Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
Nem lattam jonni, hogy a Liverpool szurja el a bajnoki hajrat.
Stez
Ideális esetben akár a 3 fontos kupáért vívott harcban is mind másodikok lehetnek.
Azért az kemény lenne ha a "4 kupát még senki sem nyert"- ből eljutnának a "legalább a mikiegér kupa meglett" 🤣

Kicsit a topmöller-féle Bayer érzés lehetne, ott is 3 ezüst volt.
davemayer
Ők legalább ott vannak minden döntőben, és nem kaptak egy négyes a Brightontól.
Mikey
Nem is a uniteddel hasonlítom össze őket

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Duff Seattle Seahawks 3 460
Sosem fogom megérteni, hogy ilyen kerettel, ilyen nevekkel, hogy a túróba lehet ezt az 5-4-1-et játszani. Sosem bírtam Contét.. amúgy meg tuti átkozott ez a csapat.
#JC6
Lenyilatkozta a csávó, hogy ha a nyáron megkapja amit kér, akkor ő lesz az új Klopp. Jó edző, ez tény, tud fontos meccseket nyerni. Na, de, hogy az új Klopp b+ 😀. Cipőjét nem köthetné be a németnek. Sose fog ez a csávó olyan támadó szellemű, pörgős, kreatív, pressingelős focit játszatni. Ahogy én látom egyelőre, nála ott indul minden, hogy 5 védő + 2 VKP, seggeljünk a kapunk előtt, majd a támadóhármas néhány kontrából oldja meg, aztán ha megvan a vezetés, behozza a hatodik védőt (mint lásd tegnap Davinson Sanchez). Nem véletlen, hogy a nagy csapatok ellen jó eredményeket tud elérni a csapat, de az alsóházi csapatok ellen, akik nem nyílnak ki, meg rendre szenvednek, X-elnek, kikapnak. Nulla kreativitás, támadásszervezés van legtöbbször a csapatban, főleg a védekező, kisebb csapatok ellen. És nem hinném, hogy szarabb a játékosállomány, mint a Brightonban/Brentfordban/Middlesbroughban/Sotonban stb... akiktől kikaptak. De ha egy papíron gyengébb csapatot legyőznek, általában ott is az van, hogy az első gólt a spurs szerzi kontrából, onnan meg muszáj kinyílnia az ellenfélnek, aztán megszórjuk őket.

Nekem ez a Paratici nevű ürge is elég fura, aki sportigazgatónak jött, és azt mondták, hogy mekkora koponya igazolások, szervezetfejlesztés terén. De úgy látom, a Serie A középszar noname játékosain kívül mást nagyon észre se vesz. A játékosok, akiket szóba hoznak, mint nyári igazolások, 80-90%-ban az olasz bajnokságban tengődő B-kategóriás játékosok, mint Bentancur meg Kulusevski. Hát ha ezekkel fog Conte Klopp-féle focit játszatni, lefosom a nyakszirtcsontom.

Ettől függetlenül meg tudom érteni, akik most Contet támogatják, mert egy esetleges trófea elnyerésére (legnagyobb esély jövőre tán az FA vagy az EL), tényleg mintha reményt nyújtana, a spursnek meg az hiányzik leginkább.
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 534
A malaga ott tart h lehet ebbol nb3 is
Bo 10 evvel a bl utan...
több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 127 — Illegális gyakorló
Stez
Ideális esetben akár a 3 fontos kupáért vívott harcban is mind másodikok lehetnek.
Azért az kemény lenne ha a "4 kupát még senki sem nyert"- ből eljutnának a "legalább a mikiegér kupa meglett" 🤣

davemayer
Mikey
Pont ezt akartam írni. Abba meg ne is menjünk bele, hogy mekkora karnevál lenne Manchester vörösebbik felén, ha végre nyernének egy ilyen lenézett mikiegér kupát...

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 037
Ki ez a Schäfer András? Persze a kérdés költői.
Nem is emlékszem mikor láttam magyar játékostól nívós bajnokságban ehhez hasonló gólt. Ez valami csodálatos, nagy jövő előtt áll ez a srác! (Tized annyi sajtóval, dehát kit érdekel, nem ez a lényeg..)
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 349
Stez

davemayer

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 444 — Cowboys fan
Hát nem jött jól a döntetlen, de végén talán igazságosnak is mondható.
Mi még mindig nem vagyunk elég pragmatikusak, a TOT gólja előtt simán faultolhattunk volna, de nem tettük.

A mi gólunk persze szerencsés volt, de attól még igazságtalannak éreztem volna, ha kikapunk, azért a TOT nem az a szintű csapat, akinek harminc méteren belül kell védekezni nyolcvan percen keresztül.

