Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2022/05/05/bundesliga-szoboszlai-dominik-rb-leipzig/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
mikor rúgtak hatot a Poolnak? idén még nem is játszottak ...Rúgtak 6 gólt a világlegjobbja csapatnak 10 perc focival akkor. Elég jóigen szerintem is, a két félidő az sok. 3x10 perc max.peet az egyik legjobb magyar foci szaki csak szólok. Lehet szeretni nem szeretni, de kb a foci BudayjaAzért ez baromi nagy túlzás egyébként.
a belinkelt tweet is 100%ban igaz.
braxa88
FLZOLI
braxa88
FLZOLI
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Rúgtak 6 gólt a világlegjobbja csapatnak 10 perc focival akkor. Elég jóigen szerintem is, a két félidő az sok. 3x10 perc max.peet az egyik legjobb magyar foci szaki csak szólok. Lehet szeretni nem szeretni, de kb a foci BudayjaAzért ez baromi nagy túlzás egyébként.
braxa88
FLZOLI
braxa88
több mint 3 éve
A Citynek is több helyzete volt meg minőségi játékosa, a döntő pillanatban mégis kb a vén Fernandinhora játszottak, aki valószínűleg magasan a legjobb és legerosebb mentálisan a csapatban.Azért zárójelben jegyzem meg, hogy ha valamiben a tavalyi formát hozzuk, akkor az a támadási hatékonyság. Van viszont egy formába lendült Thiago, van egy Diaz, remélhetően addig egészséges marad Henderson, Van Dijk, és Konaté/Matip is.Nem tudom volt-e már valamelyik csapatnak ilyen kemény útja a döntöig. Kár hogy a BM kiesett, győzelem esetén a Madrid lenyomná Európát. Most, ha nyer, csak a PL-t árazza be.Persze, legutóbb amikor a Madrid BL-t nyert, PSG, Juventus, Bayern, Liverpool.
gyurczi
Amúgy nem tudom miért írják le ennyien a Realt, a Pool konkretan tavalyi sokkal szarabb szezon során is simán kiesett Madridban, iden meg megkapta az inter, benfica, villareal triót hat mit mondjak nem egy PSG,Chelsea, City sor.
Persze, szerintem is eselyesebb valamivel a pool, de nem hinném hogy egysíkú döntő lenne.
eaglesmcnabb
Ez (mivel Wijnaldum azért nem tolta rosszul, de mégsem egy prime Thiago) négy és fél-öt helynyi upgrade a tavalyi negyeddöntős felálláshoz képest.
Madridban szopórollerre kerültünk, de idén azért a tavalyihoz képest pöttyet talán jobb a vedekezésünk (PL-BL 48ga/48mp, ha levesszük a Villa mákos napját, akkor 41ga/47mp, idén eddig 36/45), meg Diaz jobban keveri a balszélt, mint Mo a jobbot.
Meglátjuk, a puding próbája ugye az evés. Lesz rá egy hetünk készülni, Nektek mondjuk három és fél. Hát ez van.
slowmotion
Ugyan ezt látom a Poolnál is, Salah, Mane, Thiago sokszor choker és megremeg a láb.
Ettől függetlenül Carvajalból nem nézem ki hogy nyom egy ilyen meccset, ő rettenetesen gyenge pont lesz, muszáj elé egy Valverde. A CKM óriási király, de baromi lassúak már, pláne így együtt. Kroos pad, Casemiro apríthat amíg narancs színű lap közelében lesz. Modric meg túl van jatszatva. Itt bőven fogható a csapat
több mint 3 éve
Nevetséges, és erőltetett ez a 3x10 percet fociztak és nem érdemlik meg a továbbjutásokat. Ekkora fordításokkal, csapatmunkával, edző cserékkel, húzásokkal, csomó rúgott góllal, tényleg érdemtelen kiejteni szétvásárolt, évek óta csak a BL-t megnyerni akaró PSG, City párost, és mellette még a címvédő Chelsea-t is....Számolgassa csak Peet továbbra is az XG-jét az angol csapatainak, ha szerinte csak az számít. Három legjobb csapat idén a Pool, City, Madrid egész szezonban, ebből mindig csak azt szajkózni hogy nem csak az első kettő az elég vicces nekem.igen szerintem is, a két félidő az sok. 3x10 perc max.peet az egyik legjobb magyar foci szaki csak szólok. Lehet szeretni nem szeretni, de kb a foci BudayjaAzért ez baromi nagy túlzás egyébként.
