Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
nem tudom, hogy mi számít bele...azt hol lehet látni, hogy egy-egy helyzetnek mi az XG-je? mert mondom, a Grealish helyzet sem volt kapurálövés...Expected goals, helyzetek minősége alapján összeadogatják. 5-ösön üres kapus helyzet mondjuk 0,90 xG, 40-ről ellövöd meg mondjuk 0,02 xG. Értelemszerűen minél több az xG-d annál több helyzeted/jobb helyzeteid voltak, minél jobb a gól/xG-d annál jobb a helyzetkihasználásod.fingom nincs mi az az XG, mi alapján számolódik...de a két meccs alapján furcsának tűnne ha lenne olyan szám, amiben a reál jobb volt, mint a city...egy kivétellel és persze ez a lényeg, a gólok száma...de jó, hogy legalább mindenre lehet húzni valami statisztikát Churchill úr 😀Az xG egyébként pont erre van kitalálvacsak ha 20m-rel mellé/fölérúgod az is benne van az összes lövésben...így azért szerintem lövésminőségben nem mindegyEgy biztos: jó lehet mostában reál szurkolónak lenni...az a 2. gól, amikor már a levegőben volt Rodrigo és megcsúszott a labda egy másik madridi fejen, aztán mégis így lett gól..az valami csoda volt...úgyhogy odafenn nagyon akarják ezt a 14.et.Az egyik leghülyébb statisztika a kaput eltaláló lövések száma. Ha én belsővel 3 éves gyerek erősségével odagurítom ziccerben a kapus kezébe a labdát, az kaput eltaláló lövésnek beírják, mégha a 16-osról 120-as sebességgel elzúg a bal kapufa mellett, úgyhogy, hogy a kapus oda se szagol, az meg csak lövés. Aztán mégis utóbbiban sokkal nagyobb veszély volt. Kapura tartó lövésben már 13-15.
Most nézem..5 kaput eltaláló próbálkozás és 3 gól...hatékonyság Uraim, hatékonyság...semmi szerencse 😀
Klaci79
NB2
Klaci79
Az első meccs xG-je:
2,70 a Citynek, 1,62 a Realnak, on target pedig 2,56 és 2,38.
A tegnapi meccsen Real 2,61-es xG, a City-nek pedig 1,57-es. Az xG on target pedig 2,17 vs. 1,84
A párharc egészét tekintve a City xG-je 4,27 volt, a Realé 4,23.
Az xG on target esetén pedig 4,55 lett a Realnak, a City esetében 4,40.
FLZOLI
Klaci79
Én ilyet olvastam:
Over the two legs:Szóval elvileg a helyzetek alapján ki-ki meccs volt, csak egy kicsivel jobb volt a Real helyzetkihasználása.
Man City (4.38) 5-6 (4.28) Real Madrid
eaglesmcnabb
nekem csak benyomásaim vannak és az alapján a reál teljesen taláncstalan volt a 90. percig, amikor egy belöbbölt labdát Benzema jól centerezett, a kapus meg bealudt...addig semmit nem mutatott játékban, helyzetkialakításban...a city se, mert csalták a focit ahol tudták azok is, de nyilván ott a kényszer még a Madridon volt....
több mint 3 éve
már csipkelődni sem lehet ... de nagyon ugrottál erre.Ez az ostobaság még mindig ennyire dívik a köztudatban? Vagy egyszerűen csak annyira megragadt Ramos meg az Allianzban fejelt gyors kettő, hogy már a szerencsétlen elnyomott Bayern szurkoló is magáénak érzi Karius kilengését. A narratívával az a gond, hogy, ha a csúnya Ramos okozta Karius zsenijének hordágyra kívánkozó száműzését:Real taktikája egyszerű. Pepe akarom mondani Ramos akarom mondani Varane, na mindegy. vkinek le kell ütköznie Edersont úgy, hogy agyrázkódást kapjon. egyszer már bejött ez a taktika a pool ellen, akkor most miért ne?Nem tudom volt-e már valamelyik csapatnak ilyen kemény útja a döntöig. Kár hogy a BM kiesett, győzelem esetén a Madrid lenyomná Európát. Most, ha nyer, csak a PL-t árazza be.Persze, legutóbb amikor a Madrid BL-t nyert, PSG, Juventus, Bayern, Liverpool.
gyurczi
Amúgy nem tudom miért írják le ennyien a Realt, a Pool konkretan tavalyi sokkal szarabb szezon során is simán kiesett Madridban, iden meg megkapta az inter, benfica, villareal triót hat mit mondjak nem egy PSG,Chelsea, City sor.
