Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Montenegro teljesen jo.Otodikbol meg jöjjön maltaharmadikból érzek egy jó svéd vagy románt.csak a szerbeket ne.de
Kenny
deyell
Kenny
csebi
több mint 3 éve
Otodikbol meg jöjjön maltaharmadikból érzek egy jó svéd vagy románt.csak a szerbeket ne.de
Kenny
deyell
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
inkább mint Albániaharmadikból érzek egy jó svéd vagy románt.csak a szerbeket ne.de
Kenny
deyell
Kenny
built for this shit
több mint 3 éve
szurkolói szempontból izgis lesz 😊csak a szerbeket ne.de
Kenny
deyell
több mint 3 éve
harmadikból érzek egy jó svéd vagy románt.csak a szerbeket ne.de
Kenny
deyell
több mint 3 éve
Megusztuk izraelt, az instant zartkapu lett volna orokre
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Viccesek ezek a besorolási korlátozások. A politikai oké, de ez a hideg vagy távolsági korlát ez engem megmosolyogtat.Lehet másokat nem.
több mint 3 éve
Nem tudsz mit tenni Ha a bíró xt tesz meg …na ez szép volt a DortmundtólJa, 4 eurobol 416 jött volna ha nyer a köcsög bayern
deyell
davemayer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
na ez szép volt a DortmundtólSikerült a dfbnek újra belenyúlni gyönyörűen ebbe a bíróküldéssel …
deyell
Szerkesztette: csebi
több mint 3 éve
A Kispest ellenfelei örömtáncot járnak mikor meglátják meccs előtt, hogy Mitrovics kezdő. Botrány az ember
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 3 éve
Sokkal több jött volna ha Xre teszel 😛na ez szép volt a DortmundtólJa, 4 eurobol 416 jött volna ha nyer a köcsög bayern
deyell
davemayer
több mint 3 éve
Olaszok ellen meg bejött, azt sem tudta merre van arccal..Bolla Bendegúz’s goal vs Sion ☄️ pic.twitter.com/Npo1kKOh9c
— Hungarian Football Xtra (@HunFootballXtra) October 8, 2022
Tony Adams
több mint 3 éve
Bolla Bendegúz’s goal vs Sion ☄️ pic.twitter.com/Npo1kKOh9c
— Hungarian Football Xtra (@HunFootballXtra) October 8, 2022
több mint 3 éve
na ez szép volt a DortmundtólJa, 4 eurobol 416 jött volna ha nyer a köcsög bayern
deyell
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ár és a minőség nem jár kéz a kézben, ha valamit ezt már tudhatnád 😉Jah, annyira szar a keret, hogy a Serie A-ban igy is a 3. legdragabb rosteruk van, nem sokkal maradnak el attol a Milantol, ami most olyan 2-3-4 egyebkent kezdo, de epp serult jatekosa nelkul gyozte le ugy, hogy azt hittem, mintha a Juventus amugy a palyan sem lenne ott.Ez a Juventus olyan felelmetesen gyenge, hogy mar a szavakat sem talalom. Agnelli nem sokaig fogja tudni elhuzni Allegri kibaszasat, hiaba kell majd kipengetnie erte egy valag lovet.Nálam ez nagyon Solksjaer-effektus: annyira szar a keret, hogy bárki ülhetne a padon. Nálam ez nem Allegri hibája, vagy csak részben, ő azért már bizonyította hogy egy jó kerettel versenyképes tud lenni.
Stez
Ha végignézed a juve kezdőt, én ilyen gyengét sztem még nem lattam amióta követem a focit, még talán a masodosztályú keret is jobb volt 🤣
davemayer
Szoval annyira azert nem szar ez a keret, hogy a nyolcadik helyen kolbaszoljon. A listavezeto Napoli kerete peldaul kevesebbet er siman a Juveenal.
