Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Modric is lőhetett volna egyet.Hat kinek mi a jo. Szerintem ritka tre, hogy egy hatranyban levo csapatnak 85 percig kaput eltalalo lovese sem volt. Vinicius zicceren kivul kb. nem volt lehetosege a Realnak.A reál így is jobban játszik, mint vártam. Azt hittem simábban nyer a city (már ha nyer persze) az első meccsen is már nagyon szerette őket valaki ott fent…Hala az egnek, nem lesz hosszabbitas.Mèg lehet 😉 el ne jinxeld lèci 😊
Stez
dande
Klaci79
Stez
több mint 3 éve
Gyors meglestem már, hogy Grealish transfermarkton mennyit ér. Nevetséges 😀 (80m €)Neymar nagyon elinflálta ezeket a számokat.
shagi0206
több mint 3 éve
Hat kinek mi a jo. Szerintem ritka tre, hogy egy hatranyban levo csapatnak 85 percig kaput eltalalo lovese sem volt. Vinicius zicceren kivul kb. nem volt lehetosege a Realnak.A reál így is jobban játszik, mint vártam. Azt hittem simábban nyer a city (már ha nyer persze) az első meccsen is már nagyon szerette őket valaki ott fent…Hala az egnek, nem lesz hosszabbitas.Mèg lehet 😉 el ne jinxeld lèci 😊
Stez
dande
Klaci79
több mint 3 éve
Asensio mit keres meg a keretben?
több mint 3 éve
Gyors meglestem már, hogy Grealish transfermarkton mennyit ér. Nevetséges 😀 (80m €)
több mint 3 éve
Hat ez ennyi volt. Azért csak kijött a különbség a két keret között.En meg nem, kibaszott buta viniciust le kellene ultetni vegre. Ket ziccert szórakozott el 0-0-nál. Így esélytelen a city ellen.
Mindenesetre én elégedett vagyok a szezonnal. A kupát leszámítva szerintem kihozta a csapat a maxot.
roberto23
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Benzemanal nincs labda, Vinicius meg megint alibizik.
több mint 3 éve
itt igen, a döntőben nem 😊Pedig inkább a Realnak örülnék, nekik még járna egy revans Kijevért.Én legfeljebb Ancelotti sikerének örülnék.
shagi0206
Kampman
több mint 3 éve
Pedig inkább a Realnak örülnék, nekik még járna egy revans Kijevért.Én legfeljebb Ancelotti sikerének örülnék.
shagi0206
több mint 3 éve
Hat ez ennyi volt. Azért csak kijött a különbség a két keret között. Mindenesetre én elégedett vagyok a szezonnal. A kupát leszámítva szerintem kihozta a csapat a maxot.
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 3 éve
Pedig inkább a Realnak örülnék, nekik még járna egy revans Kijevért.
több mint 3 éve
A reál így is jobban játszik, mint vártam. Azt hittem simábban nyer a city (már ha nyer persze) az első meccsen is már nagyon szerette őket valaki ott fent…Hala az egnek, nem lesz hosszabbitas.Mèg lehet 😉 el ne jinxeld lèci 😊
Stez
dande
több mint 3 éve
Hala az egnek, nem lesz hosszabbitas.
több mint 3 éve
Kurtoá te balfasz
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
csak a ballasztot kellett levinni 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Szedd ki🥳🥳🥳🥳
több mint 3 éve
Ez para 😕
több mint 3 éve
game over
több mint 3 éve
vazze ez amúgy miért nem sárga?Most is, hogy cserét kért?
bejön a hordágy, de ő inkább saját lábán megy le, én erre nyomnék egy sárgát
NB2
több mint 3 éve
Casemironak már az első félidőben kijárt volna egy sárga. Elég unszimpatikusan játszik.Pedig sok éve nézel focsit! Mi a meglepetés? Bár mióta pepe már nincs, nem tudom annyira utálni a madridot 😛
Toto21
több mint 3 éve
vazze ez amúgy miért nem sárga?bejön a hordágy, de ő inkább saját lábán megy le, én erre nyomnék egy sárgát
több mint 3 éve
Fu ez a Walker is te…
több mint 3 éve
Casemironak már az első félidőben kijárt volna egy sárga. Elég unszimpatikusan játszik.Nehez szimpatikusnak maradni ha neked kell vedekezni az egesz kozeppalya helyett. Ha nem lenne szerintem menne a city kettovel. De mivel elmaradtak a sargak, nem is fogja vissza magat, ez tény.
Toto21
Vinicius bazdmeg esik kel, nem tunt fel neki mar az elso 5 percben, hogy az ilyeneket nem fujja be a spori. Csak azert is reklamal minden utkozes utan...
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Casemironak már az első félidőben kijárt volna egy sárga. Elég unszimpatikusan játszik.