Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Azért bassza meg a City-Arsenal-Chelsea sorsolás is.Persze az ilyen Palace meg Soton meccseket közben illene hozni...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
no, a Venezia megint nem bírta gól nélkül lehozni a hosszabbítást, de most a fasz jobbik végén álltak végre 😀ettől függetlenül too little, too late, de egy döntetlen és tíz vereség után sikerült újra nyerni, legalább még egyszer
több mint 3 éve
Megvan, de necces volt bmeg. Már nagyon a derby volt a fejekben és 0 erőkifejtés. Elneny+Xhaka megint kurva jó volt, elmúlt hetekben az albán kezdi megidézni a franciák elleni meccsét az EB ❤️Na el tudjuk e baszni?el
Heisman
de vajon el is fogjátok-e?
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Jo csapat ez a Brighton!Ők legalább ott vannak minden döntőben, és nem kaptak egy négyes a Brightontól.Nem lattam jonni, hogy a Liverpool szurja el a bajnoki hajrat.Ideális esetben akár a 3 fontos kupáért vívott harcban is mind másodikok lehetnek.
Stez
Azért az kemény lenne ha a "4 kupát még senki sem nyert"- ből eljutnának a "legalább a mikiegér kupa meglett" 🤣
Kicsit a topmöller-féle Bayer érzés lehetne, ott is 3 ezüst volt.
davemayer
Mikey
több mint 3 éve
Jó, a Millwall csak vagy volt 😄Pfejj bazmeg, nagyon csehül állunk, és az Everton is vezet 😬😫Megkeresheted a kommented amiben írtad hogy a Millwall kiesik a Leeds meg bentmarad 😀
warr_b
Mindkettő a liga másik oldalán van. Jók lesznek a Championship derbyk 😀
Heisman
De a Derby legalább ment a levesbe.
Leeds még bent maradhat 🤣

több mint 3 éve
Na el tudjuk e baszni?el
Heisman
de vajon el is fogjátok-e?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Na el tudjuk e baszni?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Lehet lesz 1 kupa és 3 ezüst. Lehet lesz több. A bajnoki cím elment, de nem is tartottam realisnak még télen amikor -10-12 pont volt a hátrány. Jó lett volna de lehet ha megvan a tegnapi is mindegy mert a City nem ad már le pontot. Teljesen kiengedni persze nem szabad a bajnokikon de már csak 10% alatti az esély kb a bajnoki címre.Nem is mondtam hogy de ezzel szemben a mu mekkora király, nem tudom miért jöttök ezzel.
Azért ha jön még egy kupa és 2 ezüst se lesz ez egy rossz szezon. De nem csodálkozom, hogy 1-1 MU fan (nem mind) azért már most kezdi az áskálódást hogy mi van ha csak a Mikieger kupa van meg. 😀
Jövőre lehet ott is megkezdeni a menetelést a jo kis konferencia ligában. Úgy tudom a győztese jó kis Európa Liga indulást nyer! 💪
alatriste
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Éltem Manchester mellett, hidd el kb telibeszarják, van aki speciel a blt is. 2 van nekik ami igazán fontos, az FA kupa meg a bajnokság, ez amúgy az átlag angol szurkolóra is igaz.Oké, erre térjünk vissza 10-15 év múlva, amikor végre nyertek egy mikiegér kupát. Felírtam, hogy Te azt leszarod. Bár nem tudtam, hogy Te vagy egyszemélyben Manchester vörösebbik fele, de ám legyen. 😀Ligakupa sztem a kutyát nem érdekli, ha nyerne a united ilyet engem az totál nem hozna lázba. Bl, FA, PL, ezekben számít igazán mit érsz el.Pont ezt akartam írni. Abba meg ne is menjünk bele, hogy mekkora karnevál lenne Manchester vörösebbik felén, ha végre nyernének egy ilyen lenézett mikiegér kupát...Ők legalább ott vannak minden döntőben, és nem kaptak egy négyes a Brightontól.Nem lattam jonni, hogy a Liverpool szurja el a bajnoki hajrat.Ideális esetben akár a 3 fontos kupáért vívott harcban is mind másodikok lehetnek.
Stez
Azért az kemény lenne ha a "4 kupát még senki sem nyert"- ből eljutnának a "legalább a mikiegér kupa meglett" 🤣
davemayer
Mikey
Bálesz
davemayer
Bálesz
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Pfejj bazmeg, nagyon csehül állunk, és az Everton is vezet 😬😫sőt a 'Lautern sem akar egyenesből feljutni
warr_b
több mint 3 éve
Pfejj bazmeg, nagyon csehül állunk, és az Everton is vezet 😬😫Megkeresheted a kommented amiben írtad hogy a Millwall kiesik a Leeds meg bentmarad 😀
warr_b
Mindkettő a liga másik oldalán van. Jók lesznek a Championship derbyk 😀
több mint 3 éve
Pfejj bazmeg, nagyon csehül állunk, és az Everton is vezet 😬😫

több mint 3 éve
Oké, erre térjünk vissza 10-15 év múlva, amikor végre nyertek egy mikiegér kupát. Felírtam, hogy Te azt leszarod. Bár nem tudtam, hogy Te vagy egyszemélyben Manchester vörösebbik fele, de ám legyen. 😀Ligakupa sztem a kutyát nem érdekli, ha nyerne a united ilyet engem az totál nem hozna lázba. Bl, FA, PL, ezekben számít igazán mit érsz el.Pont ezt akartam írni. Abba meg ne is menjünk bele, hogy mekkora karnevál lenne Manchester vörösebbik felén, ha végre nyernének egy ilyen lenézett mikiegér kupát...Ők legalább ott vannak minden döntőben, és nem kaptak egy négyes a Brightontól.Nem lattam jonni, hogy a Liverpool szurja el a bajnoki hajrat.Ideális esetben akár a 3 fontos kupáért vívott harcban is mind másodikok lehetnek.
Stez
davemayer
Mikey
Bálesz
davemayer

