Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 072
a mai este segített megérteni, hogy miért nem kérdés melyik sportot választom vasárnap esténként...
persze lehet 20 perc hosszabbítás alatt se lő gólt ez a city...be kéne még fektetniük 2-300 milliót gyorsan
Klaci79
Baseball? NBA? NASCAR?
Toca
Szertorna.

több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Ha jol szamoltam benzy 10 golt rugott a 3 olajosnak 6 meccsen...

Brutál, főleg hogy kb mindet hátrányban vagy egálnál...
eaglesmcnabb
Real volt az elso csapat aki elkezdte az osszevasarlast a galaktikus korszakban. Most vannak gazgagabb gyerekek a homokozoban.
Blevi
Sztem anno reges regen az Inter volt aki elkezdte ezt az oruletet.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 353 — Vikings fan
a mai este segített megérteni, hogy miért nem kérdés melyik sportot választom vasárnap esténként...
persze lehet 20 perc hosszabbítás alatt se lő gólt ez a city...be kéne még fektetniük 2-300 milliót gyorsan
Klaci79
Baseball? NBA? NASCAR?
több mint 3 éve
Blevi 9 019 — Lions & Cowboys fan

eaglesmcnabb
Real volt az elso csapat aki elkezdte az osszevasarlast a galaktikus korszakban. Most vannak gazdagabb gyerekek a homokozoban.

Szerkesztette: Blevi
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Klaci79
Tetszik a poen. 😊 Mindamellett, el is koltik ennek a felet Haalandra.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 986
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 198 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 679 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Kiütve a pénzes csapatok, innen nem is kell több.
Mákos ágon volt a Pool, de az sem tragédia ha ők nyerik meg, tényleg jók, de a bajnokot addig kell ütni amíg mozog

több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 728 — "Montoya por favor!"
Kicsi revenge miután elcsalták a januári meccset a peplovagok

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Azért az Pepsi mester sara, hogy Grealish, Sterling anti gól duó rohamoz a hosszabbításban.

Még néhány milliárdot oda kéne adni, rövid a kispad

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 526 — Így remélem megfelelek nektek.....
nem vagyok ideges fő a nyugalom😉 😛
dande
Megvan meg a fiókba eltett Pep győzelem vagy már kidobtad? 😛
Toca
?????? 😊 ezt biztos én nem értem 😉 percig nem gondoltam, hogy megvan, igazából Steznek fizethettek 10 kör sört 😉

Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 897 — Whoops, looks like something went wrong.
Na akkor rakjuk félre megint egy évre, hogy Guardiola BL-t nyer ezzel a cityvel. Kibaszott túlértékelt alibikirály.

Ancelottit mindig ekézem, de nem hiszem el hogy nem tudatos hogy a meccsek elejen szemmel lathatóan spórolunk, hogy aztán az utolso 20 percben tudjunk menni mint a gép.
eaglesmcnabb
Hat lassan azert nehezen tudja majd letagadni Pep, hogy nem a szupercsapatnak koszonheti a sikeret, jokor volt jo helyen...

Csak mert azota ket szupercsapatot kapott a segge ala csilliardos kotlsegvetessel, kerhetett barkit, de o mindket dream teammel csunyan befurdott. Es tisztan es egyertelmuen kijott, hogy o baszta el taktikai szempontbol folyamatosan.

több mint 3 éve
clbass New Orleans Saints 3 168 — Saints fan
Én meg az életben nem drukkoltam ennyire a Poolnak, mint ezek ellen a színészek ellen…ez a világ röheje
Klaci79
Spanyol foci már egy ideje erről szól. Nem is nézem már azt a bajnokságot, hiába spanyol az abszolút kedvenc csapatom.
shagi0206
Igazából ők jól csináljak, a játékvezető a baj, hogy partner ebben. Bizonyos mértékig értem az ilyet…de 3 perc!!! Ez komoly?!
Klaci79
2:50 maradhat? 3-1-nél kb. leszóltak, hogy eredményt őrizni! Nem mindha nagyon érdekelt volna ki megy tovább, a döntőben csak a 'Pool 😉
több mint 3 éve
leszámítva a meg nem adott tizit, azért a hosszabbításban a bíró szépen megfújta a hazait a Realnak

még a rendes játékidőhöz, ott volt ez a Grealish gyerek, önző fasz, csak magára gondolt, 2x is ahelyett, hogy passzolt volna, ő akarta eldönteni, most örül a barma??? mindig is utáltam az ilyen nem csapatember játékosokat
NB2
Sterlinggel tökéletesen megértik egymást. 80 milliót ér 😀
több mint 3 éve
dande
Megvan meg a fiókba eltett Pep győzelem vagy már kidobtad? 😛
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 526 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 324 — nabege2@yahoo.com
leszámítva a meg nem adott tizit, azért a hosszabbításban a bíró szépen megfújta a hazait a Realnak

még a rendes játékidőhöz, ott volt ez a Grealish gyerek, önző fasz, csak magára gondolt, 2x is ahelyett, hogy passzolt volna, ő akarta eldönteni, most örül a barma??? mindig is utáltam az ilyen nem csapatember játékosokat
több mint 3 éve
3x🔥💵

Ezek után már jó lenne a döntőt is behúzni de combos lesz nagyon

több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 198 — je suis poloska
Na akkor rakjuk félre megint egy évre, hogy Guardiola BL-t nyer ezzel a cityvel. Kibaszott túlértékelt alibikirály.

Ancelottit mindig ekézem, de nem hiszem el hogy nem tudatos hogy a meccsek elejen szemmel lathatóan spórolunk, hogy aztán az utolso 20 percben tudjunk menni mint a gép.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Én már sajnálom kicsit Pepet.
De már el is múlt.

Fogalmam sincs ez a Real hogy döntős amúgy 🤷‍♂️. Carlo papa…
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 676 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Nagyon le akarta fújni a csóka.
nagylaza
Csippant a teló 😄
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 897 — Whoops, looks like something went wrong.
Azert ez visszataszito volt, hogy netto 7-8 percet vegigfetrengett a Real a vegen, es odavagott egy 3 perces hosszabbitast a spori, amibol egyben kb. szinten huztak az idot.

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 431 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Jajj szegény szitike, hát sose nyernek BL-t 🤣🤣🤣

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 422 — beers & Packers
Nagyon le akarta fújni a csóka.