Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 224
Az arsenalnak sztem ezt el kene engedni, jatsszak vegig nyugodtan tovabbi piros lap nelkul es a maradek 2 meccset nyerjek meg.
Duff
Szerintem is elbasszuk amúgy
Willie Parker
nem az a baj hogy vezet a Spurs mert az benne volt, hanem hogy hogyan, és hogyan lett megfosztva a csapat attól hogy visszajöjjön...
Heisman
Nem vagyunk jók, a csapat sem jó, a BL meg max pénzügyileg fontos, mert játékerőben nullák vagyunk.

Nademajd ha jön Tielemans és Harrison Nuni és Csaki helyett!
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 728 — "Montoya por favor!"
azt meg lehet próbálni mint a Leeds múlt héten, egy szögletet kell betalálni aztán bármi lehet, Rodrigo fejében ott volt az egyenlítés
kéne is próbálkozni, mert esélytelen hogy a maradék 2 meccsen ne bukjunk pontokat

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Duff Seattle Seahawks 3 460
Felidoben visszaneztem, sztem siman adhato volt a tizi. Ugras kozben akkorat lokott a csavo Son-on, ha nem teszi, Son lehet befejeli.

Holding masodik sargajan meg nem tudom mit nem lehet erteni.
több mint 3 éve
Az arsenalnak sztem ezt el kene engedni, jatsszak vegig nyugodtan tovabbi piros lap nelkul es a maradek 2 meccset nyerjek meg.
Duff
Willie Parker
nem az a baj hogy vezet a Spurs mert az benne volt, hanem hogy hogyan, és hogyan lett megfosztva a csapat attól hogy visszajöjjön...

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Duff
több mint 3 éve
Bejön, hogy nem látom? 🤪
dande
És sem látom, szóval nem
Willie Parker
hát csak te nem istennel dolgozol 😉
Heisman
Deus ex machinál
több mint 3 éve
Bejön, hogy nem látom? 🤪
dande
És sem látom, szóval nem
Willie Parker
hát csak te nem istennel dolgozol 😉

több mint 3 éve
én simán levonulnék, 10v12-ben nincs sok értelme
Heisman
Pedig még Nyunyóka sincs, ha jól látom!
több mint 3 éve
Bejön, hogy nem látom? 🤪
dande
És sem látom, szóval nem
több mint 3 éve
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 527 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bejön, hogy nem látom? 🤪
több mint 3 éve
én simán levonulnék, 10v12-ben nincs sok értelme

több mint 3 éve
Törölt felhasználó
egyik csapatot sem kedvelem, de ez mi a fasz 😀
több mint 3 éve
Sporinak szereplési kényszere van, eddig PotM

több mint 3 éve
Ez a Holding nem egy okos ember
több mint 3 éve
ebbe mi volt a büntető? 😀
Heisman
Ez egy jo kerdes. Sont elloktek, de ilyen esetben, nem igazan szoktak befujni. Adhato volt vegulis, de engem is felbaszna, ha a masik terfelen fujtak vna be 😀
több mint 3 éve
ebbe mi volt a büntető? 😀
korán indul a csalás
hát megnéztem 10szer nem tudom megérteni mi a fasz ez

Szerkesztette: Heisman nádor

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 931 — Lucas Scott
amugy @Stez : a bild eppen azt irta, hogy a Bayern utolso pillanatig versenyben volt Haalandert, 23+ millas szerzodest ajanlottak, es csak a hetvegen dolt el, hogy Cityhez igazol. ha lett volna vetoja a Dortmundnak akkor a Bayern nehezen lehetett volna az utolso kettoben.
csebi
Nem volt az utolso kettoben, csak Haaland nem utasitotta el oket, ok meg gyozkodtek meg oket. Az utolso kettoben a Real es a City volt, mint azota kiderult. Abban viszont igazad van, hogy a BVB-nek velhetoen nem volt akkor vetos joga, ami mondjuk engem nagyon meglep. Viszont en szemely szerint biztos vagyok benne, hogy Raiola megprobalta volna lebeszelni a Bayernrol, illetve amig elt, le is beszelte.

