Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Szertorna.a mai este segített megérteni, hogy miért nem kérdés melyik sportot választom vasárnap esténként...Baseball? NBA? NASCAR?
persze lehet 20 perc hosszabbítás alatt se lő gólt ez a city...be kéne még fektetniük 2-300 milliót gyorsan
Klaci79
Toca
több mint 3 éve
Sztem anno reges regen az Inter volt aki elkezdte ezt az oruletet.Ha jol szamoltam benzy 10 golt rugott a 3 olajosnak 6 meccsen...Real volt az elso csapat aki elkezdte az osszevasarlast a galaktikus korszakban. Most vannak gazgagabb gyerekek a homokozoban.
Brutál, főleg hogy kb mindet hátrányban vagy egálnál...
eaglesmcnabb
Blevi

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
a mai este segített megérteni, hogy miért nem kérdés melyik sportot választom vasárnap esténként...Baseball? NBA? NASCAR?
persze lehet 20 perc hosszabbítás alatt se lő gólt ez a city...be kéne még fektetniük 2-300 milliót gyorsan
Klaci79
több mint 3 éve
Ha jol szamoltam benzy 10 golt rugott a 3 olajosnak 6 meccsen...Real volt az elso csapat aki elkezdte az osszevasarlast a galaktikus korszakban. Most vannak gazdagabb gyerekek a homokozoban.
Brutál, főleg hogy kb mindet hátrányban vagy egálnál...
eaglesmcnabb
Szerkesztette: Blevi
több mint 3 éve
a mai este segített megérteni, hogy miért nem kérdés melyik sportot választom vasárnap esténként...Tetszik a poen. 😊 Mindamellett, el is koltik ennek a felet Haalandra.
Klaci79

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
a mai este segített megérteni, hogy miért nem kérdés melyik sportot választom vasárnap esténként...persze lehet 20 perc hosszabbítás alatt se lő gólt ez a city...be kéne még fektetniük 2-300 milliót gyorsan
több mint 3 éve
Ha jol szamoltam benzy 10 golt rugott a 3 olajosnak 6 meccsen...Brutál, főleg hogy kb mindet hátrányban vagy egálnál...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Kiütve a pénzes csapatok, innen nem is kell több.Mákos ágon volt a Pool, de az sem tragédia ha ők nyerik meg, tényleg jók, de a bajnokot addig kell ütni amíg mozog
több mint 3 éve
🎙️ Yaya Touré's agent in 2018: “Pep turned all Africa against himself. I’m sure that many African shamans in the future will not allow Guardiola to win the Champions League. This will be for Guardiola an African curse. Life will show whether I am right or not.” 🧙♂️ pic.twitter.com/lN2CyNzEXr
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) May 4, 2022
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Kicsi revenge miután elcsalták a januári meccset a peplovagok
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Azért az Pepsi mester sara, hogy Grealish, Sterling anti gól duó rohamoz a hosszabbításban.Még néhány milliárdot oda kéne adni, rövid a kispad
több mint 3 éve
?????? 😊 ezt biztos én nem értem 😉 percig nem gondoltam, hogy megvan, igazából Steznek fizethettek 10 kör sört 😉nem vagyok ideges fő a nyugalom😉 😛Megvan meg a fiókba eltett Pep győzelem vagy már kidobtad? 😛
dande
Toca
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Na akkor rakjuk félre megint egy évre, hogy Guardiola BL-t nyer ezzel a cityvel. Kibaszott túlértékelt alibikirály.Hat lassan azert nehezen tudja majd letagadni Pep, hogy nem a szupercsapatnak koszonheti a sikeret, jokor volt jo helyen...
Ancelottit mindig ekézem, de nem hiszem el hogy nem tudatos hogy a meccsek elejen szemmel lathatóan spórolunk, hogy aztán az utolso 20 percben tudjunk menni mint a gép.
eaglesmcnabb
Csak mert azota ket szupercsapatot kapott a segge ala csilliardos kotlsegvetessel, kerhetett barkit, de o mindket dream teammel csunyan befurdott. Es tisztan es egyertelmuen kijott, hogy o baszta el taktikai szempontbol folyamatosan.
több mint 3 éve
2:50 maradhat? 3-1-nél kb. leszóltak, hogy eredményt őrizni! Nem mindha nagyon érdekelt volna ki megy tovább, a döntőben csak a 'Pool 😉Igazából ők jól csináljak, a játékvezető a baj, hogy partner ebben. Bizonyos mértékig értem az ilyet…de 3 perc!!! Ez komoly?!Én meg az életben nem drukkoltam ennyire a Poolnak, mint ezek ellen a színészek ellen…ez a világ röhejeSpanyol foci már egy ideje erről szól. Nem is nézem már azt a bajnokságot, hiába spanyol az abszolút kedvenc csapatom.
Klaci79
shagi0206
Klaci79
több mint 3 éve
leszámítva a meg nem adott tizit, azért a hosszabbításban a bíró szépen megfújta a hazait a RealnakSterlinggel tökéletesen megértik egymást. 80 milliót ér 😀
még a rendes játékidőhöz, ott volt ez a Grealish gyerek, önző fasz, csak magára gondolt, 2x is ahelyett, hogy passzolt volna, ő akarta eldönteni, most örül a barma??? mindig is utáltam az ilyen nem csapatember játékosokat
NB2
több mint 3 éve
nem vagyok ideges fő a nyugalom😉 😛Megvan meg a fiókba eltett Pep győzelem vagy már kidobtad? 😛
dande
több mint 3 éve
nem vagyok ideges fő a nyugalom😉 😛
több mint 3 éve
leszámítva a meg nem adott tizit, azért a hosszabbításban a bíró szépen megfújta a hazait a Realnakmég a rendes játékidőhöz, ott volt ez a Grealish gyerek, önző fasz, csak magára gondolt, 2x is ahelyett, hogy passzolt volna, ő akarta eldönteni, most örül a barma??? mindig is utáltam az ilyen nem csapatember játékosokat
több mint 3 éve
3x🔥💵Ezek után már jó lenne a döntőt is behúzni de combos lesz nagyon
több mint 3 éve
Na akkor rakjuk félre megint egy évre, hogy Guardiola BL-t nyer ezzel a cityvel. Kibaszott túlértékelt alibikirály. Ancelottit mindig ekézem, de nem hiszem el hogy nem tudatos hogy a meccsek elejen szemmel lathatóan spórolunk, hogy aztán az utolso 20 percben tudjunk menni mint a gép.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Én már sajnálom kicsit Pepet.De már el is múlt.
Fogalmam sincs ez a Real hogy döntős amúgy 🤷♂️. Carlo papa…
több mint 3 éve
Nagyon le akarta fújni a csóka.Csippant a teló 😄
nagylaza
több mint 3 éve
Azert ez visszataszito volt, hogy netto 7-8 percet vegigfetrengett a Real a vegen, es odavagott egy 3 perces hosszabbitast a spori, amibol egyben kb. szinten huztak az idot.
több mint 3 éve
Jajj szegény szitike, hát sose nyernek BL-t 🤣🤣🤣

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Nagyon le akarta fújni a csóka.