Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 127 — Illegális gyakorló
Besírok ezen a Pakson.
20 perc van hátra, 0-3, erre most 3-3😃
#JC6
Felkészül a Fradi-Zete

Mondjuk a magyar játékvezetés is megér egy misét a varral együtt (tudom, tudom, FerencVARos). Zsóri tépi Mmaee mezét, tizi a zetének. Utána a kezezés meg semminemvót a túloldalon. Jóvanakkor 😀

Szerkesztette: Bálesz

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 267 — NFL bracket champion '26
Besírok ezen a Pakson.
#JC6
Tipszmiksz Liga

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 344
Aztán volt és időszak, amikor Kloppot is ki akarták tenni…
#JC6
Tényleg?
Mikey
nekem sem rémlik. amióta itt van, csak a tavalyi volt krízis, de az meg azért, mert elkezdtek elfogyni az embereink
slowmotion
Pár újság cikkezett róla akkoriban, de kétlem, hogy lett volna valóságalapja.
Bálesz
Jaaaa, a szurkolók, bocsi 😅
#JC6
a hülyébbek valóban túl szokták reagálni a dolgokat, és a második egymást követő vereség után edzőváltást követelni.
szerencsére a tulajdonosi kör nem ilyenekből áll, ők képesek értelmezni a kontextust.
slowmotion
A kedvencem, amikor játszott a csapat két döntetlent egymás után és egyszer kikapott, egyből jöttek a kiégett a csapat, elfáradt a támadótrió, gyenge a középpálya, kiismerték Klopp taktikáját, igazolni kellene valakit kétszázmillióért jellegű ún. szakértő írások.

Aztán nyertek tízet zsinórban.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 443 — Cowboys fan
#JC6
Tényleg?
Mikey
nekem sem rémlik. amióta itt van, csak a tavalyi volt krízis, de az meg azért, mert elkezdtek elfogyni az embereink
slowmotion
Bálesz
#JC6
a hülyébbek valóban túl szokták reagálni a dolgokat, és a második egymást követő vereség után edzőváltást követelni.
szerencsére a tulajdonosi kör nem ilyenekből áll, ők képesek értelmezni a kontextust.
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 037
Besírok ezen a Pakson.
több mint 3 éve
#JC6
Tényleg?
Mikey
slowmotion
Bálesz
több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 127 — Illegális gyakorló
#JC6
Tényleg?
Mikey
slowmotion

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 082 — Kinek mit intézett a kormánya
Ádám Martin közben meglőtte 30. NB1-es gólját a szezonban. Félelmetes szám

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
#JC6
Tényleg?
Mikey
több mint 3 éve
Az idei év valami felejthetetlen lesz, legyen a végső kimenetel bármi is. A bajnokságban a legvégéig versenyben a csapat, és mindegyik kupában döntőt játszik, az egyiket már meg is nyerve.

És akkor belegondolsz, hogy Klopp +2 évvel '26-ig marad.

Megérte az a sokévnyi kínlódás.

több mint 3 éve
#JC6
Tényleg?

több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 161
A city a
Legjobb gépezet
Ami működik is remekül, nem szarral gurigáznak.
A REALban azért focisták is játszanak. 😉
Kérdés, meddig lehet kihasználni azt amikor meghibásodik egy gépezet.
Kétszer bejött, ki tudja…

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 728 — "Montoya por favor!"
Irigylem a Pool szurkolókat. Fantasztikus ez a csapat. Képtelenek hibázni. Emlékszem a Klopp előtti időkre, milyen szenvedéseken mentek keresztül a szurkolók. Aztán volt és időszak, amikor Kloppot is ki akarták tenni… de maradt és felépített egy gyilkos-gépezetet. Öröm nézni ezt a csapatot, komolyan mondom!
#JC6
Amúgy pont ezért érzi át szerintem remekül minden Pool drukker mi van most Manchesterben (sorry City amikor ezt a várost leírom nekem a United jut eszembe). Én csak kb 15 éven keresztűl néztem, ahogy mi próbálkozunk, próbálkozunk de nem jön össze míg a MU bármihez nyúl arany lesz belőle - egy ember miatt. Aki nálam öregebb hosszabb ideig 'élvezhette ezt'.
Akkor értékelődik fel igazán ezeknek a legnagyobbaknak a szerepa amikor elmennek. Sir Alex átadta a világ egyik legnagyobb brandjét, legjobb keretét, legjobb anyagi helyzetben lévő csapatát, ahol minden megvolt, hogy képesek legyenek fennmaradni mégis földbe állt a projekt mert az az 1 ember nem volt az élén.

