Soccer
42 feliratkozó
több mint 3 éve
James ide is oda is
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Lol.fault miatt elég ritkán szoktak visszafújni, a Pool is rendszeresen kapja a gólokat a nem befújt faultos labdaszerzésekből.
Ebben a Spurs-golban csak egy fault es egy les volt, ami miatt sansztalan lenne megadni.
Stez
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 929
en az ef% es rf% vezetem beNem attol expected, hogy elozetesen mit josolnak. Azt amugy is hogy lehetne? Forma meg egymas elleni alapjan? 😀Ne vedd magadra de engem ezzel az xGvel a világból ki lehet kergetni, mintha előzetesen meg lehetne jósolni hogy kinek hány lehetősége lesz egy adott meccsen. Nagy kamu az egész, csak még egy statisztikai adat amivel lehet igazolni a véleményt pro és kontra.2.47-es xG-je volt a West HamnekEz ellen a Forest ellen mindenki vért fog pisálni.Eddig makjuk van.foleg a 2. Felidot nezve
Tony Adams
YoungZeeZee
Heisman nádor
davemayer
Az expected goal azt jelenti, hogy az adott helyzetben mekkora esellyel rugnanak onnan golt.
Egy bunteto pl 0.76 xG. Ha a golvonalon allo labdat rugja be epp a csatar, az meg 0.99.
Ibra golja az angolok ellen meg gyanusan 0.01 korul lehetett 😀
(nyilvan ennel osszetettebb, gondolom egy helyzeten belul a legmagasabb erteku szamit, nem adodik ossze egy loves meg egy kipattano).
Valaki amugy linkelt ide egy Twitter videot vmeik liga least expected goljarol az elmult 2 hetben.
Borbinho
a notthingham meccs nekem kb ef 1% volt, de ha mar odakapcsoltam a 2 felido elejere az rf 100% lett.
ja az ef expected fun
az rf real fun %
több mint 3 éve
tuchelt mindjárt kiállítják 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Nem igazán értem, hogy volt les Mané gólja.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
🥴🥴🥴
több mint 3 éve
Havertz szerelèsènèl a labdát èrte el viszont Richarlison miatt simán vissza kellett volna fújni.
több mint 3 éve
Atyaeg, a Premier League szegyene ez a var, es hogy ilyen golokat megadnak.
több mint 3 éve
Hogy a faszba nem nézik ezt vissza?🤡🤡🤡
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Hat be kell vallani, kurvagaz, hogy megadtak ezt a Spurs golt
több mint 3 éve
Lol.Ebben a Spurs-golban csak egy fault es egy les volt, ami miatt sansztalan lenne megadni.
több mint 3 éve
annyira tudtam

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Elcsalják a Sp*rsnek?
több mint 3 éve
Sterling és Kane is mit hagyott ki 😀😀😀
több mint 3 éve
Látva a mai kezdőt, nem lennék meglepve, ha a Fehérvár kipicsázna minket.Benne van most, de engem speciel nem izgat, az el csoport legyen meg.
Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Látva a mai kezdőt, nem lennék meglepve, ha a Fehérvár kipicsázna minket.
több mint 3 éve
Jól játszott megint, de mindig lekapja az edző az utolsó 20 percre, néha nem értem miért.Közben Kerkez góóóól, most így sparta-az 2-3!Ennek csak félig örülök, mert hajrá Sparta, de ő tolja csak jól
davemayer
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Közben Kerkez góóóól, most így sparta-az 2-3!Ennek csak félig örülök, mert hajrá Sparta, de ő tolja csak jól
davemayer
több mint 3 éve
⏰ | 65 Minutos
— 🇳🇱 Futebol Holandês 🇳🇱 (@FutebolHolandes) August 14, 2022
⚽ 𝐆𝐎𝐎𝐎𝐋 𝐃𝐎 𝐀𝐙 𝐀𝐋𝐊𝐌𝐀𝐀𝐑 !!! 🥳
🎯 Milos Kerkez
🏰 Sparta Rotterdam 2⃣
🧀 AZ Alkmaar 3⃣
📌 | Eredivisie 2022/23 - 02º Rodadapic.twitter.com/RTnF5WhCv0
több mint 3 éve
Nekem egyelore az egyik nagy pozitiv meglepetes az Kulumulu, az elso meccsen is kib.szott jol tolta, ma is allat, a golja meg... Rudigert eleg siman potolni tudta a Cselszki.Mindekozben meg az MU vedelmeben csak harom kozephatved volt dragabb, mint Koulibaly.
több mint 3 éve
cselszki ellen mindig...city ellen meg jók...a foci egyik örök igazsága 😀Ha egy évben csak két győzelme lenne a cselszkinek, az biztos a tottenham ellen...olyan full biztos fogadásElkepesztő milyen gyenge ma a tottenham
Klaci79
davemayer
több mint 3 éve
Ezzel a fizikummal 3-4 evet még siman jatszhat sztem.Lehet azert is annyiert jott, mert mar 31 eves.Kulibali bebasztaNekünk évekig túl drága volt, a chelsea meg pár nap alatt elhozta. Mi meg kb hallgattuk 3 évig hogy pár millión ment a vita.
Löfli
davemayer
Borbinho
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ha egy évben csak két győzelme lenne a cselszkinek, az biztos a tottenham ellen...olyan full biztos fogadásElkepesztő milyen gyenge ma a tottenham
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Lehet azert is annyiert jott, mert mar 31 eves.Kulibali bebasztaNekünk évekig túl drága volt, a chelsea meg pár nap alatt elhozta. Mi meg kb hallgattuk 3 évig hogy pár millión ment a vita.
Löfli
davemayer
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Közben Kerkez góóóól, most így sparta-az 2-3!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal