Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 676 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Szép volt Carlo!
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 986
Én meg az életben nem drukkoltam ennyire a Poolnak, mint ezek ellen a színészek ellen…ez a világ röheje
Klaci79
Fordított helyzetben bármelyik csapat ugyanezt csinálná...
kapitnono
A City pont ugyanezt csinálta az előző körben is 😊
shagi0206
És az is épp ennyire gusztustaln volt. De ez a mai meg azon is túltesz..,
több mint 3 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 851
Én meg az életben nem drukkoltam ennyire a Poolnak, mint ezek ellen a színészek ellen…ez a világ röheje
Klaci79
Spanyol foci már egy ideje erről szól. Nem is nézem már azt a bajnokságot, hiába spanyol az abszolút kedvenc csapatom.
shagi0206
Igazából ők jól csináljak, a játékvezető a baj, hogy partner ebben. Bizonyos mértékig értem az ilyet…de 3 perc!!! Ez komoly?!
Klaci79
Ezzel az a baj, hogy nyomják a nagy fair play-es álszent reklámjaikat. Ez belefér annak a fogalmába? Ez minden téren undorító.
Atleti fanként pl ki nem állhattam Diego Costa-t. És igen, az sem tetszik igazán, amit a csapat Cholo óta játszik. Én még bőven egy másik Atleticonak kezdtem el szurkolni. Még Cholo is ott játszott 😊 Akkoriban főleg az olaszok voltak a nagy színészek. De hát a latin vér erre a "játékra" alkalmasabb.
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 728 — "Montoya por favor!"
Klaci79
kapitnono
Igen, egy kiscsapat egy nagy ellen igen…de ez a reál?!
Klaci79
Én már láttam a Barcat a Levante ellen időthúzni, ahogy a Margitot is

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Klaci79
kapitnono
Igen, egy kiscsapat egy nagy ellen igen…de ez a reál?!
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 062 — The Mathematician
és akkor ott vagyunk hogy tiszta játékidő kellene
akkor nem lenne ezt a fetrengés

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Klaci79
kapitnono
A City pont ugyanezt csinálta az előző körben is 😊
több mint 3 éve
Klaci79
Spanyol foci már egy ideje erről szól. Nem is nézem már azt a bajnokságot, hiába spanyol az abszolút kedvenc csapatom.
shagi0206
Igazából ők jól csináljak, a játékvezető a baj, hogy partner ebben. Bizonyos mértékig értem az ilyet…de 3 perc!!! Ez komoly?!
több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 206 — WHO DAT!!!!
Klaci79

több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 897 — Whoops, looks like something went wrong.
Ancelotti oriasi kiraly. Kar, hogy jovore a Milan hulyere veri majd a csapatat.

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 728 — "Montoya por favor!"
Klaci79
Ez minden csapatra igaz főleg ilyen meccsen, hülye lenne a City ha nem ezt csinálná fordított helyzetben. Pl a Barca is

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 737 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
érdemes menni lefeküdni? A Real innen már főleg fetrengeni fog, húzva az időt.
shagi0206
10 percet, ember 😊
ha csak nincs az ágyadban Palvin Barbi, ennyit megéri várni
NB2
Palvin Barbi....áh lehet már öreg, de MW-t bármikor 😂😂😂

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Klaci79
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Blevi 9 019 — Lions & Cowboys fan
Tenyleg legyen tiszta jatekido kabare
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 777
Behívják a fél vöröskeresztet olyan játékosokhoz, akik fél perc múlva már sprintelnek fel-alá

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 324 — nabege2@yahoo.com
shagi0206
10 percet, ember 😊
ha csak nincs az ágyadban Palvin Barbi, ennyit megéri várni
több mint 3 éve
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 197 — je suis poloska
Azért még nincs vége, ez a védelem attól meg nem lett jobb, hogy ruszotibi talalt 2 golt, vagy amiert pep eltaktikazta magat...
eaglesmcnabb
Hat nem is adok semmi eselyt a Pool ellen. Jelenleg nem tudok erosebb csapatot mondani a vilagon a Liverpoolnal. vagyis de, egyet, a Milant, de a csicska Klopp mazlista volt es meguszta a dontobeli picsazast. 😕
Stez
Szerintem is bőven eselyesebb lenne a pool, de a real ellen amúgy jobb matchup mint a city a bayern vagy a psg...

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
értem, de azért ez a Real is okádék módon húzza az időt
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 422 — beers & Packers
Egyebkent nem azert, de az idei, a tavalyi es az azelotti BL-csokerkedes utan en nem hosszabbitanek Guardiolaval. Ez az ember egesz egyszeruen hibat hibara halmoz a Cityvel, ha a tet nagy lesz. A Barcaval ezeket nem kurta el, de Angliaban sorozatban. Ennek a Citynek mar ket BL-gyozelemnel kellene tartania, iden meg a Liverpool ellen mennie kellene a harmadikert az elmult nehany evbol.
Stez
Pedig nem fogják elküldeni.
shagi0206
Persze, hogy nem. Csak kis tulzassal nincs masik edzo a vilagon, aki ilyen bakik utan megtarthatna az allasat. Tucheleket, Ancelottikat, Kloppokat vagy Zidane-okat raktak k, vagy nem hosszabbitottak veluk, akik mar azt megelozoen is, vagy azota mashol bizonyitottak, mekkora zsenik.

De nem. Csak es kizarolag Pepnek van meg ez a kivaltsaga, hogy ilyen hibak utan is erinthetetlen.
Stez
Ancelotti is agyagba volt döngölve itten, szigorúan szakmailag. Vagy rosszul emlékszem? (Nem.)
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 897 — Whoops, looks like something went wrong.
Azért még nincs vége, ez a védelem attól meg nem lett jobb, hogy ruszotibi talalt 2 golt, vagy amiert pep eltaktikazta magat...
eaglesmcnabb
Hat nem is adok semmi eselyt a Pool ellen. Jelenleg nem tudok erosebb csapatot mondani a vilagon a Liverpoolnal. vagyis de, egyet, a Milant, de a csicska Klopp mazlista volt es meguszta a dontobeli picsazast. 😕

több mint 3 éve
semmi nem volt, Nacho totál rájátszott😊
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 197 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 679 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Fernándinnyó
Heisman
Vicc de magasan az öreg a legveszelyesebb