De egyebkent ujabb nagy pacsi a Bayernnek, voltak olyan baromi okosak, hogy ramentek a fiatal csatarra, kozben Lewandowskira basztak magasrol, o meg allitolag nem kicsit pipa volt, amikor kiderult, hogy a Bayern is uldozte Haalandot.

Ez a Salihamidzic egy elmondhatatlanul buta tok, es attol tartok, sokba fog kerulni a tenykedese a Bayernnek.
Stez
Már most sokba került ugye -Flick de hat ez van …
csebi
Mar meg tobbe, a Bild es a teljes nemet media most hozta le, hogy Lewa mar kozolte is a Bayernnel, hogy csa csumi csa, menni akar. Tehat se Haaland, se Adeyemi, se Lewandowski. Hatalmas eges. Oriasi blama, ujfent, Salihamidzictol.
Stez
Ezt nem tudom h ki lehet-e magyarázni. Legjobb az egészben h így nem látom kivel pótoljuk. Akik felmerültek még azok vagy elképesztő áron vannak pl Schick vagy Nkunku Vagy nem érzem h erősítés lenne pl Jovic vagy Haller. Szóval ebből az lesz h összeáll a félelmetes Chupo Zirkzee páros.
Ráadásul Rüdigerrol us sikerült ugye lecsuszni és már Nagelsmannal sem felhőtlen Salihamidzic viszonya. Lassan nem találunk jó döntést a bosnyaktol …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 901 — Whoops, looks like something went wrong.
amugy @Stez : a bild eppen azt irta, hogy a Bayern utolso pillanatig versenyben volt Haalandert, 23+ millas szerzodest ajanlottak, es csak a hetvegen dolt el, hogy Cityhez igazol. ha lett volna vetoja a Dortmundnak akkor a Bayern nehezen lehetett volna az utolso kettoben.
csebi
Nem volt az utolso kettoben, csak Haaland nem utasitotta el oket, ok meg gyozkodtek meg oket. Az utolso kettoben a Real es a City volt, mint azota kiderult. Abban viszont igazad van, hogy a BVB-nek velhetoen nem volt akkor vetos joga, ami mondjuk engem nagyon meglep. Viszont en szemely szerint biztos vagyok benne, hogy Raiola megprobalta volna lebeszelni a Bayernrol, illetve amig elt, le is beszelte.

De egyebkent ujabb nagy pacsi a Bayernnek, voltak olyan baromi okosak, hogy ramentek a fiatal csatarra, kozben Lewandowskira basztak magasrol, o meg allitolag nem kicsit pipa volt, amikor kiderult, hogy a Bayern is uldozte Haalandot.

Ez a Salihamidzic egy elmondhatatlanul buta tok, es attol tartok, sokba fog kerulni a tenykedese a Bayernnek.
Stez
Már most sokba került ugye -Flick de hat ez van …
csebi
Mar meg tobbe, a Bild es a teljes nemet media most hozta le, hogy Lewa mar kozolte is a Bayernnel, hogy csa csumi csa, menni akar. Tehat se Haaland, se Adeyemi, se Lewandowski. Hatalmas eges. Oriasi blama, ujfent, Salihamidzictol.

több mint 3 éve
COYG!

több mint 3 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 199 — je suis poloska
De Bruyne mesternégyes. elképesztő a csávó
a középpálya Messije
braxa88
Kár hogy a nagy meccseken a BL - ben meg a válogatottban mindig eltűnik, fejben gyenge mint az egész belga aranygeneráció (mínusz Körte a kapuban) pedig simán lehetne egy Modric szintű játékos...
FLZOLI
egy luxus Özil.
Amadeus
Én united drukker vagyok így nagyon nem örülök hogy ezt kell mondanom, de nagyon messze van Öziltől, az arsenalos Özilhez még csak hasonlítani is sértés kb.
Nem értem hogy nem látjátok mennyire hasznos ő a citynek, nélküle sokkal rosszabb a csapatjáték és kevesebb gólt is rúgnak.

