Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Realosok csetlenek-botlanak a kapu előtt 😊
több mint 3 éve
Silva sargaja is elmaradt. Ma mindent lehetLegalabb kovetkezetes
Blevi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Silva sargaja is elmaradt. Ma mindent lehet
több mint 3 éve
Ez egy nagyon-nagyon régi sztori volt.Ha Anettka beszáll, akkor: Balassagyarmat.Állítólag a Kozármisleny még vacillál az indulással.A Kazincbarcika és a Kozármisleny közben visszajutott az nb2-be 😊Ne csináld már, halálra izgatsz.
A Nyugati csoportból meg vagy a Mosonmagyaróvár, vagy a BVSC kerülhet föl.
warr_b
nagylaza
Ha vállalják is az nb2-t, akkor is a legkisebb költségvetéssel a mezőnyből.
Ha nem vállalják, jelenleg Balassagyarmat, Dunaújváros, Makó, Iváncsa a sorrend utánuk.
Iváncsa tavaly ugye első lett, de nem vállalták, helyettük indult a Kecskemét 😊
Balassagyarmatot se látom, hogy vállalnák, Makó, hát... szerintem inkább nem, mint igen. Maradna a Dunaújváros.
warr_b
nagylaza
több mint 3 éve
Ha Anettka beszáll, akkor: Balassagyarmat.Állítólag a Kozármisleny még vacillál az indulással.A Kazincbarcika és a Kozármisleny közben visszajutott az nb2-be 😊Ne csináld már, halálra izgatsz.
warr_b
nagylaza
Ha nem vállalják, jelenleg Balassagyarmat, Dunaújváros, Makó, Iváncsa a sorrend utánuk.
Balassagyarmatot se látom, hogy vállalnák, Makó, hát... szerintem inkább nem, mint igen. Maradna a Dunaújváros.
warr_b
több mint 3 éve
Vini baszod, úgy bebasztam volna a hosszúba hogy csak úgy porzik...Most meg modric basszameg
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Draft kéne a mennyeiben, egyetemek helyett persze az akadémiákkal.A Kazincbarcika és a Kozármisleny közben visszajutott az nb2-be 😊kene egy jo bvsc is az nb1-ben
warr_b
sot atszerveznem az nb1-et mivel
kb pesti es kelet-mo csapatok vannak ott. lenne meg egy eastern conference is a vidi, puskas, egerszeggel no meg gyor vagy gyirmot vagy mi.
es akkor superbowl a vegen,
YoungZeeZee
Bevonulnak a színpadon 18-20 éves tetkós-zselés műmájerek, lepacsiznak meg ölelkeznek Csányival, a gyirmóti war roomban komoly döntések születnek, csóri MTK-t jól lehúznák valami trade-nél, az unalmasabb hátsó körökben kitör egy kis ustawka a közönség között, szóval lenne hangulata.
több mint 3 éve
Állítólag a Kozármisleny még vacillál az indulással.A Kazincbarcika és a Kozármisleny közben visszajutott az nb2-be 😊Ne csináld már, halálra izgatsz.
warr_b
nagylaza

