Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
De Bruyne mesternégyes. elképesztő a csávó
a középpálya Messije
braxa88
Meg a megoldások amiket használ...

De amúgy Boli 2 gólja is gyönyörű volt tegnap.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
De Bruyne mesternégyes. elképesztő a csávó
a középpálya Messije
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 777
Régen az volt a szabály, hogy ha egy és ugyanaz a bajnok és kupagyőztes, akkor az ezüstérmes is jogot szerez, nem? Miért a 4. helyezett megy Eurépába? Nem figyeltem, mikor változott ez meg, vagy lehet én tudom rosszul... 😀
#JC6
Igen.igy volt.gondolom vmikor valtozott
YoungZeeZee
"Batistuta1978
Mivel a Fradi a kupagyőztes?
Ha a kupagyőztes az első háromból kerül ki (az NB1-ből csak az első 3 kupainduló), akkor a bajnoki negyedik helyezett is indul"

Engem az lep meg h EL indulo nincs is tolunk?
YoungZeeZee
Nincs, BL van meg konferencia.
Igazából a bajnokunkat is a konferenciába küldenék egyből szivük szerint, de a hagyományok...
davemayer
Igen, egyelőre még a kelet-európai meg a miniállamok bajnokai muszájból mehetnek a BL 0. selejtezőkörébe, de néhány éven belül tényleg szuperligát csinálnak a BL-ből, bár gyakorlatilag már eddig is az volt.

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
Régen az volt a szabály, hogy ha egy és ugyanaz a bajnok és kupagyőztes, akkor az ezüstérmes is jogot szerez, nem? Miért a 4. helyezett megy Eurépába? Nem figyeltem, mikor változott ez meg, vagy lehet én tudom rosszul... 😀
#JC6
YoungZeeZee
"Batistuta1978
Ha a kupagyőztes az első háromból kerül ki (az NB1-ből csak az első 3 kupainduló), akkor a bajnoki negyedik helyezett is indul"

YoungZeeZee
Nincs, BL van meg konferencia.
Igazából a bajnokunkat is a konferenciába küldenék egyből szivük szerint, de a hagyományok...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 534
#JC6
YoungZeeZee
"Batistuta1978

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 534
#JC6
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 037
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 085 — Kinek mit intézett a kormánya
Megvan a BL hála a jó égnek 😍
#aupaatleti

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 612 — Amerikai sportok rajongója
Fantasztikus meccs ez a Coppa Italia döntő idén!
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 728 — "Montoya por favor!"
De miért Dybalat hozod le...meg is èrdemeljük a bukót 😡😡😡😡😡
dande
Azért Dybala jött le mert a seggén vette a levegőt

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 527 — Így remélem megfelelek nektek.....
De miért Dybalat hozod le...meg is èrdemeljük a bukót 😡😡😡😡😡
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 527 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nyomorèk sintèr....
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 431 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Marsch kb most írja ki magát a jó nevű edzők közül, két kritikus meccsre is túlpörögnek a játékosai, ez a Leedsnek sokba fog fájni.
Tony Adams
Ezért ugyan kár volt kirúgni Bielsát 😫😥

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 728 — "Montoya por favor!"
20:30-tól bajnoki döntőnek beillő Club Brugge - Royale Union, ha a kupadöntő túl sima lenne
Löfli
nyert a Brugge, innentől övék a bajnokság, kár érte, bár így is zseniális sztori. az utolsó pár fordulóban már nagyon elfáradtak fejben 😕
Löfli
Kár volt eljinxelnem egy hete 😕

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 680 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
20:30-tól bajnoki döntőnek beillő Club Brugge - Royale Union, ha a kupadöntő túl sima lenne
Löfli
nyert a Brugge, innentől övék a bajnokság, kár érte, bár így is zseniális sztori. az utolsó pár fordulóban már nagyon elfáradtak fejben 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 557 — Omar's Coming Yo!
megvan a siker titka Qbi szerint. 32 km/h-val kell futni hogy leigazoljon a fradi. ennyi.
petey
Ja, egyebkent szivesen😃

több mint 3 éve
Így mèg jobb 🤫
több mint 3 éve
Èpp most akartam beírni nem látom hogyan tudnánk csak egyenlíteni az Inter ellen...így 😛
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 066 — The Mathematician
Székely Dávid száját elhagyta egy olyan szókapcsolat, hogy a Puskás Akadémia szurkolótábora
Kampman
van egy család aki drukkol nekik, nem?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 777
Székely Dávid száját elhagyta egy olyan szókapcsolat, hogy a Puskás Akadémia szurkolótábora

több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 357 — Csodabogár
megvan a siker titka Qbi szerint. 32 km/h-val kell futni hogy leigazoljon a fradi. ennyi.

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 037
ez a pászka kinek a kije? kurva nagy 0 a gyerek.
petey
5 meccs 4 golpassz.Ez talan a leggyengebb felideje.
Hibatlanul jatszott a gyerek korabban.
Kenny
Man of the match Boli mellett. Rossi láttad?
több mint 3 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 468 — . . .
Ez a Wolverhampton mindig megtalálja a formáját ellenünk. Pedig most kellene a W.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 931 — Lucas Scott
Marsch kb most írja ki magát a jó nevű edzők közül, két kritikus meccsre is túlpörögnek a játékosai, ez a Leedsnek sokba fog fájni.
Tony Adams
szerintem már a Lipcsénél is bizonyította, hogy kókler.
deyell
Igazából az új salzburgi edző megmutatta h nem túl jó.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 324 — nabege2@yahoo.com
aranyos, kedves csapat ez a Paks, de 500 néző érdekli őket
egy jó kis derbi rohadt jó lett volna