Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 435
Én még ennyire nem vártam hogy vége legyen egy meccsnek ami még el se kezdődött, mint ez a Zsuzsi búcsúhakni...
Matthew99
Ha nem tolják túl a hype-ot, akár még egy jó hangulatú búcsú is lehet, esetleg egy szabadrúgásgóllal, vagy ilyesmi.
Kampman
Pont ez a bajom, hogy mindenhol a hype meg a nyilatkozat meg a megérdemli stb megy.
Matthew99
A Nemzeti Sport ezután arról kérdezte: milyen fogadtatásra számít, hiszen a közösségi médiában azért azt lehet érzékelni, nem mindenki lelkes a búcsúmérkőzés miatt.

„Mielőtt válaszolnék, azzal szeretném kezdeni, hogy óriási hála és köszönet az MLSZ-nek, Csányi Sándornak, Vági Márton és Berzi Sándornak is. Sok mindent kaptam tőlük, sok feltételt megteremtettek, hogy fejlődjön a futballunk. A kérdésre válaszolva pedig: kicsit zavarnak, kicsit idegesítenek ezek a kommentek, mert nem szeretem az igazságtalanságot. Amikor kettőt rúgtam a portugáloknak, akkor az volt a baj, hogy az egyik szabadrúgás volt, a másik megpattanó lövés. Az idei év tökéletes volt a válogatott szempontjából, nem hiszem, hogy ennek a Dzsudzsák-búcsúmeccsnek el kellene mennie abba az irányba, hogy valaki ezt megkérdőjelezze. Nem kell hangsúlyoznom, hogy senkinek sem adnak száznyolc meccset ajándékba. A számok, az évek, a gólok és a gólpasszok, mindig elérhető voltam bárki számára – szerintem ezt sokkal többen respektálják, mint akik nem. Úgyhogy jó a szájízem, és az lesz a mérkőzés után is.”

Zseni, na.
jobbágy#JC6
Beképzelt fasz. Van önbizalma.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 008
"Aztán nehogy 3-4 év múlva, amikor Nagy Ádi eléri a 108. válogatottságot - ha jól tudom, ő következik a sorban - majd kapjon egy telefont a doktor külügyminiszter tesó úr, hogy kellene az a 110, mert olyan szép kerek, segítesz?
DB A VISSZATÉRŐ!"

Ezt írtam a Carpatian Brigade face oldalára ma 17:28-kor a legújabb seggnyalás alá.
17:29-kor számomra elérhetetlenné vált az oldal.

😀😀😀DDD
jobbágy#JC6
Engem annak idején az MTK oldaláról tiltottak le, mert beírtam egy 2016 tavaszi meccsük után, hogy lefeküdtek a Felcsútnak. (ami így is volt).

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 082
"Aztán nehogy 3-4 év múlva, amikor Nagy Ádi eléri a 108. válogatottságot - ha jól tudom, ő következik a sorban - majd kapjon egy telefont a doktor külügyminiszter tesó úr, hogy kellene az a 110, mert olyan szép kerek, segítesz?
DB A VISSZATÉRŐ!"

Ezt írtam a Carpatian Brigade face oldalára ma 17:28-kor a legújabb seggnyalás alá.
17:29-kor számomra elérhetetlenné vált az oldal.

😀😀😀DDD
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 307 — LIGHTS OUT!
Piers Morgan interjú alatti youtube kommentek alapján nyugodtan érezheti így magát CR7. Bár lehet csak törölték a negatívokat.
Sixo
kint van a teljes? mer a part1-t láttam hogy kijött, de mondom mielőtt megnézem megvárom a teljset
mondjuk nem lepne meg ha moderálnák
Negritis, a vajda
kint van a part2 is, meg egyben is mind2 a youtube csatornáján

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 457 — The Mathematician
Piers Morgan interjú alatti youtube kommentek alapján nyugodtan érezheti így magát CR7. Bár lehet csak törölték a negatívokat.
Sixo
kint van a teljes? mer a part1-t láttam hogy kijött, de mondom mielőtt megnézem megvárom a teljset
mondjuk nem lepne meg ha moderálnák

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Én még ennyire nem vártam hogy vége legyen egy meccsnek ami még el se kezdődött, mint ez a Zsuzsi búcsúhakni...
Matthew99
Ha nem tolják túl a hype-ot, akár még egy jó hangulatú búcsú is lehet, esetleg egy szabadrúgásgóllal, vagy ilyesmi.
Kampman
Pont ez a bajom, hogy mindenhol a hype meg a nyilatkozat meg a megérdemli stb megy.
Matthew99
A Nemzeti Sport ezután arról kérdezte: milyen fogadtatásra számít, hiszen a közösségi médiában azért azt lehet érzékelni, nem mindenki lelkes a búcsúmérkőzés miatt.

