Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
A Nemzeti Sport ezután arról kérdezte: milyen fogadtatásra számít, hiszen a közösségi médiában azért azt lehet érzékelni, nem mindenki lelkes a búcsúmérkőzés miatt.Pont ez a bajom, hogy mindenhol a hype meg a nyilatkozat meg a megérdemli stb megy.Én még ennyire nem vártam hogy vége legyen egy meccsnek ami még el se kezdődött, mint ez a Zsuzsi búcsúhakni...Ha nem tolják túl a hype-ot, akár még egy jó hangulatú búcsú is lehet, esetleg egy szabadrúgásgóllal, vagy ilyesmi.
Matthew99
Kampman
Matthew99
„Mielőtt válaszolnék, azzal szeretném kezdeni, hogy óriási hála és köszönet az MLSZ-nek, Csányi Sándornak, Vági Márton és Berzi Sándornak is. Sok mindent kaptam tőlük, sok feltételt megteremtettek, hogy fejlődjön a futballunk. A kérdésre válaszolva pedig: kicsit zavarnak, kicsit idegesítenek ezek a kommentek, mert nem szeretem az igazságtalanságot. Amikor kettőt rúgtam a portugáloknak, akkor az volt a baj, hogy az egyik szabadrúgás volt, a másik megpattanó lövés. Az idei év tökéletes volt a válogatott szempontjából, nem hiszem, hogy ennek a Dzsudzsák-búcsúmeccsnek el kellene mennie abba az irányba, hogy valaki ezt megkérdőjelezze. Nem kell hangsúlyoznom, hogy senkinek sem adnak száznyolc meccset ajándékba. A számok, az évek, a gólok és a gólpasszok, mindig elérhető voltam bárki számára – szerintem ezt sokkal többen respektálják, mint akik nem. Úgyhogy jó a szájízem, és az lesz a mérkőzés után is.”
Zseni, na.
jobbágy#JC6
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
"Aztán nehogy 3-4 év múlva, amikor Nagy Ádi eléri a 108. válogatottságot - ha jól tudom, ő következik a sorban - majd kapjon egy telefont a doktor külügyminiszter tesó úr, hogy kellene az a 110, mert olyan szép kerek, segítesz?Engem annak idején az MTK oldaláról tiltottak le, mert beírtam egy 2016 tavaszi meccsük után, hogy lefeküdtek a Felcsútnak. (ami így is volt).
DB A VISSZATÉRŐ!"
Ezt írtam a Carpatian Brigade face oldalára ma 17:28-kor a legújabb seggnyalás alá.
17:29-kor számomra elérhetetlenné vált az oldal.
😀😀😀DDD
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
"Aztán nehogy 3-4 év múlva, amikor Nagy Ádi eléri a 108. válogatottságot - ha jól tudom, ő következik a sorban - majd kapjon egy telefont a doktor külügyminiszter tesó úr, hogy kellene az a 110, mert olyan szép kerek, segítesz?DB A VISSZATÉRŐ!"
Ezt írtam a Carpatian Brigade face oldalára ma 17:28-kor a legújabb seggnyalás alá.
17:29-kor számomra elérhetetlenné vált az oldal.
😀😀😀DDD
több mint 3 éve
kint van a part2 is, meg egyben is mind2 a youtube csatornájánPiers Morgan interjú alatti youtube kommentek alapján nyugodtan érezheti így magát CR7. Bár lehet csak törölték a negatívokat.kint van a teljes? mer a part1-t láttam hogy kijött, de mondom mielőtt megnézem megvárom a teljset
Sixo
mondjuk nem lepne meg ha moderálnák
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Piers Morgan interjú alatti youtube kommentek alapján nyugodtan érezheti így magát CR7. Bár lehet csak törölték a negatívokat.kint van a teljes? mer a part1-t láttam hogy kijött, de mondom mielőtt megnézem megvárom a teljset
Sixo
mondjuk nem lepne meg ha moderálnák
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Piers Morgan interjú alatti youtube kommentek alapján nyugodtan érezheti így magát CR7. Bár lehet csak törölték a negatívokat.— Out Of Context Football (@nocontextfooty) November 19, 2022
több mint 3 éve
🇺🇾 Sebastián Abreu, nicknamed "El Loco", has played for no less than 32 clubs and made 35 transfers throughout his career.
