Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Padrinaggio Baltimore Ravens 264
En Nunezt es Nkunkut hoznam egyebkent a tamadosorba, plusz vagy 35 darab megbizhato szuro kp-t, mert a szemem kieg az ilyen ketballabas Fredektol. A vedkeezo kozeppalya Mourinho ota oriasi lyuk, minden evben vagy 10 meccset elveszit az MU azon, hogy keptelenek megszurni az ellenfelek tamadasait, aztan onnantol meg a vedelem teljes szarban marad. Meg hat kell emelle majdnem egy teljes vedelem is, mert a jelenlegi siralom.
Stez
Köszönöm válaszod.
Mu drukkerként kiegyeznék Kane-el, de szerintem, ha igazán akarták volna már megszerezték volna. Son is jöhetne. 😊
Szerintem nem vagyok vele egyedül vörös ördögként, hogy Rice/Neves igazolás az első, ha szeretnénk valamit.
Nagyjából egyetértek veled mindenben.
(Nunezt es Nkunkut, én őket nem ismerem)
Haaland szerinted a Mu-ba milyen lett volna? Sancho ideje eljöhet a holland edzővel, mit gondolsz? CR egója miatt szerintem nem fog maradni, ha akar még valamit lelép. Egyébként Rashford a nagyobb gond. 1 éve kuka. Na meg Greenwood... . A védelemről ne beszéljünk. 😊
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 901 — Whoops, looks like something went wrong.
En szemely szerint a Poolnal neznem el szivesen, de nem azert, mert birom a Poolt (Milan-drukkerkent naaaaaaa 😀), hanem mert kivancsi lennek, Klopp mit hoz ki belole. De egyebkent Haaland nem illik a rendszerebe, mert Haaland ugye verbeli kilenceskent nem az, amit Klopp altalaban keres a tamadoiban. Neki olyan kell, aki folyamatosan visszajon, reszt vesz a tamadasok felepiteseben, ha kell, kvazi hamis kilenceskent is jatszik, szervezni is tud, nem csak befejez.
Stez
Kane-t nem néznéd meg jobban a Poolban? Haaland szerintem jó lesz a Cityben. MU-ba ki fog menni szerinted?
Padrinaggio
Nem. Kane szerintem nem fit oda, noha egyebkent az elmult harom evben sokkalta inkabb jon vissza labdakert, sokszor mar-mar hamis kilenceskent jatszik befejezo csatar helyett. e en ugy gondolom, hogy Kane-nek nem tenne jot a Liverpool, mint ahogy a Poolnak sem o. Tulsagosan is sok helyet venne el kozepen, nem vagyok benne biztos, hogy ez a Mane, Szalah parosra jo hatassal lenne.

Haaland kapcsan en igazabol abban ketelkedem, hogy o birni fogja-e az angol ligat. Furni-faragni fogjak, marpedig o serulekeny. Itt a legkisebb tiszteletet sem fogja megkapni, egy Leeds-meccsen is gyilkolni fogjak, nem hogy majd Silvaek, Van Dijk, etc.

Abban sem vagyok biztos, hogy o az, akire szuksege volt Guardiolanak. A City ket eve nem jatszik igazi befejezo csatarral, a kilencesnek folyamatosan vissza kell mozognia, kernie kell a labdat, melysegbol kell jatszania nem egyszer, varnia kell a masodik hullamig, itt nem azt kell jatszania majd, mint peldaul a Bayernben Lewandowskinak, netan amit eddig a BVB-ben csinalt. Tobb lesz a „kulimunka”. Aguero egy zseni volt, de azert vele kapcsolatban nem art megjegyezni, hogy o sosem volt verbeli kilences, o is rengeteget jott vissza, kerte a labdat, reszt vett a szervezesben, a tamadas felepiteseben, es Jesustol is ezt keri most Pep, amikor epp a palyan van.

