Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Azt gondolom, hogy a CFG széles megfigyeloi hálózattal rendelkezik és figyelnek utánpótlás válogatott meccseket és ifi BL meccseket, igen.Te komolyan azt hiszed, hogy itt volt a City Group megfigyelője és megtetszett neki Vancsa játéka? Melyik csapatban is játszott és mennyit?Jaja, a City Football Group is azért vette meg 3 millió euróért...Pontosan, full protekciós a gyerek, u15-be nem fért volna be saját tudásával. Úgy válogatott hogy a kieső helyen álló MTK-ba nem stabil kezdő 😀Az apja Vancsa MikiVancsa a felnőtt válogatott keretben.Nála ki/mi a hátszél?
Magyarországon nem kell jól fociznod, hogy válogatott légy, csak egy kis hátszél kell.
#JC6
Nem tudom, azért kérdezem.
Kampman
#JC6
Heisman
Nyilván nem fog játszani most a válogatottban, csak ilyen ismerkedős, mint mikor Szoboszlai is odakerult 16 évesen asszem
Spigo
Ha van elég pénzed, bármit elérsz a fociban. Btw Vancsa apuci nem egyenlő Szoboszlai apucival, mivel ő nem a gyerekbe, hanem a kiváló kapcsolatokba fektetett…
#JC6
Nem hiszem, hogy egy CFG szintű szervezet protekciobol vagy szivessegbol fizet ki ennyi pénzt egy 17 éves magyar játékosert.
Rossi sem tűnik koklernek és nem hiszem, hogy a játékos árának emelése miatt hívta be, hiszen már elkelt a gyerek.
A magyar foci és utánpótlás közeget ismerem, igen. De nem egy Fradi vagy MTK vett meg egy gyereket most.
Úgy olvasom a soraid közt, hogy személyes tapasztalatod/érintettséged van Zalánnal kapcsolatban.
De majd meglatjuk mi lesz belőle.
több mint 3 éve
Most hogy gonosz legyek lecsapom hogy nem hittem hogy valaha ennyire egyetértek JCvel 😀Te komolyan azt hiszed, hogy itt volt a City Group megfigyelője és megtetszett neki Vancsa játéka? Melyik csapatban is játszott és mennyit?Jaja, a City Football Group is azért vette meg 3 millió euróért...Pontosan, full protekciós a gyerek, u15-be nem fért volna be saját tudásával. Úgy válogatott hogy a kieső helyen álló MTK-ba nem stabil kezdő 😀Az apja Vancsa MikiVancsa a felnőtt válogatott keretben.Nála ki/mi a hátszél?
Magyarországon nem kell jól fociznod, hogy válogatott légy, csak egy kis hátszél kell.
#JC6
Kampman
#JC6
Heisman
Nyilván nem fog játszani most a válogatottban, csak ilyen ismerkedős, mint mikor Szoboszlai is odakerult 16 évesen asszem
Spigo
Ha van elég pénzed, bármit elérsz a fociban. Btw Vancsa apuci nem egyenlő Szoboszlai apucival, mivel ő nem a gyerekbe, hanem a kiváló kapcsolatokba fektetett…
#JC6
Sajnos nagyon igaza van...
Ha egy kicsit tapasztalsz a magyar fociból ez a teljesen egyértemű.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Te komolyan azt hiszed, hogy itt volt a City Group megfigyelője és megtetszett neki Vancsa játéka? Melyik csapatban is játszott és mennyit?Jaja, a City Football Group is azért vette meg 3 millió euróért...Pontosan, full protekciós a gyerek, u15-be nem fért volna be saját tudásával. Úgy válogatott hogy a kieső helyen álló MTK-ba nem stabil kezdő 😀Az apja Vancsa MikiVancsa a felnőtt válogatott keretben.Nála ki/mi a hátszél?
#JC6
Kampman
#JC6
Heisman
Spigo
több mint 3 éve
Jaja, a City Football Group is azért vette meg 3 millió euróért...Pontosan, full protekciós a gyerek, u15-be nem fért volna be saját tudásával. Úgy válogatott hogy a kieső helyen álló MTK-ba nem stabil kezdő 😀Az apja Vancsa MikiVancsa a felnőtt válogatott keretben.Nála ki/mi a hátszél?