braxa88
FLZOLI
braxa88
Szerkesztette: zavi27
több mint 3 éve
peet az egyik legjobb magyar foci szaki csak szólok. Lehet szeretni nem szeretni, de kb a foci BudayjaEgyetértek hogy jó szaki, de ez a tweetje baromság.
braxa88
Ha a Real 2 félidőt tudott "értelmes szinten" játszani akkor a maradék 4-ben miért nem verték őket bucira?
több mint 3 éve
igen szerintem is, a két félidő az sok. 3x10 perc max.peet az egyik legjobb magyar foci szaki csak szólok. Lehet szeretni nem szeretni, de kb a foci BudayjaAzért ez baromi nagy túlzás egyébként.
braxa88
FLZOLI
több mint 3 éve
peet az egyik legjobb magyar foci szaki csak szólok. Lehet szeretni nem szeretni, de kb a foci BudayjaAzért ez baromi nagy túlzás egyébként.
braxa88
több mint 3 éve
peet az egyik legjobb magyar foci szaki csak szólok. Lehet szeretni nem szeretni, de kb a foci Budayjahát reméljük abban nem lesz igaza, hogy a Real nyer, de amúgy igen. teljesen más szinten elemzi a focit, mint amit megszokhattunk főleg messze kiemelkedik a Korsós Gyuri, Petry Zsolt féle "szakértők" mellett, és amúgy ebben is igaza van, hogy a Real hogyan jutott döntőbe.
a belinkelt a tweet is 100%ban igaz.
braxa88
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Allison na. még a reggeli kávé előtt volt 😊Edersont a City-ből?Real taktikája egyszerű. Pepe akarom mondani Ramos akarom mondani Varane, na mindegy. vkinek le kell ütköznie Edersont úgy, hogy agyrázkódást kapjon. egyszer már bejött ez a taktika a pool ellen, akkor most miért ne?Nem tudom volt-e már valamelyik csapatnak ilyen kemény útja a döntöig. Kár hogy a BM kiesett, győzelem esetén a Madrid lenyomná Európát. Most, ha nyer, csak a PL-t árazza be.Persze, legutóbb amikor a Madrid BL-t nyert, PSG, Juventus, Bayern, Liverpool.
gyurczi
Amúgy nem tudom miért írják le ennyien a Realt, a Pool konkretan tavalyi sokkal szarabb szezon során is simán kiesett Madridban, iden meg megkapta az inter, benfica, villareal triót hat mit mondjak nem egy PSG,Chelsea, City sor.
Persze, szerintem is eselyesebb valamivel a pool, de nem hinném hogy egysíkú döntő lenne.
eaglesmcnabb
csebi
Ő idén már nem járszik a BL-ben.
gyurczi
több mint 3 éve
Akkor hala Madrid (hátha így kikapnak 🤪🤪🤪🤪)
több mint 3 éve
twitter.com/goonerpeet/status/1521966919305281538?t=L01tbqQ0h19bPe4pvx151Q&s=19Megnéztem miket posztolt, Arsenal szurkolóként olyat ír hogy Klopp megszopatja magát azzal hogy Jota kezd közepén, csak ellenünk idén vágott már kb 4 gólt 😀
Ez amúgy elég szánalmas...
FLZOLI
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Kariust nem akarják visszaigazolni?😊Nem kell, a rosteren van, igaz csak mint negyedik számú kapus.
NB2
Viszont szabadidejében nem tétlenkedett, elég jól kipattintotta magát. Mondjuk kapus már nem lesz sehol, max amatőr ligában...
több mint 3 éve
Azért zárójelben jegyzem meg, hogy ha valamiben a tavalyi formát hozzuk, akkor az a támadási hatékonyság. Van viszont egy formába lendült Thiago, van egy Diaz, remélhetően addig egészséges marad Henderson, Van Dijk, és Konaté/Matip is.Nem tudom volt-e már valamelyik csapatnak ilyen kemény útja a döntöig. Kár hogy a BM kiesett, győzelem esetén a Madrid lenyomná Európát. Most, ha nyer, csak a PL-t árazza be.Persze, legutóbb amikor a Madrid BL-t nyert, PSG, Juventus, Bayern, Liverpool.
gyurczi
eaglesmcnabb
Ez (mivel Wijnaldum azért nem tolta rosszul, de mégsem egy prime Thiago) négy és fél-öt helynyi upgrade a tavalyi negyeddöntős felálláshoz képest.