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 534
A Kazincbarcika és a Kozármisleny közben visszajutott az nb2-be 😊kene egy jo bvsc is az nb1-ben
warr_b
sot atszerveznem az nb1-et mivel
kb pesti es kelet-mo csapatok vannak ott. lenne meg egy eastern conference is a vidi, puskas, egerszeggel no meg gyor vagy gyirmot vagy mi.
es akkor superbowl a vegen,
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 3 éve
😀Az viszont sokat sejtet, hogy a Budaörstől vasárnap elszenvedett 2–1-es vereséget követően Dragan Vukmir vezetőedző a következőt mondta:
m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2022/05/04/a-dvtk-kitette-keretebol-9-es-11-golos-tamadojat-is/#
warr_b
„Nem tudom elfogadni, hogy a játékosokon nem érzem, hogy mennyire fontos a klubnak a feljutás az NB I-be. Nem láttam alázatot, küzdelmet. Nem tudom hova tenni.”
Nem is az az érdekes, hogy a magyar futballban nincsenek profi körülmények, mert ez már közhely. Hanem amikor a már alapból totálisan szürreális módon kinevezett edző viszont számonkéri a profi viselkedést.
Mintha 3-4 hónap múlva nem rúgnák ki őt is valami hamisítatlan kelet-európai ok miatt, hogy aztán érthetetlen körülmények között ismét munkát kaphasson a vetésforgó következő állomásán.
több mint 3 éve
Eljátszottam a gondolattal, hogy a 4-3 után megjátszom a 0-0-at, röhögnék, ha bejönne. (Illetve: nem röhögnék, mert végül nem fogadtam.)pedig 2000€-t megérne
nagylaza
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Eljátszottam a gondolattal, hogy a 4-3 után megjátszom a 0-0-at, röhögnék, ha bejönne. (Illetve: nem röhögnék, mert végül nem fogadtam.)
több mint 3 éve
A Kazincbarcika és a Kozármisleny közben visszajutott az nb2-be 😊Ne csináld már, halálra izgatsz.
warr_b
több mint 3 éve
Nekem aztan nincs bajom Casemiroval, de hogy az ember barmit csinal, nem akarnak lapot adni, az kemeny. 😀Ez a hatulrol erkezo csuszasa akkora sarga volt, mint a haz, es meg o volt felhaborodva, hogy befujtak. 😀 De utana is volt egy eleg kemeny belepoje.
Szerkesztette: Stez
több mint 3 éve
A Kazincbarcika és a Kozármisleny közben visszajutott az nb2-be 😊 A Nyugati csoportból meg vagy a Mosonmagyaróvár, vagy a BVSC kerülhet föl.

több mint 3 éve
Casemiro megint meguszott egy full egyertelmu sargat. Micsoda meglepetes.
több mint 3 éve
😀m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2022/05/04/a-dvtk-kitette-keretebol-9-es-11-golos-tamadojat-is/#

több mint 3 éve
A kis gól többet ért volna a nagy fölénél.
több mint 3 éve
Kiestek már egyszer ők is a NER alatt.Nah akkor vagy az MTK, vagy a Kispest tuti kiesik, örlühet a sok "túlsokapesticsapat"-ozó...Igazából még egy Kövesd-Kisvárda kiesés kellene csak (helyükre két nagy megyeszékhellyel), hogy a mezőny legalább papíron emészthető legyen, a felcsút nyilván míg ner van, örökös tag
warr_b
r.baggio
több mint 3 éve
Baszki Marin még nálunk van …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Nah akkor vagy az MTK, vagy a Kispest tuti kiesik, örlühet a sok "túlsokapesticsapat"-ozó...Igazából még egy Kövesd-Kisvárda kiesés kellene csak (helyükre két nagy megyeszékhellyel), hogy a mezőny legalább papíron emészthető legyen, a felcsút nyilván míg ner van, örökös tag
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
a BL győzelem előtt merült fel hogy nem nyert semmit és ha akkor se jön össze akkor vajon meddig maradhatnekem sem rémlik. amióta itt van, csak a tavalyi volt krízis, de az meg azért, mert elkezdtek elfogyni az embereinkAztán volt és időszak, amikor Kloppot is ki akarták tenni…Tényleg?
#JC6
Mikey
slowmotion
www.sportsjoe.ie/football/liverpool-fans-actually-demanding-jurgen-klopp-sacked-110882
www.goal.com/en/news/klopp-feared-sack-liverpool-improve-quickly/1bsfhyx3my9cx14m9bvfcgfe0g
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Nah akkor vagy az MTK, vagy a Kispest tuti kiesik, örlühet a sok "túlsokapesticsapat"-ozó...