FSG ide, olajpénz oda ha Pep vagy Klopp elmegy biztos vagyok benne, hogy ez az 'aranykor' visszaesik nálunk és a Citynél is. Sir Alex szintű edzőt (ahova lassan oda lehet helyezni a mostani két úriembert is - mégha a gyerekkori meghatározó emlékek miatt Ferguson nálam mindig egy külön kategória lesz) nem találsz és pótolni nem fogsz tudni akárhogy is akarod majd.
alatriste
mondjuk az MU-nál szerintem a Glazeréken sokkal több múlik, mehet oda bármekkora koponya, amíg a marketing és az "azonnali sikerek" fontosabbak, mint a koncepció és a csapatépítés, addig megette az egészet a fene
Löfli
Nekünk meg Wenger-éra végén/után jutott egy ilyen fiszem-faszom Stan Kroenke, aki most a Rams-brand miatt kb eladná az Arsenal-t, mint szégyenfoltot...
Willie Parker
nem tudom, idén lett bele invesztálva pénz (Ramsdale, Ben White, Tomiyasu, Odegaard és sajnos Nuno Tavares). reménykedem hogy a rams sikeressége miatt rendesek rak a csapatba Kroenke. ha Arteta nem is lesz egy McVay, kell egy fiatal zseni aki összerakja a csapatot, most egy egész jó mag kezd kiépülni

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Santi Mina.
mekkora tehetségnek indult, oszt' mi lett belőle 😮
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 679 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Csak bennem van az az érzés, hogy ma a Real fog továbbjutni? Az zavar csak benne, hogy akkor a Pool vissza fog nekik vágni a döntőben.
dugo93
Nyomnak egy Last Dance-t az öregek, kipaterolják a pénzes csapatokat aztán a döntőben a Pool ellen rutinból behúzzák 😊

Amúgy már a PSG, Chelsea ellen sem volt a Real az esélyes, orbitális mákja van sokszor a csapatnak, de ha túlélik ezeket az időszakokat és jön a szokásos legendary boost percek amikor a rokkantak és vének életre kelnek bárkit agyonütnek

több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 224
Irigylem a Pool szurkolókat. Fantasztikus ez a csapat. Képtelenek hibázni. Emlékszem a Klopp előtti időkre, milyen szenvedéseken mentek keresztül a szurkolók. Aztán volt és időszak, amikor Kloppot is ki akarták tenni… de maradt és felépített egy gyilkos-gépezetet. Öröm nézni ezt a csapatot, komolyan mondom!
#JC6
Amúgy pont ezért érzi át szerintem remekül minden Pool drukker mi van most Manchesterben (sorry City amikor ezt a várost leírom nekem a United jut eszembe). Én csak kb 15 éven keresztűl néztem, ahogy mi próbálkozunk, próbálkozunk de nem jön össze míg a MU bármihez nyúl arany lesz belőle - egy ember miatt. Aki nálam öregebb hosszabb ideig 'élvezhette ezt'.
Akkor értékelődik fel igazán ezeknek a legnagyobbaknak a szerepa amikor elmennek. Sir Alex átadta a világ egyik legnagyobb brandjét, legjobb keretét, legjobb anyagi helyzetben lévő csapatát, ahol minden megvolt, hogy képesek legyenek fennmaradni mégis földbe állt a projekt mert az az 1 ember nem volt az élén.

FSG ide, olajpénz oda ha Pep vagy Klopp elmegy biztos vagyok benne, hogy ez az 'aranykor' visszaesik nálunk és a Citynél is. Sir Alex szintű edzőt (ahova lassan oda lehet helyezni a mostani két úriembert is - mégha a gyerekkori meghatározó emlékek miatt Ferguson nálam mindig egy külön kategória lesz) nem találsz és pótolni nem fogsz tudni akárhogy is akarod majd.
alatriste
mondjuk az MU-nál szerintem a Glazeréken sokkal több múlik, mehet oda bármekkora koponya, amíg a marketing és az "azonnali sikerek" fontosabbak, mint a koncepció és a csapatépítés, addig megette az egészet a fene
Löfli
Nekünk meg Wenger-éra végén/után jutott egy ilyen fiszem-faszom Stan Kroenke, aki most a Rams-brand miatt kb eladná az Arsenal-t, mint szégyenfoltot...
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 062 — The Mathematician
Csak bennem van az az érzés, hogy ma a Real fog továbbjutni? Az zavar csak benne, hogy akkor a Pool vissza fog nekik vágni a döntőben.
dugo93
nemtom, nagyon adná a pool-city döntő mer ez a szezon kb tényleg erről a két csapatról szól
persze az se lepne meg ha a real nyerne megint

kb mint mikor van 2 boxoló a csúcson, erre a 40es kiüti mind2t a f*szba

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 608

több mint 3 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 985 — no es importante
Na de majd a Forest!

