Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Kb az is kérdéses, lesz-e egyáltalán győzelmünk...Én nem, az biztos.Kondás nem tett csodát a csapattal. Azt hiszem, ezt különösebb kockázat nélkül kijelenthetem.ezt komolyan várta tőle bárki?
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Én nem, az biztos.Kondás nem tett csodát a csapattal. Azt hiszem, ezt különösebb kockázat nélkül kijelenthetem.ezt komolyan várta tőle bárki?
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Kondás nem tett csodát a csapattal. Azt hiszem, ezt különösebb kockázat nélkül kijelenthetem.ezt komolyan várta tőle bárki?
nagylaza, főpohárnok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Cancelo mennyire zseniálisan focizik ma is, te jó ég!! 😮
több mint 3 éve
Kondás nem tett csodát a csapattal. Azt hiszem, ezt különösebb kockázat nélkül kijelenthetem.
több mint 3 éve
youtu.be/NYujMVEaFbUSzínvonalas bajnokság az, ahol így fognak embert szögletnél 😃
Ádám Martin nagy király kint 😊
NB2
több mint 3 éve
hogy hogy nincs fél2es mecsc a PL-ben?Mindenki az Almeria-Rayo-t nézi 2-től.
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
hogy hogy nincs fél2es mecsc a PL-ben?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Manchester City’s Manuel Akanji is incredible at mental maths 👏🧮 pic.twitter.com/sx72xjqDey
— PFF FC (@PFF_FC) October 8, 2022
több mint 3 éve
Kecskemét!!!
több mint 3 éve
Aszongya az M4-es kommentátor kétkapufás gólnál: kapushiba.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Man United players trying to get Ronaldo to score pic.twitter.com/Kse7uHjGQK
— ODDSbible (@ODDSbible) October 6, 2022
több mint 3 éve
Dande kevesli az adócsalást, sokkal tökösebbnek érzi ennél Lessit.Mindenki értette szerintem 😊Ok akkor lehet èn feltèteleztem túl sokat ès azt vèltem èrthető, hogy arra gondoltam, bejelenti ez lesz utolsó VBje (ami egyébként várható volt enélkül is 🤪) ès megnyerik. Ahogy Ray bácsi a PO elejèn bejelentette visszavonul ès megnyertèk (elèg nagy szerencsèvel de az mindegy 😏🥳🥳🥳) szóval èn csak ennyit akartam mondani😀Azt szeretné, hogy a vb-döntő második félidejének elején elmenjen az áram.Szerintem csak nem értette, hogy szeretnéd ha Messi megnőne az se baj ha emiatt fekete lesz!????? mire gondolsz költő? 😊Offolok de remélem Messi utolsó vbjèn tol egy Ray Lewist 🤪🥳
dande2Offolok de remélem Messi utolsó vbjèn tol egy Ray Lewist 🤪🥳Esetleg kinyír valakit?
dande2
VanillaSky
dande2
Toca
Kampman
dande2
Kampman
több mint 3 éve
Borzasztó szegény. Konkrétan nem lehetett vele gólt rúgatni. Fénykorában 3-4 találattal fejezte volna be.Nem akarta a Sportingot megalázni.Cristiano Ronaldo missed this 🤯#UEL #MUFC pic.twitter.com/eeYVyn60rF
— Match of the Day (@BBCMOTD) October 6, 2022
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
Nem akarta a Sportingot megalázni.Sporting Limassol?
Kampman
Mi a BL-ben vagyunk tesók 😀
több mint 3 éve
Nem akarta a Sportingot megalázni.Cristiano Ronaldo missed this 🤯#UEL #MUFC pic.twitter.com/eeYVyn60rF
Sixo
több mint 3 éve
Mindenki értette szerintem 😊Ok akkor lehet èn feltèteleztem túl sokat ès azt vèltem èrthető, hogy arra gondoltam, bejelenti ez lesz utolsó VBje (ami egyébként várható volt enélkül is 🤪) ès megnyerik. Ahogy Ray bácsi a PO elejèn bejelentette visszavonul ès megnyertèk (elèg nagy szerencsèvel de az mindegy 😏🥳🥳🥳) szóval èn csak ennyit akartam mondani😀Azt szeretné, hogy a vb-döntő második félidejének elején elmenjen az áram.Szerintem csak nem értette, hogy szeretnéd ha Messi megnőne az se baj ha emiatt fekete lesz!????? mire gondolsz költő? 😊Offolok de remélem Messi utolsó vbjèn tol egy Ray Lewist 🤪🥳
dande2Offolok de remélem Messi utolsó vbjèn tol egy Ray Lewist 🤪🥳Esetleg kinyír valakit?