#JC6
Kampman
#JC6
Heisman
több mint 3 éve
Pontosan, full protekciós a gyerek, u15-be nem fért volna be saját tudásával. Úgy válogatott hogy a kieső helyen álló MTK-ba nem stabil kezdő 😀Az apja Vancsa MikiVancsa a felnőtt válogatott keretben.Nála ki/mi a hátszél?
#JC6
Kampman
#JC6
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Az apja Vancsa MikiVancsa a felnőtt válogatott keretben.Nála ki/mi a hátszél?
#JC6
Kampman
több mint 3 éve
Vancsa a felnőtt válogatott keretben.Nála ki/mi a hátszél?
#JC6
több mint 3 éve
Vancsa a felnőtt válogatott keretben.Magyarországon nem kell jól fociznod, hogy válogatott légy, csak egy kis hátszél kell.
több mint 3 éve
Hát ez kurva kevés lesz 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
mondjuk tény, hogy Werner több BL döntőt döntött már el, mint Lewa ...Szerintem Werner-t fogjátok hozni Chelsea-böl. Ott úgyse kezdö és ha 40M mozdítható akkor csapjatok le rá.ne húzzál fel. fele annyi pénzért én vállaltam volna a helyét, szerepét, hozni is tudtam volna azt, amit ő letett az asztalra eddig.Arp is ott van még a keretben. 😀a srác idén lőtt összesen 9 gólt 39 meccsen, cc 2600 perc alatt. nem vagyok róla meggyőzödve.Egy Isak mondjuk jó fit lehetne. Tán nem is lenne olyan drága.Ezt nem tudom h ki lehet-e magyarázni. Legjobb az egészben h így nem látom kivel pótoljuk. Akik felmerültek még azok vagy elképesztő áron vannak pl Schick vagy Nkunku Vagy nem érzem h erősítés lenne pl Jovic vagy Haller. Szóval ebből az lesz h összeáll a félelmetes Chupo Zirkzee páros.Mar meg tobbe, a Bild es a teljes nemet media most hozta le, hogy Lewa mar kozolte is a Bayernnel, hogy csa csumi csa, menni akar. Tehat se Haaland, se Adeyemi, se Lewandowski. Hatalmas eges. Oriasi blama, ujfent, Salihamidzictol.Már most sokba került ugye -Flick de hat ez van …amugy @Stez : a bild eppen azt irta, hogy a Bayern utolso pillanatig versenyben volt Haalandert, 23+ millas szerzodest ajanlottak, es csak a hetvegen dolt el, hogy Cityhez igazol. ha lett volna vetoja a Dortmundnak akkor a Bayern nehezen lehetett volna az utolso kettoben.Nem volt az utolso kettoben, csak Haaland nem utasitotta el oket, ok meg gyozkodtek meg oket. Az utolso kettoben a Real es a City volt, mint azota kiderult. Abban viszont igazad van, hogy a BVB-nek velhetoen nem volt akkor vetos joga, ami mondjuk engem nagyon meglep. Viszont en szemely szerint biztos vagyok benne, hogy Raiola megprobalta volna lebeszelni a Bayernrol, illetve amig elt, le is beszelte.
csebi
De egyebkent ujabb nagy pacsi a Bayernnek, voltak olyan baromi okosak, hogy ramentek a fiatal csatarra, kozben Lewandowskira basztak magasrol, o meg allitolag nem kicsit pipa volt, amikor kiderult, hogy a Bayern is uldozte Haalandot.
Ez a Salihamidzic egy elmondhatatlanul buta tok, es attol tartok, sokba fog kerulni a tenykedese a Bayernnek.
Stez
csebi
Stez
Ráadásul Rüdigerrol us sikerült ugye lecsuszni és már Nagelsmannal sem felhőtlen Salihamidzic viszonya. Lassan nem találunk jó döntést a bosnyaktol …
csebi
FLZOLI
csebi
Toto21
csebi
Ha Lewaért 40-et adnak, akkor ez így akár egy jó csere is lehetne.