Persze, szerintem is eselyesebb valamivel a pool, de nem hinném hogy egysíkú döntő lenne.
eaglesmcnabb
csebi
1, Miként maradhatott Karius agyrázkódása után is a pályán? A liverpooli orvosok az ecserin szerezték a diplomájukat?
2, Minden idők legnagyobb edzőzsenije - aka Jürgen - miért száműzte a szerencsétlen kapust a döntő után, hiszen a hibája nem önhiba volt, a csúnya Ramos bácsi okozta, így csak simán meg kellett volna bocsátania neki és feljelenteni a rendőrségen Sergiot súlyos testi sértésért!
Jó olvasni a kollektív nyüszítést.
VanillaSky
amúgy az orvosokon számon lehet kérni, csakhát ne az NFLből vagy major sportágakból indulj ki. amíg a major ligák nem vezettek be erre eljárást addig az adott csapat orvosa lazán visszaengedte a játékost hiába volt egyértelmű agyrázkódás rengeteg példa van erre a korábbi NFLből is de pl NHLben is Kariyát lazán visszaengedték a jégre a Stevens hit után, lőtt is egy baszott nagy gólt, csakhát szerencsétlen srác nem is emlékszik rá. mint ahogy az azt követő 1-2 napra sem hiába volt Stanley döntő és 7. meccs is ebben. ma ez már elképzelhetetlen lenne tengerentúlon, viszont itt Európában simán.
Kariust meg azért adta kölcsön, mert igazoltak egy jobbat nála. hidd el Kloppék nem egyetlen meccs miatt döntöttek Allison leigazolása miatt.
btw más is írta már, de igen, ha van VAR meg nem részrehajló bíráskodás akkor Ramos nem is játszhatott volna a döntőn, de nyilván egyszerűbb ebben is strucc politikát folytatni.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Olvass utána, hogy mi az az xG, pont arra lett kitalálva, hogy az általad is sokra tartott lövésminőségre legyen stat.fingom nincs mi az az XG, mi alapján számolódik...de a két meccs alapján furcsának tűnne ha lenne olyan szám, amiben a reál jobb volt, mint a city...egy kivétellel és persze ez a lényeg, a gólok száma...de jó, hogy legalább mindenre lehet húzni valami statisztikát Churchill úr 😀Az xG egyébként pont erre van kitalálvacsak ha 20m-rel mellé/fölérúgod az is benne van az összes lövésben...így azért szerintem lövésminőségben nem mindegyEgy biztos: jó lehet mostában reál szurkolónak lenni...az a 2. gól, amikor már a levegőben volt Rodrigo és megcsúszott a labda egy másik madridi fejen, aztán mégis így lett gól..az valami csoda volt...úgyhogy odafenn nagyon akarják ezt a 14.et.Az egyik leghülyébb statisztika a kaput eltaláló lövések száma. Ha én belsővel 3 éves gyerek erősségével odagurítom ziccerben a kapus kezébe a labdát, az kaput eltaláló lövésnek beírják, mégha a 16-osról 120-as sebességgel elzúg a bal kapufa mellett, úgyhogy, hogy a kapus oda se szagol, az meg csak lövés. Aztán mégis utóbbiban sokkal nagyobb veszély volt. Kapura tartó lövésben már 13-15.