Haaland szerintem nem ennyire sokoldalu, o a befejezesekhez ert, jol helyezkedik, de o verbeli kilences, a tizenhatoson belul mozog, ott szedi szet az ellenfelet, eddig sosem kertek tole, hogy jatsszot hatrebb picit. Es nem tudom, hogy o egy ilyen hajtos ligaban, mint PL, ahol kozben ki is nyirjak, gond nelkul el tudja-e latni ezt a szerepkort.

Teszem hozza, en regota figyelem Adeyemit, akit most leigazolta a BVB Haaland helyere. Oszinten, szerintem az a gyerek siman tobbre viheti. 😊 Zsenialis az a srac. Egeszen elkepeszto, hogy a Dortmund allandoan el tudja szipkazni ezeket a tehetsegeket. Es ez egyebkent oriasi eges a Bayernnek, mert a srac egyebkent a bajoroknal nevelkedett, aztan ket ev mulva el is ment, mert nem lattak benne a megvaltot. A BM most is meg akarta szerezni, de Salihamidzic ujfent elbenazta a lehetoseget, pedig Adeyemi nyitott volt a Munchenre, voltak is targyalasok vele.

A kerdesedre valaszolvan, jo kerdes, hogy Ten Hag hogyan sakkozik. Igazabol szerintem CR maradni fog egy evet, de szerintem o a legkisebb mertekig sem tesz jot ennek az MU-nak, mert itt azon lenne a hangsuly, hogy vegre csapatta gyurja oket valaki, meglegyen az osszhang, de amig CR ott van, addig mindig is rola szol majd minden, nem a csapatrol es az egysegrol. Ugyhogy en szemely szerint nem marasztalnam. Csak Ten Hag meg szopni fog vele szvsz, mert a szurkolok CR-t nem akarjak elkuldeni, a vezetoseg meg megy a szurkolok iranyaba, azert Ten Hagnak meg nem hiszem, hogy meglesz ehhez a szava.

Ez csak az en velemenyem, de peldaul pont az MU-nal szivesen megneznem Kane-t, oda szvsz fit lenne. De a legnagyobb fogas szvsz Darwin Nunez lenne. Ha Ten Hag rendszeret es stilusat nezem, akkor meg Haller az, aki egyertelmuen johet, de o meg egyszer mar megbukott Angliaban (WHU), nem tudom, hogy mennyire lenne nyugodt megoldas...

Pletykaljak meg Lautaro Martinezt (Inter), de benne en nem vagyok biztos, hogy megallna a helyet a PL-ben.

En Nunezt es Nkunkut hoznam egyebkent a tamadosorba, plusz vagy 35 darab megbizhato szuro kp-t, mert a szemem kieg az ilyen ketballabas Fredektol. A vedkeezo kozeppalya Mourinho ota oriasi lyuk, minden evben vagy 10 meccset elveszit az MU azon, hogy keptelenek megszurni az ellenfelek tamadasait, aztan onnantol meg a vedelem teljes szarban marad. Meg hat kell emelle majdnem egy teljes vedelem is, mert a jelenlegi siralom.

több mint 3 éve
Padrinaggio Baltimore Ravens 264
En szemely szerint a Poolnal neznem el szivesen, de nem azert, mert birom a Poolt (Milan-drukkerkent naaaaaaa 😀), hanem mert kivancsi lennek, Klopp mit hoz ki belole. De egyebkent Haaland nem illik a rendszerebe, mert Haaland ugye verbeli kilenceskent nem az, amit Klopp altalaban keres a tamadoiban. Neki olyan kell, aki folyamatosan visszajon, reszt vesz a tamadasok felepiteseben, ha kell, kvazi hamis kilenceskent is jatszik, szervezni is tud, nem csak befejez.
Stez
Kane-t nem néznéd meg jobban a Poolban? Haaland szerintem jó lesz a Cityben. MU-ba ki fog menni szerinted?
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 681 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 www.origo.hu/sport/futball/20220510-komoly-valtozasok-jonnek-a-bajnokok-ligajaban-csoportkor-helyett-36-csapatos-fotabla-lesz.html
ennek amúgy látjátok értelmét, vagy csak nekem van nagyon reggel? 😊
NB2
💵💵💵💵🐪🐀
💵⚽

