Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Már kèt fordulóval ezelőtt ki kellett volna esniük hogy az a......
több mint 3 éve
Kzrva rohadt kibaszott màzlista 😡😡😡😡😡😡😡😡😡💪😡😡😡😲😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 köszi Stez......Mi a szerencse? Kétszer végigmentek, City szagolni se tudta
dande
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
BalfaszCity
több mint 3 éve
Befosas lvl 2000
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Ez a real geci megint focizik 5 percet befosol 😀
több mint 3 éve
Ahogy mondani szokták "há dik"
több mint 3 éve
Beszaroooooooooooooook
több mint 3 éve
Kzrva rohadt kibaszott màzlista 😡😡😡😡😡😡😡😡😡💪😡😡😡😲😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 köszi Stez......
több mint 3 éve
Persze, mindig rodrygo rugja a golt, de mindig vini jatszik ..Ezt ugatom
eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
LOOOOOOOOOOOOL
több mint 3 éve
A szokásos…
több mint 3 éve
gecciii 2-1
több mint 3 éve
Dikk a ruszótibi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
2-1 geci 😀
több mint 3 éve
hajdú bé miről beszél?!
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ok, hogy gól, de ez már túl későn jött. Kell egy kisebb csoda, hogy ebből 2-1 legyen.
több mint 3 éve
Persze, mindig rodrygo rugja a golt, de mindig vini jatszik ..
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
mindent elmond a mai Realról, hogy a gól óta a City 16-osa környékén nem jártakVolt már pár legfontosabb meccsük.
a szezon legfontosabb meccsén mondanak csődöt
NB2
A két angol csapat más ligában játszik.
Na 1-1 😀
több mint 3 éve
Igen, egész évben hangzott el jópárszor, hogy a Liverpool és a City jelenleg a 2 legjobb csapat. És úgy tűnik ők is játsszák a döntőt.Ha be is lovi szerintem kapcsolt vna a city. Szerintem elég takarékon pörögtek ma.Hat ez ennyi volt. Azért csak kijött a különbség a két keret között.En meg nem, kibaszott buta viniciust le kellene ultetni vegre. Ket ziccert szórakozott el 0-0-nál. Így esélytelen a city ellen.
Mindenesetre én elégedett vagyok a szezonnal. A kupát leszámítva szerintem kihozta a csapat a maxot.
roberto23
eaglesmcnabb
Egyszerűen jobb csapat, ennyi.
roberto23
több mint 3 éve
Meg kit hozol be a helyére ?Ha nincs az elso meccsen akkor meg 4-1 kb. Mondjuk nem real szint szerintem sem.Hat ez ennyi volt. Azért csak kijött a különbség a két keret között.En meg nem, kibaszott buta viniciust le kellene ultetni vegre. Ket ziccert szórakozott el 0-0-nál. Így esélytelen a city ellen.
Mindenesetre én elégedett vagyok a szezonnal. A kupát leszámítva szerintem kihozta a csapat a maxot.
roberto23
eaglesmcnabb
Real ha nem kapja ossze a kozeppalyat szar evek jonnek. A top Barca es a Real kozott vsz a parhuzam az h ami a Barcanak volt Ini es Xavi az volt a Kroos Modric a realnak, ahogy oregszenek ugy romlik a csapatjatek is. Neha villannak de fiatalabbak nem lesznek.
Blevi
Ilyen Asensiok jönnek be…
több mint 3 éve
mindent elmond a mai Realról, hogy a gól óta a City 16-osa környékén nem jártaka szezon legfontosabb meccsén mondanak csődöt
több mint 3 éve
Ha be is lovi szerintem kapcsolt vna a city. Szerintem elég takarékon pörögtek ma.Hat ez ennyi volt. Azért csak kijött a különbség a két keret között.En meg nem, kibaszott buta viniciust le kellene ultetni vegre. Ket ziccert szórakozott el 0-0-nál. Így esélytelen a city ellen.
roberto23
eaglesmcnabb
Egyszerűen jobb csapat, ennyi.
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 3 éve
Ha nincs az elso meccsen akkor meg 4-1 kb. Mondjuk nem real szint szerintem sem.Hat ez ennyi volt. Azért csak kijött a különbség a két keret között.En meg nem, kibaszott buta viniciust le kellene ultetni vegre. Ket ziccert szórakozott el 0-0-nál. Így esélytelen a city ellen.
roberto23
eaglesmcnabb
Real ha nem kapja ossze a kozeppalyat szar evek jonnek. A top Barca es a Real kozott vsz a parhuzam az h ami a Barcanak volt Ini es Xavi az volt a Kroos Modric a realnak, ahogy oregszenek ugy romlik a csapatjatek is. Neha villannak de fiatalabbak nem lesznek.