Most nézem..5 kaput eltaláló próbálkozás és 3 gól...hatékonyság Uraim, hatékonyság...semmi szerencse 😀
Klaci79
NB2
Klaci79
Az első meccs xG-je:
A tegnapi meccsen Real 2,61-es xG, a City-nek pedig 1,57-es. Az xG on target pedig 2,17 vs. 1,84
FLZOLI
Klaci79
több mint 3 éve
Expected goals, helyzetek minősége alapján összeadogatják. 5-ösön üres kapus helyzet mondjuk 0,90 xG, mert 10-ből 9-szer ebből gól lesz, 40-ről ellövöd meg mondjuk 0,02 xG, mert az meg 50-ből egyszer lesz gól. Értelemszerűen minél több az xG-d annál több helyzeted/jobb helyzeteid voltak, minél jobb a gól/xG-d annál jobb a helyzetkihasználásod.fingom nincs mi az az XG, mi alapján számolódik...de a két meccs alapján furcsának tűnne ha lenne olyan szám, amiben a reál jobb volt, mint a city...egy kivétellel és persze ez a lényeg, a gólok száma...de jó, hogy legalább mindenre lehet húzni valami statisztikát Churchill úr 😀Az xG egyébként pont erre van kitalálvacsak ha 20m-rel mellé/fölérúgod az is benne van az összes lövésben...így azért szerintem lövésminőségben nem mindegyEgy biztos: jó lehet mostában reál szurkolónak lenni...az a 2. gól, amikor már a levegőben volt Rodrigo és megcsúszott a labda egy másik madridi fejen, aztán mégis így lett gól..az valami csoda volt...úgyhogy odafenn nagyon akarják ezt a 14.et.Az egyik leghülyébb statisztika a kaput eltaláló lövések száma. Ha én belsővel 3 éves gyerek erősségével odagurítom ziccerben a kapus kezébe a labdát, az kaput eltaláló lövésnek beírják, mégha a 16-osról 120-as sebességgel elzúg a bal kapufa mellett, úgyhogy, hogy a kapus oda se szagol, az meg csak lövés. Aztán mégis utóbbiban sokkal nagyobb veszély volt. Kapura tartó lövésben már 13-15.
Klaci79
NB2
Klaci79
Az első meccs xG-je:
FLZOLI
Klaci79
Én ilyet olvastam:
Over the two legs:Szóval elvileg a helyzetek alapján ki-ki meccs volt, csak egy kicsivel jobb volt a Real helyzetkihasználása.
Man City (4.38) 5-6 (4.28) Real Madrid
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Pedig heti rendszerességel látható a meccseknél, mint szaki.peet az egyik legjobb magyar foci szaki csak szólok. Lehet szeretni nem szeretni, de kb a foci BudayjaManapság mindenki foci szaki… de erről a csávóról az életben nem hallottam, pedig olyan körökben mozgok. De sebaj, már várom a tiktok foci szakikat is, rohan a világ…
a belinkelt tweet is 100%ban igaz.
braxa88
(Egyébként nem rosszakat ír, de rengeteg a hülyeség. Nem lenne szabad sok teret adni neki)
#JC6
több mint 3 éve
Ez igaz. De a Milannal meg nem jatszhat a Real. Szoval marad a masodik legjobb.Hát az idei Pool igen messze van a világ legjobbjától 😂mikor rúgtak hatot a Poolnak? idén még nem is játszottak ...Rúgtak 6 gólt a világlegjobbja csapatnak 10 perc focival akkor. Elég jóigen szerintem is, a két félidő az sok. 3x10 perc max.peet az egyik legjobb magyar foci szaki csak szólok. Lehet szeretni nem szeretni, de kb a foci BudayjaAzért ez baromi nagy túlzás egyébként.
braxa88
FLZOLI
braxa88
FLZOLI
csebi
kapitnono
több mint 3 éve
mondjuk lehet a körökkel van gond amiben mozogszpeet az egyik legjobb magyar foci szaki csak szólok. Lehet szeretni nem szeretni, de kb a foci BudayjaManapság mindenki foci szaki… de erről a csávóról az életben nem hallottam, pedig olyan körökben mozgok. De sebaj, már várom a tiktok foci szakikat is, rohan a világ…
braxa88
(Egyébként nem rosszakat ír, de rengeteg a hülyeség. Nem lenne szabad sok teret adni neki)
#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Hát nem tudom.De a legfontosabb lemaradt.
Engem speciel nem idegel agyon hogy kiestünk.
Ki kell mondani. Szarok vagyunk.
Sajnálom hogy ennyire aláfagy az önbizalom, csapategység amikor a legjobbkor kéne. Én speciel odaadtam volna a PL-t a Poolnak egy BL-ért simán, de erre szerintem egy darabig még várni kell.
Sterling, Grealish, Pep. Ezt a hármat olvasom mindenhol hogy, idő van.
Lehet van benne némi igazság, majd kiderül mennyire lesz kemény velük a sejk. (Aki amúgy kemény eléggé így is)
Sok sikert mind a két csapatnak.