Toto21
fizuban is beleférne sztem.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Szerintem Werner-t fogjátok hozni Chelsea-böl. Ott úgyse kezdö és ha 40M mozdítható akkor csapjatok le rá.ne húzzál fel. fele annyi pénzért én vállaltam volna a helyét, szerepét, hozni is tudtam volna azt, amit ő letett az asztalra eddig.Arp is ott van még a keretben. 😀a srác idén lőtt összesen 9 gólt 39 meccsen, cc 2600 perc alatt. nem vagyok róla meggyőzödve.Egy Isak mondjuk jó fit lehetne. Tán nem is lenne olyan drága.Ezt nem tudom h ki lehet-e magyarázni. Legjobb az egészben h így nem látom kivel pótoljuk. Akik felmerültek még azok vagy elképesztő áron vannak pl Schick vagy Nkunku Vagy nem érzem h erősítés lenne pl Jovic vagy Haller. Szóval ebből az lesz h összeáll a félelmetes Chupo Zirkzee páros.Mar meg tobbe, a Bild es a teljes nemet media most hozta le, hogy Lewa mar kozolte is a Bayernnel, hogy csa csumi csa, menni akar. Tehat se Haaland, se Adeyemi, se Lewandowski. Hatalmas eges. Oriasi blama, ujfent, Salihamidzictol.Már most sokba került ugye -Flick de hat ez van …amugy @Stez : a bild eppen azt irta, hogy a Bayern utolso pillanatig versenyben volt Haalandert, 23+ millas szerzodest ajanlottak, es csak a hetvegen dolt el, hogy Cityhez igazol. ha lett volna vetoja a Dortmundnak akkor a Bayern nehezen lehetett volna az utolso kettoben.Nem volt az utolso kettoben, csak Haaland nem utasitotta el oket, ok meg gyozkodtek meg oket. Az utolso kettoben a Real es a City volt, mint azota kiderult. Abban viszont igazad van, hogy a BVB-nek velhetoen nem volt akkor vetos joga, ami mondjuk engem nagyon meglep. Viszont en szemely szerint biztos vagyok benne, hogy Raiola megprobalta volna lebeszelni a Bayernrol, illetve amig elt, le is beszelte.
csebi
De egyebkent ujabb nagy pacsi a Bayernnek, voltak olyan baromi okosak, hogy ramentek a fiatal csatarra, kozben Lewandowskira basztak magasrol, o meg allitolag nem kicsit pipa volt, amikor kiderult, hogy a Bayern is uldozte Haalandot.
Ez a Salihamidzic egy elmondhatatlanul buta tok, es attol tartok, sokba fog kerulni a tenykedese a Bayernnek.
Stez
csebi
Stez
Ráadásul Rüdigerrol us sikerült ugye lecsuszni és már Nagelsmannal sem felhőtlen Salihamidzic viszonya. Lassan nem találunk jó döntést a bosnyaktol …
csebi
FLZOLI
csebi
Toto21
csebi
Ha Lewaért 40-et adnak, akkor ez így akár egy jó csere is lehetne.
több mint 3 éve
ne húzzál fel. fele annyi pénzért én vállaltam volna a helyét, szerepét, hozni is tudtam volna azt, amit ő letett az asztalra eddig.Arp is ott van még a keretben. 😀a srác idén lőtt összesen 9 gólt 39 meccsen, cc 2600 perc alatt. nem vagyok róla meggyőzödve.Egy Isak mondjuk jó fit lehetne. Tán nem is lenne olyan drága.Ezt nem tudom h ki lehet-e magyarázni. Legjobb az egészben h így nem látom kivel pótoljuk. Akik felmerültek még azok vagy elképesztő áron vannak pl Schick vagy Nkunku Vagy nem érzem h erősítés lenne pl Jovic vagy Haller. Szóval ebből az lesz h összeáll a félelmetes Chupo Zirkzee páros.Mar meg tobbe, a Bild es a teljes nemet media most hozta le, hogy Lewa mar kozolte is a Bayernnel, hogy csa csumi csa, menni akar. Tehat se Haaland, se Adeyemi, se Lewandowski. Hatalmas eges. Oriasi blama, ujfent, Salihamidzictol.Már most sokba került ugye -Flick de hat ez van …amugy @Stez : a bild eppen azt irta, hogy a Bayern utolso pillanatig versenyben volt Haalandert, 23+ millas szerzodest ajanlottak, es csak a hetvegen dolt el, hogy Cityhez igazol. ha lett volna vetoja a Dortmundnak akkor a Bayern nehezen lehetett volna az utolso kettoben.Nem volt az utolso kettoben, csak Haaland nem utasitotta el oket, ok meg gyozkodtek meg oket. Az utolso kettoben a Real es a City volt, mint azota kiderult. Abban viszont igazad van, hogy a BVB-nek velhetoen nem volt akkor vetos joga, ami mondjuk engem nagyon meglep. Viszont en szemely szerint biztos vagyok benne, hogy Raiola megprobalta volna lebeszelni a Bayernrol, illetve amig elt, le is beszelte.