Amit gondoltak, azt tökéletesen megvalósították, de mivel egy pontért érkeztek, ezért nem is kapnak többet.
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 777
2 évig nem nyerni bajnokságot meg/vagy BL-t az kudarcnak számítana?
ozibozi
Attól függ kinek.
Egy Chelsea-nél (vagy PSG-nél) abszolút, bár lehet, hogy most ott is átértékelnek dogokat. A Liverpoolnál talán nem lesznek ennyire hiperaktívak.

több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Percekre a visszajutástól a Schalke, 0-2-ról fordítottak otthon a szintén promócióra pályázó St Pauli ellen, győzelemmel biztos az első hely

Schafer amúgy gyönyörű gólt szerzett az Unionban, sajnos épp a Freiburg látta kárát
r.baggio
szoros a bundas 2 befuto 😀
YoungZeeZee
Hasonló izgalmak voltak ma a league 2 utolsó fordulójában.
Forduló előtt a Northampton állt a biztos feljutást jelentő 3.helyen 77 ponttal jobb gólaránnyal (57:37 vs 64:49) megelőzve a 4. Bristol Roverst.

14 perc után már 2-0ra, 22 perc után pedig már 3-0ra vezetett idegenben a Northampton a biztos (utolsó előtti) bentmaradó Barrow ellen, míg a Bristol ekkor 2-0ra vezett a biztos kieső Scunthorpe ellen. Ekkor 6tal volt jobb ugye a Northampton gólaránya.

A második félidőben azonban beindult a bristoli henger, az 53. és 64.percben szerzett gólok után már 4-0ra vezettek, majd a 76. és a 85.perc közt újabb 3 gólt rámoltak be, így végül 7-0 lett a vége.

A Northamptonnak már nem ment ilyen jól a folytatásban, kaptak egy gólt az első félidő utolsó percében, és a Barrow át is vette a meccs irányítását, maradt a 3-1, így végül a Bristol Rovers 5gólt tudott hozni az utolsó fordulóban, ami pont elég volt hogy beérjék gólarányban (+22) a Northamptont, és a több rúgott góljuknak (71 vs 60) köszönhetően ők jutottak fel biztosan a League Oneba, míg a Northampton playoffra kényszerül.

Kíváncsi vagyok a 22.percben mekkora odds lehetett erre 😀

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Stez

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 037
Sosem fogom megérteni, hogy ilyen kerettel, ilyen nevekkel, hogy a túróba lehet ezt az 5-4-1-et játszani. Sosem bírtam Contét.. amúgy meg tuti átkozott ez a csapat.
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 163
2 évig nem nyerni bajnokságot meg/vagy BL-t az kudarcnak számítana?
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 901 — Whoops, looks like something went wrong.

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 728 — "Montoya por favor!"
Pool bmeg egyszer kéne nyerniük... nem tesznek sokat azért hogy ne utáljam őket 😀
Heisman
döntetlen is jó nektek, nem?
Negritis
Senkinek sem jó, ezért lesz az
davemayer
arsenalnak miért ne lenne jó?
Negritis
Azon múlik mi lesz holnap. De jobb lett volna a vereség mint az X, 1 pont is számíthat a végén, mert a Newcastle Everton páros necces lehet nekünk. Le kell hozni X-re a derbit viszont.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 534
Percekre a visszajutástól a Schalke, 0-2-ról fordítottak otthon a szintén promócióra pályázó St Pauli ellen, győzelemmel biztos az első hely

Schafer amúgy gyönyörű gólt szerzett az Unionban, sajnos épp a Freiburg látta kárát
r.baggio
szoros a bundas 2 befuto 😀
több mint 3 éve
Pool bmeg egyszer kéne nyerniük... nem tesznek sokat azért hogy ne utáljam őket 😀
Heisman
Negritis
davemayer
Negritis
Ja hát én a 2 csapatra gondoltam aki játszik

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 777
vazze nemár, hogy az mtk-t bent tartják!
NB2
Nem feltétlenül tartják bent.
Lehet, hogy csak arra megy ki a játék, hogy legyen tétje az utolsó fordulónak.
Kampman
ALAMIZSNA
eaglesmcnabb
Nem vagyok benne biztos, hogy mennyire célzott alamizsna, de egy kicsit tényleg az.
Az MTK is elkerülhette volna ezt a fajta megaláztatást.

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 066 — The Mathematician
"progressive insurance stoppage time" ...

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
keita b+ azt vállalni kellett volna

több mint 3 éve
Heisman
Negritis
davemayer

több mint 3 éve
Heisman
Negritis

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Heisman

több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 199 — je suis poloska
vazze nemár, hogy az mtk-t bent tartják!
NB2
Nem feltétlenül tartják bent.
Lehet, hogy csak arra megy ki a játék, hogy legyen tétje az utolsó fordulónak.
Kampman
ALAMIZSNA

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
fabinho biztosra ment ...

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 728 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz