Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
Lindelöf, meg úgy a csapat 3/4-e takarodj! De ezt a svédet külön, irdatlan mód felpofoznám.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 680 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
de tudtam hogy ez lesz Trincao szépítő gólja után

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 324 — nabege2@yahoo.com
vazze Wolves kiegyenlített...
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 066 — The Mathematician
| Tudnatok mondani egy stream oldalt, ahol tudok focit, f1et nezni? Kis egyszerut, nem kell itt 1080p |
Coolearie
 sportsurge.club/

Van minden, és még 1080p is 😀
kapitnono
 redi1.soccerstreams.net/
én innen keresek focit

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 206 — WHO DAT!!!!
| Tudnatok mondani egy stream oldalt, ahol tudok focit, f1et nezni? Kis egyszerut, nem kell itt 1080p |
Coolearie
 sportsurge.club/

Van minden, és még 1080p is 😀

több mint 3 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 468 — . . .
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 728 — "Montoya por favor!"
Levante W a Sociedad ellen. Megérdemelték, lehetett volna viszont 4-2 is ha Morales és Isak berúgják amiket lehetett. Büntető vicces volt, két kérdéses ítélet volt egymás után, aztán végül a kettőre együtt megadta a sporttárs. 3 pontra a megmeneküléstől. ¡SÍ SE PUEDE!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 037
El sem hiszem.
Nem nyert, hanem kikapott a Juventus egy 96. ELLENÜK ítélt 11-essel.
Ilyen a világon nincs... írjuk fel a nagykönyvbe 😀 😀 😀
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 224
 index.hu/sport/futball/2022/05/06/barczi-robert-mlsz-sportigazgato-interju-otp-bank-liga-magyar-valogatott/

Az a rohadt eredmenykenyszer, a magyar foci megrontója
FLZOLI
Itt vannak a kulcsmondatok.

A játék tekintetében pedig egyértelműen lehet látni, hogy nagyon-nagyon gyors, amiben nekünk van lemaradásunk, és fociznak a csapatok. Nem rugdossák előre a labdát, hanem játszanak. Bármilyen kockázatos, felépítik. Technikailag, taktikailag, fizikálisan, mentálisan tökéletes állapotban vannak a játékosok, gyakorlatilag nincs gyenge pontjuk. Ebben komoly lemaradásunk van, le kell faragnunk ezeket a hiányosságokat.

Tehát úgy alapvetően mindenben elment mellettünk a világ.
Kampman
Alapvetően úgy harminc éve félprofik vagyunk a teljesítményt nézve, csak senki nem mondja ki. A fizetés és most már a körülmények persze a profi szintnek megfelelők, simán luxusban élnek belőle a Mennyeisek.
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 777
 index.hu/sport/futball/2022/05/06/barczi-robert-mlsz-sportigazgato-interju-otp-bank-liga-magyar-valogatott/

FLZOLI
Itt vannak a kulcsmondatok.

A játék tekintetében pedig egyértelműen lehet látni, hogy nagyon-nagyon gyors, amiben nekünk van lemaradásunk, és fociznak a csapatok. Nem rugdossák előre a labdát, hanem játszanak. Bármilyen kockázatos, felépítik. Technikailag, taktikailag, fizikálisan, mentálisan tökéletes állapotban vannak a játékosok, gyakorlatilag nincs gyenge pontjuk. Ebben komoly lemaradásunk van, le kell faragnunk ezeket a hiányosságokat.

Tehát úgy alapvetően mindenben elment mellettünk a világ.

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 681 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 3 éve
Arteta 25-ig maradhat.
dande
kevesebb mint 3 hét?
szerencsétlen
Negritis
De viccesek vagyunk kèremszèpen 🤪200025-ig így jó 🙂?
dande
 coub.com/view/bmscs

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 526 — Így remélem megfelelek nektek.....
Arteta 25-ig maradhat.
dande
kevesebb mint 3 hét?
szerencsétlen
Negritis
De viccesek vagyunk kèremszèpen 🤪200025-ig így jó 🙂?
több mint 3 éve
Arteta 25-ig maradhat.
dande
kevesebb mint 3 hét?
szerencsétlen