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Rosszul megitelt dolgok szamat nem tudom, nem lattam idei evrol szamokat, tavaly rohadtul sok volt.Mert nekik is fujnak folyamatosan. Leszarom, hogy csalnak-e vagy nem, minden szezonban van legalabb 8-10 wtf VAR-itelet, amivel a Juventus jar jol, ezzel szemben a Milannak csak tavaly volt tiz olyan itelete, ami nevetseges volt, visszavont golok, megadott kapott golok, amik elott legalabb ilyen faultok voltak, ha nem durvabbak.Azt nem vitatom h a jobbik csapat nyert, de a tokom tele van azzal h minden lepes menten azt olvasom h mindig a Juvenak fujnak. Mai meccsen mindket oldalon leszerepelt a VAR es ez nem egyedul a Milant vagy a Juventust erinti. El kellene engedni mar ezt a Juvenak csalnak dolgotPontosan olyan szanalmas valaszt adtam, mint amit te adtal. Mokas, hogy egy olyan meccs utan is keresed a csalast, ahol kozotok nem volt kilencven percig a jatekhoz, a kaputokat korbelottek, kaphattatok volna otot is igazabol, de te azert kapaszkodsz egyetlen dologba, mintha az barmin valtoztatott volna. Mindezt ugy, hogy a helyzeteken es a kapufakon kivul tokre lazan nem kapott meg a Milan egy buntetot sem.Tudtam h kitero szanalmas valaszt adsz, mire is szamitottam volna toled.Meselj Vlahovics teljesen tiszta kezezeserol, vagy a golpasszarol inkabb.Meselj meg elso Milan gol elotti esemenyekrol inkabb.Érdekes ugye, most volt a milan-juven egy vlahovic kezezés a 16oson belül ami ugye a szabályok szerint nem az (hátratette, teste mellett volt). Mégis, egyértelműen a labda keze általi elakadása volt a célja, a labda felé tett mozdulatból látszott - tehát a teste megnagyobbítására hasznalta a kezèt, hogy megakadályozza a beadást.Ez sima tizenegyes. De Milan-Juventus van, itt ha a jatekvezetonek kell valamit dontenie, csak es kizarolag a Juve javara johet a fujas.
Fura lehet, de ez nálam a szándékosság miatt inkább 11es mint a sok vétlen szar amire meg befújják. Nem mondom hogy jó szituációt szülne ha befújnák az ilyesmit, de érdekes eset.
davemayer
Stez
Beki
Stez
Beki
Stez
Beki
Kiemeled a golt megelozo szituaciot, ami a 45. percben volt, mikozben Vlahovics miatt meg a 30. percben akkora tizit nem kapott meg a Milan, mint a haz. Raadasul Leao akkorra mar ket kapufanal jart, bar ez mellekes.
Szoval nem ertem ezt a gol elotti kiemelest, amikor lehet, hogy fault volt es a jatekvezeto egy faszfej, de mivel elotte meg a Milan ellen hibazott legalabb egy akkorat, igy ezzel volt kiegyenlitve a dolog, hacsak nem hagyjuk ki mondjuk atizit. De valoszinuleg nem, ergo pontosan ugyanugy 1-0 lett volna.
Ezert sincs ertelme kiemelned azt a szituaciot. Ha ezzel ment volna el a meccs, megertenem az idegesseget es szo nelkul ra is vagnam, hogy igen, jogosan emeled ki a pillanatot, de igy, hogy a Juventus olyan bun gyenge volt, hogy nezni is fajt, szemmel lathatoan kaosz van es a jatekosok fele konkretan edzot buktat (mert ebben teljesen biztos vagyok, hogy Allegrit akarjak kirugatni).
Akkora kaosz van nalatok vezetoi fronton, hogy ott kellene kitakaritani az egeszet, mert ott van a lenyeg, es nem pedig a birokon. A Bartomeu-fele Barcelona utolso evei ota nem lattam ilyen szart top klubnal, mint ami a Juventusnal van az elmult ket evben, hala a maffiozo Agnellinek.
Stez
Reakciom a csalasnak szolt, az kapcsolta le a lampat. H mi jelentene a kiutat, valszeg osszetettebb, tema zarva reszemrol.
több mint 3 éve
Mert nekik is fujnak folyamatosan. Leszarom, hogy csalnak-e vagy nem, minden szezonban van legalabb 8-10 wtf VAR-itelet, amivel a Juventus jar jol, ezzel szemben a Milannak csak tavaly volt tiz olyan itelete, ami nevetseges volt, visszavont golok, megadott kapott golok, amik elott legalabb ilyen faultok voltak, ha nem durvabbak.Azt nem vitatom h a jobbik csapat nyert, de a tokom tele van azzal h minden lepes menten azt olvasom h mindig a Juvenak fujnak. Mai meccsen mindket oldalon leszerepelt a VAR es ez nem egyedul a Milant vagy a Juventust erinti. El kellene engedni mar ezt a Juvenak csalnak dolgotPontosan olyan szanalmas valaszt adtam, mint amit te adtal. Mokas, hogy egy olyan meccs utan is keresed a csalast, ahol kozotok nem volt kilencven percig a jatekhoz, a kaputokat korbelottek, kaphattatok volna otot is igazabol, de te azert kapaszkodsz egyetlen dologba, mintha az barmin valtoztatott volna. Mindezt ugy, hogy a helyzeteken es a kapufakon kivul tokre lazan nem kapott meg a Milan egy buntetot sem.Tudtam h kitero szanalmas valaszt adsz, mire is szamitottam volna toled.Meselj Vlahovics teljesen tiszta kezezeserol, vagy a golpasszarol inkabb.Meselj meg elso Milan gol elotti esemenyekrol inkabb.Érdekes ugye, most volt a milan-juven egy vlahovic kezezés a 16oson belül ami ugye a szabályok szerint nem az (hátratette, teste mellett volt). Mégis, egyértelműen a labda keze általi elakadása volt a célja, a labda felé tett mozdulatból látszott - tehát a teste megnagyobbítására hasznalta a kezèt, hogy megakadályozza a beadást.Ez sima tizenegyes. De Milan-Juventus van, itt ha a jatekvezetonek kell valamit dontenie, csak es kizarolag a Juve javara johet a fujas.
