Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Nem is a uniteddel hasonlítom össze őketŐk legalább ott vannak minden döntőben, és nem kaptak egy négyes a Brightontól.Nem lattam jonni, hogy a Liverpool szurja el a bajnoki hajrat.Ideális esetben akár a 3 fontos kupáért vívott harcban is mind másodikok lehetnek.
Stez
Azért az kemény lenne ha a "4 kupát még senki sem nyert"- ből eljutnának a "legalább a mikiegér kupa meglett" 🤣
Kicsit a topmöller-féle Bayer érzés lehetne, ott is 3 ezüst volt.
davemayer
Mikey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Sosem fogom megérteni, hogy ilyen kerettel, ilyen nevekkel, hogy a túróba lehet ezt az 5-4-1-et játszani. Sosem bírtam Contét.. amúgy meg tuti átkozott ez a csapat.Lenyilatkozta a csávó, hogy ha a nyáron megkapja amit kér, akkor ő lesz az új Klopp. Jó edző, ez tény, tud fontos meccseket nyerni. Na, de, hogy az új Klopp b+ 😀. Cipőjét nem köthetné be a németnek. Sose fog ez a csávó olyan támadó szellemű, pörgős, kreatív, pressingelős focit játszatni. Ahogy én látom egyelőre, nála ott indul minden, hogy 5 védő + 2 VKP, seggeljünk a kapunk előtt, majd a támadóhármas néhány kontrából oldja meg, aztán ha megvan a vezetés, behozza a hatodik védőt (mint lásd tegnap Davinson Sanchez). Nem véletlen, hogy a nagy csapatok ellen jó eredményeket tud elérni a csapat, de az alsóházi csapatok ellen, akik nem nyílnak ki, meg rendre szenvednek, X-elnek, kikapnak. Nulla kreativitás, támadásszervezés van legtöbbször a csapatban, főleg a védekező, kisebb csapatok ellen. És nem hinném, hogy szarabb a játékosállomány, mint a Brightonban/Brentfordban/Middlesbroughban/Sotonban stb... akiktől kikaptak. De ha egy papíron gyengébb csapatot legyőznek, általában ott is az van, hogy az első gólt a spurs szerzi kontrából, onnan meg muszáj kinyílnia az ellenfélnek, aztán megszórjuk őket.
#JC6
Nekem ez a Paratici nevű ürge is elég fura, aki sportigazgatónak jött, és azt mondták, hogy mekkora koponya igazolások, szervezetfejlesztés terén. De úgy látom, a Serie A középszar noname játékosain kívül mást nagyon észre se vesz. A játékosok, akiket szóba hoznak, mint nyári igazolások, 80-90%-ban az olasz bajnokságban tengődő B-kategóriás játékosok, mint Bentancur meg Kulusevski. Hát ha ezekkel fog Conte Klopp-féle focit játszatni, lefosom a nyakszirtcsontom.
Ettől függetlenül meg tudom érteni, akik most Contet támogatják, mert egy esetleges trófea elnyerésére (legnagyobb esély jövőre tán az FA vagy az EL), tényleg mintha reményt nyújtana, a spursnek meg az hiányzik leginkább.
több mint 3 éve
Pont ezt akartam írni. Abba meg ne is menjünk bele, hogy mekkora karnevál lenne Manchester vörösebbik felén, ha végre nyernének egy ilyen lenézett mikiegér kupát...Ők legalább ott vannak minden döntőben, és nem kaptak egy négyes a Brightontól.Nem lattam jonni, hogy a Liverpool szurja el a bajnoki hajrat.Ideális esetben akár a 3 fontos kupáért vívott harcban is mind másodikok lehetnek.
Stez
Azért az kemény lenne ha a "4 kupát még senki sem nyert"- ből eljutnának a "legalább a mikiegér kupa meglett" 🤣
davemayer
Mikey

több mint 3 éve
Ki ez a Schäfer András? Persze a kérdés költői.Nem is emlékszem mikor láttam magyar játékostól nívós bajnokságban ehhez hasonló gólt. Ez valami csodálatos, nagy jövő előtt áll ez a srác! (Tized annyi sajtóval, dehát kit érdekel, nem ez a lényeg..)
több mint 3 éve
Ők legalább ott vannak minden döntőben, és nem kaptak egy négyes a Brightontól.Nem lattam jonni, hogy a Liverpool szurja el a bajnoki hajrat.Ideális esetben akár a 3 fontos kupáért vívott harcban is mind másodikok lehetnek.
Stez
davemayer
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Hát nem jött jól a döntetlen, de végén talán igazságosnak is mondható.Mi még mindig nem vagyunk elég pragmatikusak, a TOT gólja előtt simán faultolhattunk volna, de nem tettük.
A mi gólunk persze szerencsés volt, de attól még igazságtalannak éreztem volna, ha kikapunk, azért a TOT nem az a szintű csapat, akinek harminc méteren belül kell védekezni nyolcvan percen keresztül.