Madridban szopórollerre kerültünk, de idén azért a tavalyihoz képest pöttyet talán jobb a vedekezésünk (PL-BL 48ga/48mp, ha levesszük a Villa mákos napját, akkor 41ga/47mp, idén eddig 36/45), meg Diaz jobban keveri a balszélt, mint Mo a jobbot.
Meglátjuk, a puding próbája ugye az evés. Lesz rá egy hetünk készülni, Nektek mondjuk három és fél. Hát ez van.
több mint 3 éve
Kariust nem akarják visszaigazolni?😊
több mint 3 éve
Edersont a City-ből?Real taktikája egyszerű. Pepe akarom mondani Ramos akarom mondani Varane, na mindegy. vkinek le kell ütköznie Edersont úgy, hogy agyrázkódást kapjon. egyszer már bejött ez a taktika a pool ellen, akkor most miért ne?Nem tudom volt-e már valamelyik csapatnak ilyen kemény útja a döntöig. Kár hogy a BM kiesett, győzelem esetén a Madrid lenyomná Európát. Most, ha nyer, csak a PL-t árazza be.Persze, legutóbb amikor a Madrid BL-t nyert, PSG, Juventus, Bayern, Liverpool.
gyurczi
eaglesmcnabb
csebi
Ő idén már nem járszik a BL-ben.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
Real taktikája egyszerű. Pepe akarom mondani Ramos akarom mondani Varane, na mindegy. vkinek le kell ütköznie Edersont úgy, hogy agyrázkódást kapjon. egyszer már bejött ez a taktika a pool ellen, akkor most miért ne?Nem tudom volt-e már valamelyik csapatnak ilyen kemény útja a döntöig. Kár hogy a BM kiesett, győzelem esetén a Madrid lenyomná Európát. Most, ha nyer, csak a PL-t árazza be.Persze, legutóbb amikor a Madrid BL-t nyert, PSG, Juventus, Bayern, Liverpool.
gyurczi
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
nem esélyekben hanem játékban lesz az valszegNem tudom volt-e már valamelyik csapatnak ilyen kemény útja a döntöig. Kár hogy a BM kiesett, győzelem esetén a Madrid lenyomná Európát. Most, ha nyer, csak a PL-t árazza be.Persze, legutóbb amikor a Madrid BL-t nyert, PSG, Juventus, Bayern, Liverpool.
gyurczi
eaglesmcnabb
tolunk 50-60 percet tötymörgés és ha lesz 2 gól akkor meglátjuk, de az utolsó 30 perc előtt a real sztem nem fog "játszani"
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Nem tudom volt-e már valamelyik csapatnak ilyen kemény útja a döntöig. Kár hogy a BM kiesett, győzelem esetén a Madrid lenyomná Európát. Most, ha nyer, csak a PL-t árazza be.Persze, legutóbb amikor a Madrid BL-t nyert, PSG, Juventus, Bayern, Liverpool.
gyurczi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
volt e már h úgy ment BL döntőbe egy csapat hogy mindhárom párharcban az ellenfél jobb volt/ többet tett/ továbbjutást érdemelt.Illetve ennyi vereséggel se jutott még senki BL döntőbe.
nem semmi.
braxa88
több mint 3 éve
volt e már h úgy ment BL döntőbe egy csapat hogy mindhárom párharcban az ellenfél jobb volt/ többet tett/ továbbjutást érdemelt.nem semmi.
több mint 3 éve
Nem tudom volt-e már valamelyik csapatnak ilyen kemény útja a döntöig. Kár hogy a BM kiesett, győzelem esetén a Madrid lenyomná Európát. Most, ha nyer, csak a PL-t árazza be.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
Na látod. Ebben megvan a közös.Szeretem az angolokat, de ezt a kettőt ütném amíg mozog, főleg Sterlingetleszámítva a meg nem adott tizit, azért a hosszabbításban a bíró szépen megfújta a hazait a RealnakSterlinggel tökéletesen megértik egymást. 80 milliót ér 😀
még a rendes játékidőhöz, ott volt ez a Grealish gyerek, önző fasz, csak magára gondolt, 2x is ahelyett, hogy passzolt volna, ő akarta eldönteni, most örül a barma??? mindig is utáltam az ilyen nem csapatember játékosokat
NB2
Toca
davemayer