Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Ez a szakerto is jo aki korsos mellett van.Múltkor már kérdeztem, hogy egyébként ki ő, mert nagyon nem rémlik, hogy mostanáig láttam volna bárhol.
YoungZeeZee
több mint 3 éve
na a Forestnek marad a playoff, annak meg tudjuk mi lesz a vége 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 534
Ez a szakerto is jo aki korsos mellett van.
több mint 3 éve
RB helyébe csendben lennék, nem a másik csapat szurkolóinak üzengetnék. Ennyit írtam csak.Besirok.neked nagyon be van akadva a fehérvár valamiért....
Az a fehérvári keménymag (kb 200 ember) üzen molinón a Kispestnek hogy NB2, akik 5 fordulóval ezelőtt mindenkit elküldtek a büdös fenébe, élen a saját játékosaikkal, s bár sok volt még hátra, őket is megsuhantotta picit a kiesés réme…
Szánalmas.
#JC6
petey
több mint 3 éve
nem kimondottan az a csapat vagyunk, aki jó százalékkal használja ki a helyzeteket.ezért nem örülök, hogy otthon kezdtünk.Nem lett volna azzal sem gond, ha a 187 helyzetből nem csak kettőt lövünk. El lehetett volna ezt dönteni már múlt héten.
slowmotion
Bálesz
több mint 3 éve
Nem tudsz másra gondolni már te se csak a szokasos Pep kiesesre? 😀Itt nekem mindegy, legyen egy jó tizipárbaly 😛 holnap essen ki a...tudjuk ki ☺️🤪🥳ha eltolta volna a kapus mellett, vagy átpöcizte volna akkor egyértelmű tizi, így véleményes mert a labdát is vitte, pártatanul inkább nem adtam volna megde itt kb mindenki a RR-nek szurkol, kivéve a Poolosok.
eaglesmcnabb
még Hajdúbé is, amikor már tizedszer lassítják vissza, hogy megfogta a labdát Alisson, akkor is csak a maga igazságát hangoztatja.
tisztára mint az öreg Zombori, csak most nem volt mellette egy Puhl, hogy helyre tegye.
slowmotion
dande
több mint 3 éve
Itt nekem mindegy, legyen egy jó tizipárbaly 😛 holnap essen ki a...tudjuk ki ☺️🤪🥳ha eltolta volna a kapus mellett, vagy átpöcizte volna akkor egyértelmű tizi, így véleményes mert a labdát is vitte, pártatanul inkább nem adtam volna megde itt kb mindenki a RR-nek szurkol, kivéve a Poolosok.
eaglesmcnabb
még Hajdúbé is, amikor már tizedszer lassítják vissza, hogy megfogta a labdát Alisson, akkor is csak a maga igazságát hangoztatja.
tisztára mint az öreg Zombori, csak most nem volt mellette egy Puhl, hogy helyre tegye.
slowmotion
több mint 3 éve
ezért nem örülök, hogy otthon kezdtünk.Nem lett volna azzal sem gond, ha a 187 helyzetből nem csak kettőt lövünk. El lehetett volna ezt dönteni már múlt héten.
slowmotion

több mint 3 éve
ezért nem örülök, hogy otthon kezdtünk.
több mint 3 éve
ha eltolta volna a kapus mellett, vagy átpöcizte volna akkor egyértelmű tizi, így véleményes mert a labdát is vitte, pártatanul inkább nem adtam volna megde itt kb mindenki a RR-nek szurkol, kivéve a Poolosok.
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
ha eltolta volna a kapus mellett, vagy átpöcizte volna akkor egyértelmű tizi, így véleményes mert a labdát is vitte, pártatanul inkább nem adtam volna megszerintem nem volt 11-es...a kapus a labdához ért előbb, utána a játékos
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
ha eltolta volna a kapus mellett, vagy átpöcizte volna akkor egyértelmű tizi, így véleményes mert a labdát is vitte, pártatanul inkább nem adtam volna meg
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Le a kalappal a tengeralattjárósok előtt 😀
több mint 3 éve
na akkor ha esetleg valakiben a meg nem adott tizi mély nyomokat hagyott volna, akkor költői igazságAhogy Rasheed Wallace mondja, ball don't lie.
slowmotion
több mint 3 éve
Emery ezeknek a meccseknek a királya, ha bemennek a döntőbe, simán meg is nyerhetik, bárki jön
több mint 3 éve
Á, ezért mondják, hogy TAA nem jó védő.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
uhh, azért ezt csúnyán benézte a Forest

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
na akkor ha esetleg valakiben a meg nem adott tizi mély nyomokat hagyott volna, akkor költői igazság
több mint 3 éve
labda is, baba is. nem lepődtem volna meg, ha megadják, de azt is megértem, ha fordítva sem adták volna meg.70-30ra mondom hogy bünti volt, de ugye labdára ment amit meg is szerzett kb egyszerre ért hozzájuk
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
labda is, baba is. nem lepődtem volna meg, ha megadják, de azt is megértem, ha fordítva sem adták volna meg.
több mint 3 éve
Talán az, hogy a tolás elakadt elsőre a kapusban, de ez inkább tizenegyesek tűnt. Var sem volt?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Besirok.neked nagyon be van akadva a fehérvár valamiért....
Az a fehérvári keménymag (kb 200 ember) üzen molinón a Kispestnek hogy NB2, akik 5 fordulóval ezelőtt mindenkit elküldtek a büdös fenébe, élen a saját játékosaikkal, s bár sok volt még hátra, őket is megsuhantotta picit a kiesés réme…
Szánalmas.
#JC6
több mint 3 éve
?????????????¿???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????