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) November 18, 2022
Argentina, Brazil, Paraguay, Chile, Uruguay, Ecuador, El Salvador, Mexico, Greece, Israel, Spain..
It's completely "loco". His wikipedia page is mad. pic.twitter.com/x0fppqyeGT
több mint 3 éve
A Nemzeti Sport ezután arról kérdezte: milyen fogadtatásra számít, hiszen a közösségi médiában azért azt lehet érzékelni, nem mindenki lelkes a búcsúmérkőzés miatt.Pont ez a bajom, hogy mindenhol a hype meg a nyilatkozat meg a megérdemli stb megy.Én még ennyire nem vártam hogy vége legyen egy meccsnek ami még el se kezdődött, mint ez a Zsuzsi búcsúhakni...Ha nem tolják túl a hype-ot, akár még egy jó hangulatú búcsú is lehet, esetleg egy szabadrúgásgóllal, vagy ilyesmi.
Matthew99
Kampman
Matthew99
„Mielőtt válaszolnék, azzal szeretném kezdeni, hogy óriási hála és köszönet az MLSZ-nek, Csányi Sándornak, Vági Márton és Berzi Sándornak is. Sok mindent kaptam tőlük, sok feltételt megteremtettek, hogy fejlődjön a futballunk. A kérdésre válaszolva pedig: kicsit zavarnak, kicsit idegesítenek ezek a kommentek, mert nem szeretem az igazságtalanságot. Amikor kettőt rúgtam a portugáloknak, akkor az volt a baj, hogy az egyik szabadrúgás volt, a másik megpattanó lövés. Az idei év tökéletes volt a válogatott szempontjából, nem hiszem, hogy ennek a Dzsudzsák-búcsúmeccsnek el kellene mennie abba az irányba, hogy valaki ezt megkérdőjelezze. Nem kell hangsúlyoznom, hogy senkinek sem adnak száznyolc meccset ajándékba. A számok, az évek, a gólok és a gólpasszok, mindig elérhető voltam bárki számára – szerintem ezt sokkal többen respektálják, mint akik nem. Úgyhogy jó a szájízem, és az lesz a mérkőzés után is.”
Zseni, na.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 3 éve
Pont ez a bajom, hogy mindenhol a hype meg a nyilatkozat meg a megérdemli stb megy.Én még ennyire nem vártam hogy vége legyen egy meccsnek ami még el se kezdődött, mint ez a Zsuzsi búcsúhakni...Ha nem tolják túl a hype-ot, akár még egy jó hangulatú búcsú is lehet, esetleg egy szabadrúgásgóllal, vagy ilyesmi.
Matthew99
Kampman

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
A búcsúajándék egy Lambo lesz, melyet a Duna mélyén vehet át Dzsú!Én még ennyire nem vártam hogy vége legyen egy meccsnek ami még el se kezdődött, mint ez a Zsuzsi búcsúhakni...Ha nem tolják túl a hype-ot, akár még egy jó hangulatú búcsú is lehet, esetleg egy szabadrúgásgóllal, vagy ilyesmi.
Matthew99
Kampman
több mint 3 éve
Én még ennyire nem vártam hogy vége legyen egy meccsnek ami még el se kezdődött, mint ez a Zsuzsi búcsúhakni...Ha nem tolják túl a hype-ot, akár még egy jó hangulatú búcsú is lehet, esetleg egy szabadrúgásgóllal, vagy ilyesmi.
Matthew99
több mint 3 éve
Én még ennyire nem vártam hogy vége legyen egy meccsnek ami még el se kezdődött, mint ez a Zsuzsi búcsúhakni...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Bundzsák-Mészöly-BerendiKOLO TOURÉ
ozibozi
Mikey
🚨🚨 BREAKING: Kolo Toure is close to being confirmed as the new manager of Wigan.
