Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
JC-nek csak az a baja Vancsával, hogy a Vasasnál tevékenykedett.Ha csak a Vasasnál lett volna 😅
Ha a Fradinál lett volna valami pozícióban, semmi gondja nem lenne vele 😄
warr_b
több mint 3 éve
+ Klub VB és UEFA Szuperkupa. Egyedül a hatalmas presztízsű Community Shield hiányzik, hogy teljes legyen a kollekció.FB-rol lopva:3 év leforgasa alatt mindent megnyert a csapat és Klopp amit meglehetett.szezon előtt nálam:
BL 19ben
PL 20ban
Liga Kupa 22ben
FA 22ben
Nem tudom milyen pohárról beszélünk. A hordóból is kifelé csorog már a pezsgő!
alatriste
FA > Bajnokság ~ BL > Ligakupa
de BL-t sztem könyebb nekünk nyerni mint bajnokságot mer a City kerete és Pep arra a formátumra van kitalálva
Negritis
Mostantól Jürgen Klopp a klub történetének egyetlen olyan menedzsere, aki megnyerte a Bajnokok Ligáját (vagy a BEK-et), az angol első osztályú bajnokságot, a Ligakupát és az FA-kupát.
Sir Alex Ferguson mellett Jürgen lett a második olyan menedzser Angliában, aki ugyanazon csapat élén bezsebelte ezt a négy címet.
Legenda.
alatriste
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Nem. 2026. 😉3 év leforgasa alatt mindent megnyert a csapat és Klopp amit meglehetett.Akkor elég is😛
BL 19ben
PL 20ban
Liga Kupa 22ben
FA 22ben
alatriste
Willie Parker
több mint 3 éve
FB-rol lopva:3 év leforgasa alatt mindent megnyert a csapat és Klopp amit meglehetett.szezon előtt nálam:
BL 19ben
PL 20ban
Liga Kupa 22ben
FA 22ben
alatriste
de BL-t sztem könyebb nekünk nyerni mint bajnokságot mer a City kerete és Pep arra a formátumra van kitalálva
Negritis
Mostantól Jürgen Klopp a klub történetének egyetlen olyan menedzsere, aki megnyerte a Bajnokok Ligáját (vagy a BEK-et), az angol első osztályú bajnokságot, a Ligakupát és az FA-kupát.
Sir Alex Ferguson mellett Jürgen lett a második olyan menedzser Angliában, aki ugyanazon csapat élén bezsebelte ezt a négy címet.
Legenda.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
3 év leforgasa alatt mindent megnyert a csapat és Klopp amit meglehetett.szezon előtt nálam:
BL 19ben
PL 20ban
Liga Kupa 22ben
FA 22ben
alatriste
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Oh, igen picit korán adtam oda ezt a Hamburgnak, de csak legyűrik a Rostockot.Nem biztos. Lehet Bréma és Darmstadt is. Brémai keret nem is tűnik gyengének btwAz jó, hertha mehet a B-be. Meg is érdemlikHSV lesz az ellenfél...😉Meg is érdemli a hertha🤣🤣🤣🤣
csebi
De remélem hogy megfingatják őket.
davemayer
nagir
davemayer
csebi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
3 év leforgasa alatt mindent megnyert a csapat és Klopp amit meglehetett.Akkor elég is😛
BL 19ben
PL 20ban
Liga Kupa 22ben
FA 22ben
alatriste
több mint 3 éve
3 év leforgasa alatt mindent megnyert a csapat és Klopp amit meglehetett. BL 19ben
PL 20ban
Liga Kupa 22ben
FA 22ben

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Nem biztos. Lehet Bréma és Darmstadt is. Brémai keret nem is tűnik gyengének btwAz jó, hertha mehet a B-be. Meg is érdemlikHSV lesz az ellenfél...😉Meg is érdemli a hertha🤣🤣🤣🤣
csebi
davemayer
nagir
davemayer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Még mindig megnyerhetünk mindent 😀Félig teli. És lófaszt a fülébe a sok negatív és előre kárörvendő embernek.nah 4ből 2 megvande vajon ha csak ez a 2 lesz meg, félig üres vagy félig tele a pohár?
ez is szép már
Negritis
NB2
Mikey
Más kérdés, hogy a bajnoki címre már nincs 5 % esély, a BL meg majd kiderül.
Fogadóirodáknál mi vagyunk esélyesebbek, de az általában nem érdekel senkit (főleg a Realt nem, akik idén már voltak nem 1x esélytelenebbnek titulálva).
több mint 3 éve
Amit ma kihagyott, azt a Real ellen belövi.a bajnoki címhez már elég nagy csoda kellene, arról én a Spurs elleni meccs után már lemondtam.nah 4ből 2 megvande vajon ha csak ez a 2 lesz meg, félig üres vagy félig tele a pohár?
ez is szép már
Negritis
NB2
A FA kupa kevésbé érdekelt, de ha már megvan, örülök.
Viszont a Real ellen az elmúlt hetek játéka aggasztó előjeleket sugall nekem. A helyzetkihasználás azon a meccsen nagyon javításra szorul. Ma Diaz rúghatott volna párat, de mindig tévedett picit.
shagi0206
(Remélem)

több mint 3 éve
Helyes, a cselszki csak ne nyerjen semmit.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
16 éve nem nyertük meg, fontos volta bajnoki címhez már elég nagy csoda kellene, arról én a Spurs elleni meccs után már lemondtam.nah 4ből 2 megvande vajon ha csak ez a 2 lesz meg, félig üres vagy félig tele a pohár?
ez is szép már
Negritis
NB2
Viszont a Real ellen az elmúlt hetek játéka aggasztó előjeleket sugall nekem. A helyzetkihasználás azon a meccsen nagyon javításra szorul. Ma Diaz rúghatott volna párat, de mindig tévedett picit.
shagi0206
több mint 3 éve
Félig teli. És lófaszt a fülébe a sok negatív és előre kárörvendő embernek.nah 4ből 2 megvande vajon ha csak ez a 2 lesz meg, félig üres vagy félig tele a pohár?
ez is szép már
Negritis
NB2
több mint 3 éve
a bajnoki címhez már elég nagy csoda kellene, arról én a Spurs elleni meccs után már lemondtam.nah 4ből 2 megvande vajon ha csak ez a 2 lesz meg, félig üres vagy félig tele a pohár?
ez is szép már
Negritis
NB2
több mint 3 éve
az FA kupa miatt mindenképp telinah 4ből 2 megvande vajon ha csak ez a 2 lesz meg, félig üres vagy félig tele a pohár?
ez is szép már
Negritis
NB2
több mint 3 éve
szegény mendy 😕 amúgy kapusok jól meg vannak lőve, a fele megtorpangat, ők meg maradjanak a vonalon, hát faszomat simán megengedném hogy kijöjjenek az ötösig, így kb. az az egy izgalom van ilyenkor, hogy ki lövi extra szarul.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
nah 4ből 2 megvande vajon ha csak ez a 2 lesz meg, félig üres vagy félig tele a pohár?
ez is szép már
Negritis
több mint 3 éve
Na, megvan a Donald kacsa kupa is 😀A BL kupának jobban örülnék 😊
Bálesz
több mint 3 éve
nah 4ből 2 megvanez is szép már
több mint 3 éve
Na, megvan a Donald kacsa kupa is 😀Faxom az
Bálesz
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Az jó, hertha mehet a B-be. Meg is érdemlikHSV lesz az ellenfél...😉Meg is érdemli a hertha🤣🤣🤣🤣
csebi
davemayer
nagir
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Yes!!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!