Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Ok, hogy van a Real és a világ többi része,de azért ez már a 3. Párosítás volt, ahol egy jobb csapat ellen mentek tövább.
Ez már lassan pont olyan mint a Fili, a Ravens, vagy a Giants /2x/ menetelése volt.
Először Nem értelmezhető, majd pont jön a Flow, és Cs. Mihály bácsi is max csettint egyet. 😉
több mint 3 éve
Szeretem az angolokat, de ezt a kettőt ütném amíg mozog, főleg Sterlingetleszámítva a meg nem adott tizit, azért a hosszabbításban a bíró szépen megfújta a hazait a RealnakSterlinggel tökéletesen megértik egymást. 80 milliót ér 😀
még a rendes játékidőhöz, ott volt ez a Grealish gyerek, önző fasz, csak magára gondolt, 2x is ahelyett, hogy passzolt volna, ő akarta eldönteni, most örül a barma??? mindig is utáltam az ilyen nem csapatember játékosokat
NB2
Toca
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Amugy utalom a realt mindennel jobban tiszta szivbol, de ha nem Benzema kapja az aranylasztit az a tavalyinla is nagyobb csalas.A tavalyinál nem lenne nagyobb, de egyértelműen az lenne igen.
Blevi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Vagy ok, ha még mindig 0-1 a 85.-ben lehet lehozom, de az is csak felesleges kockáztatás, nem pihentetés.Tok mindegy egyebkent, a playmakered valoban nem viszed le, soha. Vagy maximum ahogy Carlo leszedte 115 perc loholas utan Benzemat. De erted, a City De Bruynere epul. Nem egy hete, nem egy honapja, de meg csak nem is egy eve. Hanem negy eve. Erre fogja es lekapja 72 perc utan, hogy a helyere felkuldjon egy vedekezobb felfogasu jatekost, hogy kibekkeljek.Mikor lehozta De Bruyne-t már tudni lehetett, hogy itt bukni fog. De Bruyne-t nem hozod le ilyen fontos meccsen.Szerintem Gundogan jól szállt be, de a vörös amúgy vígan maradhatott volna.
Toto21
FLZOLI
Ezek oriasi hibak azert ezen a szinten.
Stez
Na most pihenhetnek, van 3 meccsük a szezonból kb 😁
Lesz értelme megnézni a bl döntőt, de jó! Már csak az kell hogy a pool úgy bukjon mint tavaly a shitty és "kibekkelnèm" ezt a 2 döntőt jó eredménnyel 😉
Lehet a city-é a pl, a pool meg bukja el a tusfürdő kupát is a chelsea ellen és jóra is fordulna ez a rémálom szezon.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Nagy lóf...twitter.com/goonerpeet/status/1521966919305281538?t=L01tbqQ0h19bPe4pvx151Q&s=19Oszt ki ez? Adni kéne a szavára? 😃
Ez amúgy elég szánalmas...
FLZOLI
Amúgy a második gól iszonyat nagy mák volt, hogy Rodry előtt belefejelt picit a csapattárs. Nagy mákosguba ez a Real, remélem a Pool azért behúzza 😃
#JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Az. A meccseket tudni kell megnyerni. A jatekoskeretre mutogatni nem lehet, akkor hol a gond? Hat, na. Egyertelmu.Én a gól után amit kaptunk tudtam hogy meglesz. Addig rettegtem a 0-0 tól.Ja, csak azt nem értem hogy emiatt miert nincs ertelme a focival foglalkozni. 90 perc a meccs, aminek van lelektana es dinamikaja is.twitter.com/goonerpeet/status/1521966919305281538?t=L01tbqQ0h19bPe4pvx151Q&s=19Pedig tény hogy parharconkent felora tényleges foci volt tőlük kb
FLZOLI
Te is hasonlót írtál nemrég
Negritis
Ráadasul az NFL és az NBA ilyen téren sokkal durvább, sokkal nagyobb feltámadások/leolvadások vannak.
