Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 553
m.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-gazdag-daniel-nincs-ott-az-mvp-jeloltek-szukitett-listajan-2918517xenofóbok!Gazdag Dániel was NOT nominated for the MLS finalist award ❌
— Hungarian Football Xtra (@HunFootballXtra) October 13, 2022
How…? pic.twitter.com/W37fjEHDhb
Matthew99
Löfli
több mint 3 éve
Monaco ellen elég az x is, ha a törökök nem verik meg a zvezdát. Már akkor is meglenne a csoportelsőség.A tegnap kint lévőkhöz (és nem táborlakók) egy kérdés:Haverjaim mondták nekem hogy igen, tényleg hangosak voltak. Gondolom a zajmikrofon így is dobott rajta de az biztis hogy alapból is komoly hangjuk volt - szemben a károgókkal/rosszakarókkal, most várni kell az újabb vereségig...
Tényleg ilyen qrva hangosak voltak a szerbek, vagy csak szar helyre tették a zajmikrofont? Tévében nagyon durván szóltak végig.
Bálesz
Valahogy meg kell verni újra ezt a monacot és akkor meglesz a csoportgyőzelem, meglepne ha a trabzon elhozná a 3 pontot belgrádból egy olyan 6 pontos élet-halál meccsen. Mondjuk a pesti is az lesz, csak másról dönthet.
Amúgy aki végig nézte, Gojak milyen volt? Amennyit én láttam eddig belőle az nagyon tetszik, Tokmac bajban van.
davemayer
Szerk: zvezda-trabzon x-nél csak a továbbjutás lenne meg, az első hely nem.
Gojak kb tegnap mutatta meg azt, hogy miért igazoltuk, borzasztó hasznos volt.
Szerkesztette: Bálesz

több mint 3 éve
xenofóbok!Gazdag Dániel was NOT nominated for the MLS finalist award ❌
Matthew99

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Laiduni mennyire sérült?A sörhöz odafér.
Gergőbácsi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
A tegnap kint lévőkhöz (és nem táborlakók) egy kérdés:Haverjaim mondták nekem hogy igen, tényleg hangosak voltak. Gondolom a zajmikrofon így is dobott rajta de az biztis hogy alapból is komoly hangjuk volt - szemben a károgókkal/rosszakarókkal, most várni kell az újabb vereségig...
Tényleg ilyen qrva hangosak voltak a szerbek, vagy csak szar helyre tették a zajmikrofont? Tévében nagyon durván szóltak végig.
Bálesz
Valahogy meg kell verni újra ezt a monacot és akkor meglesz a csoportgyőzelem, meglepne ha a trabzon elhozná a 3 pontot belgrádból egy olyan 6 pontos élet-halál meccsen. Mondjuk a pesti is az lesz, csak másról dönthet.
Amúgy aki végig nézte, Gojak milyen volt? Amennyit én láttam eddig belőle az nagyon tetszik, Tokmac bajban van.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 553
Jc6 for presidentJaja én már vártam hogy feléérjünk és mondhassam JCnek hogy milyen szurkoló már, hogy ilyen kishitű volt. 😛Sorsolás után bowl fórum:bowl.hu/forum/egyeb-temak/soccer/2538561
JC: 7-8 pont szerintem szerezhető
Többiek: hülye vagy
Thug life baby.
jobbágy#JC6
Kampman
Én örülök , hogy ilyen produkciót tett le, de előre ezt nem láttam jönni.
Toca
több mint 3 éve
Jaja én már vártam hogy feléérjünk és mondhassam JCnek hogy milyen szurkoló már, hogy ilyen kishitű volt. 😛Sorsolás után bowl fórum:bowl.hu/forum/egyeb-temak/soccer/2538561
Thug life baby.
jobbágy#JC6
Kampman
Én örülök , hogy ilyen produkciót tett le, de előre ezt nem láttam jönni.
Szerkesztette: Toca
több mint 3 éve
A tegnap kint lévőkhöz (és nem táborlakók) egy kérdés:Tényleg ilyen qrva hangosak voltak a szerbek, vagy csak szar helyre tették a zajmikrofont? Tévében nagyon durván szóltak végig.

több mint 3 éve
Egy csapatból csak egy lehet, és őket a saját gárdájuk választja kiEzért szar a rendszer. Bezzeg két védőt lehet jelölni.
r.baggio

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Egy csapatból csak egy lehet, és őket a saját gárdájuk választja ki

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Gazdag Dániel was NOT nominated for the MLS finalist award ❌

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Lószart mama, kurva jók voltunk.Most értem haza, hát azért...
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 3 éve
Sorsolás után bowl fórum:
Thug life baby.
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Sorsolás után bowl fórum:Elég szar tipp volt, már 9 pontunk van.
Thug life baby.
jobbágy#JC6
😀

több mint 3 éve
nem, még matematikailag nem biztosA nevem Pali, Kupatavasz Pali!Már biztosan megvan?
Kenny
csebi
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
A nevem Pali, Kupatavasz Pali!Már biztosan megvan?
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Új kifejezés a lutri gól, Bale visszavonja a Barca elleni megkerülős félpályán száguldós gólját
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Laiduni mennyire sérült?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Sorsolás után bowl fórum:Nem valami jó tipp. Én kupatavaszt mondtam.
Thug life baby.
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Sorsolás után bowl fórum:JC: 7-8 pont szerintem szerezhető
Thug life baby.
több mint 3 éve
Hűha basszusÖsszességében LE A KALAPPAL
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 553
Okos dibusz.a hosszun maradt.
több mint 3 éve
Most visszanéztem a második gólt, hát azért amit ott művelt az azért már tényleg túlzásmekkora egy f@sz ez a SzékelyNekem bejon ez a szurkoloi stilusban kozvetites😀 Mar mar Lederer Akost idezi.
Nemzetes és Méltóságos petey
JéBé

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Visszavonom