Fura lehet, de ez nálam a szándékosság miatt inkább 11es mint a sok vétlen szar amire meg befújják. Nem mondom hogy jó szituációt szülne ha befújnák az ilyesmit, de érdekes eset.
davemayer
Stez
Beki
Stez
Beki
Stez
Beki
Kiemeled a golt megelozo szituaciot, ami a 45. percben volt, mikozben Vlahovics miatt meg a 30. percben akkora tizit nem kapott meg a Milan, mint a haz. Raadasul Leao akkorra mar ket kapufanal jart, bar ez mellekes.
Szoval nem ertem ezt a gol elotti kiemelest, amikor lehet, hogy fault volt es a jatekvezeto egy faszfej, de mivel elotte meg a Milan ellen hibazott legalabb egy akkorat, igy ezzel volt kiegyenlitve a dolog, hacsak nem hagyjuk ki mondjuk atizit. De valoszinuleg nem, ergo pontosan ugyanugy 1-0 lett volna.
Ezert sincs ertelme kiemelned azt a szituaciot. Ha ezzel ment volna el a meccs, megertenem az idegesseget es szo nelkul ra is vagnam, hogy igen, jogosan emeled ki a pillanatot, de igy, hogy a Juventus olyan bun gyenge volt, hogy nezni is fajt, szemmel lathatoan kaosz van es a jatekosok fele konkretan edzot buktat (mert ebben teljesen biztos vagyok, hogy Allegrit akarjak kirugatni).
Akkora kaosz van nalatok vezetoi fronton, hogy ott kellene kitakaritani az egeszet, mert ott van a lenyeg, es nem pedig a birokon. A Bartomeu-fele Barcelona utolso evei ota nem lattam ilyen szart top klubnal, mint ami a Juventusnal van az elmult ket evben, hala a maffiozo Agnellinek.
több mint 3 éve
Barcának Juvènak Fradinak Spursnek mind ès mindig csalnak a bírók, ès ezt minden meccsnapon le kell írni, ez itt alap nem tudtad 😉 🤪🥴 de hát frusztrációnak vhol ki kell jönnie 😁😁😁 (no offense 😜)Azt nem vitatom h a jobbik csapat nyert, de a tokom tele van azzal h minden lepes menten azt olvasom h mindig a Juvenak fujnak. Mai meccsen mindket oldalon leszerepelt a VAR es ez nem egyedul a Milant vagy a Juventust erinti. El kellene engedni mar ezt a Juvenak csalnak dolgotPontosan olyan szanalmas valaszt adtam, mint amit te adtal. Mokas, hogy egy olyan meccs utan is keresed a csalast, ahol kozotok nem volt kilencven percig a jatekhoz, a kaputokat korbelottek, kaphattatok volna otot is igazabol, de te azert kapaszkodsz egyetlen dologba, mintha az barmin valtoztatott volna. Mindezt ugy, hogy a helyzeteken es a kapufakon kivul tokre lazan nem kapott meg a Milan egy buntetot sem.Tudtam h kitero szanalmas valaszt adsz, mire is szamitottam volna toled.Meselj Vlahovics teljesen tiszta kezezeserol, vagy a golpasszarol inkabb.Meselj meg elso Milan gol elotti esemenyekrol inkabb.Érdekes ugye, most volt a milan-juven egy vlahovic kezezés a 16oson belül ami ugye a szabályok szerint nem az (hátratette, teste mellett volt). Mégis, egyértelműen a labda keze általi elakadása volt a célja, a labda felé tett mozdulatból látszott - tehát a teste megnagyobbítására hasznalta a kezèt, hogy megakadályozza a beadást.Ez sima tizenegyes. De Milan-Juventus van, itt ha a jatekvezetonek kell valamit dontenie, csak es kizarolag a Juve javara johet a fujas.