Coolearie
Csak a Unitedet oda-vissza. 😀 😀
több mint 3 éve
fingom nincs mi az az XG, mi alapján számolódik...de a két meccs alapján furcsának tűnne ha lenne olyan szám, amiben a reál jobb volt, mint a city...egy kivétellel és persze ez a lényeg, a gólok száma...de jó, hogy legalább mindenre lehet húzni valami statisztikát Churchill úr 😀Az xG egyébként pont erre van kitalálvacsak ha 20m-rel mellé/fölérúgod az is benne van az összes lövésben...így azért szerintem lövésminőségben nem mindegyEgy biztos: jó lehet mostában reál szurkolónak lenni...az a 2. gól, amikor már a levegőben volt Rodrigo és megcsúszott a labda egy másik madridi fejen, aztán mégis így lett gól..az valami csoda volt...úgyhogy odafenn nagyon akarják ezt a 14.et.Az egyik leghülyébb statisztika a kaput eltaláló lövések száma. Ha én belsővel 3 éves gyerek erősségével odagurítom ziccerben a kapus kezébe a labdát, az kaput eltaláló lövésnek beírják, mégha a 16-osról 120-as sebességgel elzúg a bal kapufa mellett, úgyhogy, hogy a kapus oda se szagol, az meg csak lövés. Aztán mégis utóbbiban sokkal nagyobb veszély volt. Kapura tartó lövésben már 13-15.
Klaci79
NB2
Klaci79
Az első meccs xG-je:
FLZOLI
több mint 3 éve
Hát nem tudom. Engem speciel nem idegel agyon hogy kiestünk.
Ki kell mondani. Szarok vagyunk.
Sajnálom hogy ennyire aláfagy az önbizalom, csapategység amikor a legjobbkor kéne. Én speciel odaadtam volna a PL-t a Poolnak egy BL-ért simán, de erre szerintem egy darabig még várni kell.
Sterling, Grealish, Pep. Ezt a hármat olvasom mindenhol hogy, idő van.
Lehet van benne némi igazság, majd kiderül mennyire lesz kemény velük a sejk. (Aki amúgy kemény eléggé így is)
Sok sikert mind a két csapatnak.
több mint 3 éve
Engedjük el ezt a csávót, a szaki nem nála kezdődik.peet az egyik legjobb magyar foci szaki csak szólok. Lehet szeretni nem szeretni, de kb a foci BudayjaCsak nézd meg akkor ezt a videót, hogy kell kilépni a számok mögül és úgy elemezni kb felkészülés nélkül
braxa88
youtu.be/n3LA-DNtuE4
FLZOLI
több mint 3 éve
Hát az idei Pool igen messze van a világ legjobbjától 😂mikor rúgtak hatot a Poolnak? idén még nem is játszottak ...Rúgtak 6 gólt a világlegjobbja csapatnak 10 perc focival akkor. Elég jóigen szerintem is, a két félidő az sok. 3x10 perc max.peet az egyik legjobb magyar foci szaki csak szólok. Lehet szeretni nem szeretni, de kb a foci BudayjaAzért ez baromi nagy túlzás egyébként.
braxa88
FLZOLI
braxa88
FLZOLI
csebi

több mint 3 éve
Az xG egyébként pont erre van kitalálvacsak ha 20m-rel mellé/fölérúgod az is benne van az összes lövésben...így azért szerintem lövésminőségben nem mindegyEgy biztos: jó lehet mostában reál szurkolónak lenni...az a 2. gól, amikor már a levegőben volt Rodrigo és megcsúszott a labda egy másik madridi fejen, aztán mégis így lett gól..az valami csoda volt...úgyhogy odafenn nagyon akarják ezt a 14.et.Az egyik leghülyébb statisztika a kaput eltaláló lövések száma. Ha én belsővel 3 éves gyerek erősségével odagurítom ziccerben a kapus kezébe a labdát, az kaput eltaláló lövésnek beírják, mégha a 16-osról 120-as sebességgel elzúg a bal kapufa mellett, úgyhogy, hogy a kapus oda se szagol, az meg csak lövés. Aztán mégis utóbbiban sokkal nagyobb veszély volt. Kapura tartó lövésben már 13-15.
