Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Marsch kb most írja ki magát a jó nevű edzők közül, két kritikus meccsre is túlpörögnek a játékosai, ez a Leedsnek sokba fog fájni.szerintem már a Lipcsénél is bizonyította, hogy kókler.
Tony Adams
built for this shit
több mint 3 éve
ez a pászka kinek a kije? kurva nagy 0 a gyerek.5 meccs 4 golpassz.Ez talan a leggyengebb felideje.
petey
Hibatlanul jatszott a gyerek korabban.
több mint 3 éve
Marsch kb most írja ki magát a jó nevű edzők közül, két kritikus meccsre is túlpörögnek a játékosai, ez a Leedsnek sokba fog fájni.
több mint 3 éve
Kérlek, a második félidő elején hanyagold a füstgyertyákat.2-0-ig vagyok hajlandó nézni.Pedig az nagyon veszélyes eredmény, Kovács Kálmán is megmondta…
nagylaza
Üdv a Puskásból!
#JC6
[/nagylaza
több mint 3 éve
Kérlek, a második félidő elején hanyagold a füstgyertyákat.2-0-ig vagyok hajlandó nézni.Pedig az nagyon veszélyes eredmény, Kovács Kálmán is megmondta…
nagylaza
Üdv a Puskásból!
#JC6
több mint 3 éve
2-0-ig vagyok hajlandó nézni.Pedig az nagyon veszélyes eredmény, Kovács Kálmán is megmondta…
nagylaza
Üdv a Puskásból!
több mint 3 éve
Miért, a safety smafu?2-0-ig vagyok hajlandó nézni.NFL meccsen tuti nem mondanál ilyet.
nagylaza
Kampman
több mint 3 éve
2-0-ig vagyok hajlandó nézni.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
nagylaza
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
20:30-tól bajnoki döntőnek beillő Club Brugge - Royale Union, ha a kupadöntő túl sima lenne9től Coppa Italia döntő 😉
Löfli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
20:30-tól bajnoki döntőnek beillő Club Brugge - Royale Union, ha a kupadöntő túl sima lenne

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
2-0-ig vagyok hajlandó nézni.NFL meccsen tuti nem mondanál ilyet.
nagylaza
több mint 3 éve
2-0-ig vagyok hajlandó nézni.
több mint 3 éve
Paszkabol nagyon hamar valogatott kerettag lesz, ha igy folytatja.
több mint 3 éve
Nem az ,Kötény potyaNagyon tiszta lövőhelyzetig játszották, ilyen helyzetben szerintem már nem potya.
ozibozi
Kampman
De kapusként agyfaszt kapsz ha tiszta lövő helyzetet elbénázik a
Csatár, mert hogy nem oda szánta az tuti, csak belerúgott egyet lesz ami lesz alapon, így ideges szegény , hogy ezt akár hárítani is lehetett volna.
| /nem is hibáztatja senki/ |
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Kötény potyaNagyon tiszta lövőhelyzetig játszották, ilyen helyzetben szerintem már nem potya.
ozibozi
több mint 3 éve
Kötény potya
több mint 3 éve
Hajrá magyarok (azaz Paks)!Húúúú de vicces
Heisman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Szegénypaksiak ennyi embert még sosem láttak egyben. Több mint 2x annyian vannak kint, mint ahányan arrafelé laknak 😉
több mint 3 éve
Szerintem megnyerik a zöld-fehérek. Hö-hö.
több mint 3 éve
Sok értelme van az ilyen füstölős szaroknak.Pont ezt akartam írni hogy gratulálok azoknak akik szabotálják a játékot
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Hajrá magyarok (azaz Paks)!
több mint 3 éve
Amire te gondolsz az az Intertoto kupa volt, ahová akármelyik csapatot benevezhette a szövetség 😀Még a magyar ligakupánál is nevetségesebb dolog volt
warr_b
több mint 3 éve
Közben hiába vezet a Stécé, már biztosan kiestek az nb3-ból is 😕Na basszus, akkor megye 1 megint nem lesz nagy élvezet. Bár idén a Bánk Dálnoki Akadémia uralt le mindent.
warr_b
Poloska vagyok.