Soccer

42 feliratkozó

több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 942 — Colts Fan
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 792 — Omar's Coming Yo!
Ez a Mercier egyre jobb passzokat tol
Gergőbácsi
most jatszik eloszor a valodi posztjan, amin Belgiumban is jatszott.
Igy azert mar futballistanak nez ki.

több mint 3 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 458 — Packers Suicide Squad
Ez a Mercier egyre jobb passzokat tol

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
azt hittem az ireket szorjuk meg.

Na mindegy, ez se rossz.

több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 791 — Csodabogár
XDDDDDDD

több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 791 — Csodabogár
Mondjuk jól mutatja az mb1 színvonalát, hogy ez a Fehérvár elvileg a bajnokság 2.legjobb csapata, és momentuma nincs a Fradi b ellen
kapitnono
lófaszt az. nincsenek játékosok, nem volt igazolás, semmi. Salecnak csak a pofája jár, Garancsi meg leszarja és nem ad pénzt.
középpályás nincs. Houri, Alef sérült, Makaranko is most. bár ő neki vagy van kedve vagy nincs, Pokorny gyerek fiatal. Bumba meg nem találja a helyét.
Rus elment, belső védő nincs most hogy Serafimov is sérült. elől meg Kodró és Budu aki meg menni akar.
aki idén meglepően jó eddig az Palkó. slussz, ennyi a Vidi.

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 935
Mondjuk jól mutatja az mb1 színvonalát, hogy ez a Fehérvár elvileg a bajnokság 2.legjobb csapata, és momentuma nincs a Fradi b ellen
kapitnono
Szerintem már min. 2 éve a Felcsút a második legjobb.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 353 — NFL bracket champion '26
Érdemes ebbe a Valencia - Girona meccsbe belenézni, Gattuso sztem még életében nem izzadt ilyen durván, mint most 😀
A bíró ráadásul most állította ki az egyik belső védőjét a Valenciának.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 567 — WHO DAT!!!!

több mint 3 éve
vakmeleg mennyire mukodik ez a Fradi B😃

több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 416 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

Tony Adams
kinek húzták meg a haját? arról lemaradtam
Heisman nádor
Cucurellának a győztes gól előtti szögletnél
Löfli
Akkor már nemcsak az elsőt hanem a második gólt is elcsalták? 😀
Vicces
Heisman nádor
mármint egyenlítő gólnál de érted 😀 mondjuk engem talán az jobban felbaszott, hogy vagy 3 ajtó ablak ziccert kihagytunk 2-1 után

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Csóri Radu...
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 49 945 — Whoops, looks like something went wrong.

Tony Adams
Heisman nádor
Löfli
Vicces
Heisman nádor
Mindket Spurs-golt fault elozte meg, az elsonel raadasul a lesen allo tamado miatt is siman vissza lehetett volna vonni a golt.

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 277 — "Montoya por favor!"

Tony Adams
Heisman nádor
Löfli
Vicces

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 416 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

Tony Adams
Heisman nádor

Don't blink!
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 929
Lol.
Ebben a Spurs-golban csak egy fault es egy les volt, ami miatt sansztalan lenne megadni.
Stez
fault miatt elég ritkán szoktak visszafújni, a Pool is rendszeresen kapja a gólokat a nem befújt faultos labdaszerzésekből.
slowmotion
Egesz nyaron azon ment a fesztival es az eloadas, hogy reformaljak Angliaban a VAR-t, tobbek kozott ezeket a faultokat is nezik. De ha ez nem is, a golnal siman lesen kovalygott a Spurs-playa, a labda meg fel-egy meterrel mellette ment el, az ilyet tokre siman lesnek szoktak itelni a VAR-ban
Stez
Mindkét Spurs gól szabálytalan volt, miért van az, hogy akik a videószobában ülnek azok ezt sosem látják?
Kíváncsi mi lennék, ha be kellene jelentkezni és megmondani, hogy miért volt szabályos, mint Mike Pereira-nak az NFL-ben, a fiatalabb csávó neve nem jut eszembe de tudjátok mire célzok.
KeyG
a notthingam meccsen fault miatt vontak meg a west ham goljat. 0-0-nal
több mint 3 éve

Tony Adams

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Viszont ez a Tuchel-Conte cirkusz zsenialis volt. 😀
Imadom a PL-t, itt minden sztaredzo egymasnak feszul es balhezik, ha epp rangadot tolnak.

több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 15 131
Lol.
Ebben a Spurs-golban csak egy fault es egy les volt, ami miatt sansztalan lenne megadni.
Stez
fault miatt elég ritkán szoktak visszafújni, a Pool is rendszeresen kapja a gólokat a nem befújt faultos labdaszerzésekből.
slowmotion
Egesz nyaron azon ment a fesztival es az eloadas, hogy reformaljak Angliaban a VAR-t, tobbek kozott ezeket a faultokat is nezik. De ha ez nem is, a golnal siman lesen kovalygott a Spurs-playa, a labda meg fel-egy meterrel mellette ment el, az ilyet tokre siman lesnek szoktak itelni a VAR-ban
Stez
Mindkét Spurs gól szabálytalan volt, miért van az, hogy akik a videószobában ülnek azok ezt sosem látják?
Kíváncsi mi lennék, ha be kellene jelentkezni és megmondani, hogy miért volt szabályos, mint Mike Pereira-nak az NFL-ben, a fiatalabb csávó neve nem jut eszembe de tudjátok mire célzok.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Mindkét edző kapott pirosat a végén szóval jövő héten nem lesznek ott a kispadon

több mint 3 éve
Lol.
Stez
slowmotion

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 652 — Így remélem megfelelek nektek.....
Pedig pont beakartam írni, hogy bárki a HC a nagy/fontos meccseket mindig elcsesszük, egy pont is valami....Conte meg csak a szokásos....Juve játékosként mèg szerettem, edzőkènt már nem mindig 😊
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 861 — The Mathematician
conte v tuchel

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
are you fucking kidding me

Don't blink!