Klaci79
NB2
Klaci79
Az első meccs xG-je:
több mint 3 éve
peet az egyik legjobb magyar foci szaki csak szólok. Lehet szeretni nem szeretni, de kb a foci BudayjaManapság mindenki foci szaki… de erről a csávóról az életben nem hallottam, pedig olyan körökben mozgok. De sebaj, már várom a tiktok foci szakikat is, rohan a világ…
braxa88
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 3 éve
csak ha 20m-rel mellé/fölérúgod az is benne van az összes lövésben...így azért szerintem lövésminőségben nem mindegy...amúgy pl Grincs kapurálövése, amit a gólvonalról rúgott ki Mendy, nem számít kapuralövésnek, maximum blokkolt lövésnek, de azt nem is tudom, hogy jegyzik eEgy biztos: jó lehet mostában reál szurkolónak lenni...az a 2. gól, amikor már a levegőben volt Rodrigo és megcsúszott a labda egy másik madridi fejen, aztán mégis így lett gól..az valami csoda volt...úgyhogy odafenn nagyon akarják ezt a 14.et.Az egyik leghülyébb statisztika a kaput eltaláló lövések száma. Ha én belsővel 3 éves gyerek erősségével odagurítom ziccerben a kapus kezébe a labdát, az kaput eltaláló lövésnek beírják, mégha a 16-osról 120-as sebességgel elzúg a bal kapufa mellett, úgyhogy, hogy a kapus oda se szagol, az meg csak lövés. Aztán mégis utóbbiban sokkal nagyobb veszély volt. Kapura tartó lövésben már 13-15.
Klaci79
NB2
Szerkesztette: Klaci79
több mint 3 éve
teszem hozzá, ott Ramosnak már rég utcai ruhában kellett volna néznie a meccsetEz az ostobaság még mindig ennyire dívik a köztudatban? Vagy egyszerűen csak annyira megragadt Ramos meg az Allianzban fejelt gyors kettő, hogy már a szerencsétlen elnyomott Bayern szurkoló is magáénak érzi Karius kilengését. A narratívával az a gond, hogy, ha a csúnya Ramos okozta Karius zsenijének hordágyra kívánkozó száműzését:Real taktikája egyszerű. Pepe akarom mondani Ramos akarom mondani Varane, na mindegy. vkinek le kell ütköznie Edersont úgy, hogy agyrázkódást kapjon. egyszer már bejött ez a taktika a pool ellen, akkor most miért ne?Nem tudom volt-e már valamelyik csapatnak ilyen kemény útja a döntöig. Kár hogy a BM kiesett, győzelem esetén a Madrid lenyomná Európát. Most, ha nyer, csak a PL-t árazza be.Persze, legutóbb amikor a Madrid BL-t nyert, PSG, Juventus, Bayern, Liverpool.
gyurczi
Amúgy nem tudom miért írják le ennyien a Realt, a Pool konkretan tavalyi sokkal szarabb szezon során is simán kiesett Madridban, iden meg megkapta az inter, benfica, villareal triót hat mit mondjak nem egy PSG,Chelsea, City sor.
Persze, szerintem is eselyesebb valamivel a pool, de nem hinném hogy egysíkú döntő lenne.
eaglesmcnabb
csebi
1, Miként maradhatott Karius agyrázkódása után is a pályán? A liverpooli orvosok az ecserin szerezték a diplomájukat?
2, Minden idők legnagyobb edzőzsenije - aka Jürgen - miért száműzte a szerencsétlen kapust a döntő után, hiszen a hibája nem önhiba volt, a csúnya Ramos bácsi okozta, így csak simán meg kellett volna bocsátania neki és feljelenteni a rendőrségen Sergiot súlyos testi sértésért!
VanillaSky
több mint 3 éve
VanillaSky
1 645
Ez az ostobaság még mindig ennyire dívik a köztudatban? Vagy egyszerűen csak annyira megragadt Ramos meg az Allianzban fejelt gyors kettő, hogy már a szerencsétlen elnyomott Bayern szurkoló is magáénak érzi Karius kilengését. A narratívával az a gond, hogy, ha a csúnya Ramos okozta Karius zsenijének hordágyra kívánkozó száműzését:Real taktikája egyszerű. Pepe akarom mondani Ramos akarom mondani Varane, na mindegy. vkinek le kell ütköznie Edersont úgy, hogy agyrázkódást kapjon. egyszer már bejött ez a taktika a pool ellen, akkor most miért ne?Nem tudom volt-e már valamelyik csapatnak ilyen kemény útja a döntöig. Kár hogy a BM kiesett, győzelem esetén a Madrid lenyomná Európát. Most, ha nyer, csak a PL-t árazza be.Persze, legutóbb amikor a Madrid BL-t nyert, PSG, Juventus, Bayern, Liverpool.
gyurczi
eaglesmcnabb
csebi
Szerkesztette: VanillaSky
"Száz ismétlés, heti három éjszaka, négy éven keresztül gondolta Bernard Marx, a hipnopédiaspecialista. Hatvankétezer-négyszáz ismétlés, és az állítás igazsággá válik. Idióták!"
több mint 3 éve
Evek ota mondom.pl a Bayern korszakából van a kiesés a Reallal szemben. idegenben 0-1. egész héten gyakoroltatta a tikitakáját, hogy szép lassan kipasszoljuk a realt. majd a meccs előtti a napon a játékosok addig győzködték, hogy ne ez legyen a taktika hanem Bayern domináns stílus, nekiugrás a madridnak, eldönteni a meccset. ebből lett egy 0-4. állítólag élete legnagyobb hibájának tartja, hogy akkor hallgatott a játékosokra.