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
Frankfurt-Rangers EL döntő
100e-s jegyigénylés érkezett csak Frankfurtból, mikor összesen kapnak 10e-t😊 Mondjuk ez megint milyen okádék dolog, hogy öltönyösök, meg semleges szurkolók kapják a jegyek nagy részét.
De ez még semmi, mert a konferencia liga döntő még jobb😊 Azt Tiranaban rendezik egy 22e-s stadionban és mit ad isten a Roma és a Feyenord jutott be. Állítólag fél Roma jönne, de a hollandok sem otthon akarnak ülni. Ráadásul a hollandok korábban egy picit átalakításokat végeztek Rómában, amit az olaszok most biztos szeretnének megköszönni. Jó lesz majd akkor Tiranában rendőrnek lenni 😊
NB2
Ez a meccs wembleyt megtöltene kb, 2 brutál jó tábor.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
 www.origo.hu/sport/futball/20220510-komoly-valtozasok-jonnek-a-bajnokok-ligajaban-csoportkor-helyett-36-csapatos-fotabla-lesz.html
NB2
Újabb lépés a szuperliga felé, ennyi. A kedvencem a "jól szereplő országok" plusz egy helyet kapnak - egyből oda is adhatták volna az angoloknak az egyiket kb.

Ebből is látszik hogy lehet akármilyen nemzetközi feháborodás, a végén úgyis megkapják a szuperligát, vagy azt ami min 80%-ban arra hajaz.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Haaland💙💙💙
KoporShow
Broáf. Sajnálom hogy a cityben köt ki, bár várható volt. Pedig szimpatikus is lehetne.
davemayer
Broáf. Ugyan ez volt a véleményem gyerekként a Fergie Time-ról, emlékszem csak mákcseszter volt a nevetek.😁
Ezért kezdtem a Citynek drukkolni, pedig még sehol nem voltak sejkék.
KoporShow
Igen, annyiszor volt hogy tuti mák... jól van, örülj inkább és ne a múlttal foglalkozz (az a kék oldalon úgy sincs sok), nagyon valószínű hogy ezt a benga norvégot még ti sem tudjátok elrontani.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 324 — nabege2@yahoo.com
Frankfurt-Rangers EL döntő
100e-s jegyigénylés érkezett csak Frankfurtból, mikor összesen kapnak 10e-t😊 Mondjuk ez megint milyen okádék dolog, hogy öltönyösök, meg semleges szurkolók kapják a jegyek nagy részét.
De ez még semmi, mert a konferencia liga döntő még jobb😊 Azt Tiranaban rendezik egy 22e-s stadionban és mit ad isten a Roma és a Feyenord jutott be. Állítólag fél Roma jönne, de a hollandok sem otthon akarnak ülni. Ráadásul a hollandok korábban egy picit átalakításokat végeztek Rómában, amit az olaszok most biztos szeretnének megköszönni. Jó lesz majd akkor Tiranában rendőrnek lenni 😊
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 324 — nabege2@yahoo.com
több mint 3 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 221 — Forum Reader
Haaland💙💙💙
KoporShow
Broáf. Sajnálom hogy a cityben köt ki, bár várható volt. Pedig szimpatikus is lehetne.
davemayer
Broáf. Ugyan ez volt a véleményem gyerekként a Fergie Time-ról, emlékszem csak mákcseszter volt a nevetek.😁
Ezért kezdtem a Citynek drukkolni, pedig még sehol nem voltak sejkék.

