Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Vinicius balszelso, nem Zincsenko fogja. Jelenleg epp Cancelo. De az utolso het percben az osszes tamadas, beadas Zincsenko oldalarol jott, olyan vakon volt a gyerek, hogy nezni is rossz volt. A spanyolok ugyesen rajottek, hol a gyengepontja a Citynek, vegul szet is szedtek.Ez hülyeség, Walker egy vicc. Cancello masterclass, Vinicius ellen ő kellNincsen ha. Nem cserelem be azt, akin mar az elso meccsen is golokat kaptak, annyira kurva gyenge volt, es nem tud mit kezdeni az ellenfel szelsoivel. Ez Pepen megy el es azon, hogy Zinchenkot bekuldte mindket meccsen, sok idore.Pep, te a vilag chokere vagy, komolyan mondom. A behozott Zinchenko helyerol jott az osszes beadas es tamadas. Fernandinho netto minusz ember, amikor neki kellene szurnie. Megint elbaszod, facepalm.Ugyan már Gearlish helyzete meg bemegy a 2ből 1 nincs miről beszélni.... akkor most jól vagy rosszul cserèl....
Pedig drukkoltam a Citynek.
Stez
dande
Stez
FLZOLI
több mint 3 éve
Nyilván a BL tripla is mák volt, ilyen ezDe nem erről szól a foci, hogy ha van egy momentum, akkor meg kell ragadni?Az hogy vhonnan kitudja honnan mindig jön vmi monentum amiből tovább mennek...ez volt amikor a 3BL győzelem is összejött nekik ..ettől mèg persze nem vitatom el csak dühítő 🤪Kzrva rohadt kibaszott màzlista 😡😡😡😡😡😡😡😡😡💪😡😡😡😲😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 köszi Stez......Mi a szerencse? Kétszer végigmentek, City szagolni se tudta
dande
Heisman
dande
Persze, kell szerencse is hozza, de egy idő után szerintem nem lehet csak arra fogni.
roberto23
több mint 3 éve
Nem azt mondtam, hogy egy szar edző. De nem tartozik a legelitebb körhöz. Mindig alá volt tolva egy jó csapat, amit már csak kozmetikázni kellett. Az ment neki (mondjuk). De mondjuk a Heynckes féle Bayernt azt inkább szétrombolta.Gondoltam hogy ez vkinèl előjőn tessék utána csinálni a túlbecsült szakmaiságot....Pep, te a vilag chokere vagy, komolyan mondom. A behozott Zinchenko helyerol jott az osszes beadas es tamadas. Fernandinho netto minusz ember, amikor neki kellene szurnie. Megint elbaszod, facepalm.Mindig is túlbecsültnek tartottam a szakmaiságát. Alap ötlete nem rossz a fociról, de ha bele kell nyúlni, akkor lefő a kávé.
Stez
shagi0206
dande
több mint 3 éve
Hát ez azMekkora csapat...most jött be, ennyit még egy mennyei is bír 😊
Asensio már futni nem bír, le kéne hozni
FLZOLI
NB2
több mint 3 éve
Mit művelünk megint, sokadjára idén!?!?? Rodrygo dupla most éppen cseréből.
több mint 3 éve
De nem erről szól a foci, hogy ha van egy momentum, akkor meg kell ragadni?Az hogy vhonnan kitudja honnan mindig jön vmi monentum amiből tovább mennek...ez volt amikor a 3BL győzelem is összejött nekik ..ettől mèg persze nem vitatom el csak dühítő 🤪Kzrva rohadt kibaszott màzlista 😡😡😡😡😡😡😡😡😡💪😡😡😡😲😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 köszi Stez......Mi a szerencse? Kétszer végigmentek, City szagolni se tudta
dande
Heisman
dande
Persze, kell szerencse is hozza, de egy idő után szerintem nem lehet csak arra fogni.
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 3 éve
Ez hülyeség, Walker egy vicc. Cancello masterclass, Vinicius ellen ő kellNincsen ha. Nem cserelem be azt, akin mar az elso meccsen is golokat kaptak, annyira kurva gyenge volt, es nem tud mit kezdeni az ellenfel szelsoivel. Ez Pepen megy el es azon, hogy Zinchenkot bekuldte mindket meccsen, sok idore.Pep, te a vilag chokere vagy, komolyan mondom. A behozott Zinchenko helyerol jott az osszes beadas es tamadas. Fernandinho netto minusz ember, amikor neki kellene szurnie. Megint elbaszod, facepalm.Ugyan már Gearlish helyzete meg bemegy a 2ből 1 nincs miről beszélni.... akkor most jól vagy rosszul cserèl....
Stez
dande
Stez
több mint 3 éve
Pedig mondanám. Azzal a Barcaval nyerni azért annyira nem volt nagy cucc.Pep bazdmeg. Oriasi choker vagy.Kétszeres BL-győztesként ezt nem mondanám rá, de a 2012-es bukta óta rengetegszer gyengébb csapatok ellen esik ki.
