Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
De Bruyne mesternégyes. elképesztő a csávóMeg a megoldások amiket használ...
a középpálya Messije
braxa88
De amúgy Boli 2 gólja is gyönyörű volt tegnap.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Igen, egyelőre még a kelet-európai meg a miniállamok bajnokai muszájból mehetnek a BL 0. selejtezőkörébe, de néhány éven belül tényleg szuperligát csinálnak a BL-ből, bár gyakorlatilag már eddig is az volt.Nincs, BL van meg konferencia."Batistuta1978Régen az volt a szabály, hogy ha egy és ugyanaz a bajnok és kupagyőztes, akkor az ezüstérmes is jogot szerez, nem? Miért a 4. helyezett megy Eurépába? Nem figyeltem, mikor változott ez meg, vagy lehet én tudom rosszul... 😀Igen.igy volt.gondolom vmikor valtozott
#JC6
YoungZeeZee
Mivel a Fradi a kupagyőztes?
Ha a kupagyőztes az első háromból kerül ki (az NB1-ből csak az első 3 kupainduló), akkor a bajnoki negyedik helyezett is indul"
Engem az lep meg h EL indulo nincs is tolunk?
YoungZeeZee
Igazából a bajnokunkat is a konferenciába küldenék egyből szivük szerint, de a hagyományok...
davemayer
több mint 3 éve
Nincs, BL van meg konferencia."Batistuta1978Régen az volt a szabály, hogy ha egy és ugyanaz a bajnok és kupagyőztes, akkor az ezüstérmes is jogot szerez, nem? Miért a 4. helyezett megy Eurépába? Nem figyeltem, mikor változott ez meg, vagy lehet én tudom rosszul... 😀Igen.igy volt.gondolom vmikor valtozott
#JC6
YoungZeeZee
Ha a kupagyőztes az első háromból kerül ki (az NB1-ből csak az első 3 kupainduló), akkor a bajnoki negyedik helyezett is indul"
YoungZeeZee
Igazából a bajnokunkat is a konferenciába küldenék egyből szivük szerint, de a hagyományok...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 534
"Batistuta1978Régen az volt a szabály, hogy ha egy és ugyanaz a bajnok és kupagyőztes, akkor az ezüstérmes is jogot szerez, nem? Miért a 4. helyezett megy Eurépába? Nem figyeltem, mikor változott ez meg, vagy lehet én tudom rosszul... 😀Igen.igy volt.gondolom vmikor valtozott
#JC6
YoungZeeZee
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 534
Régen az volt a szabály, hogy ha egy és ugyanaz a bajnok és kupagyőztes, akkor az ezüstérmes is jogot szerez, nem? Miért a 4. helyezett megy Eurépába? Nem figyeltem, mikor változott ez meg, vagy lehet én tudom rosszul... 😀Igen.igy volt.gondolom vmikor valtozott
#JC6
több mint 3 éve
Régen az volt a szabály, hogy ha egy és ugyanaz a bajnok és kupagyőztes, akkor az ezüstérmes is jogot szerez, nem? Miért a 4. helyezett megy Eurépába? Nem figyeltem, mikor változott ez meg, vagy lehet én tudom rosszul... 😀
több mint 3 éve
Megvan a BL hála a jó égnek 😍#aupaatleti
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Fantasztikus meccs ez a Coppa Italia döntő idén!
több mint 3 éve
De miért Dybalat hozod le...meg is èrdemeljük a bukót 😡😡😡😡😡Azért Dybala jött le mert a seggén vette a levegőt
dande
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
De miért Dybalat hozod le...meg is èrdemeljük a bukót 😡😡😡😡😡
több mint 3 éve
Nyomorèk sintèr....
több mint 3 éve
Marsch kb most írja ki magát a jó nevű edzők közül, két kritikus meccsre is túlpörögnek a játékosai, ez a Leedsnek sokba fog fájni.Ezért ugyan kár volt kirúgni Bielsát 😫😥
Tony Adams

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Kár volt eljinxelnem egy hete 😕20:30-tól bajnoki döntőnek beillő Club Brugge - Royale Union, ha a kupadöntő túl sima lennenyert a Brugge, innentől övék a bajnokság, kár érte, bár így is zseniális sztori. az utolsó pár fordulóban már nagyon elfáradtak fejben 😕
Löfli
Löfli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
20:30-tól bajnoki döntőnek beillő Club Brugge - Royale Union, ha a kupadöntő túl sima lennenyert a Brugge, innentől övék a bajnokság, kár érte, bár így is zseniális sztori. az utolsó pár fordulóban már nagyon elfáradtak fejben 😕
Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
megvan a siker titka Qbi szerint. 32 km/h-val kell futni hogy leigazoljon a fradi. ennyi.Ja, egyebkent szivesen😃
petey
több mint 3 éve
Így mèg jobb 🤫
több mint 3 éve
Èpp most akartam beírni nem látom hogyan tudnánk csak egyenlíteni az Inter ellen...így 😛
több mint 3 éve
Székely Dávid száját elhagyta egy olyan szókapcsolat, hogy a Puskás Akadémia szurkolótáboravan egy család aki drukkol nekik, nem?
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Székely Dávid száját elhagyta egy olyan szókapcsolat, hogy a Puskás Akadémia szurkolótábora
több mint 3 éve
megvan a siker titka Qbi szerint. 32 km/h-val kell futni hogy leigazoljon a fradi. ennyi.
több mint 3 éve
Man of the match Boli mellett. Rossi láttad?ez a pászka kinek a kije? kurva nagy 0 a gyerek.5 meccs 4 golpassz.Ez talan a leggyengebb felideje.
petey
Hibatlanul jatszott a gyerek korabban.
Kenny
több mint 3 éve
Ez a Wolverhampton mindig megtalálja a formáját ellenünk. Pedig most kellene a W.
több mint 3 éve
Igazából az új salzburgi edző megmutatta h nem túl jó.Marsch kb most írja ki magát a jó nevű edzők közül, két kritikus meccsre is túlpörögnek a játékosai, ez a Leedsnek sokba fog fájni.szerintem már a Lipcsénél is bizonyította, hogy kókler.
Tony Adams
deyell
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
aranyos, kedves csapat ez a Paks, de 500 néző érdekli őketegy jó kis derbi rohadt jó lett volna