Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
szerintem semHa netalántán a Liverpoolnak sikerülne a quadruple, akkor vajon megkapná az aranylasztit Salah, Mane vagy Van Dijk?nem.
Én alapvetően ezt egy egyéni díjnak tartom, de azért egy quadruple esetén szerintem no brainer.
Duff
slowmotion
de Salah vagy Allison talán
Manénál az afrika kupa számíthatna valamit
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ha netalántán a Liverpoolnak sikerülne a quadruple, akkor vajon megkapná az aranylasztit Salah, Mane vagy Van Dijk?nem.
Én alapvetően ezt egy egyéni díjnak tartom, de azért egy quadruple esetén szerintem no brainer.
Duff
több mint 3 éve
Ha netalántán a Liverpoolnak sikerülne a quadruple, akkor vajon megkapná az aranylasztit Salah, Mane vagy Van Dijk?Én alapvetően ezt egy egyéni díjnak tartom, de azért egy quadruple esetén szerintem no brainer.
több mint 3 éve
nem piaci alapról beszélünk, hanem a piac szerint 😊szted piaci alapon ér Nkunku 100-t?de a piac szerint Haaland nem 80 hanem 150-200 lenne, csak nem kell érte annyit adniHaalandnál van kivásárlási záradék 80 milláról, ami idei átigazolási szezonban lép életbe (ugye ezt a Raiola nagyon okosan beletette, ugyanezt csinálta a Salzburgnál is, ott is ragaszkodott egy alacsonyabb kivásárlási záradékba, ezért fordulhatott elő, hogy Haaland jóval kevesebbet keresett Szoboszlainál, volt is játék velük, hogy egymásnak háttal ültek, mint egy boldog pár a lagzin, és mikor feltették a kérdést, hogy ki keres többet, akkor Haaland automatikusan emelte, hogy Szobi, mert tudta, hogy ő pénzt hagyott az asztalon míg Szoboszlai szerződésében nem volt kivásárlási záradék).megnéztem és mind2 szerződése 2024 a transfermarkt szerintNkunku gól100 millát kérnek érte állítólag. amikor Haalandot el lehet vinni 80ért. oké.
Egyéb hírek: az ég kék, a fű zöld
zacknorb
csebi
fura
Negritis
Nkunku esetén nincs kivásárlási záradék, de akkor is ha a piac szerint Haaland 80 akkor Nkunku nehezen ér 100-t. bár tudom minden annyit ért, amennyit fizetnek érte.
csebi
Negritis
csebi
ahogy a boring company se ér 6 milliárd usd-t, de annyira van beárazva
transfermarkt szerint 65 az értéke, még viszonylag fiatal szal ha valaki most el akarja vinni annak valszeg ér 100at
a marketing értéke messze nincs ott, szal nem fogja instant megérni az igazolás
több mint 3 éve
szted piaci alapon ér Nkunku 100-t?de a piac szerint Haaland nem 80 hanem 150-200 lenne, csak nem kell érte annyit adniHaalandnál van kivásárlási záradék 80 milláról, ami idei átigazolási szezonban lép életbe (ugye ezt a Raiola nagyon okosan beletette, ugyanezt csinálta a Salzburgnál is, ott is ragaszkodott egy alacsonyabb kivásárlási záradékba, ezért fordulhatott elő, hogy Haaland jóval kevesebbet keresett Szoboszlainál, volt is játék velük, hogy egymásnak háttal ültek, mint egy boldog pár a lagzin, és mikor feltették a kérdést, hogy ki keres többet, akkor Haaland automatikusan emelte, hogy Szobi, mert tudta, hogy ő pénzt hagyott az asztalon míg Szoboszlai szerződésében nem volt kivásárlási záradék).megnéztem és mind2 szerződése 2024 a transfermarkt szerintNkunku gól100 millát kérnek érte állítólag. amikor Haalandot el lehet vinni 80ért. oké.
zacknorb
csebi
fura
Negritis
Nkunku esetén nincs kivásárlási záradék, de akkor is ha a piac szerint Haaland 80 akkor Nkunku nehezen ér 100-t. bár tudom minden annyit ért, amennyit fizetnek érte.