Kenny
Kampman
Azóta milyen csapatokkal bukik folyton ?
több mint 3 éve
Mekkora csapat...most jött be, ennyit még egy mennyei is bír 😊
FLZOLI
több mint 3 éve
Mekkora csapat...Most állt be 😛
FLZOLI
több mint 3 éve
Nincsen ha. Nem cserelem be azt, akin mar az elso meccsen is golokat kaptak, annyira kurva gyenge volt, es nem tud mit kezdeni az ellenfel szelsoivel. Ez Pepen megy el es azon, hogy Zinchenkot bekuldte mindket meccsen, sok idore.Pep, te a vilag chokere vagy, komolyan mondom. A behozott Zinchenko helyerol jott az osszes beadas es tamadas. Fernandinho netto minusz ember, amikor neki kellene szurnie. Megint elbaszod, facepalm.Ugyan már Gearlish helyzete meg bemegy a 2ből 1 nincs miről beszélni.... akkor most jól vagy rosszul cserèl....
Stez
dande
több mint 3 éve
Mekkora csapat...Asensio már futni nem bír, le kéne hozni
több mint 3 éve
Gondoltam hogy ez vkinèl előjőn tessék utána csinálni a túlbecsült szakmaiságot....Pep, te a vilag chokere vagy, komolyan mondom. A behozott Zinchenko helyerol jott az osszes beadas es tamadas. Fernandinho netto minusz ember, amikor neki kellene szurnie. Megint elbaszod, facepalm.Mindig is túlbecsültnek tartottam a szakmaiságát. Alap ötlete nem rossz a fociról, de ha bele kell nyúlni, akkor lefő a kávé.
Stez
shagi0206
több mint 3 éve
Pep bazdmeg. Oriasi choker vagy.Kétszeres BL-győztesként ezt nem mondanám rá, de a 2012-es bukta óta rengetegszer gyengébb csapatok ellen esik ki.
Kenny
több mint 3 éve
Ezt a realt iden hanzszor temettek mar el? Nagyon durva hogy mindig visszajonnek
több mint 3 éve
De nem ment be.Pep, te a vilag chokere vagy, komolyan mondom. A behozott Zinchenko helyerol jott az osszes beadas es tamadas. Fernandinho netto minusz ember, amikor neki kellene szurnie. Megint elbaszod, facepalm.Ugyan már Gearlish helyzete meg bemegy a 2ből 1 nincs miről beszélni.... akkor most jól vagy rosszul cserèl....
Stez
dande
több mint 3 éve
Pep hatás mindig megtud lepni. 😀
több mint 3 éve
Pep, te a vilag chokere vagy, komolyan mondom. A behozott Zinchenko helyerol jott az osszes beadas es tamadas. Fernandinho netto minusz ember, amikor neki kellene szurnie. Megint elbaszod, facepalm.Ugyan már Gearlish helyzete meg bemegy a 2ből 1 nincs miről beszélni.... akkor most jól vagy rosszul cserèl....
Stez
több mint 3 éve
Pep, te a vilag chokere vagy, komolyan mondom. A behozott Zinchenko helyerol jott az osszes beadas es tamadas. Fernandinho netto minusz ember, amikor neki kellene szurnie. Megint elbaszod, facepalm.Mindig is túlbecsültnek tartottam a szakmaiságát. Alap ötlete nem rossz a fociról, de ha bele kell nyúlni, akkor lefő a kávé.
Stez
több mint 3 éve
Pep, te a vilag chokere vagy, komolyan mondom. A behozott Zinchenko helyerol jott az osszes beadas es tamadas. Fernandinho netto minusz ember, amikor neki kellene szurnie. Megint elbaszod, facepalm.Pedig drukkoltam a Citynek.
több mint 3 éve
Az hogy vhonnan kitudja honnan mindig jön vmi monentum amiből tovább mennek...ez volt amikor a 3BL győzelem is összejött nekik ..ettől mèg persze nem vitatom el csak dühítő 🤪Kzrva rohadt kibaszott màzlista 😡😡😡😡😡😡😡😡😡💪😡😡😡😲😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 köszi Stez......Mi a szerencse? Kétszer végigmentek, City szagolni se tudta
dande
Heisman
több mint 3 éve
Na neeee. 😀 mi az isten?😀Eddig jön a jinx xD
roberto23
több mint 3 éve
Na neeee. 😀 mi az isten?😀
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 3 éve
90 percig kozuk sem volt a meccshezKzrva rohadt kibaszott màzlista 😡😡😡😡😡😡😡😡😡💪😡😡😡😲😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 köszi Stez......Mi a szerencse? Kétszer végigmentek, City szagolni se tudta
dande
Heisman
több mint 3 éve
Annyira támad a Real mindjárt kapnak egyet.