Ezért még mindig a heynckes féle bayern a legjobb klubcsapat számomra az elmúlt 15 évből, az a csapat olyan formában volt kb, hogy baszott négyet egy felido alatt, barki jott szembe... Na onnan gyere vissza. A PSG, a Chelsea, vagy a City nem volt egy percig sem olyan elonyben, ahonnan ne lehetne visszajonni. Igaz, kellett hozzá Benzema is, aki minden meccsen megrázta magat legalabb egyszer, és kb. helyzet nelkul baszott tizet a kieséses szakaszban, a gólpasszait már nem is számoltam. Utánozhatatlan, és megismételhetetlen. Lehet zsarolózni, meg liliomtiprózni, de aki elvitatja tőle, az nem lát. Hogy a gyűlölettől, vagy az elfogultságtól, az már részletkérdés.
eaglesmcnabb
Itt qrta el a sziti. Ővék volt a meccs, amíg nem vezettek.
Nekik ezt le kellett volna már hozni a végéig simán egálra.
Támadtak, vezettek, Elqrták.
Övék volt ez a szitu sokáig, majdnem végig.
| Edző | ?
ozibozi
Csak valahol fura, hogy epp azert hoztak Pepet, hogy egy BL-zseni vegre ne csak a PL-ben tudjon nagyot alkotni a Cityvel.
Hat zseni Pep, csak aztan jon mindig az, hogy a kigyo megharapja a sajat farkat, annyira tulgondolja a dolgokat.
Nem erzem ezuttal sem, hogy a City megprobalta a sajat jatekat jatszani. Es ez baj. Gorcsosek voltak, nem voltak kreativak, mintha nem is mertek volna igazan onmaguk lenni es rohamozni. Vegig mintha ugy alltak volna hozza, hogy ezt ugy is lehozzak kapott gol nelkul, masodikra meg nincs szukseg, be kell allni.
De igazabol az elso golig sem ereztem semmifele atutoerot. Tilitoliztak, de semmi extra, nem nyomtak.
Baszki, az elso felidoben konkretan nem birtokoltak tobbet a labdat, mint az ellenfel, a masodikban is alig, ez milyen City? Evek ota errol szol a jatekuk, most meg kimentek a palyara ugy, hogy teljesen maskent kellett csinalniuk mindent. Na ez a baj. Ha azt erolteted, amit nem tudsz, arra ra fogsz faragni. Hanyszor, hanyszor kell meg ugyanabba a hibaba elbuknia Pepnek? Hany pofon kell meg, hogy felfogja vegre, hogy igy nem fog nyerni? Mikor tanul vegre a sajat hibajabol? Es hanyszor teheti meg ezt, hogy elnezzek neki?
Guardiola 2010 ota hat BL-elodontoben kapott ki az aktualis csapataval, ebbol legalabb negyszer taktikai hibat kovetett a kezdocsapatot, gameplant illetoen, plusz egyebkent tobbszor is rosszul cserelt.
Mindig gondolkozom, hogy miert szurja el a legfontosabb pillanatban, de nem ertem, nem latom at az agymeneset. Pont o, aki mindig is ragaszkodott a felfogasahoz, mindig akkor nyul bele es akar varatlant huzni, amikor a legkielezettebb a helyzet. Es mindig rafarag. De azert 1-2 even belul megint megcsinalja, tulgondolja.
Ez ez most foleg zavar, mert nagyon drukkoltam a Citynek. Kijarna nekik a BL-cim vegre, sokan vannak a keretben, akik nagyon megerdemelnek. Es szerintem most konnyebb lett volna, mint a Chelsea ellen, mert Klopp nem valtoztat senki kedveert sem, nem all be vedekezni, az egy igazi adok-kapok donto lett volna. Ehelyett most egy eleg egysiku lesz, ami akkor lehet jo, hogyha a Real kibirja, hogy ne oroljek fel es ne kapjon golt, mert a Poolban nem latom, hogy elonyrol ugyanigy kiszopjon. Illetve azt sem, hogyha talal egyet, utana ne jonne egy masodik gol is.