Ja bocs, nem ide, inkább a gyűlölködjünkbe...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 680 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
#JC6

alatriste

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 882 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
#JC6
Próbáljuk elfelejteni... 😕

2015-ben a kinevezésekor épp az autópályán vezettem hazafelé és emlékszem, hogy elkezdtem ugrálni a székben örömömben amikor megláttam a hírt.
Az FSG-t sem szabad lebecsülni, hogy honnan - hova jutott ez a csapat de Jürgen minden zsenije ami a legnagyobbat adja hozzá.
Kedveltem Rodgerst, az öreg King Kennyt már csak a legenda státusza miatt is, de ilyen kaliber sose volt a Poolnál mióta nézem. Beniteznek volt egy komoly időszaka, Gérard Houlliert kis taknyosként nem tudtam hova tenni még akkor nem az edzőt meg a taktikát néztem csak hogy ki merre szaladgál.

Liverpool Fc
több mint 3 éve

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 3 éve
clbass New Orleans Saints 3 168 — Saints fan
Pool komolyan vette 30 percre...
Elképesztő a különbség amikor csak evickélnek, meg ha akarnak is 😮
clbass
sokadszor mondom: visszaállt a Villarreal, megint beleléptek a szarba, és nem tudtak újra felpörögni. meg aztán el is fáradtak rendesen.
slowmotion
...és mivel te mondod ez nyilván így is van...
Stoki
56:44 H1 possession vs 40:60 H2 possession.
heat map-et nincs kedvem keresni, de gondolom az is mutatná, mennyire felborult a pálya
slowmotion
Véletlenül sem a pool váltott feljebb! a villareal vissza reálisabb...
clbass
onnantól, hogy volt hely passzolgatni, onnantól már jöttek a helyzetek is.
mondjuk az igaz, hogy Diazzal újra tizenegyen lettünk a pályán, de az első félidőben nem tudtunk mást tenni, mint átívelni a mezőny felett, és ezen a talajon minden labda kicsúszott a szarba.
a második félidőre a RR hagyott lélegzethez jutni, egyszer kinyíltak hátul, rábasztak, aztán meg kétségbe estek.
slowmotion
Szerintem elbagatelzáljuk a jelentőségét a felpörgés mértékének. Agyonnyert-agyonfizetett sztárokról van szó.
a pool lazázva hozott kétgólos előnyt múlt hétről. Álmosan kezdtek, nem tudtak felpörögni. Szünet, egy motivátorzseni, profi-elit játékosok. Szerintem ennyi...
Nem gondolnám, hogy a másik oldalon az lenne, hogy egy félidő után elbízták magukat, elégnek gondolták, nem akarták már annyira. Számomra ez az elképesztő. Egyet ráztak magukon és lelépték az ellenfelet. Ez legközelebb nehezebb lesz...
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 324 — nabege2@yahoo.com
Most nem azért, de egy BL elődöntőt ilyen p...nyi stadionban nem is engednék játszani
több mint 3 éve
Pool komolyan vette 30 percre...
Elképesztő a különbség amikor csak evickélnek, meg ha akarnak is 😮
clbass
sokadszor mondom: visszaállt a Villarreal, megint beleléptek a szarba, és nem tudtak újra felpörögni. meg aztán el is fáradtak rendesen.
slowmotion
...és mivel te mondod ez nyilván így is van...
Stoki
56:44 H1 possession vs 40:60 H2 possession.
heat map-et nincs kedvem keresni, de gondolom az is mutatná, mennyire felborult a pálya
slowmotion
Véletlenül sem a pool váltott feljebb! a villareal vissza reálisabb...
clbass
onnantól, hogy volt hely passzolgatni, onnantól már jöttek a helyzetek is.
mondjuk az igaz, hogy Diazzal újra tizenegyen lettünk a pályán, de az első félidőben nem tudtunk mást tenni, mint átívelni a mezőny felett, és ezen a talajon minden labda kicsúszott a szarba.
a második félidőre a RR hagyott lélegzethez jutni, egyszer kinyíltak hátul, rábasztak, aztán meg kétségbe estek.