixo

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Ezért szeretem jobban ez EB-ket. Max 10 csapat van a világban akik az egyenes kieséses szakaszt megélték volna tavaly.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Azért mert megnyert egy egy meccses párharcot 11esekkel nem kijelenthető, hogy erősebb.Az 5. Se bírt ausztralivalVan 10 dél amerikai ország, abból 4+1 megyDe még a 6. is jobb mint bármelyik Ázsiai vagy Concacaf csapat.
Negritis, a vajda
Sixo
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Az 5. Se bírt ausztralivalVan 10 dél amerikai ország, abból 4+1 megyDe még a 6. is jobb mint bármelyik Ázsiai vagy Concacaf csapat.
Negritis, a vajda
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Van 10 dél amerikai ország, abból 4+1 megyDe még a 6. is jobb mint bármelyik Ázsiai vagy Concacaf csapat.
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Van 10 dél amerikai ország, abból 4+1 megy
több mint 3 éve
Ez mondjuk logikus magyarázat rá. Azt megértem, hogy nem feltétlen a legjobb 32 csapatnak kell kint lennie, a vége felé fontos az is, hogy több része a világnak is tudja reprezentálni magát. De az, hogy pl 4-4 Concacaf meg Dél-Amerika is és nem mondjuk 3-5, az nekem nagyon hülyén adja ki.Amúgy miért csak 4 csapat kvótája van Dél-Amerikának? Kolumbiát tökre hiányolom. Közben Ázsiának ha levesszük a rendező országot akkor is 5, Afrikának is 5. Concacaf-nak van még 4. Nekem nagyon nem jön ki az kontinensek erősorrendje a vb helyek számából.A hetvenes évek óta tolják előre a ballaszt kontinensek csapatait az Európa - Dél-Amerika tengelyhez képest, egyszerűen azért, mert előbbiek sokkal többen vannak, így egy FIFA főtitkárt simán megválasztanak. Havelange és Blatter is így lett FIFA-vezető.
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
Lehet, ezt nem vágom. Csak azt néztem, hogy a kijutott csapatok között mennyien voltak adott kontinensről.Amúgy miért csak 4 csapat kvótája van Dél-Amerikának? Kolumbiát tökre hiányolom. Közben Ázsiának ha levesszük a rendező országot akkor is 5, Afrikának is 5. Concacaf-nak van még 4. Nekem nagyon nem jön ki az kontinensek erősorrendje a vb helyek számából.4+1, nem?
Sixo
Kolumbia 6. lett amúgy, Peru pedig kiesett Ausztrália ellen
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Amúgy miért csak 4 csapat kvótája van Dél-Amerikának? Kolumbiát tökre hiányolom. Közben Ázsiának ha levesszük a rendező országot akkor is 5, Afrikának is 5. Concacaf-nak van még 4. Nekem nagyon nem jön ki az kontinensek erősorrendje a vb helyek számából.A hetvenes évek óta tolják előre a ballaszt kontinensek csapatait az Európa - Dél-Amerika tengelyhez képest, egyszerűen azért, mert előbbiek sokkal többen vannak, így egy FIFA főtitkárt simán megválasztanak. Havelange és Blatter is így lett FIFA-vezető.
Sixo
Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
Amúgy miért csak 4 csapat kvótája van Dél-Amerikának? Kolumbiát tökre hiányolom. Közben Ázsiának ha levesszük a rendező országot akkor is 5, Afrikának is 5. Concacaf-nak van még 4. Nekem nagyon nem jön ki az kontinensek erősorrendje a vb helyek számából.4+1, nem?
Sixo
Kolumbia 6. lett amúgy, Peru pedig kiesett Ausztrália ellen
több mint 3 éve
Amúgy miért csak 4 csapat kvótája van Dél-Amerikának? Kolumbiát tökre hiányolom. Közben Ázsiának ha levesszük a rendező országot akkor is 5, Afrikának is 5. Concacaf-nak van még 4. Nekem nagyon nem jön ki az kontinensek erősorrendje a vb helyek számából.
több mint 3 éve
Brazil keret meg vicc sajna, minek ennyi támadó, plane ha ilyen vekony a vedősor. Magalhaest berakhatta volna legalabb.lehet azért sok a támadó, mert kevés a jó védő. eljön még a 2-3-5, vagy a WM-rendszer reneszánsza, outscore til' we die! (vagy ugyanez brazilul)
Mondjuk lényegtelen, amig neymar ott van ugyse nyernek semmit :/
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Back to back leszopatja a madridot a spori, vicc bazdmeg🤣de nézzük a dolgok vicces oldalát, bőrszalonna mikor volt utoljára a táblázat élén, azonos meccsszám után?
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/a-magyar-labdarugas-idei-legnagyobb-szegyene-gronlandtol-kapott-ki-a-valogatott/blt6b5f8023db9952d7becsületükre szóljon ma már 3-0-ra nyertek ellenük a tényleges tornán
A futsallal is van baj 😆
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
nem kell izgulni, szerintem az Osasuna ellen bukik a Barca is...aztán ne legyen igazam
több mint 3 éve
Mult heten kapott az ellen egy kamutizit, meg elvettek egy dzabalyos golt, ugy lett 1-1, most meg kapnak egy tizit, kivedi kurtoa, erre ujralovetik, mert kijott a vonalrol 1 centit. És így szopunk ki 3-2-re. (Ennyi erovel visdza lehetne fujni 10-ből 9 tizit).Back to back leszopatja a madridot a spori, vicc bazdmeg🤣?
eaglesmcnabb
Toto21
Mindegy, a rayotol nem sajnalom, szimpatikus csapat, csak ma nem voltak🤣
Brazil keret meg vicc sajna, minek ennyi támadó, plane ha ilyen vekony a vedősor. Magalhaest berakhatta volna legalabb.
Mondjuk lényegtelen, amig neymar ott van ugyse nyernek semmit :/
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Bobby nem megywww.nemzetisport.hu/foci-vb-2022/vb-2022-firmino-kimaradt-jesus-es-dani-alves-bekerult-itt-a-brazil-keret-2922793
végre valami jó hír
több mint 3 éve
Back to back leszopatja a madridot a spori, vicc bazdmeg🤣?
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Back to back leszopatja a madridot a spori, vicc bazdmeg🤣
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/a-magyar-labdarugas-idei-legnagyobb-szegyene-gronlandtol-kapott-ki-a-valogatott/blt6b5f8023db9952d7A futsallal is van baj 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
viszont lehet kell nekik cash influxLölő, eladó a Liverpool!Azért bővítik a stadiont, meg tervezik már a harmadik oldali lelátó bővítését, mert el akarják adni, persze.
Löfli
Bár legalább nem azzal jönnek a firkászok, hogy Kloppot vajh mikor basszák ki végre.
Mikey