több mint 3 éve
Amúgy az Arsenal ellen épp hogy továbbjutottak de igen utána beindult a henger.Ja, csak azt nem értem hogy emiatt miert nincs ertelme a focival foglalkozni. 90 perc a meccs, aminek van lelektana es dinamikaja is.twitter.com/goonerpeet/status/1521966919305281538?t=L01tbqQ0h19bPe4pvx151Q&s=19Pedig tény hogy parharconkent felora tényleges foci volt tőlük kb
FLZOLI
Negritis
Ráadasul az NFL és az NBA ilyen téren sokkal durvább, sokkal nagyobb feltámadások/leolvadások vannak.
Ezért még mindig a heynckes féle bayern a legjobb klubcsapat számomra az elmúlt 15 évből, az a csapat olyan formában volt kb, hogy baszott négyet egy felido alatt, barki jott szembe... Na onnan gyere vissza. A PSG, a Chelsea, vagy a City nem volt egy percig sem olyan elonyben, ahonnan ne lehetne visszajonni. Igaz, kellett hozzá Benzema is, aki minden meccsen megrázta magat legalabb egyszer, és kb. helyzet nelkul baszott tizet a kieséses szakaszban, a gólpasszait már nem is számoltam. Utánozhatatlan, és megismételhetetlen. Lehet zsarolózni, meg liliomtiprózni, de aki elvitatja tőle, az nem lát. Hogy a gyűlölettől, vagy az elfogultságtól, az már részletkérdés.
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Én a gól után amit kaptunk tudtam hogy meglesz. Addig rettegtem a 0-0 tól.Ja, csak azt nem értem hogy emiatt miert nincs ertelme a focival foglalkozni. 90 perc a meccs, aminek van lelektana es dinamikaja is.twitter.com/goonerpeet/status/1521966919305281538?t=L01tbqQ0h19bPe4pvx151Q&s=19Pedig tény hogy parharconkent felora tényleges foci volt tőlük kb
FLZOLI
Negritis
eaglesmcnabb
Itt qrta el a sziti. Ővék volt a meccs, amíg nem vezettek.
Nekik ezt le kellett volna már hozni a végéig simán egálra.
Támadtak, vezettek, Elqrták.
Övék volt ez a szitu sokáig, majdnem végig.
| Edző | ?
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Ja, csak azt nem értem hogy emiatt miert nincs ertelme a focival foglalkozni. 90 perc a meccs, aminek van lelektana es dinamikaja is.twitter.com/goonerpeet/status/1521966919305281538?t=L01tbqQ0h19bPe4pvx151Q&s=19Pedig tény hogy parharconkent felora tényleges foci volt tőlük kb
FLZOLI
Negritis
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Azért ha a golfos Bale ezek után ollózik egy gólt a döntőben egy dagi Hazard rabona beadás után én elengedem a focit 🙂 Nagyobb extázis és comeback nem is jöhetne mint ez az idény
több mint 3 éve
Mindig a derby napján kell jól futni. Hiába van 5 ajtó-ablak helyzeted ha elcseszed.twitter.com/goonerpeet/status/1521966919305281538?t=L01tbqQ0h19bPe4pvx151Q&s=19Pedig tény hogy parharconkent felora tényleges foci volt tőlük kb
FLZOLI
Negritis
Attól még, hogy a vének erejét be kell osztani és nem lehet intenzíven nyomni 90 percig miért kell lefitymálni mindent ami nem igazolja a számokat...
több mint 3 éve
Valamilyen szinten vélemény formáló, de itt nem is az a lényeg ki ez, hanem hogy megint jön a szokásos károgas mint a BL tripla idején.twitter.com/goonerpeet/status/1521966919305281538?t=L01tbqQ0h19bPe4pvx151Q&s=19Oszt ki ez? Adni kéne a szavára? 😃
FLZOLI
Amúgy a második gól iszonyat nagy mák volt, hogy Rodry előtt belefejelt picit a csapattárs. Nagy mákosguba ez a Real, remélem a Pool azért behúzza 😃
#JC6
Nyilván bazira idegesítő lehet a nem szurkolóknak ez, hogy mindenből visszajön ez a gárda..
