Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Tudtam h kitero szanalmas valaszt adsz, mire is szamitottam volna toled.Meselj Vlahovics teljesen tiszta kezezeserol, vagy a golpasszarol inkabb.Meselj meg elso Milan gol elotti esemenyekrol inkabb.Érdekes ugye, most volt a milan-juven egy vlahovic kezezés a 16oson belül ami ugye a szabályok szerint nem az (hátratette, teste mellett volt). Mégis, egyértelműen a labda keze általi elakadása volt a célja, a labda felé tett mozdulatból látszott - tehát a teste megnagyobbítására hasznalta a kezèt, hogy megakadályozza a beadást.Ez sima tizenegyes. De Milan-Juventus van, itt ha a jatekvezetonek kell valamit dontenie, csak es kizarolag a Juve javara johet a fujas.
Fura lehet, de ez nálam a szándékosság miatt inkább 11es mint a sok vétlen szar amire meg befújják. Nem mondom hogy jó szituációt szülne ha befújnák az ilyesmit, de érdekes eset.
davemayer
Stez
Beki
Stez
több mint 3 éve
Szivacski amúgy az egyik sofőr kollégám veje. Sós Bence meg a másiknak a fia.Az egyiket múlt héten kiütötte a Honvédos csoki a másik meg most lábat akart törni.
Mindig van téma hétfőn. 😀
több mint 3 éve
Meselj Vlahovics teljesen tiszta kezezeserol, vagy a golpasszarol inkabb.Meselj meg elso Milan gol elotti esemenyekrol inkabb.Érdekes ugye, most volt a milan-juven egy vlahovic kezezés a 16oson belül ami ugye a szabályok szerint nem az (hátratette, teste mellett volt). Mégis, egyértelműen a labda keze általi elakadása volt a célja, a labda felé tett mozdulatból látszott - tehát a teste megnagyobbítására hasznalta a kezèt, hogy megakadályozza a beadást.Ez sima tizenegyes. De Milan-Juventus van, itt ha a jatekvezetonek kell valamit dontenie, csak es kizarolag a Juve javara johet a fujas.
Fura lehet, de ez nálam a szándékosság miatt inkább 11es mint a sok vétlen szar amire meg befújják. Nem mondom hogy jó szituációt szülne ha befújnák az ilyesmit, de érdekes eset.
davemayer
Stez
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Meselj meg elso Milan gol elotti esemenyekrol inkabb.Érdekes ugye, most volt a milan-juven egy vlahovic kezezés a 16oson belül ami ugye a szabályok szerint nem az (hátratette, teste mellett volt). Mégis, egyértelműen a labda keze általi elakadása volt a célja, a labda felé tett mozdulatból látszott - tehát a teste megnagyobbítására hasznalta a kezèt, hogy megakadályozza a beadást.Ez sima tizenegyes. De Milan-Juventus van, itt ha a jatekvezetonek kell valamit dontenie, csak es kizarolag a Juve javara johet a fujas.
davemayer
Stez
több mint 3 éve
Jah, annyira szar a keret, hogy a Serie A-ban igy is a 3. legdragabb rosteruk van, nem sokkal maradnak el attol a Milantol, ami most olyan 2-3-4 egyebkent kezdo, de epp serult jatekosa nelkul gyozte le ugy, hogy azt hittem, mintha a Juventus amugy a palyan sem lenne ott.Ez a Juventus olyan felelmetesen gyenge, hogy mar a szavakat sem talalom. Agnelli nem sokaig fogja tudni elhuzni Allegri kibaszasat, hiaba kell majd kipengetnie erte egy valag lovet.Nálam ez nagyon Solksjaer-effektus: annyira szar a keret, hogy bárki ülhetne a padon. Nálam ez nem Allegri hibája, vagy csak részben, ő azért már bizonyította hogy egy jó kerettel versenyképes tud lenni.
Stez
Ha végignézed a juve kezdőt, én ilyen gyengét sztem még nem lattam amióta követem a focit, még talán a masodosztályú keret is jobb volt 🤣
davemayer
Szoval annyira azert nem szar ez a keret, hogy a nyolcadik helyen kolbaszoljon. A listavezeto Napoli kerete peldaul kevesebbet er siman a Juveenal.
több mint 3 éve
Ez a Juventus olyan felelmetesen gyenge, hogy mar a szavakat sem talalom. Agnelli nem sokaig fogja tudni elhuzni Allegri kibaszasat, hiaba kell majd kipengetnie erte egy valag lovet.Nálam ez nagyon Solksjaer-effektus: annyira szar a keret, hogy bárki ülhetne a padon. Nálam ez nem Allegri hibája, vagy csak részben, ő azért már bizonyította hogy egy jó kerettel versenyképes tud lenni.
Stez
Ha végignézed a juve kezdőt, én ilyen gyengét sztem még nem lattam amióta követem a focit, még talán a masodosztályú keret is jobb volt 🤣
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ezt senki se érti.Nekem még nem sikerült megfejtenem, mit keres a csapatban. Régebben azt mondták róla, hogy tehetséges, de ennek még semmi jelét nem láttam.Minél hosszabb időre elmeszelik, annál jobb. Nettó emberhátrány minden meccsen, egy igazi ostoba sötét fogalmatlan buta pöcs.Megnéztem a Szivacski piros lapot.ez nálam nem 5 meccs hanem 1 év
Kurva nagy szerencséje, hogy a csatár nem arra a lábra nehezedett éppen mert az törés lett volna. 5 meccs minimum nálam. Undorító.