csebi
Stez
csebi
Stez
csebi
FLZOLI
csebi
Toto21
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Arp is ott van még a keretben. 😀a srác idén lőtt összesen 9 gólt 39 meccsen, cc 2600 perc alatt. nem vagyok róla meggyőzödve.Egy Isak mondjuk jó fit lehetne. Tán nem is lenne olyan drága.Ezt nem tudom h ki lehet-e magyarázni. Legjobb az egészben h így nem látom kivel pótoljuk. Akik felmerültek még azok vagy elképesztő áron vannak pl Schick vagy Nkunku Vagy nem érzem h erősítés lenne pl Jovic vagy Haller. Szóval ebből az lesz h összeáll a félelmetes Chupo Zirkzee páros.Mar meg tobbe, a Bild es a teljes nemet media most hozta le, hogy Lewa mar kozolte is a Bayernnel, hogy csa csumi csa, menni akar. Tehat se Haaland, se Adeyemi, se Lewandowski. Hatalmas eges. Oriasi blama, ujfent, Salihamidzictol.Már most sokba került ugye -Flick de hat ez van …amugy @Stez : a bild eppen azt irta, hogy a Bayern utolso pillanatig versenyben volt Haalandert, 23+ millas szerzodest ajanlottak, es csak a hetvegen dolt el, hogy Cityhez igazol. ha lett volna vetoja a Dortmundnak akkor a Bayern nehezen lehetett volna az utolso kettoben.Nem volt az utolso kettoben, csak Haaland nem utasitotta el oket, ok meg gyozkodtek meg oket. Az utolso kettoben a Real es a City volt, mint azota kiderult. Abban viszont igazad van, hogy a BVB-nek velhetoen nem volt akkor vetos joga, ami mondjuk engem nagyon meglep. Viszont en szemely szerint biztos vagyok benne, hogy Raiola megprobalta volna lebeszelni a Bayernrol, illetve amig elt, le is beszelte.
csebi
Stez
csebi
Stez
csebi
FLZOLI
csebi
több mint 3 éve
a srác idén lőtt összesen 9 gólt 39 meccsen, cc 2600 perc alatt. nem vagyok róla meggyőzödve.Egy Isak mondjuk jó fit lehetne. Tán nem is lenne olyan drága.Ezt nem tudom h ki lehet-e magyarázni. Legjobb az egészben h így nem látom kivel pótoljuk. Akik felmerültek még azok vagy elképesztő áron vannak pl Schick vagy Nkunku Vagy nem érzem h erősítés lenne pl Jovic vagy Haller. Szóval ebből az lesz h összeáll a félelmetes Chupo Zirkzee páros.Mar meg tobbe, a Bild es a teljes nemet media most hozta le, hogy Lewa mar kozolte is a Bayernnel, hogy csa csumi csa, menni akar. Tehat se Haaland, se Adeyemi, se Lewandowski. Hatalmas eges. Oriasi blama, ujfent, Salihamidzictol.Már most sokba került ugye -Flick de hat ez van …amugy @Stez : a bild eppen azt irta, hogy a Bayern utolso pillanatig versenyben volt Haalandert, 23+ millas szerzodest ajanlottak, es csak a hetvegen dolt el, hogy Cityhez igazol. ha lett volna vetoja a Dortmundnak akkor a Bayern nehezen lehetett volna az utolso kettoben.Nem volt az utolso kettoben, csak Haaland nem utasitotta el oket, ok meg gyozkodtek meg oket. Az utolso kettoben a Real es a City volt, mint azota kiderult. Abban viszont igazad van, hogy a BVB-nek velhetoen nem volt akkor vetos joga, ami mondjuk engem nagyon meglep. Viszont en szemely szerint biztos vagyok benne, hogy Raiola megprobalta volna lebeszelni a Bayernrol, illetve amig elt, le is beszelte.