csebi
Negritis
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
de a piac szerint Haaland nem 80 hanem 150-200 lenne, csak nem kell érte annyit adniHaalandnál van kivásárlási záradék 80 milláról, ami idei átigazolási szezonban lép életbe (ugye ezt a Raiola nagyon okosan beletette, ugyanezt csinálta a Salzburgnál is, ott is ragaszkodott egy alacsonyabb kivásárlási záradékba, ezért fordulhatott elő, hogy Haaland jóval kevesebbet keresett Szoboszlainál, volt is játék velük, hogy egymásnak háttal ültek, mint egy boldog pár a lagzin, és mikor feltették a kérdést, hogy ki keres többet, akkor Haaland automatikusan emelte, hogy Szobi, mert tudta, hogy ő pénzt hagyott az asztalon míg Szoboszlai szerződésében nem volt kivásárlási záradék).megnéztem és mind2 szerződése 2024 a transfermarkt szerintNkunku gól100 millát kérnek érte állítólag. amikor Haalandot el lehet vinni 80ért. oké.
zacknorb
csebi
fura
Negritis
csebi
több mint 3 éve
Haalandnál van kivásárlási záradék 80 milláról, ami idei átigazolási szezonban lép életbe (ugye ezt a Raiola nagyon okosan beletette, ugyanezt csinálta a Salzburgnál is, ott is ragaszkodott egy alacsonyabb kivásárlási záradékba, ezért fordulhatott elő, hogy Haaland jóval kevesebbet keresett Szoboszlainál, volt is játék velük, hogy egymásnak háttal ültek, mint egy boldog pár a lagzin, és mikor feltették a kérdést, hogy ki keres többet, akkor Haaland automatikusan emelte, hogy Szobi, mert tudta, hogy ő pénzt hagyott az asztalon míg Szoboszlai szerződésében nem volt kivásárlási záradék).megnéztem és mind2 szerződése 2024 a transfermarkt szerintNkunku gól100 millát kérnek érte állítólag. amikor Haalandot el lehet vinni 80ért. oké.
zacknorb
csebi
fura
Negritis
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
megnéztem és mind2 szerződése 2024 a transfermarkt szerintNkunku gól100 millát kérnek érte állítólag. amikor Haalandot el lehet vinni 80ért. oké.
zacknorb
csebi
fura
több mint 3 éve
Kár, hogy nem jött össze a német döntő, remélem a Frankfurt majd behúzza.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Nkunku gól100 millát kérnek érte állítólag. amikor Haalandot el lehet vinni 80ért. oké.
zacknorb
több mint 3 éve
de épp ez az, amit írtam. én a Bayernes tévedéseket nem hoztam fel, egyedül a korábbi pool döntővel kapcsolatban tettem egy píkirt megjegyzést, hogy elég lesz, ha a kapust leamortizáljátok mint anno. annak van relevanciája sztem. a Bayernes tévedéseket amúgy éppen Real szurkoló hozta fel ... pontosan azért nem hozom fel, mert már régen volt, nyertünk már azóta mi is BL-t, ráadásul veletek nagyon régen találkoztunk már tétmeccsen is. szóval sztem béke, oké?Soha nem mondtam ilyet. Akkor is elismertem a bírói hibákat, mondjuk voltak másik oldalra is talán valami 11-es nem lett megadva. De már nem emlékszem, olyan régen volt.A leggyönyörűbb az mikor hatalmas hevvel magyarázzátok h amúgy azokon a meccseken a Real a bírói ellenszél ellenére jutott tovább, mert h a Bayernt nyomtak.Annyira gyönyörű, hogy minden Real továbbjutásnál meg kell magyarázni hogy a triplázás is csak a szerencse és a bírói döntések miatt megy.vagy ha anno a Bayernnak nem adják meg a 2 db 3 méteres lesgólt a Fiorentina ellen (asszem Fio volt az ellen), akkor nem nyer BL-t a Dortmund ellen, de erre ki emlékszik....(valahogy csak Real esetén jönnek elő ezek évről évre 😀 )btw más is írta már, de igen, ha van VAR meg nem részrehajló bíráskodás akkor Ramos nem is játszhatott volna a döntőn, de nyilván egyszerűbb ebben is strucc politikát folytatni.Igen, ha Vidal berúgja a pártatlan bíráskodás mellett megítélt kamutizit valószínűleg a Real nem jut tovább és nem veri szanaszét a Juvét a döntőben. Mi lett volna ha. Tudod öreganyám, sárga szín, áramszedő meg a villamos esete. Nem lett!
csebi
VanillaSky
bogec7
Persze minden Bayernes ilyenkor csak csipkelődik, de azért még 5+ távlatából is érződik a fájdalom. 😀
Toca
Mondjuk megjegyzem h most sem én hoztam fel a Bayern meccseket hanem csak a pool elleni döntőt. Nyilván egyszerűbb a témát terelni …
csebi
De öszintén nem unjátok még ennyi idő után erre visszaugrálni és sírni miatta ennyi év után? Lépj túl rajta és ne kösd össze pl. az idei évvel mert köze nincs hozzá.