Bazzani
m4sport.hu/video/2022/10/08/szivacski-donat-kiallitasa/
Negritis, a vajda
warr_b
nagylaza, főpohárnok
Egyetlen pozitívuma, hogy gyors, de amúgy rettentő buta és ügyetlen is. Mégis legalább zsinórban a negyedik edzőnél fix kezdő...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Ez a Juventus olyan felelmetesen gyenge, hogy mar a szavakat sem talalom. Agnelli nem sokaig fogja tudni elhuzni Allegri kibaszasat, hiaba kell majd kipengetnie erte egy valag lovet.
több mint 3 éve
Nekem még nem sikerült megfejtenem, mit keres a csapatban. Régebben azt mondták róla, hogy tehetséges, de ennek még semmi jelét nem láttam.Minél hosszabb időre elmeszelik, annál jobb. Nettó emberhátrány minden meccsen, egy igazi ostoba sötét fogalmatlan buta pöcs.Megnéztem a Szivacski piros lapot.ez nálam nem 5 meccs hanem 1 év
Kurva nagy szerencséje, hogy a csatár nem arra a lábra nehezedett éppen mert az törés lett volna. 5 meccs minimum nálam. Undorító.
Bazzani
Negritis, a vajda
warr_b
több mint 3 éve
Nem fogadok a Vasas ellen, ha sikerül, akkor jövök egy (vagy két) sörrel.A bentmaradásra fogadhatunk 1:1-ben.Faszt. De legyen igazad.Simán bentmaradunk, jövőre meg európai kupa.Kb az is kérdéses, lesz-e egyáltalán győzelmünk...Én nem, az biztos.Kondás nem tett csodát a csapattal. Azt hiszem, ezt különösebb kockázat nélkül kijelenthetem.ezt komolyan várta tőle bárki?
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
nagylaza, főpohárnok
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Ez a Honved-vedo tippmixut egy jo nagyot.
több mint 3 éve
Minél hosszabb időre elmeszelik, annál jobb. Nettó emberhátrány minden meccsen, egy igazi ostoba sötét fogalmatlan buta pöcs.Megnéztem a Szivacski piros lapot.ez nálam nem 5 meccs hanem 1 év
Bazzani
Negritis, a vajda

több mint 3 éve
Megnéztem a Szivacski piros lapot.Feje alapján pont ilyen idiótának néz ki.
Bazzani
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Megnéztem a Szivacski piros lapot.ez nálam nem 5 meccs hanem 1 év
Bazzani
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Érdekes ugye, most volt a milan-juven egy vlahovic kezezés a 16oson belül ami ugye a szabályok szerint nem az (hátratette, teste mellett volt). Mégis, egyértelműen a labda keze általi elakadása volt a célja, a labda felé tett mozdulatból látszott - tehát a teste megnagyobbítására hasznalta a kezèt, hogy megakadályozza a beadást.Ez sima tizenegyes. De Milan-Juventus van, itt ha a jatekvezetonek kell valamit dontenie, csak es kizarolag a Juve javara johet a fujas.
davemayer
több mint 3 éve
Megnéztem a Szivacski piros lapot.Kurva nagy szerencséje, hogy a csatár nem arra a lábra nehezedett éppen mert az törés lett volna. 5 meccs minimum nálam. Undorító.
több mint 3 éve
Érdekes ugye, most volt a milan-juven egy vlahovic kezezés a 16oson belül ami ugye a szabályok szerint nem az (hátratette, teste mellett volt). Mégis, egyértelműen a labda keze általi elakadása volt a célja, a labda felé tett mozdulatból látszott - tehát a teste megnagyobbítására hasznalta a kezèt, hogy megakadályozza a beadást.Fura lehet, de ez nálam a szándékosság miatt inkább 11es mint a sok vétlen szar amire meg befújják. Nem mondom hogy jó szituációt szülne ha befújnák az ilyesmit, de érdekes eset.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
A bentmaradásra fogadhatunk 1:1-ben.Faszt. De legyen igazad.Simán bentmaradunk, jövőre meg európai kupa.Kb az is kérdéses, lesz-e egyáltalán győzelmünk...Én nem, az biztos.Kondás nem tett csodát a csapattal. Azt hiszem, ezt különösebb kockázat nélkül kijelenthetem.ezt komolyan várta tőle bárki?
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
nagylaza, főpohárnok
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Faszt. De legyen igazad.Simán bentmaradunk, jövőre meg európai kupa.Kb az is kérdéses, lesz-e egyáltalán győzelmünk...Én nem, az biztos.Kondás nem tett csodát a csapattal. Azt hiszem, ezt különösebb kockázat nélkül kijelenthetem.ezt komolyan várta tőle bárki?
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
nagylaza, főpohárnok
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Simán bentmaradunk, jövőre meg európai kupa.Kb az is kérdéses, lesz-e egyáltalán győzelmünk...Én nem, az biztos.Kondás nem tett csodát a csapattal. Azt hiszem, ezt különösebb kockázat nélkül kijelenthetem.ezt komolyan várta tőle bárki?
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
nagylaza, főpohárnok
warr_b
több mint 3 éve
Gólt fejelt, mi a baj!?Barath... 😀😀😀DDDCsodás igazolás volt ez a farok is...
Stez
warr_b
több mint 3 éve
Cancelo mennyire zseniálisan focizik ma is, te jó ég!! 😮Top 1 jobbhatved a vilagon.
Tony Adams
több mint 3 éve
Barath... 😀😀😀DDDCsodás igazolás volt ez a farok is...
Stez