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 3 éve
Haaland💙💙💙
KoporShow

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve

empty taxi
Még united drukkerként is egyik kedvenc játékosom 😁

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 037
Öröm nézni ezt a Liverpoolt, csak úgy lubickolnak a játékosaik a pályán. Sok ilyen évet, ilyen játékkal, őszintén!
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 349
Két ilyen nyomorult gólt az első hét percben... 🤷

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 931 — Lucas Scott
A Bayernnel mondjuk eleg is megnezni, mit okozott oltozon belul Hernandez kirivo fizetese azok utan, hogy az ember rossz.
Stez
ez amugy tenyszeruen nem igaz. marpedig, hogy rossz. Lucas rohadt jo vedo, en amulok a jatekan, csakhat elkepesztoen serulekeny. amig o palyan volt addig hosszabbitasra is alltunk a Villareal meccsen is btw.

az az 50+50 igen sok volt. de mondom ezt covid utan nezd. a Bayern az ismert okok miatt nem teheti meg ezt a kiadast. epp ezert is lesz az, hogy sztem ha jovore nem nyeri meg a Bayern a BLt akkor utana jo ideig nem is fogja. ez az Adeyemi igazolas (meg Schlottenbeck a freiburgbol) nagyon fog fajni a BMnek. ha jovore nem is de utana a Dortmund siman lehetne aspirans. foleg ha hagyjak az edzot dolgozni.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó

Beki
Rosszul döntött, de legalább meg lesz fizetve rendesen. Ha rendes orvosi kezelést kap és nem lesz ropi all-time PL rekordokat döntögethet majd
FLZOLI
Ha vele se nyer Pep BLt akkor mondjon le…
Toca
Miért, eddig az volt a gond, hogy nem kapott meg mindent? 😀
alatriste
Haaland kivásárlási árának köszönhetően leg végre nem túlfizet vkit a City.
Beki
A fizetése mennyi is lesz? Azt olvastam rekord...
Mikey
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 349

Beki
Rosszul döntött, de legalább meg lesz fizetve rendesen. Ha rendes orvosi kezelést kap és nem lesz ropi all-time PL rekordokat döntögethet majd
FLZOLI
Ha vele se nyer Pep BLt akkor mondjon le…
Toca
Miért, eddig az volt a gond, hogy nem kapott meg mindent? 😀
alatriste
Haaland kivásárlási árának köszönhetően leg végre nem túlfizet vkit a City.
Beki
A fizetése mennyi is lesz? Azt olvastam rekord...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 085 — Kinek mit intézett a kormánya
Közben Adeyemi Dortmund, hivatalos

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Persze. Mivel Raiola okos volt, tudta, hogy a Bayern pont az ellenkezoje annak, amit o kepvisel, nem veletlen, hogy az elmult evekben talan egyetlen, vagy alig 1-2 sztar lehet, akire rament a Bayern ugy, hogy tudta, hogy Raiola kepviseli.

Raiola az elso perctol kezdve tisztaban volt azert ezeknel a szupertehetsegeknel, hogy hova erdemes majd eladni, jo elore kiokoskodta a dolgokat, a penzugyek mellett folyamatosan a projecteket tartotta szem elott. Egesz egyszeruen az o szemleletebe nem illett bele a Bayern.

Plusz Raiolarol nem art tudni, hogy nem sok klubot szeretett es tisztelt, de a Dortmund a szive csucske volt meg ugynokkent is, es ilyen dolgokban azert lojalis pali maradt az utolso pillanatig, ugyhogy szerintem tok siman belement ilyen opcioba, foleg, hogy egyebkent is tudta, hogy a Bayern kapcsan sansztalan teto ala hozni ugy az utletet, hogy abbol mindenki jol jarjon.
Stez
azt azert ne felejtsd el, hogy Haaland dortmundi szerzodese fel evvel volt Hernandez leigazolasa utan, akiert 80 misit kipengettunk (kb mint Haaland ara), es emelle kb 20 millat keres evente. na most Haaland elvileg kb 25 millat fog keresni, raadasul o sokkal sexibb poszton tolja, jobban el is adhato marketing szempontbol. sztem ha nem jott volna COVID, es Lewa el tudnank adni normalison aron, akkor nem lett volna kizarva, hogy leigazoljuk (az atigazolasi dij es a fizetes nagy reszet is fedezte volna Lewa eladasa is, nem jelentett volna olyan hatalmas plusz koltseget).
csebi
Egy atigazolas nem ennyibol all. Sot... Haalandnal egyreszt a fizetes magas, de ami a lenyeg, hogy 50 + 50 millios ugynoki es kozremukodou penz illeti Haaland apjat, meg Raiola hijan az ugynokseget, ami osszehozta a transzfert, a jatekos kepviselojekent.