Nagy meccseken keveset virít ezt alaírom, bár ahogy olvastam nekem is a dánok elleni meccs azonnal beugrott mint ellenpélda.
davemayer
hát azért a madridos özil nincs messze tőle.

Szerintem a citynek pont egy olyan ember kéne, aki a fontos meccseket képes eldönteni. Ha valaha BL-t akarnak nyerni, akkor de Bruyne kibaszott kevés. 😊
Hogy a kiscsapatokat üzembiztosan verni tudják, arra lenne nekik olcsóbb alternatíva is. VB-n/EB-n rendre nullát tesz hozzá, egyenes kieséses rendszerben kibaszott sokszor kapnak ki az underdogtól, úgy hogy lófaszt se csinál. Amikor a noname wales bucira verte őket, na nálam az volt a csúcspont. EB-n a dán meccsen amúgy mi volt a tét? ha kikaptak volna is simán továbbmentek volna, nem is értem minek lett felhozva. 😀 (tudom, nem te hoztad fel, nem is rád reagálok, hanem úgy általánosan). Nem is tudom hogy van-e olyan játékos, aki ekkora hypeot kap a környezetemben. Haveromtól ezer éve hallgatom hogy a de Bruyne kéne a realba nem az a fáradt Kroos, aztán az a fáradt Kroos éppen most megy az 5. BL címéért, ennek a de Bruynenek meg még egy sincs.

Nálam az egyáltalán nem mérvadó, hogy egy agyonnyert meccsen hogy játszik egy játékos, sokkal fontosabb hogy a fontos meccseken ki mit alkot (ezért is Zidane nálam mindenidők legjobbja, és nem a stathajhász játékosok). Pl. Higuain is kibaszott sok gólt rúgott a bajnokságban a kiscsapatoknak, meg a BL csoportkörben is, mégsem lehetett vele BL-t nyerni, mert mikor tét volt akkor a kapus nélküli üres kaput sem találta el.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
 m.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barca-95-szazalek-hogy-de-jong-a-manchesterieke-lesz-sajtohir-2891851

😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔
dande
Ez baj, te sajnálod?
davemayer
Ne hülyèskedjetek már látnak is nèhányan is vagy csak nèznek..... messze a legjobb fiatal vagy annyira már nem is fiatal kp. Ha mást nem hosszabb távon simàn ő lehetne Busi utódja (nem fetrengèsben 🤪☺️) komolyan nem értem ezt, hogy ilyen könnyen elengedjük. Pedroval meg Gavival esetleg mèg egy "erőembert" szerezve a közèppályára hosszú èvekre meglennènk....de tudom megint èn vagyok a helikopáter...🤪
dande
Pedri-Gavi-Nico Gonzalez Xavi hosszútávú terve valszeg
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 527 — Így remélem megfelelek nektek.....
Közben Lewa megy Barcelonába állítólag.
csebi
Már kèt hónapja jön....😀 elismerem, de pont nem rá van szükség😀 mondhatnánk luxuspick 😀 pláne Abuval közèpen.
több mint 3 éve
 m.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barca-95-szazalek-hogy-de-jong-a-manchesterieke-lesz-sajtohir-2891851

😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔
dande
Ez baj, te sajnálod?
davemayer
Ne hülyèskedjetek már látnak is nèhányan is vagy csak nèznek..... messze a legjobb fiatal vagy annyira már nem is fiatal kp. Ha mást nem hosszabb távon simàn ő lehetne Busi utódja (nem fetrengèsben 🤪☺️) komolyan nem értem ezt, hogy ilyen könnyen elengedjük. Pedroval meg Gavival esetleg mèg egy "erőembert" szerezve a közèppályára hosszú èvekre meglennènk....de tudom megint èn vagyok a helikopáter...🤪
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 931 — Lucas Scott
Közben Lewa megy Barcelonába állítólag.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.