Amit gondoltak, azt tökéletesen megvalósították, de mivel egy pontért érkeztek, ezért nem is kapnak többet.
több mint 3 éve
2 évig nem nyerni bajnokságot meg/vagy BL-t az kudarcnak számítana?Attól függ kinek.
ozibozi
Egy Chelsea-nél (vagy PSG-nél) abszolút, bár lehet, hogy most ott is átértékelnek dogokat. A Liverpoolnál talán nem lesznek ennyire hiperaktívak.
több mint 3 éve
Hasonló izgalmak voltak ma a league 2 utolsó fordulójában.Percekre a visszajutástól a Schalke, 0-2-ról fordítottak otthon a szintén promócióra pályázó St Pauli ellen, győzelemmel biztos az első helyszoros a bundas 2 befuto 😀
Schafer amúgy gyönyörű gólt szerzett az Unionban, sajnos épp a Freiburg látta kárát
r.baggio
YoungZeeZee
Forduló előtt a Northampton állt a biztos feljutást jelentő 3.helyen 77 ponttal jobb gólaránnyal (57:37 vs 64:49) megelőzve a 4. Bristol Roverst.
14 perc után már 2-0ra, 22 perc után pedig már 3-0ra vezetett idegenben a Northampton a biztos (utolsó előtti) bentmaradó Barrow ellen, míg a Bristol ekkor 2-0ra vezett a biztos kieső Scunthorpe ellen. Ekkor 6tal volt jobb ugye a Northampton gólaránya.
A második félidőben azonban beindult a bristoli henger, az 53. és 64.percben szerzett gólok után már 4-0ra vezettek, majd a 76. és a 85.perc közt újabb 3 gólt rámoltak be, így végül 7-0 lett a vége.
A Northamptonnak már nem ment ilyen jól a folytatásban, kaptak egy gólt az első félidő utolsó percében, és a Barrow át is vette a meccs irányítását, maradt a 3-1, így végül a Bristol Rovers 5gólt tudott hozni az utolsó fordulóban, ami pont elég volt hogy beérjék gólarányban (+22) a Northamptont, és a több rúgott góljuknak (71 vs 60) köszönhetően ők jutottak fel biztosan a League Oneba, míg a Northampton playoffra kényszerül.
Kíváncsi vagyok a 22.percben mekkora odds lehetett erre 😀
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Nem lattam jonni, hogy a Liverpool szurja el a bajnoki hajrat.Ideális esetben akár a 3 fontos kupáért vívott harcban is mind másodikok lehetnek.
Stez
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Sosem fogom megérteni, hogy ilyen kerettel, ilyen nevekkel, hogy a túróba lehet ezt az 5-4-1-et játszani. Sosem bírtam Contét.. amúgy meg tuti átkozott ez a csapat.
több mint 3 éve
2 évig nem nyerni bajnokságot meg/vagy BL-t az kudarcnak számítana?
több mint 3 éve
Nem lattam jonni, hogy a Liverpool szurja el a bajnoki hajrat.
több mint 3 éve
Azon múlik mi lesz holnap. De jobb lett volna a vereség mint az X, 1 pont is számíthat a végén, mert a Newcastle Everton páros necces lehet nekünk. Le kell hozni X-re a derbit viszont.arsenalnak miért ne lenne jó?Senkinek sem jó, ezért lesz azPool bmeg egyszer kéne nyerniük... nem tesznek sokat azért hogy ne utáljam őket 😀döntetlen is jó nektek, nem?
Heisman
Negritis
davemayer
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 534
Percekre a visszajutástól a Schalke, 0-2-ról fordítottak otthon a szintén promócióra pályázó St Pauli ellen, győzelemmel biztos az első helyszoros a bundas 2 befuto 😀
Schafer amúgy gyönyörű gólt szerzett az Unionban, sajnos épp a Freiburg látta kárát
r.baggio
több mint 3 éve
Ja hát én a 2 csapatra gondoltam aki játszikarsenalnak miért ne lenne jó?Senkinek sem jó, ezért lesz azPool bmeg egyszer kéne nyerniük... nem tesznek sokat azért hogy ne utáljam őket 😀döntetlen is jó nektek, nem?
Heisman
Negritis
davemayer
Negritis
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Nem vagyok benne biztos, hogy mennyire célzott alamizsna, de egy kicsit tényleg az.ALAMIZSNAvazze nemár, hogy az mtk-t bent tartják!Nem feltétlenül tartják bent.
NB2
Lehet, hogy csak arra megy ki a játék, hogy legyen tétje az utolsó fordulónak.
Kampman
eaglesmcnabb
Az MTK is elkerülhette volna ezt a fajta megaláztatást.
több mint 3 éve
"progressive insurance stoppage time" ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
keita b+ azt vállalni kellett volna
több mint 3 éve
arsenalnak miért ne lenne jó?Senkinek sem jó, ezért lesz azPool bmeg egyszer kéne nyerniük... nem tesznek sokat azért hogy ne utáljam őket 😀döntetlen is jó nektek, nem?
Heisman
Negritis
davemayer
több mint 3 éve
Senkinek sem jó, ezért lesz azPool bmeg egyszer kéne nyerniük... nem tesznek sokat azért hogy ne utáljam őket 😀döntetlen is jó nektek, nem?
Heisman
Negritis
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Pool bmeg egyszer kéne nyerniük... nem tesznek sokat azért hogy ne utáljam őket 😀döntetlen is jó nektek, nem?
Heisman
több mint 3 éve
ALAMIZSNAvazze nemár, hogy az mtk-t bent tartják!Nem feltétlenül tartják bent.
NB2
Lehet, hogy csak arra megy ki a játék, hogy legyen tétje az utolsó fordulónak.
Kampman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
fabinho biztosra ment ...
több mint 3 éve
Pool bmeg egyszer kéne nyerniük... nem tesznek sokat azért hogy ne utáljam őket 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz