Soccer
42 feliratkozó
több mint 3 éve
A Nemzeti Sport kérdezett párat a kölni sajtótájékoztatón, a holnapi meccsel kapcsolatban:Én azon röhögök mindig, hogy még mindig NSOt olvasolo. 😀
1. kérdés, az edzőhöz: - Imeri-e Michael Borist?
2. kérdés, a kölni játékoshoz, akiről pirosat kapott Szobi: - Ön szerint valóban piros lap volt?
Én esküszöm, kínomban itt röhögök a gép előtt... Nemzeti Sport...
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
A Nemzeti Sport kérdezett párat a kölni sajtótájékoztatón, a holnapi meccsel kapcsolatban:1. kérdés, az edzőhöz: - Imeri-e Michael Borist?
2. kérdés, a kölni játékoshoz, akiről pirosat kapott Szobi: - Ön szerint valóban piros lap volt?
Én esküszöm, kínomban itt röhögök a gép előtt... Nemzeti Sport...
több mint 3 éve
Kb 6 mondatos cikk. Hihetetlen hogy senki sem ellenőrzi:OFF:
“Érdekesség, hogy a Rovers az észak-macedóniai túrájának visszaútja során le tudott szállni a fővárosban, mivel a hatalmas köd miatt nem engedték leszállni a gépet a shannoni repülőtéren.”
Szerintem ez a legalja.
NSO..
jobbágy#JC6
PMt nem nézel?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Köözben Dele Alli Besiktas. Szép lejtmenetben van a srác. Rágugliztam, még csak 26 éves, atyám!www.redditmedia.com/r/PremierLeague/comments/wqh88j/jose_mourinho_urging_dele_alli_to_change_his_ways/
Tony Adams
Szerkesztette: r.baggio
built for this shit
több mint 3 éve
Kb 6 mondatos cikk. Hihetetlen hogy senki sem ellenőrzi:“Érdekesség, hogy a Rovers az észak-macedóniai túrájának visszaútja során le tudott szállni a fővárosban, mivel a hatalmas köd miatt nem engedték leszállni a gépet a shannoni repülőtéren.”
Szerintem ez a legalja.
NSO..
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 3 éve
🎥 | “Pioli is on fire” ringing around at Dimitri Vegas and Like Mike’s show at Red Valley Festival in Sardinia 🤩 pic.twitter.com/T6Mk9fetYF
— CHAMPIONS OF ITALY 🏆 (@MilanEye) August 16, 2022

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
“ Barcelona woman’s team can beat Manchester United men’s team
even if they are
all pregnant.”
Zlatan Ibrahimovicc’
több mint 3 éve
Kaszinós 😃- Olvastam a Nemzeti Sportban, hogy nem kívánt nyilatkozni a Dorog elleni mérkőzést követően a lapnak. Miért?
- Kifejthetném bővebben is, de az senkinek sem lenne jó. A problémát nekem a főszerkesztő személye jelenti. A lappal nincs semmi bajom, az újságírók között számos barátom van, az előző főszerkesztővel kiváló, mondhatni meghitt viszonyt ápoltam.
több mint 3 éve
rangado.24.hu/magyar_foci/2022/08/16/magyar-utanpotlas-valogatott-nemeth-antal-honositas-michael-okeke-fenyo-noah-harangi-aiden/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
A Forest nagyon keményen igazol, pár napon belül jött Kouyate, Dennis, Freuler és most Aouar!Aouar-ra kiváncsi vagyok, mit hoz ki magából, ha kezdő lehet, ráadásul a PL-ben.
Tony Adams
több mint 3 éve
A Forest nagyon keményen igazol, pár napon belül jött Kouyate, Dennis, Freuler és most Aouar!
több mint 3 éve
LOLm.nemzetisport.hu/foci-vb-2022/vb-2022-nem-jatsszak-le-a-brazil-argentin-selejtezot-2908715

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Köözben Dele Alli Besiktas. Szép lejtmenetben van a srác. Rágugliztam, még csak 26 éves, atyám!Asszem ideje lecserélnem a profilképem 😀
Tony Adams
több mint 3 éve
mi nem tudunk ilyen magas polcról vásárolniSzólhattatok volna, hogy dán védő kell. Van nálunk egy Tesco gazdaságos, óccsó.rangado.24.hu/magyar_foci/2022/08/15/kasper-larsen-fehervar-igazolas-vedo/nagy igazolás, meg vagyunk mentve.
empty taxi
XDDDDDDDDDDDDDDD
Nemzetes és Méltóságos petey
Bálesz
több mint 3 éve
mindenki elfelejtette hogy ma is BL volt?Psv hozta a szelómat 😁
YoungZeeZee
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
mindenki elfelejtette hogy ma is BL volt?no kinizsi, no party
YoungZeeZee

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 929
mindenki elfelejtette hogy ma is BL volt?
több mint 3 éve
warr, az NB3-ba is igazoltok? Hol fér el ennyi játékos? 😃Nem nem, Szivacski helyére 😄
jobbágy#JC6

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Szólhattatok volna, hogy dán védő kell. Van nálunk egy Tesco gazdaságos, óccsó.rangado.24.hu/magyar_foci/2022/08/15/kasper-larsen-fehervar-igazolas-vedo/nagy igazolás, meg vagyunk mentve.
empty taxi
XDDDDDDDDDDDDDDD

több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 929
jc6 likes this commentrangado.24.hu/magyar_foci/2022/08/15/kasper-larsen-fehervar-igazolas-vedo/nagy igazolás, meg vagyunk mentve.
empty taxi
XDDDDDDDDDDDDDDD
több mint 3 éve
Basszus tényleg Alli, jól elsüllyedt, már el is felejtettem a nevét, pedig azért többre volt hivatottName: Kylian Mbappe
— The Football Arena (@thefootyarena) August 16, 2022
Hype: Cristiano Ronaldo
Salary: Leo Messi
Attitude: Zlatan Ibrahimovic
Reality: A Marcus Rashford who's built his career on taking advantage of Ligue 1 teams pic.twitter.com/VtiDmwiZEz
Köözben Dele Alli Besiktas. Szép lejtmenetben van a srác. Rágugliztam, még csak 26 éves, atyám!
Tony Adams

több mint 3 éve
rangado.24.hu/magyar_foci/2022/08/15/kasper-larsen-fehervar-igazolas-vedo/nagy igazolás, meg vagyunk mentve.
empty taxi
XDDDDDDDDDDDDDDD
több mint 3 éve
warr, az NB3-ba is igazoltok? Hol fér el ennyi játékos? 😃
több mint 3 éve
Name: Kylian Mbappe
— The Football Arena (@thefootyarena) August 16, 2022
Hype: Cristiano Ronaldo
Salary: Leo Messi
Attitude: Zlatan Ibrahimovic
Reality: A Marcus Rashford who's built his career on taking advantage of Ligue 1 teams pic.twitter.com/VtiDmwiZEz
Köözben Dele Alli Besiktas. Szép lejtmenetben van a srác. Rágugliztam, még csak 26 éves, atyám!