„Mielőtt válaszolnék, azzal szeretném kezdeni, hogy óriási hála és köszönet az MLSZ-nek, Csányi Sándornak, Vági Márton és Berzi Sándornak is. Sok mindent kaptam tőlük, sok feltételt megteremtettek, hogy fejlődjön a futballunk. A kérdésre válaszolva pedig: kicsit zavarnak, kicsit idegesítenek ezek a kommentek, mert nem szeretem az igazságtalanságot. Amikor kettőt rúgtam a portugáloknak, akkor az volt a baj, hogy az egyik szabadrúgás volt, a másik megpattanó lövés. Az idei év tökéletes volt a válogatott szempontjából, nem hiszem, hogy ennek a Dzsudzsák-búcsúmeccsnek el kellene mennie abba az irányba, hogy valaki ezt megkérdőjelezze. Nem kell hangsúlyoznom, hogy senkinek sem adnak száznyolc meccset ajándékba. A számok, az évek, a gólok és a gólpasszok, mindig elérhető voltam bárki számára – szerintem ezt sokkal többen respektálják, mint akik nem. Úgyhogy jó a szájízem, és az lesz a mérkőzés után is.”

Zseni, na.

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 373 — Invisible man
Matthew99
Kampman

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 230
Matthew99
Kampman
A búcsúajándék egy Lambo lesz, melyet a Duna mélyén vehet át Dzsú!
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 008
Matthew99

több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 373 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Bundzsák-Mészöly-Berendi
ozibozi
KOLO TOURÉ
Mikey

több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 295
Bundzsák-Mészöly-Berendi
ozibozi
Simontibi
vpi
Jancsika azért keményebb volt, Dalnokijenő meg - elmondások alapján- akkora tufa anno, hogy a fal sem bírta vissza adni a másikat 😉

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Bundzsák-Mészöly-Berendi
ozibozi
KOLO TOURÉ

több mint 3 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 606 — Patriot
Bundzsák-Mészöly-Berendi
ozibozi
Simontibi
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 270 — je suis poloska
A Globe Soccer Awards elnevezésű Dubaiban tartott díjátadón Sergio Ramos kapta a minden idők legjobb védőjének járó elismerést.

Szerk.: Maldini? Facchetti? Nesta? Cannavaro? Bergomi? Baresi? Costacurta? Chiellini? Scirea? Gentile? Tassotti? Cabrini? Collovati? Guarnieri? Burgnich? stb.

"Gratulálunk!"
AZZURRI
ozibozi
mondjuk akiket felsorolták és látta focizni, azok közül max Maldini aki nem szarabb egyrtelműen, de eredményeken ő is. all-time nyilván pl Beckenbauer tükörsimán előtte volt.

Tanult Madridos kollegával maximálisan egyetértek, Pepe sokkal jobb védő mint Ramos.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Bundzsák-Mészöly-Berendi
több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 641
A Globe Soccer Awards elnevezésű Dubaiban tartott díjátadón Sergio Ramos kapta a minden idők legjobb védőjének járó elismerést.

Szerk.: Maldini? Facchetti? Nesta? Cannavaro? Bergomi? Baresi? Costacurta? Chiellini? Scirea? Gentile? Tassotti? Cabrini? Collovati? Guarnieri? Burgnich? stb.

"Gratulálunk!"
AZZURRI
ozibozi
Beckenbauer? Cafu? Maldini? Baresi? Nesta? Hierro?
több mint 3 éve

"Gratulálunk!"
AZZURRI
ozibozi
Joke of the year. 😀

több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 447 — Vikings fan

"Gratulálunk!"
AZZURRI
ozibozi
Minden idők legparasztabb védője díjat, Pepével közösen.
Gratula…
jobbágy#JC6
Pepe jobb védő volt mint Ramos egyetértek.
több mint 3 éve

"Gratulálunk!"
AZZURRI
ozibozi
Minden idők legparasztabb védője díjat, Pepével közösen.
Gratula…
több mint 3 éve

"Gratulálunk!"
AZZURRI
több mint 3 éve
JC, ezt külön neked, tudom hogy a szíved csücske a Kecsó ☺️

m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/kte-folyamatosan-fejlodunk-ennel-nincs-nagyobb-orom-szabo-istvan-2924511

Zsíroskenyér party 😁
warr_b
Olvastam, hatalmas figura 😊
Thx
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 554
András Schäfer (23)
Bendegúz Bolla (22)
Botond Balogh (20)
Jánó Zétény (17)
Milos Kerkez (19)
Krisztián Hegyi (20)