Klopp ezen akadt ki, hogy tobbet kell fizetni a ket kozvetitonek, mint magaert a jatekosert. Ezen akadt a Real is allitolag egyebkent. Es a magas fizetes mellett a Bayern is erre mondott nemet. Ez a resze a volt a bibi, nem a fizetes + kivasarlasi ar.

A Bayernnel mondjuk eleg is megnezni, mit okozott oltozon belul Hernandez kirivo fizetese azok utan, hogy az ember rossz.

több mint 3 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 468 — . . .

Maradjon így!
empty taxi
Nekem a legnagyobb meglepi a Tiszakécske.
Szépen összekapták magukat!

Közbe Haaland kék lett, mennyi összegért is? Nem mondom hogy ezzel minden probléma megoldódott, de talán egy plusz lesz.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 931 — Lucas Scott
Persze. Mivel Raiola okos volt, tudta, hogy a Bayern pont az ellenkezoje annak, amit o kepvisel, nem veletlen, hogy az elmult evekben talan egyetlen, vagy alig 1-2 sztar lehet, akire rament a Bayern ugy, hogy tudta, hogy Raiola kepviseli.

Raiola az elso perctol kezdve tisztaban volt azert ezeknel a szupertehetsegeknel, hogy hova erdemes majd eladni, jo elore kiokoskodta a dolgokat, a penzugyek mellett folyamatosan a projecteket tartotta szem elott. Egesz egyszeruen az o szemleletebe nem illett bele a Bayern.

Plusz Raiolarol nem art tudni, hogy nem sok klubot szeretett es tisztelt, de a Dortmund a szive csucske volt meg ugynokkent is, es ilyen dolgokban azert lojalis pali maradt az utolso pillanatig, ugyhogy szerintem tok siman belement ilyen opcioba, foleg, hogy egyebkent is tudta, hogy a Bayern kapcsan sansztalan teto ala hozni ugy az utletet, hogy abbol mindenki jol jarjon.
Stez
azt azert ne felejtsd el, hogy Haaland dortmundi szerzodese fel evvel volt Hernandez leigazolasa utan, akiert 80 misit kipengettunk (kb mint Haaland ara), es emelle kb 20 millat keres evente. na most Haaland elvileg kb 25 millat fog keresni, raadasul o sokkal sexibb poszton tolja, jobban el is adhato marketing szempontbol. sztem ha nem jott volna COVID, es Lewa el tudnank adni normalison aron, akkor nem lett volna kizarva, hogy leigazoljuk (az atigazolasi dij es a fizetes nagy reszet is fedezte volna Lewa eladasa is, nem jelentett volna olyan hatalmas plusz koltseget).

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
City meg is erősítette a Haaland transzfert.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 267 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Bayern? Nem fizetnek ok ennyit egy transzferben, de a BVB nem is fogja a kozvetlen rivalisnak elpasszolni.
Stez
csak annyi h kivasarlasi zaredaknal nincs beleszolas BVBnek. Bayern leteszi a penzt a szovetsegnel, es ki kell adni az engedelyet, ha a jatekos is alair. ugyanaz megtortent Javi Martinez szerzodtetesenel is anno.
csebi
Ha van kivasaralsi zaradek, akkor valoszinuleg van a BVB reszerol is zaradek, hogy kozvetlen rivalis eseteben vetozhato legyen a dolog. Foleg a Lewa- es Hummels-eset utan, ezek mindig ketoldaluak. Gondolom, tanultak az eddigi blamakbol azert.
Stez
szted Raiola belement volna ilyenbe? kizartnak tartom ...
csebi

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 431 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Maradjon így!
empty taxi
Én nem örülnék, ha kiesne a Kerület...
A többi oké 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"