Toca
több mint 3 éve
Frankfurtban is jó volt a meccs vége 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Ezt a Tedescot remélem kiteszik a szezon után, semmi értelme megtartani. Ez a lipcse ennél sokkal többre lenne képes.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
„Nagyon örülök, hogy ismét döntőt játszhatok egy olyan nagyszerű csapattal, amellyel játékosként és edzőként is megküzdöttem. Két évig Liverpoolban éltem, számomra olyan lesz ez, mitegy derbi, miután még mindig evertonista vagyok. Tehát ez személyes ügy lesz számomra” – mondta Ancelotti, aki 2019 és 2021 között irányította a kisebbik liverpooli együttest.#Evertonancelotti
több mint 3 éve
Just listen to it. 😍😍😍 pic.twitter.com/MqzNdlgGC6
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) May 5, 2022
több mint 3 éve
ja. például hogy a nigériai csoki hátvéd nem rúg ordas luftot felszabadító helyett, amiből az ellenfél begyalogol a kapuig.Nüanszokon múlik sokszor a bajnoki cím. Mondjuk 2021 előtt egyértelmű volt, de az elkövetkezendő években jobbak leszunk 😊hát ja, de közben meg otthon nem bírják megvédeni a bajnoki címet, mikor egyetlen ellenfelük vanNagy szégyen ez a teleszkópnak, egy ilyen lelkes de valójában gyenge játékerőt képviselő csapat ellen betliztek.A Rangers nem gyenge
Lehet akkor ők is gyengék??
ozibozi
Az elmúlt 2 szezonban amit letettek az asztalra, azok alapján fixen nem.
zacknorb
slowmotion
#JC6
több mint 3 éve
Futnak, rohangálnak, szimpik meg minden, de azért komoly csapat ezen átmegy.Nagy szégyen ez a teleszkópnak, egy ilyen lelkes de valójában gyenge játékerőt képviselő csapat ellen betliztek.A Rangers nem gyenge
ozibozi
zacknorb
A Lipcse nem komoly csapat ezek szerint.
Nem a
Rangers fikázása, csak ténymegállapítás.
Ők ezt tudják.
Van aki ellen ez elég.
Egy ennél erősebb Celticet REBROV kis/nagy szerencsével azért lemeccselt.
Mit csinálna egy Red Bullal ha edző lenne ott ilyen teleszkópok helyén 😉
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Nüanszokon múlik sokszor a bajnoki cím. Mondjuk 2021 előtt egyértelmű volt, de az elkövetkezendő években jobbak leszunk 😊hát ja, de közben meg otthon nem bírják megvédeni a bajnoki címet, mikor egyetlen ellenfelük vanNagy szégyen ez a teleszkópnak, egy ilyen lelkes de valójában gyenge játékerőt képviselő csapat ellen betliztek.A Rangers nem gyenge
ozibozi
zacknorb
slowmotion
több mint 3 éve
hát ja, de közben meg otthon nem bírják megvédeni a bajnoki címet, mikor egyetlen ellenfelük vanNagy szégyen ez a teleszkópnak, egy ilyen lelkes de valójában gyenge játékerőt képviselő csapat ellen betliztek.A Rangers nem gyenge
ozibozi
zacknorb
több mint 3 éve
A milliárdokat bármikor eltüntetik a pályán, szívvel-lélekkel küzdenek.Nagy szégyen ez a teleszkópnak, egy ilyen lelkes de valójában gyenge játékerőt képviselő csapat ellen betliztek.A Rangers nem gyenge
ozibozi
zacknorb
több mint 3 éve
Nagy szégyen ez a teleszkópnak, egy ilyen lelkes de valójában gyenge játékerőt képviselő csapat ellen betliztek.A Rangers nem gyenge
ozibozi
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
utolsó 10 percet láttam, ez a Lipcse ma nagyon buta voltaz idióta barma itt is a végén, bent 8-an várják a labdát, erre a hülye belebikázza a védőbe
több mint 3 éve
Ez a köcsög bíró egész meccsen a lipcsének fúj nemigazzzzzzzz