több mint 3 éve
Ayling takarodhat lefele, Pool ellen is megmutatta hogy egy barbár pöcs. Legalább Martinelli nem sérült bele.
több mint 3 éve
Edddiiiiiiiii!!
több mint 3 éve
1 ide 😊
több mint 3 éve
Bár még egy félidő hátravan, de vezet a Várda Pakson. Biztos forrásból tudom, hogy a várkerti vitézek az ezüstre pályáznak, ahogy a PAFC is. Így esélyes, hogy a két klub közötti ellentét (Puskás vs Puskás) miatt jövő héten nagyon meleg lesz a Honvédnak, főleg úgy, hogy a Loki kb a B-csapatot küldi a Hidegkutiba..
több mint 3 éve
Rettegtem a Tavares-Raphinha párharctól, de úgy látom Arteta is. 😀
több mint 3 éve
Lehet lesz 1 kupa és 3 ezüst. Lehet lesz több. A bajnoki cím elment, de nem is tartottam realisnak még télen amikor -10-12 pont volt a hátrány. Jó lett volna de lehet ha megvan a tegnapi is mindegy mert a City nem ad már le pontot. Teljesen kiengedni persze nem szabad a bajnokikon de már csak 10% alatti az esély kb a bajnoki címre.Azért ha jön még egy kupa és 2 ezüst se lesz ez egy rossz szezon. De nem csodálkozom, hogy 1-1 MU fan (nem mind) azért már most kezdi az áskálódást hogy mi van ha csak a Mikieger kupa van meg. 😀
Jövőre lehet ott is megkezdeni a menetelést a jo kis konferencia ligában. Úgy tudom a győztese jó kis Európa Liga indulást nyer! 💪

Liverpool Fc
több mint 3 éve
A malaga ott tart h lehet ebbol nb3 isVolt (bal)szerencsém kimenni Leganés-Málaga meccsre idén 0-3 lett, hát, biztos van 4 csapat amelyik nagyobb balfasz.
Bo 10 evvel a bl utan...
YoungZeeZee
több mint 3 éve
NEM. HISZEM. EL.Arteta olvassa a fórumot, és inkább Cedric játszik balbekket Nuno Tavares helyett. Pontosan ez írtam ide az előző meccs alatt. 😊
több mint 3 éve
Ki ez a Schäfer András? Persze a kérdés költői.23 éves, milyen jövő? kb ez a csúcs nála
Nem is emlékszem mikor láttam magyar játékostól nívós bajnokságban ehhez hasonló gólt. Ez valami csodálatos, nagy jövő előtt áll ez a srác! (Tized annyi sajtóval, dehát kit érdekel, nem ez a lényeg..)
#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Sőt, az egyikre minimum van is komoly esély, az egyik döntőt csak behúzzátok - vagy nem 😁Még jó, hogy azok legalább látótávolságon belül vannak!Ligakupa sztem a kutyát nem érdekli, ha nyerne a united ilyet engem az totál nem hozna lázba. Bl, FA, PL, ezekben számít igazán mit érsz el.Pont ezt akartam írni. Abba meg ne is menjünk bele, hogy mekkora karnevál lenne Manchester vörösebbik felén, ha végre nyernének egy ilyen lenézett mikiegér kupát...Ők legalább ott vannak minden döntőben, és nem kaptak egy négyes a Brightontól.Nem lattam jonni, hogy a Liverpool szurja el a bajnoki hajrat.Ideális esetben akár a 3 fontos kupáért vívott harcban is mind másodikok lehetnek.
Stez
davemayer
Mikey
Bálesz
davemayer
gdavid
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Még jó, hogy azok legalább látótávolságon belül vannak!Ligakupa sztem a kutyát nem érdekli, ha nyerne a united ilyet engem az totál nem hozna lázba. Bl, FA, PL, ezekben számít igazán mit érsz el.Pont ezt akartam írni. Abba meg ne is menjünk bele, hogy mekkora karnevál lenne Manchester vörösebbik felén, ha végre nyernének egy ilyen lenézett mikiegér kupát...Ők legalább ott vannak minden döntőben, és nem kaptak egy négyes a Brightontól.Nem lattam jonni, hogy a Liverpool szurja el a bajnoki hajrat.Ideális esetben akár a 3 fontos kupáért vívott harcban is mind másodikok lehetnek.
Stez
davemayer
Mikey
Bálesz
davemayer
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 3 éve
Ligakupa sztem a kutyát nem érdekli, ha nyerne a united ilyet engem az totál nem hozna lázba. Bl, FA, PL, ezekben számít igazán mit érsz el.Pont ezt akartam írni. Abba meg ne is menjünk bele, hogy mekkora karnevál lenne Manchester vörösebbik felén, ha végre nyernének egy ilyen lenézett mikiegér kupát...Ők legalább ott vannak minden döntőben, és nem kaptak egy négyes a Brightontól.Nem lattam jonni, hogy a Liverpool szurja el a bajnoki hajrat.Ideális esetben akár a 3 fontos kupáért vívott harcban is mind másodikok lehetnek.
Stez
davemayer
Mikey
Bálesz
BEARS BABY!
Sir Alex immortal