csebi
Stez
csebi
Stez
csebi
FLZOLI
több mint 3 éve
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2022/05/12/bayern-munchen-alphonso-davies-rap-reakcio/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Hát az Ajaxos idők óta semmi extrát nem mutatott a gyerek, pláne az arcedulahoz képest.lol.wowm.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barca-95-szazalek-hogy-de-jong-a-manchesterieke-lesz-sajtohir-2891851Felét se éri. Nagy üzlet lenne ennyiért
😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔
dande
FLZOLI
Óriásiakat tolsz ebben a topicban 😀
braxa88
több mint 3 éve
Egy Isak mondjuk jó fit lehetne. Tán nem is lenne olyan drága.Ezt nem tudom h ki lehet-e magyarázni. Legjobb az egészben h így nem látom kivel pótoljuk. Akik felmerültek még azok vagy elképesztő áron vannak pl Schick vagy Nkunku Vagy nem érzem h erősítés lenne pl Jovic vagy Haller. Szóval ebből az lesz h összeáll a félelmetes Chupo Zirkzee páros.Mar meg tobbe, a Bild es a teljes nemet media most hozta le, hogy Lewa mar kozolte is a Bayernnel, hogy csa csumi csa, menni akar. Tehat se Haaland, se Adeyemi, se Lewandowski. Hatalmas eges. Oriasi blama, ujfent, Salihamidzictol.Már most sokba került ugye -Flick de hat ez van …amugy @Stez : a bild eppen azt irta, hogy a Bayern utolso pillanatig versenyben volt Haalandert, 23+ millas szerzodest ajanlottak, es csak a hetvegen dolt el, hogy Cityhez igazol. ha lett volna vetoja a Dortmundnak akkor a Bayern nehezen lehetett volna az utolso kettoben.Nem volt az utolso kettoben, csak Haaland nem utasitotta el oket, ok meg gyozkodtek meg oket. Az utolso kettoben a Real es a City volt, mint azota kiderult. Abban viszont igazad van, hogy a BVB-nek velhetoen nem volt akkor vetos joga, ami mondjuk engem nagyon meglep. Viszont en szemely szerint biztos vagyok benne, hogy Raiola megprobalta volna lebeszelni a Bayernrol, illetve amig elt, le is beszelte.
csebi
Stez
csebi
Stez
csebi
több mint 3 éve
ez egy ilyen nap, a Levantét is kipicsázza számukra tétnélküli meccsen a Margitapámmal ma beszéltem hogy milyen meccsek lesznek, ő is rendes, felhívott hogy szétütöttem e már valamit. 😀😀😀
több mint 3 éve
ez megválaszolja mért kéne bejutni a BL-be, mert kell még egy vagy két csatár, egy középpályás, egy csere védő, csere balbekk, stb.ennyi mára elég volt, itt a vége a szezonnak, Spurs újabb plakettet tehet ki a serleges szekrénybeElég mélypont, h ki a csatárunk
Heisman
Willie Parker
aztán Bruno Guimaraes is inkább a Newcastlebe megy pénztkeresni
több mint 3 éve
ennyi mára elég volt, itt a vége a szezonnak, Spurs újabb plakettet tehet ki a serleges szekrénybeElég mélypont, h ki a csatárunk
Heisman
több mint 3 éve
ennyi mára elég volt, itt a vége a szezonnak, Spurs újabb plakettet tehet ki a serleges szekrénybe
több mint 3 éve
Na en most hoznam le Sont es Kanet mielott Xhaka eltori valamelyiknek a labat
több mint 3 éve
Isten megbocsát .... én nem😛
több mint 3 éve
Csicska szarzenál sálálálálá