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 526 — Így remélem megfelelek nektek.....
Arteta 25-ig maradhat.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 930 — Lucas Scott
de épp ez az, amit írtam. én a Bayernes tévedéseket nem hoztam fel, egyedül a korábbi pool döntővel kapcsolatban tettem egy píkirt megjegyzést, hogy elég lesz, ha a kapust leamortizáljátok mint anno. annak van relevanciája sztem. a Bayernes tévedéseket amúgy éppen Real szurkoló hozta fel ... pontosan azért nem hozom fel, mert már régen volt, nyertünk már azóta mi is BL-t, ráadásul veletek nagyon régen találkoztunk már tétmeccsen is. szóval sztem béke, oké?
csebi
Ha én vagyok a megnevezett Real szurkoló akkor sorry, fogalmam nem volt milyen szurkoló vagy, csak random példaként bírói baki téren számomra mindig ez a meccs ugrik be, mikor Fio kapott két orbitális (2-3 m-es) lesgólt.
Ennyi van a dolog hatterében, no offense 😊
bogec7
okok none taken. hosszú évek vitája után én direkt odafigyelek, hogy azt a pár BM-Realos párharcot véletlenül se hozzam fel, mert már tényleg nem releváns.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
bogjosi New England Patriots 2 097
de épp ez az, amit írtam. én a Bayernes tévedéseket nem hoztam fel, egyedül a korábbi pool döntővel kapcsolatban tettem egy píkirt megjegyzést, hogy elég lesz, ha a kapust leamortizáljátok mint anno. annak van relevanciája sztem. a Bayernes tévedéseket amúgy éppen Real szurkoló hozta fel ... pontosan azért nem hozom fel, mert már régen volt, nyertünk már azóta mi is BL-t, ráadásul veletek nagyon régen találkoztunk már tétmeccsen is. szóval sztem béke, oké?
csebi
Ha én vagyok a megnevezett Real szurkoló akkor sorry, fogalmam nem volt milyen szurkoló vagy, csak random példaként bírói baki téren számomra mindig ez a meccs ugrik be, mikor Fio kapott két orbitális (2-3 m-es) lesgólt.
Ennyi van a dolog hatterében, no offense 😊

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 3 éve

Mindent is gondoltam Mourinhoról, de azt h sírdogálni fog, azt nem!

Forza Roma!
steelwolf
Elhaladt az idő felette, de én bírom a nagyszájú és nem vetítő stílusát. Sokkal inkább ő mint a pojáca Pep

több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 678 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

Mindent is gondoltam Mourinhoról, de azt h sírdogálni fog, azt nem!

Forza Roma!
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 431 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Lol

telex.hu/sport/2022/05/05/real-madrid-forditas-bernabeu-city-szurkolok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 224
Nkunku gól
Egyéb hírek: az ég kék, a fű zöld
zacknorb
100 millát kérnek érte állítólag. amikor Haalandot el lehet vinni 80ért. oké.
csebi
megnéztem és mind2 szerződése 2024 a transfermarkt szerint
fura
Negritis
Haalandnál van kivásárlási záradék 80 milláról, ami idei átigazolási szezonban lép életbe (ugye ezt a Raiola nagyon okosan beletette, ugyanezt csinálta a Salzburgnál is, ott is ragaszkodott egy alacsonyabb kivásárlási záradékba, ezért fordulhatott elő, hogy Haaland jóval kevesebbet keresett Szoboszlainál, volt is játék velük, hogy egymásnak háttal ültek, mint egy boldog pár a lagzin, és mikor feltették a kérdést, hogy ki keres többet, akkor Haaland automatikusan emelte, hogy Szobi, mert tudta, hogy ő pénzt hagyott az asztalon míg Szoboszlai szerződésében nem volt kivásárlási záradék).
Nkunku esetén nincs kivásárlási záradék, de akkor is ha a piac szerint Haaland 80 akkor Nkunku nehezen ér 100-t. bár tudom minden annyit ért, amennyit fizetnek érte.
csebi
de a piac szerint Haaland nem 80 hanem 150-200 lenne, csak nem kell érte annyit adni
Negritis
Haaland átigazolása mindennel együtt lenne kb 160 millió, nem. Én úgy tudom, hogy a záradéka 75 millió euro, az ügynöki díj kb 25 millió, az aláírási pénze meg 30 millió + első éves fizuja kb. 30 milla.
több mint 3 éve
Benzema, Lewa, Salah kéne legyen, de mint tudjuk főleg fizetett retardáltak szavaznak majd szóval...
FLZOLI
igen, Benzin elképesztő szezon tolt. kb mint tavaly Lewa. aztán Lewa is jól megkapta legutóbb ... nembaj ott van a tavaly bevezetett Lewa díj, arra jó lehet Benzema.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Ha netalántán a Liverpoolnak sikerülne a quadruple, akkor vajon megkapná az aranylasztit Salah, Mane vagy Van Dijk?

Én alapvetően ezt egy egyéni díjnak tartom, de azért egy quadruple esetén szerintem no brainer.
Duff
nem.
slowmotion
szerintem sem
de Salah vagy Allison talán
Manénál az afrika kupa számíthatna valamit
Negritis
Salah-nál a csokikupa óta elég nagy zavar van az erőben. Alisson... ki volt az utolsó kapus, aki megkapta? Olli Kahn? no de akkor még nem volt Leo és Fred Messi és Cé
slowmotion
Kahn sem kapta meg. egyedül Jasin aranylabdás portás

több mint 3 éve
Benzema, Lewa, Salah kéne legyen, de mint tudjuk főleg fizetett retardáltak szavaznak majd szóval...

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 444 — Cowboys fan
Ha netalántán a Liverpoolnak sikerülne a quadruple, akkor vajon megkapná az aranylasztit Salah, Mane vagy Van Dijk?

Én alapvetően ezt egy egyéni díjnak tartom, de azért egy quadruple esetén szerintem no brainer.
Duff
nem.
slowmotion
szerintem sem
de Salah vagy Allison talán
Manénál az afrika kupa számíthatna valamit
Negritis
Salah-nál a csokikupa óta elég nagy zavar van az erőben. Alisson... ki volt az utolsó kapus, aki megkapta? Olli Kahn? no de akkor még nem volt Leo és Fred Messi és Cé