(Source: @SkySportsNews— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) November 18, 2022
több mint 3 éve
Bundzsák-Mészöly-BerendiKOLO TOURÉ
ozibozi
több mint 3 éve
A Globe Soccer Awards elnevezésű Dubaiban tartott díjátadón Sergio Ramos kapta a minden idők legjobb védőjének járó elismerést.mondjuk akiket felsorolták és látta focizni, azok közül max Maldini aki nem szarabb egyrtelműen, de eredményeken ő is. all-time nyilván pl Beckenbauer tükörsimán előtte volt.
Szerk.: Maldini? Facchetti? Nesta? Cannavaro? Bergomi? Baresi? Costacurta? Chiellini? Scirea? Gentile? Tassotti? Cabrini? Collovati? Guarnieri? Burgnich? stb.
"Gratulálunk!"
AZZURRI
ozibozi
Tanult Madridos kollegával maximálisan egyetértek, Pepe sokkal jobb védő mint Ramos.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Bundzsák-Mészöly-Berendi
több mint 3 éve
A Globe Soccer Awards elnevezésű Dubaiban tartott díjátadón Sergio Ramos kapta a minden idők legjobb védőjének járó elismerést.Beckenbauer? Cafu? Maldini? Baresi? Nesta? Hierro?
Szerk.: Maldini? Facchetti? Nesta? Cannavaro? Bergomi? Baresi? Costacurta? Chiellini? Scirea? Gentile? Tassotti? Cabrini? Collovati? Guarnieri? Burgnich? stb.
"Gratulálunk!"
AZZURRI
ozibozi
több mint 3 éve
A Globe Soccer Awards elnevezésű Dubaiban tartott díjátadón Sergio Ramos kapta a minden idők legjobb védőjének járó elismerést.Joke of the year. 😀
"Gratulálunk!"
AZZURRI
ozibozi
több mint 3 éve
Pepe jobb védő volt mint Ramos egyetértek.A Globe Soccer Awards elnevezésű Dubaiban tartott díjátadón Sergio Ramos kapta a minden idők legjobb védőjének járó elismerést.Minden idők legparasztabb védője díjat, Pepével közösen.
"Gratulálunk!"
AZZURRI
ozibozi
Gratula…
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
A Globe Soccer Awards elnevezésű Dubaiban tartott díjátadón Sergio Ramos kapta a minden idők legjobb védőjének járó elismerést.Minden idők legparasztabb védője díjat, Pepével közösen.
"Gratulálunk!"
AZZURRI
ozibozi
Gratula…
több mint 3 éve
A Globe Soccer Awards elnevezésű Dubaiban tartott díjátadón Sergio Ramos kapta a minden idők legjobb védőjének járó elismerést.Szerk.: Maldini? Facchetti? Nesta? Cannavaro? Bergomi? Baresi? Costacurta? Chiellini? Scirea? Gentile? Tassotti? Cabrini? Collovati? Guarnieri? Burgnich? stb.
"Gratulálunk!"
AZZURRI
több mint 3 éve
JC, ezt külön neked, tudom hogy a szíved csücske a Kecsó ☺️Olvastam, hatalmas figura 😊
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/kte-folyamatosan-fejlodunk-ennel-nincs-nagyobb-orom-szabo-istvan-2924511
Zsíroskenyér party 😁
warr_b
Thx
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 554
Koman vladimir says hello.van az már 70 is50 éve nem annak nézett ki, akkor az volt50András Schäfer (23)30 éve annak néz ki nem ?
Bendegúz Bolla (22)
Botond Balogh (20)
Jánó Zétény (17)
Milos Kerkez (19)
Krisztián Hegyi (20)
András Németh (20)
Dominik Szoboszlai (22)
Attila Szalai (24)
Callum Styles (22)
Mátyás Kovács (19)
Péter Baráth (20)
Roland Sallai (25)