több mint 3 éve
twitter.com/goonerpeet/status/1521966919305281538?t=L01tbqQ0h19bPe4pvx151Q&s=19Pedig tény hogy parharconkent felora tényleges foci volt tőlük kb
FLZOLI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Tok mindegy egyebkent, a playmakered valoban nem viszed le, soha. Vagy maximum ahogy Carlo leszedte 115 perc loholas utan Benzemat. De erted, a City De Bruynere epul. Nem egy hete, nem egy honapja, de meg csak nem is egy eve. Hanem negy eve. Erre fogja es lekapja 72 perc utan, hogy a helyere felkuldjon egy vedekezobb felfogasu jatekost, hogy kibekkeljek.Mikor lehozta De Bruyne-t már tudni lehetett, hogy itt bukni fog. De Bruyne-t nem hozod le ilyen fontos meccsen.Szerintem Gundogan jól szállt be, de a vörös amúgy vígan maradhatott volna.
Toto21
FLZOLI
Ezek oriasi hibak azert ezen a szinten.
több mint 3 éve
twitter.com/goonerpeet/status/1521966919305281538?t=L01tbqQ0h19bPe4pvx151Q&s=19Oszt ki ez? Adni kéne a szavára? 😃
FLZOLI
több mint 3 éve
Mikor lehozta De Bruyne-t már tudni lehetett, hogy itt bukni fog. De Bruyne-t nem hozod le ilyen fontos meccsen.Szerintem Gundogan jól szállt be, de a vörös amúgy vígan maradhatott volna.
Toto21
több mint 3 éve
twitter.com/goonerpeet/status/1521966919305281538?t=L01tbqQ0h19bPe4pvx151Q&s=19Ez amúgy elég szánalmas...
több mint 3 éve
Mikor lehozta De Bruyne-t már tudni lehetett, hogy itt bukni fog. De Bruyne-t nem hozod le ilyen fontos meccsen.
több mint 3 éve
Köszönöm Real, köszönöm. Már csak egy csodát kérek, virítsatok egy hasonlót a döntőben is 😉Örök HALA
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Pff b.szott ideges vagyok. És kiábrándult hogy kb 30 perc focival bl döntőbe lehet jutni. Most már nyerjék meg, és legyen aranylabdás az elítélt zsaroló is, mind megérdemeljük. 🙈🙉🙊
több mint 3 éve
Ott legalább egy rúd mindig merevSzertorna.a mai este segített megérteni, hogy miért nem kérdés melyik sportot választom vasárnap esténként...Baseball? NBA? NASCAR?
persze lehet 20 perc hosszabbítás alatt se lő gólt ez a city...be kéne még fektetniük 2-300 milliót gyorsan
Klaci79
Toca
Fattyu
több mint 3 éve
Csak a kerékpár, messze a legjobb sport a sífutás után, csak ugye az ilyenkor nincs már 🙂Szertorna.a mai este segített megérteni, hogy miért nem kérdés melyik sportot választom vasárnap esténként...Baseball? NBA? NASCAR?
persze lehet 20 perc hosszabbítás alatt se lő gólt ez a city...be kéne még fektetniük 2-300 milliót gyorsan
Klaci79
Toca
Fattyu
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Puskásékkal kezdték de amúgy mindegy.Ha jol szamoltam benzy 10 golt rugott a 3 olajosnak 6 meccsen...Real volt az elso csapat aki elkezdte az osszevasarlast a galaktikus korszakban. Most vannak gazgagabb gyerekek a homokozoban.
Brutál, főleg hogy kb mindet hátrányban vagy egálnál...
eaglesmcnabb
Blevi
Géniusz Pep legendás mondása, hogy a Real felborította a piacot majd elkoltott 200 milliót csere védőkre