Pep jo szakmailag de vmi nincs remdben.vegtelen penz es 9 ev alatt 1 bl donto nem a veletlen es balszerencse.
Rosszul meccsel, rossz kivalasztas(fejben gyenge emberek) befostak es a kezdesnel kapushoz egybol? es melle mint egy ideggyogyo meccs kozben ugy ugr.
Ancelotti meg kb varta a buszt ugy allt ott.
YoungZeeZee
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Egy biztos: jó lehet mostában reál szurkolónak lenni...az a 2. gól, amikor már a levegőben volt Rodrigo és megcsúszott a labda egy másik madridi fejen, aztán mégis így lett gól..az valami csoda volt...úgyhogy odafenn nagyon akarják ezt a 14.et.Az egyik leghülyébb statisztika a kaput eltaláló lövések száma. Ha én belsővel 3 éves gyerek erősségével odagurítom ziccerben a kapus kezébe a labdát, az kaput eltaláló lövésnek beírják, mégha a 16-osról 120-as sebességgel elzúg a bal kapufa mellett, úgyhogy, hogy a kapus oda se szagol, az meg csak lövés. Aztán mégis utóbbiban sokkal nagyobb veszély volt. Kapura tartó lövésben már 13-15.
Klaci79
több mint 3 éve
Egy biztos: jó lehet mostában reál szurkolónak lenni...az a 2. gól, amikor már a levegőben volt Rodrigo és megcsúszott a labda egy másik madridi fejen, aztán mégis így lett gól..az valami csoda volt...úgyhogy odafenn nagyon akarják ezt a 14.et.Most nézem..5 kaput eltaláló próbálkozás és 3 gól...hatékonyság Uraim, hatékonyság...semmi szerencse 😀
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 534
Evek ota mondom.Pep jo szakmailag de vmi nincs remdben.vegtelen penz es 9 ev alatt 1 bl donto nem a veletlen es balszerencse.
Rosszul meccsel, rossz kivalasztas(fejben gyenge emberek) befostak es a kezdesnel kapushoz egybol? es melle mint egy ideggyogyo meccs kozben ugy ugr.
Ancelotti meg kb varta a buszt ugy allt ott.
több mint 3 éve

😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Nem véletlenül nem fociztak többet. Ezek jó csapatok voltak, ennyit engedtek a Madridnak. Attól , hogy abban a periódusban, amikor csinálhatták amit tudnak, rúgtak hatot a citynek, ötöt a cselszkinek, még nem érdemtelenül döntőznek.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 3 éve
peet az egyik legjobb magyar foci szaki csak szólok. Lehet szeretni nem szeretni, de kb a foci Budayjamármint ez a része igaz 100%-ig?
braxa88
"Azért az ember elgondolkodik, hogy mennyi értelme van egyáltalán komolyabban foglalkozni a futballal, miközben..."
Össze se tudnám számolni, hogy Brady hány ilyen meccset nyert meg csak a playoffban, hogy a meccs 80%-ig kb. közük nem volt a meccshez. Mégis elég kevés szakértőt láttam visszavonulni emiatt.
Nem vagyok szakértő mint Peet, de azt tudom saját bőrömön is, hogy nem elég dominálni egy meccset, fel kell pakolni a pontokat/gólokat kell rúgni amikor jobb vagy mint az ellenfél, mert különben az legtöbbször visszaüt.
Lehet le volt dominálva a Real, vitathatatlan, de egyszer sem volt olyan hátrányban a 3 PO meccsen ahonnan nem lehet visszajönni.
több mint 3 éve
peet az egyik legjobb magyar foci szaki csak szólok. Lehet szeretni nem szeretni, de kb a foci BudayjaCsak nézd meg akkor ezt a videót, hogy kell kilépni a számok mögül és úgy elemezni kb felkészülés nélkül
braxa88
youtu.be/n3LA-DNtuE4