davemayer
Stez
Beki
Stez
Beki
Stez
Beki
Egyébként grat a Milannak mèg 6 èv behoznivalójuk van 😉
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Azt nem vitatom h a jobbik csapat nyert, de a tokom tele van azzal h minden lepes menten azt olvasom h mindig a Juvenak fujnak. Mai meccsen mindket oldalon leszerepelt a VAR es ez nem egyedul a Milant vagy a Juventust erinti. El kellene engedni mar ezt a Juvenak csalnak dolgotPontosan olyan szanalmas valaszt adtam, mint amit te adtal. Mokas, hogy egy olyan meccs utan is keresed a csalast, ahol kozotok nem volt kilencven percig a jatekhoz, a kaputokat korbelottek, kaphattatok volna otot is igazabol, de te azert kapaszkodsz egyetlen dologba, mintha az barmin valtoztatott volna. Mindezt ugy, hogy a helyzeteken es a kapufakon kivul tokre lazan nem kapott meg a Milan egy buntetot sem.Tudtam h kitero szanalmas valaszt adsz, mire is szamitottam volna toled.Meselj Vlahovics teljesen tiszta kezezeserol, vagy a golpasszarol inkabb.Meselj meg elso Milan gol elotti esemenyekrol inkabb.Érdekes ugye, most volt a milan-juven egy vlahovic kezezés a 16oson belül ami ugye a szabályok szerint nem az (hátratette, teste mellett volt). Mégis, egyértelműen a labda keze általi elakadása volt a célja, a labda felé tett mozdulatból látszott - tehát a teste megnagyobbítására hasznalta a kezèt, hogy megakadályozza a beadást.Ez sima tizenegyes. De Milan-Juventus van, itt ha a jatekvezetonek kell valamit dontenie, csak es kizarolag a Juve javara johet a fujas.
davemayer
Stez
Beki
Stez
Beki
Stez
több mint 3 éve
Pontosan olyan szanalmas valaszt adtam, mint amit te adtal. Mokas, hogy egy olyan meccs utan is keresed a csalast, ahol kozotok nem volt kilencven percig a jatekhoz, a kaputokat korbelottek, kaphattatok volna otot is igazabol, de te azert kapaszkodsz egyetlen dologba, mintha az barmin valtoztatott volna. Mindezt ugy, hogy a helyzeteken es a kapufakon kivul tokre lazan nem kapott meg a Milan egy buntetot sem.Tudtam h kitero szanalmas valaszt adsz, mire is szamitottam volna toled.Meselj Vlahovics teljesen tiszta kezezeserol, vagy a golpasszarol inkabb.Meselj meg elso Milan gol elotti esemenyekrol inkabb.Érdekes ugye, most volt a milan-juven egy vlahovic kezezés a 16oson belül ami ugye a szabályok szerint nem az (hátratette, teste mellett volt). Mégis, egyértelműen a labda keze általi elakadása volt a célja, a labda felé tett mozdulatból látszott - tehát a teste megnagyobbítására hasznalta a kezèt, hogy megakadályozza a beadást.Ez sima tizenegyes. De Milan-Juventus van, itt ha a jatekvezetonek kell valamit dontenie, csak es kizarolag a Juve javara johet a fujas.
davemayer
Stez
Beki
Stez
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Nem a keret szar amugy. Sarri sztem szarabb kerettel bajnoksagot nyert, de kirugtak. Allegrivel 1.5 eve nezhetetlen es taktikailag nulla jatek van. Eronleti stab es Allegri a 2 fo gond, utana a keretben is vannak lyukak persze.Ez a Juventus olyan felelmetesen gyenge, hogy mar a szavakat sem talalom. Agnelli nem sokaig fogja tudni elhuzni Allegri kibaszasat, hiaba kell majd kipengetnie erte egy valag lovet.Nálam ez nagyon Solksjaer-effektus: annyira szar a keret, hogy bárki ülhetne a padon. Nálam ez nem Allegri hibája, vagy csak részben, ő azért már bizonyította hogy egy jó kerettel versenyképes tud lenni.
Stez
Ha végignézed a juve kezdőt, én ilyen gyengét sztem még nem lattam amióta követem a focit, még talán a masodosztályú keret is jobb volt 🤣
davemayer