dande2
VanillaSky
dande2
Toca
Kampman
dande2
több mint 3 éve
Cristiano Ronaldo missed this 🤯#UEL #MUFC pic.twitter.com/eeYVyn60rF
több mint 3 éve
Ok akkor lehet èn feltèteleztem túl sokat ès azt vèltem èrthető, hogy arra gondoltam, bejelenti ez lesz utolsó VBje (ami egyébként várható volt enélkül is 🤪) ès megnyerik. Ahogy Ray bácsi a PO elejèn bejelentette visszavonul ès megnyertèk (elèg nagy szerencsèvel de az mindegy 😏🥳🥳🥳) szóval èn csak ennyit akartam mondani😀Azt szeretné, hogy a vb-döntő második félidejének elején elmenjen az áram.Szerintem csak nem értette, hogy szeretnéd ha Messi megnőne az se baj ha emiatt fekete lesz!????? mire gondolsz költő? 😊Offolok de remélem Messi utolsó vbjèn tol egy Ray Lewist 🤪🥳
dande2
VanillaSky
dande2
Toca
Kampman
több mint 3 éve
Miért Ray Lewis ellopta? Ő akkor az amcsi lagzi Lajcsi!Azt szeretné, hogy a vb-döntő második félidejének elején elmenjen az áram.Szerintem csak nem értette, hogy szeretnéd ha Messi megnőne az se baj ha emiatt fekete lesz!????? mire gondolsz költő? 😊Offolok de remélem Messi utolsó vbjèn tol egy Ray Lewist 🤪🥳
dande2
VanillaSky
dande2
Toca
Kampman
több mint 3 éve
Azt szeretné, hogy a vb-döntő második félidejének elején elmenjen az áram.Szerintem csak nem értette, hogy szeretnéd ha Messi megnőne az se baj ha emiatt fekete lesz!????? mire gondolsz költő? 😊Offolok de remélem Messi utolsó vbjèn tol egy Ray Lewist 🤪🥳
dande2
VanillaSky
dande2
Toca
több mint 3 éve
Szerintem csak nem értette, hogy szeretnéd ha Messi megnőne az se baj ha emiatt fekete lesz!????? mire gondolsz költő? 😊Offolok de remélem Messi utolsó vbjèn tol egy Ray Lewist 🤪🥳
dande2
VanillaSky
dande2
több mint 3 éve
????? mire gondolsz költő? 😊Offolok de remélem Messi utolsó vbjèn tol egy Ray Lewist 🤪🥳
dande2
VanillaSky
több mint 3 éve
Az nem kifogás hogy egy takaréklángon égő Red Star ellen a 27. percben befújt kamu 11-essel elmegy a meccs?Ki keresett kifogást??? Kikaptak, ennyi, 4-1nél amúgy sincs kifogás.Ki lehet kapni belgrádban, még ha a 4 kapott gól igen sok is.Tudod mi a baj? Az állandó kifogás.
A hazai meccseken nem szabad kikapni és akkor a harmadik hely megvan.
Letudtunk 2 idegenbeli meccset 3 ponttal, ez nagyon rendben van - ezzel a meccsel ellentétben, amit a 11es sajnos el is döntött mert nagyon elbillentette a meccs alakulását a zvezda javára.
Nálam az esély a továbbjutásra nem csökkent mert az idegenbeli meccseket nézve eleve nem kalkuláltam 2-3 pontnál többre, az dönt majd otthon vereséget szenved-e a fradi.
davemayer
Oké, kabaréba illő tizenegyes volt, nem is értem, hogy a rákba lehet ilyet befújni.. ezentúl érdemes az ellenfél kezére fejelni izomból a labdát, nem kell kapura, minek?
De ami zavar, az az, hogy semmi tűz, semmi akarat nem volt. Ugyanaz a statikus, lassú, lomha foci, mint a Kecsó ellen. Ez az az eredmény, amit nem lehet, sőt, nem szabad magyarázni. Szarok voltunk, kész. Ráadásul 6-1 is lehetett volna..
Itthon a kettő közül valamelyiket ütjük és akkor jöhet a tavasz, nincs gáz.
jobbágy#JC6
davemayer